elkons Δημ. Παρασκευή στις 06:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:37 μμ Στην Ελλάδα έχουμε ηλιο λένε αλλά ούτε εγώ δεν έχω βιταμίνη D 💀 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Παρασκευή στις 08:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:18 μμ Vitamins D-ata θέλουμε αλλά που να βρούμε. Εγώ βρήκα μια στην άλφα τράπεζα στην Αθηνών στο Βόλο αλλά την κεραία δε βρίσκω. Έχω την εντύπωση ότι είναι από πάνω στο παραδίπλα κτίριο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 08:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:23 μμ 4 minutes ago, hercoulis said: Vitamins D-ata θέλουμε αλλά που να βρούμε. Εγώ βρήκα μια στην άλφα τράπεζα στην Αθηνών στο Βόλο αλλά την κεραία δε βρίσκω. Έχω την εντύπωση ότι είναι από πάνω στο παραδίπλα κτίριο. Πιο δίπλα στη κεραία δεν γίνεται;🤣😋 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 08:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:56 μμ 36 minutes ago, hercoulis said: Vitamins D-ata θέλουμε αλλά που να βρούμε. Εγώ βρήκα μια στην άλφα τράπεζα στην Αθηνών στο Βόλο αλλά την κεραία δε βρίσκω. Έχω την εντύπωση ότι είναι από πάνω στο παραδίπλα κτίριο. Πέρασε επιτέλους η νοβα για τις κεραίες που χρωστούσε! Θα δω μια τις άδειες για να δω που είναι. 4 1 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Παρασκευή στις 08:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:59 μμ Είπα να ανέβω πάνω στο κτήριο μία αλλά.. )). @marios239 koylpa είναι της cosmote αλλά όταν το είχα, δεν έδινε τόσο. Να έγινε συνεγκατάσταση? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 09:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:01 μμ 1 minute ago, hercoulis said: Είπα να ανέβω πάνω στο κτήριο μία αλλά.. )). @marios239 koylpa είναι της cosmote αλλά όταν το είχα, δεν έδινε τόσο. Να έγινε συνεγκατάσταση? Νομίζω τη βρήκα! 4 1 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Σάββατο στις 04:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:05 πμ 7 ώρες πριν, marios239 said: Πέρασε επιτέλους η νοβα για τις κεραίες που χρωστούσε! Θα δω μια τις άδειες για να δω που είναι. Αυτό για όσους λένε ότι δεν συμβαίνουν όσα λέω για την εταιρεία! 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 06:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:14 πμ (edited) On 6/2/2025 at 3:52 ΜΜ, memoriesradio said: Αν ποτέ σας βγάλει ο δρόμος από τα κέντρα εκπομπής Π'ηλιο, Βίτσι, Αίνος, Ακαρνανικά, Χορτιάτης, Θάσο, Πάρνηθα, Κατάρα, θα καταλάβετε πόσο στρατηγικά σημεία είναι, και τι κάλυψη δίνουν (Radio, TV, Mobile)... I know bro. Υμηττός επίσης, καλύπτουν μέχρι και στο Μετσόβιο μέσα η Cosmote με Ν78. Στον Υμηττό γενικά έχουν σε πολλά σημεία, είναι το τέλειο υψομετρικο θα έλεγα 😏 Αλλά εσύ λες φαντάζομαι για κέντρα εκπομπής, ασυρματικά, διασυνδέσεις κλπ φαντάζομαι 😏 14 ώρες πριν, Arinos said: Πλατεία Δαβάκη στα φανάρια, ήταν για λίγο σε μια μακρινή n78 από νέα Σμύρνη Μετά συνδέθηκε εδώ Το micro συνεχίζει με 4g Θησέως και Σπάρτης Θησέως, Αγία Ελεούσα Ταγματάρχου Πλέσσα και Ανδρομάχης Δημοσθένους και Αχιλλέως Φάρος τυφλών Σκλαβενίτης Ιζόλα στο ισόγειο. Στους ορόφους έχει καλύτερο σήμα και από άλλες κεραίες με n78. Νέα Σμύρνη N78 έχει δίπλα στην πλατεία σχεδόν από Βόντα εδώ και καιρό 😏 Edited Σάββατο στις 06:18 πμ by johnny_htc 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Σάββατο στις 08:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:46 πμ Ναι ήταν από τις πρώτες n78 που είχαν και οι 2. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 10:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:32 πμ (edited) 6 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Αυτό για όσους λένε ότι δεν συμβαίνουν όσα λέω για την εταιρεία! Εντάξει, το γεγονός ότι αναπτύσεται το δίκτυο δε νομίζω να το αμφισβήτησε κανένας. Αναπτύσσεται με ρυθμούς χελώνας, αλλά αναπτύσεται. Αν έβαλαν και τις υπόλοιπες που χρωστούσαν, σιγά σιγά συμπληρώνεται το παζλ του Βόλου. Παρακάτω οι άδειες που περιμένουν εγκατάσταση (αν δεν έχουν μπει ήδη): Έχω ενημέρωση ότι ενεργοποιήθηκαν και οι νέες μπάντες στις κεραίες που αναβάθμισαν το Δεκέμβριο. 2-3 ακόμα κεραίες και νομίζω ο Βόλος θα είναι σε πολύ καλό σημείο για τις συνεργάτιδες. Η νόβα πλέον έχει και 2-3 παραπάνω κεραίες μόνη της που την ευνοούν σε κάποια σημεία. Πρέπει να κοιτάξουν όμως σίγουρα το Νότιο Πήλιο γιατί πάσχουν σε αρκετά σημεία. Edited Σάββατο στις 10:32 πμ by marios239 6 1 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Σάββατο στις 03:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:04 μμ @marios239 έχουν μπει οι κεραίες. Εγώ αυτή τη θυμάμαι από τις αντιδράσεις του κόσμου που τις φωτογράφιζαν. Είχαμε ανεβάσει ένα λινκ με φωτό από τις κεραιες τις νέες που αντιδρούσαν με αυτές. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 09:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:01 μμ 5 ώρες πριν, hercoulis said: @marios239 έχουν μπει οι κεραίες. Εγώ αυτή τη θυμάμαι από τις αντιδράσεις του κόσμου που τις φωτογράφιζαν. Είχαμε ανεβάσει ένα λινκ με φωτό από τις κεραιες τις νέες που αντιδρούσαν με αυτές. Αααα οκ! Λογικά μιας και πέρασαν θα τις άνοιξαν επιτέλους! Νόμιζα ότι δεν είχαν εγκατασταθεί γιατί είχα περάσει κοντά από κάποιες και δε τις έπιασα καθόλου. Ελπίζω να άνοιξαν και καμιά n78 στο κέντρο γιατί όταν έχει κόσμο δεν πάει πάνω από 50 mbps. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 01:59 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:59 μμ (edited) Μπαξες (Νέοι Επιβάτες), στα φανάρια Σκάλα Νέων Επιβατών Edited Χθες στς 02:05 μμ by p_k 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Χθες στς 05:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:38 μμ 3 ώρες πριν, p_k said: Μπαξες (Νέοι Επιβάτες), στα φανάρια Σκάλα Νέων Επιβατών Φέτος θα μπει και N78! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 06:31 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:31 μμ Είναι βέβαιο, πρόκειται για τουριστική περιοχή με μεγάλη κίνηση. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 06:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:37 μμ Για αυτο το σήμα και Ν1 πάντως δεν είναι κακιά η ταχύτητα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν καλημέρα παίδες! Νέος στο δίκτυο, βρίσκομαι στην περιοχή Λαγκαδά-Λητή-Λαγυνά. Έχω εντοπίσει μια κεραία που βρίσκεται επάνω στο τμήμα τροχαίας Λητής, περίπου στο χιλιόμετρο από το σπίτι μου με οπτική επαφή. Έβγαλα το router στο μπαλκόνι και έπιασε περίπου 550 (tp link x50 5g) Στην περιοχή που έχει αλλού κεραίες η nova? και είναι όλες 5g? Έχω πάρει 2 καρτοκινητά f2g με την προσφορά των 15€, σκοπός μου είναι να φύγω από cosmote για πάντα, φτάνει το άρμεγμα! Ευχαριστώ προκαταβολικά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, STERGIOSZX said: καλημέρα παίδες! Νέος στο δίκτυο, βρίσκομαι στην περιοχή Λαγκαδά-Λητή-Λαγυνά. Έχω εντοπίσει μια κεραία που βρίσκεται επάνω στο τμήμα τροχαίας Λητής, περίπου στο χιλιόμετρο από το σπίτι μου με οπτική επαφή. Έβγαλα το router στο μπαλκόνι και έπιασε περίπου 550 (tp link x50 5g) Στην περιοχή που έχει αλλού κεραίες η nova? και είναι όλες 5g? Έχω πάρει 2 καρτοκινητά f2g με την προσφορά των 15€, σκοπός μου είναι να φύγω από cosmote για πάντα, φτάνει το άρμεγμα! Ευχαριστώ προκαταβολικά. Δες στο cellmapper στο internet Πάντως στην περιοχή όλες οι κεραιες έγιναν 5g προσφατα Λογικά συνδέθηκες στην 3808 που πρόσφατα απέκτησε Ν78 Δε δίνουν τέτοιες ταχύτητες όλες οι κεραίες αλλά λογικά θα είσαι εντάξει Edited 12 ώρες πριν by empeiros 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν αυτή εδώ δε τη βλέπω στο χάρτη: Στοιχεία κατασκευής κεραίας Διεύθυνση/ Περιγραφή θέσης ΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ 20, ΛΗΤΗ Κωδικός αριθμός θέσης 1268327 Δήμος Ωραιοκάστρου Κωδική ονομασία TRAFFIC DEPARTMENT LITI Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γεωγρ. πλάτος (WGS84) 40.741389 Εταιρία NOVA Μ.Α.Ε. Γεωγρ. μήκος (WGS84) 22.985 Τι μπέρδεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν https://nova.gr/etairia/deltia-typou/h-nova-brabeuthke-ws-to-pio-aksiopisto-diktyo-sthn-ellada-apo-thn-opensignal By Opensignal! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Ότι να ναι διεθνώς ηγέτιδα εταιρεία ανεξάρτητης ανάλυσης μετρήσεων τηλεπικοινωνιακών είναι η ookla. Αύξηση της μέσης ταχύτητας downloading κατά 182%. Από που προκύπτει αφού σχεδόν ίσα ήταν κ στα 2 speedtest awards. Μπράβο για τις τιμές πάντως πολύ καλές. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 16 minutes ago, elkons said: Ότι να ναι διεθνώς ηγέτιδα εταιρεία ανεξάρτητης ανάλυσης μετρήσεων τηλεπικοινωνιακών είναι η ookla. Αύξηση της μέσης ταχύτητας downloading κατά 182%. Από που προκύπτει αφού σχεδόν ίσα ήταν κ στα 2 speedtest awards. Μπράβο για τις τιμές πάντως πολύ καλές. Αφού ήταν πάτος οι ταχύτητες 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Κλασσική τεχνική πλασαρισματος, όπως μετά την έξοδο από τα μνημόνια και το ξεπούλημα στα συμφέροντα με μισθούς πείνας, έχουμε ανάπτυξη με επενδύσεις του ποπου ή αύξηση παραγωγής ενέργειας λόγω ΑΠΕ που το 70 %πάει στα σκουπίδια, αλλά έχουμε αύξηση, αυτό έχει σημασία να επικοινωνηθει 🤣🤣🤣🤣🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Η Cosmote που νίκησε στην Ookla κ nperf όμως δεν μας έβαλε κάνα jump ή καλή τιμή κριμας Είμαι σίγουρος θα βγάλει διαφήμιση 🤣🤣 μετά θα βάλει και η Cosmote να πολεμήσει η μία την άλλη 🤣🤣 Είναι σίγουρα αξιόπιστο; δε νομίζω να έχει στήσει κεραίες στη θάλασσα 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 59 minutes ago, STERGIOSZX said: αυτή εδώ δε τη βλέπω στο χάρτη: Στοιχεία κατασκευής κεραίας Διεύθυνση/ Περιγραφή θέσης ΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ 20, ΛΗΤΗ Κωδικός αριθμός θέσης 1268327 Δήμος Ωραιοκάστρου Κωδική ονομασία TRAFFIC DEPARTMENT LITI Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γεωγρ. πλάτος (WGS84) 40.741389 Εταιρία NOVA Μ.Α.Ε. Γεωγρ. μήκος (WGS84) 22.985 Τι μπέρδεμα? Μαλλον ειναι η 3808.Στο cellmapper οι θεσεις δεν ειναι με μεγαλη ακριβεια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν https://www.opensignal.com/reports/2025/01/greece/mobile-network-experience Δείτε εδώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts