cmvr Δημ. Χθες στς 04:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:58 μμ 54 minutes ago, Gv2008 said: Ούτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά ούτε τη Φωνή Λογικής, που όπως φαίνεται θα γίνει η πατερίτσα του Μητσοτακη. Οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτούς. Πλέον δεν πιστεύω στο σύστημα, είμαι αντισυστημικός και δεν έχω πρόβλημα να το πω. Ψήφισα Μητσοτακη το 19 μπας και αλλάξει κάτι γιατί είχε δεσμευτεί για τομές στο κράτος και εν τελει δεν έκανε τίποτα. Είδαμε και το 2015 που είπα ήρθε ένας νέος άνθρωπος και ψήφισα Τσίπρα. Δεν αξίζει να μας κυβερνούν κόμματα που χρωστάνε από μισό δις το κάθε ένα. Ας αναλάβουν μικρότερα κόμματα, να δούμε τι μπορούν να καταφέρουν και αυτά. Και όποιος πιστεύει ότι μπορεί αυτό να αποβεί καταστροφικό, ας μου πει πόσο καλά ζει τώρα. Εγώ θα ψηφίσω όποιον πει ότι θα καταργήσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, θα διασφαλίσει την τιμωρία όλων των ενόχων για Τεμπη, μνημόνια κλπ και θα συμμαζέψει το δημόσιο. Αρκετά αυτό το χάλι. Χτες τελείωσε η μεταπολίτευση όπως την ξέραμε Με όρους κινητής τα κόμματα μέχρι στιγμής είναι 1g ούτε καν edge sa 🤣 τελεστετ ονλυ🤣 1 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 05:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:51 μμ 53 minutes ago, cmvr said: Με όρους κινητής τα κόμματα μέχρι στιγμής είναι 1g ούτε καν edge sa 🤣 τελεστετ ονλυ🤣 GRPS😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Χθες στς 07:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:00 μμ 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Ούτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά ούτε τη Φωνή Λογικής, που όπως φαίνεται θα γίνει η πατερίτσα του Μητσοτακη. Οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτούς. Πλέον δεν πιστεύω στο σύστημα, είμαι αντισυστημικός και δεν έχω πρόβλημα να το πω. Ψήφισα Μητσοτακη το 19 μπας και αλλάξει κάτι γιατί είχε δεσμευτεί για τομές στο κράτος και εν τελει δεν έκανε τίποτα. Είδαμε και το 2015 που είπα ήρθε ένας νέος άνθρωπος και ψήφισα Τσίπρα. Δεν αξίζει να μας κυβερνούν κόμματα που χρωστάνε από μισό δις το κάθε ένα. Ας αναλάβουν μικρότερα κόμματα, να δούμε τι μπορούν να καταφέρουν και αυτά. Και όποιος πιστεύει ότι μπορεί αυτό να αποβεί καταστροφικό, ας μου πει πόσο καλά ζει τώρα. Εγώ θα ψηφίσω όποιον πει ότι θα καταργήσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, θα διασφαλίσει την τιμωρία όλων των ενόχων για Τεμπη, μνημόνια κλπ και θα συμμαζέψει το δημόσιο. Αρκετά αυτό το χάλι. Χτες τελείωσε η μεταπολίτευση όπως την ξέραμε 100 χρόνια να περάσουν δεν θα αλλάξει κάτι. Πέρασαν 40 και τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει (εδώ και πολύ καιρό) κανένα κόμμα και κανένας βουλευτής. Οπότε μήπως το πολιτικό σύστημα και το πολίτευμα είναι το πρόβλημα; Επίσης ενημερωτικά γύρω μας και δίπλα μας, υπάρχουν πάρα πολλοί βολεμένοι (γλύφτιδες, κοπριές, που θέλουν να βολέψουν τα παιδιά τους, κομματόσκυλα, ρεμάλια, άχρηστοι γενικώς, κτλ) που χθες κάνανε μόκο και τον κινέζο, και αντί να βγουν έξω να φωνάξουν, καθίσαν στη μιζέρια τους και στα κοινά τους... Και είναι πάρα πολλοί... Ανά μονάς... 5 ώρες πριν, p_k said: Και οι νέοι στις κάλπες. Για να ψηφίσουν ποιον και τι;;; 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 07:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:32 μμ Dpg 7000 μόνο!!! 7 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 07:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:36 μμ Ενδιαφέρον, οι ολυμπιακοί θα πέσουν στον Μαρινάκη και οι παναθηναϊοί στον dpg 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Χθες στς 08:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:05 μμ Ο σούπερ Μάριο που είναι; Δεν θα συμμετάσχει κι αυτός στο πάρτι; 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 08:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:20 μμ Δεν μπορεί γιατί τραγουδάει τα Σκ στα κέντρα διασκέδασης 😊 2 7 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Χθες στς 09:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:21 μμ Τελεστετ ονλυ 🤣🤣🤣🤣🤣 1 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 13 ώρες πριν, memoriesradio said: 100 χρόνια να περάσουν δεν θα αλλάξει κάτι. Πέρασαν 40 και τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει (εδώ και πολύ καιρό) κανένα κόμμα και κανένας βουλευτής. Οπότε μήπως το πολιτικό σύστημα και το πολίτευμα είναι το πρόβλημα; Επίσης ενημερωτικά γύρω μας και δίπλα μας, υπάρχουν πάρα πολλοί βολεμένοι (γλύφτιδες, κοπριές, που θέλουν να βολέψουν τα παιδιά τους, κομματόσκυλα, ρεμάλια, άχρηστοι γενικώς, κτλ) που χθες κάνανε μόκο και τον κινέζο, και αντί να βγουν έξω να φωνάξουν, καθίσαν στη μιζέρια τους και στα κοινά τους... Και είναι πάρα πολλοί... Ανά μονάς... Για να ψηφίσουν ποιον και τι;;; Δεν ξέρω ποιον και τι. Πρέπει όμως ΟΛΟΙ να πάμε στις κάλπες και να κάνουμε ότι μας φωτίσει ο θεός. Αυτοί οι βολεμένοι φταίνε για πολλά πράγματα δυστυχώς 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) Αυτή η συζήτηση περί εκλογών που όλοι θέλετε να αλλάξει κάτι αλλά δεν σας εκπροσωπεί κανένα κόμμα, δεν νομίζω να προσφέρει κάτι. Τα κόμματα μας εκπροσωπούν στη Βουλή. Εκεί παίρνονται οι αποφάσεις. Όσο δεν σας εκφράζουν τα κόμματα, τόσο θα αφήνουμε αυτούς που τους εκφράζουν να δημιουργούν Τέμπη. Η αποχή δεν πήρε ποτέ κάποια απόφαση. Και στην τελική δεν είναι ο χώρος εδώ που πρέπει να συζητηθούν αυτά τα θέματα. Edited 12 ώρες πριν by cu2goup 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) Μας εκπροσωπούν; Εξαρτάται από το "μας". Αν είμαστε εμείς οι "μας" ή οι άλλοι "μας"! Αποφάσεις; Ρώτησαν ποτέ για αυτές τις αποφάσεις εμένα ή εσένα (για εσένα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά); Και στην τελική, επειδή αρκετοί εδώ μέσα είμαστε άνθρωποι, απλοί και όχι βολεμένοι με εντολή να κάνουν τουμπεκί αν υψώσουν ποτέ λίγο ανάστημα, και με ανθρωπιά (βλέπε. Τέμπη και κάθε Τέμπη), ναι θα βγούμε και θα πούμε και κάτι διαφορετικό εδώ μέσα, μήπως μας ακούσει κάποιος και αναρωτηθεί κι αυτός μαζί με μας τι συμβαίνει στη "κοινωνία" που ζούμε. Πάντα όμορφα και με επιχειρήματα. Όχι απλά να προσπερνάμε, και να ασχολούμαστε μόνο με συγκεκριμένα θέματα. Η κοινωνία είναι τα πάντα όλα. 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Αυτοί οι βολεμένοι φταίνε για πολλά πράγματα δυστυχώς Ζούνε ανάμεσά μας... Edited 11 ώρες πριν by memoriesradio 3 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 9 minutes ago, memoriesradio said: Μας εκπροσωπούν; Εξαρτάται από το "μας". Αν είμαστε εμείς οι "μας" ή οι άλλοι "μας"! Αποφάσεις; Ρώτησαν ποτέ για αυτές τις αποφάσεις εμένα ή εσένα (για εσένα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά); Και στην τελική, επειδή αρκετοί εδώ μέσα είμαστε άνθρωποι, απλοί και όχι βολεμένοι με εντολή να κάνουν τουμπεκί αν υψώσουν ποτέ λίγο ανάστημα, και με ανθρωπιά (βλέπε. Τέμπη και κάθε Τέμπη), ναι θα βγούμε και θα πούμε και κάτι διαφορετικό εδώ μέσα, μήπως μας ακούσει κάποιος και αναρωτηθεί κι αυτός μαζί με μας τι συμβαίνει στη "κοινωνία" που ζούμε. Πάντα όμορφα και με επιχειρήματα. Όχι απλά να προσπερνάμε, και να ασχολούμαστε μόνο με συγκεκριμένα θέματα. Η κοινωνία είναι τα πάντα όλα. Παράδειγμα "εκπροσώπησης" από Έλληνα πολιτικό και "κόμμα", σε καίρια θέση σε πόλη κοντά στη Θεσσαλονίκη (η τελευταία τρύπα του ζουρνά κι αυτή), την οποία την κατέστρεψε (δρόμοι οι πιο άθλιοι, κτλ) και τώρα κάποιοι και βραβείο βάζουν αντί για χεράκι και σήμα ψάχνουν να βρουν με το δίκανο... Ζούνε ανάμεσά μας... Γενικά η κοινωνία μας έχει πέσει σε λήθαργο τα τελευταία χρόνια και απλά επειδή μπαίνει ο μισθός στην ώρα του, δεν παραπονιομαστε.. Κατ άλλα, λίγο πείνα να πέσει, θα δεις να βγαίνουν οι λύκοι από μέσα μας. Ξέρουν τι κάνουν γενικά 😏 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 18 minutes ago, memoriesradio said: Μας εκπροσωπούν; Εξαρτάται από το "μας". Αν είμαστε εμείς οι "μας" ή οι άλλοι "μας"! Σίγουρα δεν είμαστε όλοι με 40% συμμετοχή. 18 minutes ago, memoriesradio said: Αποφάσεις; Ρώτησαν ποτέ για αυτές τις αποφάσεις εμένα ή εσένα (για εσένα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά); Θα έπρεπε να γίνεται δημοψήφισμα για κάθε νόμο που βγαίνει. Ας είμαστε ορθολογιστές. 18 minutes ago, memoriesradio said: θα βγούμε και θα πούμε και κάτι διαφορετικό εδώ μέσα, μήπως μας ακούσει κάποιος και αναρωτηθεί κι αυτός μαζί με μας τι συμβαίνει στη "κοινωνία" που ζούμε. Κάπως έτσι ξεκινούν συνήθως οι επαναστάσεις.. myphone, insomnia κλπ Edited 11 ώρες πριν by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Με τι κότσια η nova ακόμα διαφημίζει πως είναι το πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στον δείκτη, κοροϊδία είναι αφού τη Παρασκευή στην Αθήνα ήταν εκτός δικτύου. Σκληρή δοκιμασία για τη χωρητικότητα τους πήραν φωτιά οι κεραίες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Η μια διαφημίζει το πιο αξιοπιστο, η άλλη το πιο ευέλικτο και η άλλη το πιο γρήγορο. Και στους τυφλους βασιλευει ο μονόφθαλμος https://myphone.gr/forum/topic/189614/page/118/?tab=comments#comment-7340639 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Ποιο είναι το πιο ευέλικτο; αφού με φορητότητα παίρνουμε τιμές 💀 Το πιο γρήγορο δούλεψε κάπως, αυτό έχει σημασία. Όταν λένε για αξιοπιστία πρέπει να αντέχει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Just now, elkons said: Ποιο είναι το πιο ευέλικτο; αφού με φορητότητα παίρνουμε τιμές 💀 Τουγκέδερ γουι καντ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Ποιο είναι το πιο ευέλικτο; αφού με φορητότητα παίρνουμε τιμές 💀 Το πιο γρήγορο δούλεψε κάπως, αυτό έχει σημασία. Όταν λένε για αξιοπιστία πρέπει να αντέχει. Η ευγένεια σκλαβώνει που σε κάνει να νοιώθεις τύψεις αν φύγεις απο το cu 😄 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Ντεν έχω γω σιγιου έχει ο παππούς μου αλλά στο όνομα μου,με είχαν πάρει πρόσφατα για red unlimited lnt στα 18€ και +2 μετά τους 12 μήνες. Όταν βάλουν Ν78 τα ξανά λέμε. Το CU πιστεύω είναι από τα καλύτερα καρτοκινητά, vfm στις παροχές. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Και στη γυναίκα μου έχει Vodafone ξεκίνησε με καρτο cu της έστειλαν συμβόλαιο όλα απεριόριστα 16€ το πήρε δεν μπήκε κάποια αύξηση τώρα είναι στη λήξη της ήρθε στα 17€,εννοείται προχώρησε σε τέτοιες τιμές δε βρίσκεις εύκολα και εχει αξιόλογο δίκτυο στη Θεσσαλονίκη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 minute ago, tasosat said: Και στη γυναίκα μου έχει Vodafone ξεκίνησε με καρτο cu της έστειλαν συμβόλαιο όλα απεριόριστα 16€ το πήρε δεν μπήκε κάποια αύξηση τώρα είναι στη λήξη της ήρθε στα 17€,εννοείται προχώρησε σε τέτοιες τιμές δε βρίσκεις εύκολα και εχει αξιόλογο δίκτυο στη Θεσσαλονίκη Καλά κάνατε είναι πολύ καλή τιμή. Εδώ ακόμα μόνο κοντ έχει Ν78 σπίτι και δουλειά οπότε με αναγκάζει. Δουλειά και vf έχει Ν1 αλλά πάει 100+ δε με χαλάει σπίτι σούρνεται μαζί με τη νοβα συνεγκατασταση. Κάποια στιγμή αν γίνει κάποια κίνηση από Vodafone για αρχή θα ξεκινήσω πάλι cu να το τεστάρω γύρω γύρω, Nova δε θέλω πάλι να μπλέξω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts