johnny_htc Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 9:35 ΠΜ, George6633 said: Το κουπόνι το έχω για μια τοπική επιχείρηση ηλεκτρικών ειδών η οποία δεν έχει μεγάλη ποικιλία κινητών και από αυτά τα λίγα που βρήκα είναι το μόνο που άξιζε με διαφορά..Οπότε είναι μονόδρομος σε αυτά τα λεφτά.Θα το πάρω αναγκαστικά και από καλοκαίρι που θα δουλεύω και κάθε μέρα και θα χρειαστώ αρκετές φορές το ίντερνετ,μάλλον θα πάω σε κάτι άλλο. Expand Εντάξει, μπορεί να βγει και κομπλέ, δεν ξέρουμε ακόμα. Ευκαιρία για ένα review της συσκευής εδώ στο φόρουμ λοιπόν 😏😜 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Παρέλαβα τη συσκευή δεν έχω προλάβει να την ανοίξω... Στις 5G μπάντες γράφει 700/800/850/900/1800/2100/2300/2500/2600/3500/3700 Το κρατάμε; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Αυτές τις συχνότητες χρησιμοποιούν όλοι οι πάροχοι εδώ, δεν λείπει καμία 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 2:02 ΜΜ, George6633 said: Παρέλαβα τη συσκευή δεν έχω προλάβει να την ανοίξω... Στις 5G μπάντες γράφει 700/800/850/900/1800/2100/2300/2500/2600/3500/3700 Το κρατάμε; Expand Μια χαρά 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Τέλεια... Με την πρώτη ευκαιρία ξεκινάμε και μετρήσεις!! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 2:02 ΜΜ, George6633 said: Παρέλαβα τη συσκευή δεν έχω προλάβει να την ανοίξω... Στις 5G μπάντες γράφει 700/800/850/900/1800/2100/2300/2500/2600/3500/3700 Το κρατάμε; Expand Κομπλέ είσαι όλες τις μπάντες που χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει. Καλές μετρήσεις! Εάν δεν έχεις 5G με Nova μπες τσατ ξέρουν να το ανοίξουν. Vodafone θα γίνει αυτόματα λένε στο site. 4 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Σ ευχαριστώ...το κακό είναι ότι είναι dual sim αλλά όπως κατάλαβα η μία κάρτα είναι esim και πρέπει να αλλάζω συνέχεια κάρτες γιατί δεν γνωρίζω περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 3:25 ΜΜ, George6633 said: Σ ευχαριστώ...το κακό είναι ότι είναι dual sim αλλά όπως κατάλαβα η μία κάρτα είναι esim και πρέπει να αλλάζω συνέχεια κάρτες γιατί δεν γνωρίζω περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα. Expand Ε τότε βάλε eSIM τη κυρια που θα μείνει στο κινητό (Vodafone) και βάλε φυσική SIM τη Q που θα βγάλεις Αλλιώς βάλε βγάλε Α16 και αυτό.. άμα θες μόνο φυσική SIM βέβαια δεν είναι το καλύτερο αυτό θα φθείρεται η κάρτα. 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) Ισχύει.. Να φανταστώ αν θελήσω να ξανακάνω την esim κανονική πρέπει να γίνει κάποια διαδικασία σε κάποιο κατάστημα; Τρίκαλα,εσωτερικός χώρος στον 3ο όροφο κοντά στην παλιά πόλη και το Φρούριο (Ρολόι) Edited 1 Απριλίου by George6633 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 3:35 ΜΜ, George6633 said: Ισχύει.. Να φανταστώ αν θελήσω να ξανακάνω την esim κανονική πρέπει να γίνει κάποια διαδικασία σε κάποιο κατάστημα; Τρίκαλα,εσωτερικός χώρος στον 3ο όροφο κοντά στην παλιά πόλη και το Φρούριο (Ρολόι) Expand Τραγικό αποτέλεσμα, παίζει και στα 15MHz μου έκανε εντύπωση.. Δεν έχει αναβαθμίσει καν ενώ η Vodafone ναι. 7 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 3:35 ΜΜ, George6633 said: Ισχύει.. Να φανταστώ αν θελήσω να ξανακάνω την esim κανονική πρέπει να γίνει κάποια διαδικασία σε κάποιο κατάστημα; Τρίκαλα,εσωτερικός χώρος στον 3ο όροφο κοντά στην παλιά πόλη και το Φρούριο (Ρολόι) Expand Κακό νούμερο, αλλά δεν φταίει το κινητό, αυτό κρατάμε 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 3:56 ΜΜ, elkons said: Τραγικό αποτέλεσμα, παίζει και στα 15MHz μου έκανε εντύπωση.. Δεν έχει αναβαθμίσει καν ενώ η Vodafone ναι. Expand Τραγικό αποτέλεσμα και ελπίζω να είναι στο σημείο που βρίσκομαι τώρα,ελπίζω για τον λόγο που θέλω την Q στο νησί να παίζει καλύτερα,ήταν ένα ρίσκο η προσφορά,θέλω απλά να κάνω την δουλειά μου και τίποτα παραπάνω.Θα μετρήσω σε όσα περισσότερα σημεία μπορώ στην πόλη μέχρι να φύγω. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 3:58 ΜΜ, George6633 said: Τραγικό αποτέλεσμα και ελπίζω να είναι στο σημείο που βρίσκομαι τώρα,ελπίζω για τον λόγο που θέλω την Q στο νησί να παίζει καλύτερα,ήταν ένα ρίσκο η προσφορά,θέλω απλά να κάνω την δουλειά μου και τίποτα παραπάνω.Θα μετρήσω σε όσα περισσότερα σημεία μπορώ στην πόλη μέχρι να φύγω. Expand Η nova στη κεραία αυτή δεν έχει Ν78 άμα δεν έχει και το καλοκαίρι...άστο καλύτερα Ελπίζω να αναβαθμίσει γιατί Vodafone το έχει κάνει. 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) On 1/4/2025 at 3:35 ΜΜ, George6633 said: Ισχύει.. Να φανταστώ αν θελήσω να ξανακάνω την esim κανονική πρέπει να γίνει κάποια διαδικασία σε κάποιο κατάστημα; Τρίκαλα,εσωτερικός χώρος στον 3ο όροφο κοντά στην παλιά πόλη και το Φρούριο (Ρολόι) Expand Αν θα σου είναι εύκολο, στα σημεία που μετράς, αν υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης (εναλλάξ) μέτρησης με άλλη συσκευή αλλά στο ίδιο δίκτυο, καθαρά για να δεις και να δούμε το πραγματικό throughput και την απόδοση, της νέας σου συσκευής. Edited 1 Απριλίου by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 4:10 ΜΜ, memoriesradio said: Αν θα σου είναι εύκολο, στα σημεία που μετράς, αν υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης (εναλλάξ) μέτρησης με άλλη συσκευή αλλά στο ίδιο δίκτυο, καθαρά για να δεις και να δούμε το πραγματικό throughput και την απόδοση, της νέας σου συσκευής. Expand Η προηγούμενη του συσκευή είναι 4G σκέτο χωρίς CA Ωστόσο δεν νομίζω να υπάρχει θέμα γιατί ανέβασε μέτρηση με Vodafone 5G 500Mbps. Αυτές οι μετρήσεις με μια μια SIM έγινε επειδή για SIM 2 χρειάζεται eSIM. Δεν έχουν την ίδια κεραία η Vodafone έχει δικό της ιστό πιο κοντά φαίνεται και έχει Ν78 είναι πενα,Nova είναι χωρίς Ν78 αλλα φαίνεται λίγο παλιός ο εξοπλισμός της γενικά.. 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 4:15 ΜΜ, elkons said: Η προηγούμενη του συσκευή είναι 4G σκέτο χωρίς CA Ωστόσο δεν νομίζω να υπάρχει θέμα γιατί ανέβασε μέτρηση με Vodafone 5G 500Mbps. Αυτές οι μετρήσεις με μια μια SIM έγινε επειδή για SIM 2 χρειάζεται eSIM. Δεν έχουν την ίδια κεραία η Vodafone έχει δικό της ιστό πιο κοντά φαίνεται και έχει Ν78 είναι πενα,Nova είναι χωρίς Ν78 αλλα φαίνεται λίγο παλιός ο εξοπλισμός της γενικά.. Expand Ανέφερα ίδιο σημείο, ίδιο δίκτυο, ίδια χρονική στιγμή, διαφορετική συσκευή, για να δούμε τι ψάρια πιάνει το modem... 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 4:21 ΜΜ, memoriesradio said: Ανέφερα ίδιο σημείο, ίδιο δίκτυο, ίδια χρονική στιγμή, διαφορετική συσκευή, για να δούμε τι ψάρια πιάνει το modem... Expand Στη Vodafone είχε 20+20+100 Δηλαδή 140MHz στο 5G. 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 4:22 ΜΜ, elkons said: Στη Vodafone είχε 20+20+100 Δηλαδή 140MHz στο 5G. Expand Άλλος πομποδέκτης, άλλη ευαισθησία, άλλο throughout, αλλες δυνατότητες τα modern και η όλη υλοποίηση (κεραίες, φίλτρα, κτλ)! 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 4:10 ΜΜ, memoriesradio said: Αν θα σου είναι εύκολο, στα σημεία που μετράς, αν υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης (εναλλάξ) μέτρησης με άλλη συσκευή αλλά στο ίδιο δίκτυο, καθαρά για να δεις και να δούμε το πραγματικό throughput και την απόδοση, της νέας σου συσκευής. Expand Δυστυχώς σε αυτή τη φάση δεν έχω αυτή τη δυνατότητα καθώς η δεύτερη συσκευή που έχω είναι σκέτο 4G.Αν καταφέρω να πάρω κάποια συσκευή ακόμα που ίσως θα είναι η βασική μου και σίγουρα πιο γρήγορη,ίσως να είναι το καλοκαίρι που θα δουλεύω και θα είμαι στη Ζάκυνθο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 4:44 ΜΜ, George6633 said: Δυστυχώς σε αυτή τη φάση δεν έχω αυτή τη δυνατότητα καθώς η δεύτερη συσκευή που έχω είναι σκέτο 4G.Αν καταφέρω να πάρω κάποια συσκευή ακόμα που ίσως θα είναι η βασική μου και σίγουρα πιο γρήγορη,ίσως να είναι το καλοκαίρι που θα δουλεύω και θα είμαι στη Ζάκυνθο. Expand Δεν είπα για δική σου 2η συσκευή, αλλά αν τύχει καποιου φίλου, γνωστού αν τύχει. 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 4:46 ΜΜ, memoriesradio said: Δεν είπα για δική σου 2η συσκευή, αλλά αν τύχει καποιου φίλου, γνωστού αν τύχει. Expand Εννοείται αν βρω συσκευή πολύ ευχαρίστως!! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 1/4/2025 at 4:24 ΜΜ, memoriesradio said: Άλλος πομποδέκτης, άλλη ευαισθησία, άλλο throughout, αλλες δυνατότητες τα modern και η όλη υλοποίηση (κεραίες, φίλτρα, κτλ)! Expand Μιας και απ' ότι καταλαβαίνω γνωρίζεις πολλά, τι γνώμη έχεις για Poco x7 pro (dimensity 8400) σε θέματα δικτύου/modem; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κινητό με mediatek, αν και πλέον φαίνονται πολύ καλοί επεξεργαστές. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO F4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου On 1/4/2025 at 4:24 ΜΜ, memoriesradio said: Άλλος πομποδέκτης, άλλη ευαισθησία, άλλο throughout, αλλες δυνατότητες τα modern και η όλη υλοποίηση (κεραίες, φίλτρα, κτλ)! Expand RFFE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου On 2/4/2025 at 1:49 ΠΜ, Harry636 said: RFFE Expand Και πολλά άλλα, software, basebands, ποιότητα υλικών, κτλ... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts