Chrischal1908 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου (edited) 2 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Στην είσοδο της Λευκάδας, κοντά στη γέφυρα. Νυδρί Λευκάδας. Και μια από Πόρτο Κατσίκι και πέριξ παρακαλώ! Edited 18 Ιουλίου by Chrischal1908 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 6 minutes ago, Chrischal1908 said: Και μια από Πόρτο Κατσίκι παρακαλώ! Εγώ πέρυσι με Nova π είχα πάει μόνο B20 είχα 20mbps φέτος δεν ξέρω αν έγινε αναβάθμιση αν πάει ο φίλος θα μας πει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 5 ώρες πριν, panos.k2 said: Όταν το λέμε αυτό εννοούμε ότι από άλλη κεραια πιάνεις 4G, απο άλλη 5G. Το εθεσα μπακαλιστικα εγω να σαι καλα! 😅 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου Πάντως αν θέλει η Vodafone να πάρει και άλλο προβάδισμα από την μαύρη τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Η διαδικασία πώλησης παραταθηκε έως 31 Ιουλιου(της μαύρης)και οι ενδιαφερόμενοι που το βλέπουν σοβαρά θα είναι 4 το πολύ 5 από 6 που προέβλεπαν αρχικά 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου (edited) 19 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Πάντως αν θέλει η Vodafone να πάρει και άλλο προβάδισμα από την μαύρη τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Η διαδικασία πώλησης παραταθηκε έως 31 Ιουλιου(της μαύρης)και οι ενδιαφερόμενοι που το βλέπουν σοβαρά θα είναι 4 το πολύ 5 από 6 που προέβλεπαν αρχικά Και τι λέει αυτό;; Δεν έχει σταματήσει το επενδυτικό πλάνο... συνεχίζει! Και ο νέος ιδιοκτήτης που θα αναλάβει θα είναι "χοντρό" πορτοφόλι!🤝💪💪 Edited 19 Ιουλίου by Chrischal1908 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου 19 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Πάντως αν θέλει η Vodafone να πάρει και άλλο προβάδισμα από την μαύρη τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Η διαδικασία πώλησης παραταθηκε έως 31 Ιουλιου(της μαύρης)και οι ενδιαφερόμενοι που το βλέπουν σοβαρά θα είναι 4 το πολύ 5 από 6 που προέβλεπαν αρχικά Σιγά την ευκαιρία και που πωλείται δεν γίνεται να σταματήσει να επενδύει μετά δε θα τη πάρει κανείς Η κόκκινη γενικά είναι αθόρυβη δεν τα βγάζει όλα στη φόρα 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Εβαλα στο mikrotik 5g μια καρτα vodafone να συγκρινω σε σχεση με την cosmote και οτι κανει στο κινητο κανει και στο ρουτερ: 3/5 φορές όταν πας να κάνεις speedtest.net βγαζει σφαλμα και δεν φορτωνει Ξαφνικα εκει που ειναι ολα καλα ολα, σταματαει να ανοιγει σελιδες για λιγα δευτερολεπτα. Σε οσα speedtest εν τελει μπορεις να κανεις, η ταχυτητα δεν ειναι σχεδον η ιδια παντα. Μια δινει τερμα γκαζια, μια σερνεται... Με το κινητο τα παραπανω τα παρατηρησα και σε αλλα σημεια της πολης και σε εξωτερικο χωρο Γενικα, δεν σου εμπνεει εμπιστοσυνη το δικτυο. Το σημα ειναι θεωρητικα καλυτερο απο την κοσμοτε στο ιδιο σημειο, αλλα δεν τραβαει οπως πρεπει...ειδικα σαν αποκριση... 1 6 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Παραλία Καλών Νερών (με αφύσικα λίγο κόσμο για την εποχή). Σε αντίθεση με τη Nova, που κάνει ολόκληρο tour της Μαγνησίας, η Vodafone με συνδέει αποκλειστικά στο Σωρό χωρίς εναλλαγές και η εμπειρία χρήσης είναι αρκετά καλύτερη. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου (edited) Σε ένα από τα micro, μέσα στο μετρό Αλιμος, κοντά στις πύλες εισιτηρίων. Προς το παρόν, ο μόνος σταθμός που έχει ανοίξει 5G. Edited 21 Ιουλίου by MitsosDaBest13 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Άγιος Μάμας. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Άγιος Ιωάννης Κυνουρίας 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 10 minutes ago, elkons said: Άγιος Ιωάννης Κυνουρίας Οι άλλοι πως πάνε;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 5 minutes ago, aektzhs 1 said: Οι άλλοι πως πάνε;;;; Έχω βάλει στα αντίστοιχα τοπικ. Μόνο η Cosmote λειτουργεί 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Vf Alb, κέντρο Τιράνων 5G 4G+ Για κάποιον λόγο εδώ όπου υπάρχει 5G είναι πάντα χειρότερο από το 4G 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου (edited) 4 minutes ago, Gv2008 said: Vf Alb, κέντρο Τιράνων 5G 4G+ Για κάποιον λόγο εδώ όπου υπάρχει 5G είναι πάντα χειρότερο από το 4G Καμία σχέση με ελληνικούς παρόχους στο κέντρο της χώρας πάντως καλή διαμονή! Edited 23 Ιουλίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 1 minute ago, elkons said: Καμία σχέση με ελληνικούς παρόχους στο κέντρο της χώρας πάντως καλή διαμονή! Ευχαριστώ πολύ! Έπιασα σκορ σε 4G+ 289 mbps αλλά δεν πρόλαβα να κάνω σκριν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionfire Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Για άλλη μια χρονιά, Πλάκα Λιτοχώρου, η vodafone είναι δράμα. Δε βάζω speedtest γιατι θα γελάτε μια βδομάδα. Τελευταίο καλοκαίρι μαζί voda, σου έδωσα πολλες ευκαιρίες. Να είσαι σίγουρη, δε θα χάσω τίποτα απο τη μετάβασή μου σε άλλη εταιρεία.Μάλλον θα κερδίσω. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου (edited) 4 minutes ago, lionfire said: Για άλλη μια χρονιά, Πλάκα Λιτοχώρου, η vodafone είναι δράμα. Δε βάζω speedtest γιατι θα γελάτε μια βδομάδα. Τελευταίο καλοκαίρι μαζί voda, σου έδωσα πολλες ευκαιρίες. Να είσαι σίγουρη, δε θα χάσω τίποτα απο τη μετάβασή μου σε άλλη εταιρεία.Μάλλον θα κερδίσω. Σε ποια εταιρεία πρόκειται να κάνεις μεταφορά; Μια μέρα από την περιοχή ήμουν περαστικός με Nova και με πετούσε σε Ε συνέχεια Είδα στο CellMapper πως nova και Vodafone έχουν μόνο μια Micro στη περιοχή 💀 η Cosmote ολόκληρο σταθμό, αν είσαι μέσα στη περιοχή θα σε καλύψει Edited 23 Ιουλίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionfire Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Η πράσινη έχει 2-3 κεραίες στην περιοχή, οι άλλες έχουν μία και βρίσκεται 6-7χλμ απο τον πολιτισμό. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου (edited) 5 minutes ago, lionfire said: Η πράσινη έχει 2-3 κεραίες στην περιοχή, οι άλλες έχουν μία και βρίσκεται 6-7χλμ απο τον πολιτισμό. Πράσινη κατευθείαν τότε τι να κλάσει το micro Συμβόλαιο Vodafone έχεις; αν πας Cosmote πήγαινε καλύτερα σε Neo βολεύει πιστεύω τώρα δεν ξέρω εσένα εάν σε καλύπτει, είναι και αρκετά πιο οικονομικό από Συμβόλαιο Τραγική βλέπω η κόκκινη στο Cellmaper Vodafone NOVA COSMOTE Πολύ τούμπανο ο σταθμός της πράσινης έχει και 5G N78 αν είσαι κοντά της θα αγγίξει σίγουρα 1Gbps ή και πιο μακριά δεν θα σε απογοητεύει η ταχύτητα στο 5G έχει καταγραφεί επίσης στο CellMapper 700mbps+ Edited 23 Ιουλίου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionfire Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Συμβόλαιο voda έχω για λίγους μήνες ακόμα, αν φύγω έχω πέναλτυ 47 ευρώ, διαχειρίσιμο. Μάλλον εκεί με βλέπω, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. ΥΓ: η περιοχή έχει θέμα με όλες τις εταιρείες, διότι στην παραλία και λόγω θάλασσας, τα κινητά γυρνούν σε κεραίες της....Χαλκιδικής! Απλά η cosmote, το προσπαθεί λίγο παραπάνω. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 1 minute ago, lionfire said: Συμβόλαιο voda έχω για λίγους μήνες ακόμα, αν φύγω έχω πέναλτυ 47 ευρώ, διαχειρίσιμο. Μάλλον εκεί με βλέπω, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. ΥΓ: η περιοχή έχει θέμα με όλες τις εταιρείες, διότι στην παραλία και λόγω θάλασσας, τα κινητά γυρνούν σε κεραίες της....Χαλκιδικής! Απλά η cosmote, το προσπαθεί λίγο παραπάνω. 2 κεραίες ανάμεσα Πλάκα Λιτοχώρου και πριν τον λιμένα προς το νοσοκομείο προς τα πάνω και στα 2 αυτά σημεία πολύ Ν78 αν έχεις και 5G συσκευή θα δεις καλές ταχύτητες 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Με 3ca πιάνει καλύτερες ταχύτητες από ότι 4ca με Vf Ελλάδας Με Vf GR έχω δει δύο τρεις φορές 5G στα Τιρανα πολύ κεντρικά αλλά είναι ψεύτικο 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου (edited) 13 minutes ago, Gv2008 said: Με 3ca πιάνει καλύτερες ταχύτητες από ότι 4ca με Vf Ελλάδας Με Vf GR έχω δει δύο τρεις φορές 5G στα Τιρανα πολύ κεντρικά αλλά είναι ψεύτικο Πολυ καλά πάει. Είσαι με τοπική κάρτα η ελληνική; Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση το ping, είναι πολυ καλο για δεδομένα μέσω περιαγωγής Edited 23 Ιουλίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Just now, panos.k2 said: Πολυ καλά πάει. Είσαι με τοπική κάρτα η ελληνική; Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση το ping, είναι πολυ καλο Έχω και τοπική και Ελληνική. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές. καρακεντρο Τιρανων με πάρα πάρα πολύ κόσμο και όλα τα μαγαζιά γεμάτα με κόσμο Με 4G+ -17dB Μέτρηση με ελληνική sim roaming μέτρηση με τοπική στο ίδιο σημείο ping και download βελτιώνονται με τοπική 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts