zerokill Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Τσέκαρε άνοιξη του 2024 προς Μάη!😉 Σκέτες Β20;; Έχουν περαστεί;; Δεν γίνεται εκεί να παίζεις με B20 μόνο. Ειδικά εκεί οι πάροχοι έχουν έσοδα από το Roaming! Και όμως. 2 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Αθήνα, έξω από το Ζάππειο Μέγαρο. Ξεκίνησε με την #3166 στο download και τελείωσε με την #10081 στο upload. Με τον ίδιο συνδυασμό σε μπάντες. Μετά είδα και την #955. Γενικά είναι πίτα και αλλάζει κεραίες συνέχεια, αλλά λειτουργεί. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου On 8/3/2024 at 1:05 ΜΜ, Gv2008 said: Η συνεργάτιδα είναι πολύ πίσω εκεί δυστυχώς. Γιατί, πού είναι μπροστά;😂 6 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 5 minutes ago, Serafeim1981 said: Γιατί, πού είναι μπροστά;😂 Καλή ερώτηση 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) Κοντά στο μετρό Κατεχάκη. Πρέπει να είναι μακρινή η n78, γιατί μετά η ίδια κεραία με είχε σε 4G+. Φαίνεται να έχει κίνηση. Εχει δώσει unlimited για μερικούς τα ΣΚ (και για μένα). Edited 10 Μαρτίου by MitsosDaBest13 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Κορινός Πιερίας, άνοιξαν από χτες το ψευτο5G με NSA Disconnected. Δίνει η Nova N78 από τον ίδιο σταθμό αλλά η βονταφον δεν πέρασε ακόμα οπτική. Λέτε να το άνοιξαν γιατί θα γίνει αναβάθμιση στα κοντα; 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 12 minutes ago, Cris4524 said: Κορινός Πιερίας, άνοιξαν από χτες το ψευτο5G με NSA Disconnected. Δίνει η Nova N78 από τον ίδιο σταθμό αλλά η βονταφον δεν πέρασε ακόμα οπτική. Λέτε να το άνοιξαν γιατί θα γίνει αναβάθμιση στα κοντα; Σίγουρα θα περάσουν ξανά 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Και μια μέτρηση στο πατρικό, Γιάννενα. Μάλλον θα μετακομίσω εκεί. 😁😁 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Βλέπω έχει κάνει καλή δουλειά η Vodafone. Γενικά μιλώντας 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) 11 minutes ago, katsiletra said: Και μια μέτρηση στο πατρικό, Γιάννενα. Μάλλον θα μετακομίσω εκεί. 😁😁 LTE από την κεραια της Vantage στο ξενοδοχειο Βυζάντιο, πίσω απ το Mothercare με eNb 1162 Μια γκρι καμινάδα είναι στην ταράτσα Ν78 με EN-DC από Μάρμαρα eNb 11656 Edited 10 Μαρτίου by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Επιλέγω SA στην Vodafone και μου κάνει τις εξής κινήσεις: λίγα δευτερόλεπτα μου βγάζει Vodafone SA 3500 με μηδέν μπάρες σήμα(ενώ πριν είχα δύο μπάρες)και μετά μου βγάζει Vodafone 4G 1800 με μηδέν μπάρες σήμα. Άρα δεν έχει ακόμα η κυρά Vodafone 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 5 minutes ago, aektzhs 1 said: Επιλέγω SA στην Vodafone και μου κάνει τις εξής κινήσεις: λίγα δευτερόλεπτα μου βγάζει Vodafone SA 3500 με μηδέν μπάρες σήμα(ενώ πριν είχα δύο μπάρες)και μετά μου βγάζει Vodafone 4G 1800 με μηδέν μπάρες σήμα. Άρα δεν έχει ακόμα η κυρά Vodafone Στείλε οποτε μπορείς αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που σου δίνει SA 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 28 minutes ago, Gv2008 said: Στείλε οποτε μπορείς αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που σου δίνει SA Είναι τόσο γρήγορη η αλλαγή που δεν το προλαβαίνεις. Παίζει να είναι bug 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) Γεια σας, έχω motorola edge 40 pro που έχει esim. Η φυσική sim είναι what's up. Στην esim μέσω mobimatter έχω μια κάρτα sparks που κάνει περιαγωγή και στα 3 ελληνικά δίκτυα. Στο χωριό μου θέλω να δοκιμάσω αν έχει καλό σήμα η Vodafone. Θέλω να ρωτήσω αν μεσω περιαγωγής υπάρχει κάποια διαφορά από τον έχω μία κανονική sim vodafone εκτός από το ping πού φυσιολογικά είναι πολύ υψηλότερο Edited 10 Μαρτίου by empeiros 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Just now, empeiros said: Γεια σας, έχω motorola edge 40 pro που έχει esim. Η φυσική sim είναι what's up. Στην esim μέσω mobimatter έχω μια κάρτα sparks που κάνει περιαγωγή και στα 3 ελληνικά δίκτυα. Στο χωριό μου θέλω να δοκιμάσω αν έχει καλό σήμα η Vodafone. Θέλω να ρωτήσω αν μεσω περιαγωγής υπάρχει κάποια διαφορά από τον έχω μία κανονική sim vodafone Δεν θα δεις χαοτικές διαφορες 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) 25 minutes ago, empeiros said: Γεια σας, έχω motorola edge 40 pro που έχει esim. Η φυσική sim είναι what's up. Στην esim μέσω mobimatter έχω μια κάρτα sparks που κάνει περιαγωγή και στα 3 ελληνικά δίκτυα. Στο χωριό μου θέλω να δοκιμάσω αν έχει καλό σήμα η Vodafone. Θέλω να ρωτήσω αν μεσω περιαγωγής υπάρχει κάποια διαφορά από τον έχω μία κανονική sim vodafone εκτός από το ping πού φυσιολογικά είναι πολύ υψηλότερο Το σημα αυτό καθ αυτό θα είναι το ίδιο. Κατα τα αλλα οι οποιες διάφορες παρατηρήσεις είναι υπέρ της Vodafone. Δε γίνεται μια κάρτα που κάνει περιαγωγη στο δίκτυο της Vodafone GR να είναι καλύτερη στην εμπειρία χρησης απ ότι μια κάρτα της ίδιας της vodafone GR Edited 10 Μαρτίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου On 8/3/2024 at 2:17 ΜΜ, zerokill said: Και Χανιά πετάξανε 3-4 NSA Κέντρο - Βάση Μαράθι - Νοσοκομείο και μια στα δικαστήρια και άντε βγάλε ίντερνετ με κόσμο. Ενδεικτικά η κάλυψη της στον Ν.Χανίων (Δυτικά/Ενδοχωρα/Νότια) και η κάλυψη με Cosmote. Τώρα συγκρίνεις την βούρτσα με την .. Όχι ότι είναι άσχημα και δεν γίνεται δουλειά αλλά λέμε. 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) 16 ώρες πριν, panos.k2 said: Το σημα αυτό καθ αυτό θα είναι το ίδιο. Κατα τα αλλα οι οποιες διάφορες παρατηρήσεις είναι υπέρ της Vodafone. Δε γίνεται μια κάρτα που κάνει περιαγωγη στο δίκτυο της Vodafone GR να είναι καλύτερη στην εμπειρία χρησης απ ότι μια κάρτα της ίδιας της vodafone GR Στο χωριό μου δεν έχει πολλή κίνηση οπότε δεν πιστεύω να υπάρχουν θέματα προτεραιότητας και τέτοια. Θέλω να δω μόνο πώς είναι η εμπειρία χρήση στη vodafone και αν αξίζει να πάρω μία κανονική sim από τη vodafone για το 4g router που έχω εκεί. Edited 11 Μαρτίου by empeiros 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) Σημερινές μετρήσεις Λιβαδειά σε διάφορα σημεία από την Μία και Μοναδική 919. Edited 11 Μαρτίου by Nickchris36 8 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 3 minutes ago, Nickchris36 said: Σημερινές μετρήσεις Λιβαδειά σε διάφορα σημεία από την Μία και Μοναδική 919. Όλη η πόλη με μια κεραία;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 1 minute ago, aektzhs 1 said: Όλη η πόλη με μια κεραία;;;; Έχει άλλες 2 που η μία είναι με β 20 πάνω στο βουνο η 13041, και δεν με συνδέει σε αυτήν πλέον, κάποτε παλιότερα με είχε συνδέσει θυμάμαι. Και είναι και άλλη μια μέσα στην πόλη που δεν φαίνεται.. Είναι η 13056. 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Στο Τζαμί Καλούτσιανης. Γενικά σ όλη την πόλη έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Μακάρι να συνεχίσουν όλες με τον ίδιο ρυθμό την αναβάθμιση, όπως και να ρίξουν τις τιμές στις αντιπροσφορές και να μην σκεφτόμαστε ποια έχει σήμα και ποια όχι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Κορινός Πιερίας, ανοιξε επιτέλους η Ν78!!! Β3+Β20+Ν78 12 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 15 minutes ago, Cris4524 said: Κορινός Πιερίας, ανοιξε επιτέλους η Ν78!!! Β3+Β20+Ν78 Και η συνεργάτιδα τα ίδια; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 2 minutes ago, Chrischal1908 said: Και η συνεργάτιδα τα ίδια; H μαύρη Β7+Β1+Β3+Β20+Ν78 (1,2Gbps/110Mbps). Η πράσινη Β3+Β3+Β20+Ν1/Ν28 (150-250Mbps/40-100Mbps). 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts