memoriesradio Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Αυτό που έχω να πω είναι ότι κάθε χρόνο και χειρότερα. Τίποτα πλέον δεν είναι αξιόπιστο (νόμοι, υπηρεσίες, παροχές, πολιτικές, τιμές, κτλ) σε πολλά καθημερινά πράγματα γύρω μας. Όσο για την κινητή, αν με προδώσει σε κάτι αυτονόητο, πάμε αλλού (πράσινη γιατί την άλλη την δοκιμάσαμε). Αλλά γενικά βρε παιδί μου δεν βλέπω φως και προκοπή σε αυτό τον τόπο. Τόση τεχνολογία και να μην φτάνει και στα 3 δίκτυα να μπορούν να εξυπηρετούν άνετα όλο τον κόσμο χειμώνα καλοκαίρι; 2 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Γιατί άραγε 400000 νέοι άνθρωποι την έκαναν για το εξωτερικό; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Γιατί άραγε 400000 νέοι άνθρωποι την έκαναν για το εξωτερικό; Γιατί ήταν ικανοί και δεν ήθελαν να ζουν με ψευτοεπιδοματα, χαρτιά της ΕΕ;Sent from my iPhone using Tapatalk 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Ακριβώς. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Δίκτυο τουη vf. Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις τα πιο τουριστικά μέρη στη χώρα κλείστο ασε να μείνει αυτός που αξίζει.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 4 minutes ago, zerokill said: Δίκτυο του η vf. Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις τα πιο τουριστικά μέρη στη χώρα κλείστο ασε να μείνει αυτός που αξίζει. Sent from my iPhone using Tapatalk Πάντως έχει τέλειο γεωγραφικό ανάγλυφο. Λίγο tilt down και θα είναι κομπλέ το σήμα. 1 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 5 minutes ago, zerokill said: Δίκτυο του η vf. Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις τα πιο τουριστικά μέρη στη χώρα κλείστο ασε να μείνει αυτός που αξίζει. Sent from my iPhone using Tapatalk Γιατί κάθεσαι στη Vodafone? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 5 minutes ago, zerokill said: Δίκτυο του η vf. Έχει άμμο και δεν θα μαυρίσει ομοιόμορφα.. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Just now, Gv2008 said: Γιατί κάθεσαι στη Vodafone? Με τέτοιο δίκτυο (όπως στην φωτογραφία), 55 εταιρικά θα έκανα στην εταιρεία... 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 (edited) 1 minute ago, memoriesradio said: Με τέτοιο δίκτυο (όπως στην φωτογραφία), 55 εταιρικά θα έκανα στην εταιρεία... Edited August 17, 2023 by Gv2008 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Just now, Gv2008 said: Χαχαχαχχα εγώ θα έκανα 155 Λογικό ακούγεται. 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Γιατί κάθεσαι στη Vodafone?Κοίταξε,σπίτι και δουλειά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.Δεν μπορώ να πω παιδιά ξέρετε δεν με καλύπτετε οπότε αφήστε με να φύγω και ούτε πέναλτι ούτε τίποτα.Έχω 7 μήνες μπροστά μου θα περάσουν θα φύγω όπως πρέπει.Τουλάχιστον πήρα την εμπειρία του δικτύου και της Πράσινης και της κοκκινης και ξέρω τι αξίζει να πληρώνω και τι όχι.Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει άμμο και δεν θα μαυρίσει ομοιόμορφα..Έχει μαυρίσει τέρμα δεν παίρνει άλλο Sent from my iPhone using Tapatalk 2 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 (edited) 6 minutes ago, zerokill said: Κοίταξε,σπίτι και δουλειά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.Δεν μπορώ να πω παιδιά ξέρετε δεν με καλύπτετε οπότε αφήστε με να φύγω και ούτε πέναλτι ούτε τίποτα. Έχω 7 μήνες μπροστά μου θα περάσουν θα φύγω όπως πρέπει.Τουλάχιστον πήρα την εμπειρία του δικτύου και της Πράσινης και της κοκκινης και ξέρω τι αξίζει να πληρώνω και τι όχι. Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει μαυρίσει τέρμα δεν παίρνει άλλο Sent from my iPhone using Tapatalk Υπάρχει τρόπος να φύγεις ατελώς. Μπορείς να δώσεις περιοχή που είναι προβληματική η εταιρεία. Εγώ αυτό έκανα και μου έδωσαν άδεια να πάρω και τα τρία ατελώς. Φυσικά θα τους κυνηγήσω και πάλι. Σε ποια εταιρεία θα πας όταν τελικά θα φύγεις; Edited August 17, 2023 by Gv2008 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Να πω κάτι που με προβληματίζει. Ας υποθέσουμε ότι κόκκινη και μαύρη είναι μέτριες. Σε νέα σύνδεση η φορητήτα σε αυτά τα δίκτυα σου προσφέρουν κάποια καλή τιμή συνήθως. Στην πράσινη πρεπει να δώσουμε 41€ χωρίς σταθερό. Δεν είναι πολλά τα χρήματα;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 1 minute ago, Antonio21 said: Να πω κάτι που με προβληματίζει. Ας υποθέσουμε ότι κόκκινη και μαύρη είναι μέτριες. Σε νέα σύνδεση η φορητήτα σε αυτά τα δίκτυα σου προσφέρουν κάποια καλή τιμή συνήθως. Στην πράσινη πρεπει να δώσουμε 41€ χωρίς σταθερό. Δεν είναι πολλά τα χρήματα;;; Ναι είναι πολλά αλλά αυτό ακριβώς είναι που πληρώνεις. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Υπάρχει τρόπος να φύγεις ατελώς. Μπορείς να δώσεις περιοχή που είναι προβληματική η εταιρεία. Εγώ αυτό έκανα και μου έδωσαν άδεια να πάρω και τα τρία ατελώς. Φυσικά θα τους κυνηγήσω και πάλι. Σε ποια εταιρεία θα πας όταν τελικά θα φύγεις;Cosmote φυσικά.Και αυτό γιατί γονατίζει 6 μήνες.4 γραμμές έχω στην οικογένεια ελπίζω να μην μου πιάσουν τον πισινό.Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 4 minutes ago, zerokill said: Cosmote φυσικά.Και αυτό γιατί γονατίζει 6 μήνες.4 γραμμές έχω στην οικογένεια ελπίζω να μην μου πιάσουν τον πισινό. Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ ψάχνω προσφορά στη nova και μου δίνουν 21€ αλλά τα ίδια χάλια είναι όλοι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Φορητοτα για Unlimited 21€? Με άλλη γραμμή στο ίδιο αφμ η όχι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Η τιμή είναι εξαιρετική 3 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 1 hour ago, Antonio21 said: Φορητοτα για Unlimited 21€? Με άλλη γραμμή στο ίδιο αφμ η όχι; Η προσφορά είναι για τρία κινητά, ένα σταθερό και Eon χωρίς να έχω άλλη γραμμή στο όνομά μου 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Με κάθε επιφύλαξη σας μεταφέρω ότι η Vodafone ενδέχεται να αναβαθμίζει στο καπάκι μετά τη nova την περιοχή μου. Παρουσιάζεται αστάθεια όπως με ενημέρωσαν και εναλλαγή κεραιών συνεχώς. Συνδέεται κυρίως σε μακρινές κεραίες και έχει συχνές μεταπτώσεις σε 2G. Δεν πρόκειται σίγουρα για βλάβη γιατί επικοινώνησα με τον φίλο μου οπότε λογικά αναβαθμιζομαστε. Είμαι περίεργος τι ταχύτητες θα έχει νεγα την αναβάθμιση, αν όντως πρόκειται για αναβάθμιση. Αν βάλουν B7 και αυξήσουν τις ταχύτητες πάνω από αυτές της nova, τότε θα το σκεφτώ μήπως μείνω αν και εφόσον μου κάνουν καλύτερη τιμή και να κάνω στη nova μόνο Eon με 25€ μου ούτως ή άλλως το σκεφτόμουν και ένα συμβόλαιο στην cosmote με τα χρήματα που α εξοικονομήσω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 1 hour ago, Gv2008 said: Με κάθε επιφύλαξη σας μεταφέρω ότι η Vodafone ενδέχεται να αναβαθμίζει στο καπάκι μετά τη nova την περιοχή μου. Παρουσιάζεται αστάθεια όπως με ενημέρωσαν και εναλλαγή κεραιών συνεχώς. Συνδέεται κυρίως σε μακρινές κεραίες και έχει συχνές μεταπτώσεις σε 2G. Δεν πρόκειται σίγουρα για βλάβη γιατί επικοινώνησα με τον φίλο μου οπότε λογικά αναβαθμιζομαστε. Είμαι περίεργος τι ταχύτητες θα έχει νεγα την αναβάθμιση, αν όντως πρόκειται για αναβάθμιση. Αν βάλουν B7 και αυξήσουν τις ταχύτητες πάνω από αυτές της nova, τότε θα το σκεφτώ μήπως μείνω αν και εφόσον μου κάνουν καλύτερη τιμή και να κάνω στη nova μόνο Eon με 25€ μου ούτως ή άλλως το σκεφτόμουν και ένα συμβόλαιο στην cosmote με τα χρήματα που α εξοικονομήσω Ποιά περιοχή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 17 minutes ago, Chrischal1908 said: Ποιά περιοχή;; Πειραιά, Αγία Σοφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Πάντως Κατερινη σήμερα είδα μεγάλη πτώση ταχύτητας. Ούτε να ανοίξει σελίδες δεν μπορούσε. Στο ύψος αστυνομίας Βροντινου.Πήρα τηλέφωνο Vodafone και μου είπαν ότι αναβαθμίζουν την κεραία!Εν τω μεταξύ εκεί επιανα 500άρια.Οπότε πιστεύω ότι με δουλεύουν! Θα δείξει! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 2 ώρες πριν, pank said: Πάντως Κατερινη σήμερα είδα μεγάλη πτώση ταχύτητας. Ούτε να ανοίξει σελίδες δεν μπορούσε. Στο ύψος αστυνομίας Βροντινου. Πήρα τηλέφωνο Vodafone και μου είπαν ότι αναβαθμίζουν την κεραία! Εν τω μεταξύ εκεί επιανα 500άρια. Οπότε πιστεύω ότι με δουλεύουν! Θα δείξει! Μπορεί να αλλάζουν κάτι στο backhaul 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts