d_alex Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, panos.k2 said: Κάτσε μπερδευτηκα. Τι δεν αρχισε τώρα; Βάζουν μόνο Β28 σε κάποιες κεραίες ή όντως στο cellmapper δεν περνάνε όλες οι μπάντες; Το Cellmapper "ακουει" και επομενως ανεβαζει οτι του πει η συσκευη (phone task). Στο GSM το cell που συνδεεται και τα αμεσως 6 ισχυροτερα. Στο LTE, μονο οτι εχει επιτυχει συνδεση. Βλεπει και τα υπολοιπα αλλα με οχι αρκετα στοιχεια για να στοιχειοθετησει σωστο record (οπως το θελει το Cellmapper). Το PCI ΔΕΝ ειναι μοναδικο στοιχειο, αλλαζει τακτικα, και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για αναγνωριση. Καταχωρειται βεβαια στο record (και στο site), ΕΦΟΣΟΝ υπαρχουν τα αλλα απαραιτητα πεδια. Επομενως, ναι, πολυ δυσκολο απο μια συσκευη που περναει απο ενα σταθμο να περασουν ολες οι μπαντες. Με τον καιρο (και επιπλεον περασματα) συμπληρωνεται η εικονα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, d_alex said: Το Cellmapper "ακουει" και επομενως ανεβαζει οτι του πει η συσκευη (phone task). Στο GSM το cell που συνδεεται και τα αμεσως 6 ισχυροτερα. Στο LTE, μονο οτι εχει επιτυχει συνδεση. Βλεπει και τα υπολοιπα αλλα με οχι αρκετα στοιχεια για να στοιχειοθετησει σωστο record (οπως το θελει το Cellmapper). Το PCI ΔΕΝ ειναι μοναδικο στοιχειο, αλλαζει τακτικα, και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για αναγνωριση. Καταχωρειται βεβαια στο record (και στο site), ΕΦΟΣΟΝ υπαρχουν τα αλλα απαραιτητα πεδια. Επομενως, ναι, πολυ δυσκολο απο μια συσκευη που περναει απο ενα σταθμο να περασουν ολες οι μπαντες. Με τον καιρο (και επιπλεον περασματα) συμπληρωνεται η εικονα. Ωραία, αυτό λέμε Εσυ το εξήγησες «επιστημονικά», ευχαριστούμε Το cellmapper είναι ελλιπες για τη Nova. Αυτό φαινεται δηλαδή και γω το εχω παρατηρήσει πολλές φορές, άρα ας μην βγάζουμε συμπεράσματα από αυτό. Edited 16 Ιανουαρίου by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) 12 ώρες πριν, p_k said: Οι μετρήσεις έγιναν πολύ πριν από τις δημοσιεύσεις σου και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτές. Φαίνεται από το timestamp στα screenshots. Είχα πάει στην Περαία σήμερα το απόγευμα, έκανα μετρήσεις και όταν βρήκα τον χρόνο τις ανέβασα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που επηρεάζονται από οποιοδήποτε ποστ. Παντελή έχω βρει ταβέρνα πολυτελείας. Να φας εκεί και μετά να πουλήσεις την ψυχή σου στη Vodafone, ένα πράγμα... 52 minutes ago, panos.k2 said: Ωραία, αυτό λέμε Εσυ το εξήγησες «επιστημονικά», ευχαριστούμε Το cellmapper είναι ελλιπες για τη Nova. Αυτό φαινεται δηλαδή και γω το εχω παρατηρήσει πολλές φορές, άρα ας μην βγάζουμε συμπεράσματα από αυτό. Πως να μην είναι ελλιπές, όταν δεν ασχολούνται οι χρήστες, (όπως για τα άλλα 2 δίκτυα) στο CellMapper αλλά και στο nPerf; Το έχω αναφέρει και σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα πολλές φορές. Μια ματιά στους χάρτες κάλυψης αλλά και των test αρκεί. Συμπέρασμα, ή δεν ασχολείται κανείς "μερακλής" με την Nova ή όλοι οι συνδρομητές της έχουν άιφον. Edited 16 Ιανουαρίου by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 16 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 32 minutes ago, memoriesradio said: Παντελή έχω βρει ταβέρνα πολυτελείας. Να φας εκεί και μετά να πουλήσεις την ψυχή σου στη Vodafone, ένα πράγμα... Πως να μην είναι ελλιπές, όταν δεν ασχολούνται οι χρήστες, (όπως για τα άλλα 2 δίκτυα) στο CellMapper αλλά και στο nPerf; Το έχω αναφέρει και σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα πολλές φορές. Μια ματιά στους χάρτες κάλυψης αλλά και των test αρκεί. Συμπέρασμα, ή δεν ασχολείται κανείς "μερακλής" με την Nova ή όλοι οι συνδρομητές της έχουν άιφον. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται! 😃 Ταβέρνα όμως πού; Στην Περαία; 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) Καλησπέρα, με σημερινές μετρήσεις στη Θεσσαλονίκη Πλατεία Αριστοτέλους Εγνατία με Αγίας Σοφίας Συντριβάνι Ίωνος Δραγούμη Ιπποκράτειο, 4g+ Edited 17 Ιανουαρίου by p_k 8 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 2 minutes ago, p_k said: Καλησπέρα, με σημερινές μετρήσεις στη Θεσσαλονίκη Πλατεία Αριστοτέλους Εγνατία με Αγίας Σοφίας Αφού είσαι στην περιοχή, πέρνα και από πλατεία Ναυαρίνου, Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας, Διαγώνιο, Τσιμισκή με Κούσκουρα, Παύλου Μελά, να δούμε και εκεί τι λέει το 5G... 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Μπάμπη καλησπέρα, επέστρεψα ήδη. Και πάλι καλά που πρόλαβα κι αυτά. Σε άλλη χρονική στιγμή θα τα έχω υπόψη μου. 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) 14 ώρες πριν, p_k said: Καλησπέρα, με σημερινές μετρήσεις στη Θεσσαλονίκη Πλατεία Αριστοτέλους Εγνατία με Αγίας Σοφίας Συντριβάνι Ίωνος Δραγούμη Ιπποκράτειο, 4g+ Τίμιες μετρήσεις, τόσο βλέπω και εγώ. Στο Ιπποκράτειο έχει κενό και έχει κεραια στο ίδιο σημείο με την Cosmote η Nova αλλά δεν έχει 5G καθόλου. Την επόμενη φορά αν σε βολεύει ανέβα την Παπαναστασιου προς Γήπεδο Άρη. Ζήτημα να έχει 2-3 κεραίες ακόμα με 5G και αυτό Ν1. 5G N78 έχει πίσω από τη Νέα Ελβετία μόνο. 14 ώρες πριν, memoriesradio said: Αφού είσαι στην περιοχή, πέρνα και από πλατεία Ναυαρίνου, Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας, Διαγώνιο, Τσιμισκή με Κούσκουρα, Παύλου Μελά, να δούμε και εκεί τι λέει το 5G... Εκεί πέρα εχω μετρήσεις. Παύλου Μελα όλη 4G έχει σχεδόν. Αγιας Σοφίας με Τσιμισκη 5G εχω δει εγώ και πιο πάνω στην εκκλησία. Το χάνει στην Ικτίνου,Παύλου Μελα, Ναυαρίνου όλη από Κάμαρα μέχρι Παύλου Μελά. Παλιών Πατρών Γερμανού χαμηλά και Κούσκουρα με Τσιμισκη αν δεν κανω λάθος έχει 5G. Διότι πιο κάτω στην Μητρόπολη βγάζει και στην παραλία εκτός αν σε πετάξει σε Micro 4G B7 που είναι στη Πρόξενου Κορομηλά. Πριν το Micro η Nova είχε 2Mbps με B20 4G και Edge σε εσωτερικό χώρο. Μέσα στο ΣΚ θα βρίσκομαι εκεί κοντά για μετρήσεις να σας πω. Edited 18 Ιανουαρίου by Nikolas14 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Nikolas14 said: Εκεί πέρα εχω μετρήσεις. Παύλου Μελα όλη 4G έχει σχεδόν. Αγιας Σοφίας με Τσιμισκη 5G εχω δει εγώ και πιο πάνω στην εκκλησία. Το χάνει στην Ικτίνου,Παύλου Μελα, Ναυαρίνου όλη από Κάμαρα μέχρι Παύλου Μελά. Παλιών Πατρών Γερμανού χαμηλά και Κούσκουρα με Τσιμισκη αν δεν κανω λάθος έχει 5G. Διότι πιο κάτω στην Μητρόπολη βγάζει και στην παραλία εκτός αν σε πετάξει σε Micro 4G B7 που είναι στη Πρόξενου Κορομηλά. Πριν το Micro η Nova είχε 2Mbps με B20 4G και Edge σε εσωτερικό χώρο. Μέσα στο ΣΚ θα βρίσκομαι εκεί κοντά για μετρήσεις να σας πω. Είσαι ωραίος και μετράς! Με CellMapper, SpeedTest, nPerf, κτλ... 😄 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) 16 minutes ago, memoriesradio said: Είσαι ωραίος και μετράς! Με CellMapper, SpeedTest, nPerf, κτλ... 😄 Με iPhone 14 Pro είμαι, εχω εικόνα της περιοχής. Και οι μετρήσεις που ανέβασε πρόσφατα ο Γιώργος δεν πέφτουν έξω. Έχει λειτουργικό 4G απλά και αυτό σε εξωτερικούς χώρους κατά βάση. Και μην ξεχνάμε ότι κάτι πειράζουν στους σταθμούς καθώς και σύμφωνα με το 13700 δυο σταθμοί βγήκαν εκτός και σύντομα θα επανέλθουν. Εν αναμονή λοιπόν… Edited 18 Ιανουαρίου by Nikolas14 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Σκλαβενίτης Πυλαίας 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Καλησπερα κι απο εμενα Πρωτη φορα σημερα μου εβγαλε 5g Nova στην Κατερινη Επειδη εχω δυο sim nova-cosmote στο κινητο μου εβγαζε καιρο μονο στην cosmote. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 3 minutes ago, Aggelos41 said: Καλησπερα κι απο εμενα Πρωτη φορα σημερα μου εβγαλε 5g Nova στην Κατερινη Επειδη εχω δυο sim nova-cosmote στο κινητο μου εβγαζε καιρο μονο στην cosmote. Η Nova 5G έχει στη Κατερίνη καθώς και από Κορινό μέχρι Λεπτοκαρυά που εχω τσεκάρει σταθερά. Πλαταμωνα έχει σχεδόν σε όλο το χωριό και νέους πόρους. Λιτόχωρο δεν έχει ακόμα, τουλάχιστον αυτό είχα δει την τελευταία φορά που ανέβηκα. 4G με 20Mbps θα δεις. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 11 minutes ago, Nikolas14 said: Η Nova 5G έχει στη Κατερίνη καθώς και από Κορινό μέχρι Λεπτοκαρυά που εχω τσεκάρει σταθερά. Πλαταμωνα έχει σχεδόν σε όλο το χωριό και νέους πόρους. Λιτόχωρο δεν έχει ακόμα, τουλάχιστον αυτό είχα δει την τελευταία φορά που ανέβηκα. 4G με 20Mbps θα δεις. Απλα η ταχυτητες εν συγκρισει με την cosmote εχουν μεγαλη διαφορα προς το παρων 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 8 minutes ago, Aggelos41 said: Απλα η ταχυτητες εν συγκρισει με την cosmote εχουν μεγαλη διαφορα προς το παρων Φυσικά, καμία σχέση οι ταχύτητες της Nova με Cosmote. Στην επαρχία κάνει δουλειά αλλά δεν βάζει αρκετή Ν78 ειτε κολλάει σε θέσεις της Vodafone και παίζει με τις μισές μπάντες επάνω. Η συν εγκατάσταση που γίνεται περιέχει περισσότερο εξοπλισμό υπέρ της εταιρείας που έχει την άδεια(Vodafone) και προσθέτει στον ίδιο ιστό εξοπλισμό η αλλη(Nova). 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) Εάν η κεραία είναι πρόσφατα αναβαθμισμένη, στην αρχή θα παίζει με αυτές τις ταχύτητες και μετά θα πολλαπλασιαστούν. Ας μας ενημερώσει ο φίλος. Edited 18 Ιανουαρίου by p_k 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Ρε παιδιά ρε παιδιά γιατί δεν μετράτε και στην υπόλοιποι πόλη και μετράτε μόνο γύρω από τους n78 σταθμούς στο κεντροοοοο Γαλλικό ινστιτούτου απογοητευτικό θα πω https://www.speedtest.net/result/i/5947878774 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 10 minutes ago, georgebad said: Ρε παιδιά ρε παιδιά γιατί δεν μετράτε και στην υπόλοιποι πόλη και μετράτε μόνο γύρω από τους n78 σταθμούς στο κεντροοοοο Γαλλικό ινστιτούτου απογοητευτικό θα πω https://www.speedtest.net/result/i/5947878774 Γιατί αν μετρήσουν άλλου θα κλαίνε 🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) 23 minutes ago, georgebad said: Ρε παιδιά ρε παιδιά γιατί δεν μετράτε και στην υπόλοιποι πόλη και μετράτε μόνο γύρω από τους n78 σταθμούς στο κεντροοοοο Γαλλικό ινστιτούτου απογοητευτικό θα πω https://www.speedtest.net/result/i/5947878774 Έχει και άλλου 5G Ν78 προς ανατολικά. Γενικοτερα είναι αξιοπρεπής η Nova…με πολύ Ν1 και Micro. Edited 18 Ιανουαρίου by Nikolas14 2 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Nikolas14 said: Με iPhone 14 Pro είμαι, εχω εικόνα της περιοχής. Και οι μετρήσεις που ανέβασε πρόσφατα ο Γιώργος δεν πέφτουν έξω. Έχει λειτουργικό 4G απλά και αυτό σε εξωτερικούς χώρους κατά βάση. Και μην ξεχνάμε ότι κάτι πειράζουν στους σταθμούς καθώς και σύμφωνα με το 13700 δυο σταθμοί βγήκαν εκτός και σύντομα θα επανέλθουν. Εν αναμονή λοιπόν… Αναβάθμιση;; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 1 minute ago, Chrischal1908 said: Αναβάθμιση;; Τεχνικό θέμα και κάποια αναβάθμιση μάλλον… ειδα μικρές αλλαγές αλλά με ρυθμούς χελώνας. 1 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) 5 ώρες πριν, p_k said: Εάν η κεραία είναι πρόσφατα αναβαθμισμένη, στην αρχή θα παίζει με αυτές τις ταχύτητες και μετά θα πολλαπλασιαστούν. Ας μας ενημερώσει ο φίλος. Αυτό ακριβώς! Δεν γαζώνει αμέσως, δεν θα μείνουν με μισές όπως λέτε συχνότητες θα προστεθούν και άλλες N78. Έχουν ανακοινώσει συγκεκριμένο σχεδιασμό με στάδια. Οι Haters νομίζουν ότι από το πρώτο χρόνο λειτουργίας της νέας εταιρίας θα γινόταν Cosmote από τις αναβαθμίσεις! Όπως επίσης και το ειρωνικό 31/12/2027. Πρέπει να παίζει "χαρτζιλίκι". Εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Edited 18 Ιανουαρίου by Chrischal1908 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) 32 minutes ago, Chrischal1908 said: Αυτό ακριβώς! Δεν γαζώνει αμέσως, δεν θα μείνουν με μισές όπως λέτε συχνότητες θα προστεθούν και άλλες N78. Έχουν ανακοινώσει συγκεκριμένο σχεδιασμό με στάδια. Οι Haters νομίζουν ότι από το πρώτο χρόνο λειτουργίας της νέας εταιρίας θα γινόταν Cosmote από τις αναβαθμίσεις. Όπως επίσης και το ειρωνικό 31/12/2027. Πρέπει να παίζει "χαρτζιλίκι". Εδώ θα είμαστε να τα λέμε. ΠΟΤΕ δεν ανταπαντούμε με ειρωνείες. Είναι η πιο εύκολη τακτική, αλλά δεν την εφαρμόζουμε. Edited 18 Ιανουαρίου by p_k 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Aggelos41 said: Καλησπερα κι απο εμενα Πρωτη φορα σημερα μου εβγαλε 5g Nova στην Κατερινη Επειδη εχω δυο sim nova-cosmote στο κινητο μου εβγαζε καιρο μονο στην cosmote. Η συγκεκριμένη κεραία έχει αναβαθμιστεί εδώ και περίπου 2 χρόνια. Είναι η πρώτη που είχε αναβαθμιστεί μέσα στην πόλη. 2 1 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Τώρα πήρε 5g; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts