Gv2008 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 33 minutes ago, panos.k2 said: 18 Με 10GB το μήνα τη βγάζει πολυ άνετα. Ακόμη και τα καλοκαίρια δεν χρειάζεται πολλά παραπάνω Δεν είναι από αυτούς που ανοιγοκλείνουν τα δεδομένα, μονίμως ανοιχτά είναι. Όπως έχεις πει όμως έχει μεγαλώσει στην Ουγγαρία αν δεν κάνω λάθος. Εκεί τα παιδιά δεν πιέζονται σε σχολεία και φροντιστήρια για να έχουν την ανάγκη του κινητού ως μέσο ξεκούρασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 2 minutes ago, Gv2008 said: Όπως έχεις πει όμως έχει μεγαλώσει στην Ουγγαρία αν δεν κάνω λάθος. Εκεί τα παιδιά δεν πιέζονται σε σχολεία και φροντιστήρια για να έχουν την ανάγκη του κινητού ως μέσο ξεκούρασης Στην Ελλάδα σχεδόν όλα τα νοικοκυριά βέβαια έχουν WiFi ακόμα και η κ@λο 24αρα κάνει για χαλαρό browsing 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 12 ώρες πριν, p_k said: Όσοι έχουν παιδιά καταλαβαίνουν ότι το παν είναι τα απεριόριστα δεδομένα. Τα 10 giga είναι τίποτε. Ακριβώς… ειδικά από 18 και πάνω. Εγώ που είμαι όλη μέρα έξω πήγα σε Unlimited συμβόλαιο στα 21 φίλοι & γνωστοί ζητούσαν hotspot. Και τώρα είμαι 24 και δεν το κόβω με τίποτα…φίλος πρόσφατα που έβαζε δυο κάρτες το μήνα τον πήγα σε Cosmote Neo. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου (edited) 18 minutes ago, Gv2008 said: Όπως έχεις πει όμως έχει μεγαλώσει στην Ουγγαρία αν δεν κάνω λάθος. Εκεί τα παιδιά δεν πιέζονται σε σχολεία και φροντιστήρια για να έχουν την ανάγκη του κινητού ως μέσο ξεκούρασης Σωστά. Σε αυτά θα έβαζα και το ότι όταν λένε ότι το κινητό απαγορεύεται στο σχολείο, σημαίνει ότι απαγορεύεται. Είτε μένει στο σπίτι είτε στο κλειδωμενο ντουλαπάκι των αποδυτηρίων Edited 29 Ιουλίου by panos.k2 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 22 ώρες πριν, p_k said: Ναι δεν το κατάλαβα καλά, εννοώ απεριόριστα δεδομένα συν βέβαια όλα τα άλλα που είναι απεριόριστα. Αυτό με την ηλικιακή κατηγορία όντως δεν το αντιλήφθηκα, ποια ηλικία δεν ενδιαφέρεται για απεριόριστα δεδομένα; F2G είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια σε καρτοκινητο , και σου εγγυομαι τα συμβόλαια τους βγαίνουν ακριβότερα από ότι της Vodafone και ελάχιστα φθηνότερα από την cosmote , με ένα κατώτερο δίκτυο. Cosmote deals for you , η το αντιστοιχο προγραμμα επιβραβευσης της vf , εε δεν ειναι και λιγα ... 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Κατώτερο δίκτυο δεν νομίζω, σε καμία περίπτωση. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 18 minutes ago, p_k said: Κατώτερο δίκτυο δεν νομίζω, σε καμία περίπτωση. Ειδικά από την COSMOTE σε καμία περίπτωση δεβ είναι κατώτερο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 1 hour ago, georgebad said: Ειδικά από την COSMOTE σε καμία περίπτωση δεβ είναι κατώτερο Όπως μου ελεγε ο πωλητής στη νόβα όταν κάναμε speedtest μαζί να κάνουμε σύγκριση Cosmote 1.5 gbps ,nova 10mbps ΜΕΣΑ στο κατάστημα 😂😂 Έλεγε μετά αποκλείεται [φώναζε κιόλας] και μετά με πέταξε σε Ε και έλεγε το κινητό φταίει να αγοράσω από εκεί! Εγώ το περίμενα και είχα πάρει το κλειδί της σιμ και λέω ας βάλουμε στο κινητό που είχε Cosmote τη κάρτα Nova να δούμε, ωραία, ωραία. 5 mbps 😃 Του λέω τι περίμενες στα -139 dBm και με κοιτούσε σαν τον Κινέζο . Μου έλεγε αποκλείεται το δίκτυο της Nova να περίμενες βελτίωση κλπ και κτ βλακείες θες μου λέει να κάνεις φορητότητα, αποκλείεται 😂😂😂 του είπα για τα speedtest awards και umlaut και έλεγε πως είναι μουφα και η νόβα είναι ανώτερη και έχει λογικές τιμές και η Cosmote είναι ότι να ναι.. Το F2G μόνο με τις τιμές που έχει με αυτές τις παροχές είναι απαίσιο αντε να είχε υπηρεσίες σαν το What's Up όπως Deals for you ,pare dwse,pare moirase,Data events[,Διαγωνισμούς που είχα κερδίσει δν είναι μουφα],Tokens ,Mistery Token, Birthday Token,pare kavatza ... τα περισσότερα δεν τα έχει το F2G κλασικά όπως και το δίκτυο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 12 ώρες πριν, panos.k2 said: 18 Με 10GB το μήνα τη βγάζει πολυ άνετα. Ακόμη και τα καλοκαίρια δεν χρειάζεται πολλά παραπάνω Δεν είναι από αυτούς που ανοιγοκλείνουν τα δεδομένα, μονίμως ανοιχτά είναι. Η χρηση δεδομενων μου σε εναν υποθετικα χαλαρο μηνα με διακοπες που δυστυχως δεν εχουμε καν Wifi στο εξωχικο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 5 minutes ago, CamuCamu said: Η χρηση δεδομενων μου σε εναν υποθετικα χαλαρο μηνα με διακοπες που δυστυχως δεν εχουμε καν Wifi στο εξωχικο. 4G+; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 1 minute ago, elkons said: 4G+; Και N78 και 4G+. Ειναι της συνεργατιδας η κινηση αυτη αλλα μιας και που πιασατε συζητηση περι αυτου ειπα να στειλω 😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 1 ώρα πριν, elkons said: Όπως μου ελεγε ο πωλητής στη νόβα όταν κάναμε speedtest μαζί να κάνουμε σύγκριση Cosmote 1.5 gbps ,nova 10mbps ΜΕΣΑ στο κατάστημα 😂😂 Έλεγε μετά αποκλείεται [φώναζε κιόλας] και μετά με πέταξε σε Ε και έλεγε το κινητό φταίει να αγοράσω από εκεί! Εγώ το περίμενα και είχα πάρει το κλειδί της σιμ και λέω ας βάλουμε στο κινητό που είχε Cosmote τη κάρτα Nova να δούμε, ωραία, ωραία. 5 mbps 😃 Του λέω τι περίμενες στα -139 dBm και με κοιτούσε σαν τον Κινέζο . Μου έλεγε αποκλείεται το δίκτυο της Nova να περίμενες βελτίωση κλπ και κτ βλακείες θες μου λέει να κάνεις φορητότητα, αποκλείεται 😂😂😂 του είπα για τα speedtest awards και umlaut και έλεγε πως είναι μουφα και η νόβα είναι ανώτερη και έχει λογικές τιμές και η Cosmote είναι ότι να ναι.. Το F2G μόνο με τις τιμές που έχει με αυτές τις παροχές είναι απαίσιο αντε να είχε υπηρεσίες σαν το What's Up όπως Deals for you ,pare dwse,pare moirase,Data events[,Διαγωνισμούς που είχα κερδίσει δν είναι μουφα],Tokens ,Mistery Token, Birthday Token,pare kavatza ... τα περισσότερα δεν τα έχει το F2G κλασικά όπως και το δίκτυο ο @Chrischal1908ηταν ο πωλητης; 🤪 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 1 minute ago, CaptainNickGR said: ο @Chrischal1908ηταν ο πωλητης; 🤪 Μπα ο πωλητής ήταν τρελός με κοιτούσε λες και έκανα έγκλημα 😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου (edited) Περαία Αρχή οδού Αμπελοκήπων Νέοι Επιβάτες στον Μασούτη Edited 30 Ιουλίου by p_k 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 31 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Τρίλοφος, ανατολική Θεσσαλονίκη 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου On 30/7/2024 at 12:47 ΜΜ, elkons said: Όπως μου ελεγε ο πωλητής στη νόβα όταν κάναμε speedtest μαζί να κάνουμε σύγκριση Cosmote 1.5 gbps ,nova 10mbps ΜΕΣΑ στο κατάστημα 😂😂 Έλεγε μετά αποκλείεται [φώναζε κιόλας] και μετά με πέταξε σε Ε και έλεγε το κινητό φταίει να αγοράσω από εκεί! Εγώ το περίμενα και είχα πάρει το κλειδί της σιμ και λέω ας βάλουμε στο κινητό που είχε Cosmote τη κάρτα Nova να δούμε, ωραία, ωραία. 5 mbps 😃 Του λέω τι περίμενες στα -139 dBm και με κοιτούσε σαν τον Κινέζο . Μου έλεγε αποκλείεται το δίκτυο της Nova να περίμενες βελτίωση κλπ και κτ βλακείες θες μου λέει να κάνεις φορητότητα, αποκλείεται 😂😂😂 του είπα για τα speedtest awards και umlaut και έλεγε πως είναι μουφα και η νόβα είναι ανώτερη και έχει λογικές τιμές και η Cosmote είναι ότι να ναι.. Το F2G μόνο με τις τιμές που έχει με αυτές τις παροχές είναι απαίσιο αντε να είχε υπηρεσίες σαν το What's Up όπως Deals for you ,pare dwse,pare moirase,Data events[,Διαγωνισμούς που είχα κερδίσει δν είναι μουφα],Tokens ,Mistery Token, Birthday Token,pare kavatza ... τα περισσότερα δεν τα έχει το F2G κλασικά όπως και το δίκτυο Ακριβώς αυτό… το F2G είναι το χειρότερο καρτοκινητο που έχω δει. Σήμερα στη Θεαγένους Χαρίση πίσω από το νοσοκομείο Θεαγενειο ενώ έχει καλύτερη κάλυψη από Cosmote μέσα & έξω, το αποτέλεσμα ήταν να με πετάξει σε Edge. 5G μέτρηση σε εξωτερικό χώρο. https://www.speedtest.net/result/i/6208714700 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 2 minutes ago, Nikolas14 said: Ακριβώς αυτό… το F2G είναι το χειρότερο καρτοκινητο που έχω δει. Σήμερα στη Θεαγένους Χαρίση πίσω από το νοσοκομείο Θεαγενειο ενώ έχει καλύτερη κάλυψη από Cosmote μέσα & έξω, το αποτέλεσμα ήταν να με πετάξει σε Edge. 5G μέτρηση σε εξωτερικό χώρο. https://www.speedtest.net/result/i/6208714700 Κάτι πάει πολύ λάθος με το 5G της nova και υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα είναι το φάσμα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 2 minutes ago, Nikolas14 said: Ακριβώς αυτό… το F2G είναι το χειρότερο καρτοκινητο που έχω δει. Σήμερα στη Θεαγένους Χαρίση πίσω από το νοσοκομείο Θεαγενειο ενώ έχει καλύτερη κάλυψη από Cosmote μέσα & έξω, το αποτέλεσμα ήταν να με πετάξει σε Edge. 5G μέτρηση σε εξωτερικό χώρο. https://www.speedtest.net/result/i/6208714700 Φαίνεται για 5G Disconnected με αυτή την ταχύτητα Η πράσινη τι ταχύτητα παίζει συνήθως εκεί; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου (edited) On 30/7/2024 at 11:15 ΠΜ, p_k said: Κατώτερο δίκτυο δεν νομίζω, σε καμία περίπτωση. Επειδή πιάνει καμπάνα στη περιοχή σου δεν σημαίνει ότι δεν είναι κατώτερο δίκτυο. Πήγα σε δυο μέρες Θεσσαλονίκη-Σπάρτη και πίσω και έμεινα και Αθήνα κέντρο. Έκανα γύρω στα 1300 χιλιόμετρα. Σε σημεία στην εθνική όπως τούνελ τεμπων και στην έξοδο του Αλμυρού όπου έχει και κατι έργα και στα ΣΕΑ Αλμυρού καθώς και προς Ακραιφνιο έχει 4G η Nova και στα τούνελ στις Ράχες Φθιώτιδας η Nova σε πετάει σε Edge γιατί έχει οριακό 5G. Επίσης στο κομμάτι Μεγαλοπολη Σπάρτη έχει ενα δυο σημεία που σε βγάζει σε Edge καθώς και στη Σπάρτη εντός πόλης πολύ μέτριες ταχύτητες. Επίσης σε εσωτερικούς χώρους πίσω από τον σταθμό Λαρισης η Nova είναι ΑΘΛΙΑ. 100Mbps έξω και 5Mbps μέσα. Μονο στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και κοντά στον σταθμό του μέτρο Βικτωρια είδα καλές ταχύτητες με Ν78, στη Λεόντειο Σχολή γύρω στα 90-100Mbps Download σε 5G είδα, έπαιζε αξιοπρεπώς. Στις εθνικές οδούς γενικότερα έχει μαζευτεί αρκετά αλλά θέλει δουλειά, δεν είναι Cosmote που έχεις 5G σταθερό με ελάχιστες διακοπές. Edited 31 Ιουλίου by Nikolas14 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Just now, elkons said: Φαίνεται για 5G Disconnected με αυτή την ταχύτητα Η πράσινη τι ταχύτητα παίζει συνήθως εκεί; Ακόμα και κοντά στις κεραίες έχει 5G disconnected. Ελπίζω να την πάρουν οι της πρώην Etisalat νυν E& μπας και πέσει χρήμα 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Just now, elkons said: Φαίνεται για 5G Disconnected με αυτή την ταχύτητα Η πράσινη τι ταχύτητα παίζει συνήθως εκεί; Η πράσινη εκεί ζορίζεται εξίσου, δεν έχω κάνει όμως καμία μέτρηση. 3 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου (edited) 7 minutes ago, Nikolas14 said: Επειδή πιάνει καμπάνα στη περιοχή σου δεν σημαίνει ότι δεν είναι κατώτερο δίκτυο. Πήγα σε δυο μέρες Θεσσαλονίκη-Σπάρτη και πίσω και έμεινα και Αθήνα κέντρο. Έκανα γύρω στα 1300 χιλιόμετρα. Σε σημεία στην εθνική όπως τούνελ τεμπων και στην έξοδο του Αλμυρού όπου έχει και κατι έργα και στα ΣΕΑ Αλμυρού καθώς και προς Ακραιφνιο έχει 4G η Nova και στα τούνελ στις Ράχες Φθιώτιδας η Nova σε πετάει σε Edge γιατί έχει οριακό 5G. Επίσης στο κομμάτι Μεγαλοπολη Σπάρτη έχει ενα δυο σημεία που σε βγάζει σε Edge καθώς και στη Σπάρτη εντός πόλης πολύ μέτριες ταχύτητες. Επίσης σε εσωτερικούς χώρους πίσω από τον σταθμό Λαρισης η Nova είναι ΑΘΛΙΑ. 100Mbps έξω και 5Mbps μέσα. Μονο στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και κοντά στον σταθμό του μέτρο Βικτωρια είδα καλές ταχύτητες με Ν78, στη Λεόντειο Σχολή γύρω στα 90-100Mbps Download σε 5G είδα, έπαιζε αξιοπρεπώς. Στις εθνικές οδούς γενικότερα έχει μαζευτεί αρκετά αλλά θέλει δουλειά, δεν είναι Cosmote που έχεις 5G σταθερό με ελάχιστες διακοπές. Αξιοπρεπώς είναι τα 100 αλλά κατά την δική μου άποψη το 100 είναι πολύ λίγο στο 5G .. ακόμα και στα -108 dBm έχω πάνω από 300mbps στη πράσινη. Δυστυχώς η μαύρη θέλει δουλειά Ένας από τους λόγους που έκοψα Unlimited all στη Nova είναι η ταχύτητα και το Edge που μου πετούσε ξαφνικά ενώ είχα σήμα και είναι πάρα πολύ σπαστικό. *στα 16€ παρακαλώ το Unlimited all Edited 31 Ιουλίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Just now, elkons said: Αξιοπρεπώς είναι τα 100 αλλά κατά την δική μου άποψη το 100 είναι πολύ λίγο στο 5G .. ακόμα και στα -108 dBm έχω πάνω από 300mbps στη πράσινη. Δυστυχώς η μαύρη θέλει δουλειά Όταν τα φωνάζω πέφτουν μερικοί, ξέρουν ποιοι είναι και γράφουν ιστορίες ότι θα θα θα διορθωθεί. Στη Τουμπα αν βρεθείς και έχεις Nova καλύτερα να κόψεις το συμβόλαιο σου και αν έχεις καρτοκινητό να το πετάξεις στα σκουπίδια. Είδα 4G 10-20Mbps στη Γρηγορίου Λαμπράκη, 100 μέτρα από το γήπεδο του ΠΑΟΚ πιο πάνω, και χθες που πήγα πάλι τα ίδια. Επίσης θα περάσω από δυτική Θεσσαλονίκη, θα ανεβάσω μια μέτρηση από κεντρικό σημείο να δείτε τα χάλια της Nova. 5G 10Mbps και η πράσινη να έχει Ν78 και να βλέπεις πάνω από 800Mbps. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου (edited) 40 minutes ago, elkons said: Αξιοπρεπώς είναι τα 100 αλλά κατά την δική μου άποψη το 100 είναι πολύ λίγο στο 5G .. ακόμα και στα -108 dBm έχω πάνω από 300mbps στη πράσινη. Δυστυχώς η μαύρη θέλει δουλειά Ένας από τους λόγους που έκοψα Unlimited all στη Nova είναι η ταχύτητα και το Edge που μου πετούσε ξαφνικά ενώ είχα σήμα και είναι πάρα πολύ σπαστικό. *στα 16€ παρακαλώ το Unlimited all Παρομοίως και γω! Έκοψα unlimited all στα 13€/μηνα λόγω της κατάστασης στην Αθήνα Υπαρχει κι άλλος «τρελός» που κόβει πάμφθηνο συμβόλαιο τελικά, δεν ειμαι μόνο εγώ Edited 31 Ιουλίου by panos.k2 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 2 minutes ago, panos.k2 said: Παρομοίως και γω! Έκοψα unlimited all στα 13€/μηνα λόγω της κατάστασης στην Αθήνα Υπαρχει κι άλλος «τρελός» που κόβει πάμφθηνο συμβόλαιο τελικά, δεν ειμαι μόνο εγώ Πέτυχα και gigamax unlimited γύρω στα 17€ κιόλας 😃 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts