johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 2 minutes ago, vaggelis_kam said: Γιατί είναι περίεργο;; Θα δοκιμάσω αύριο να τους ξανα ρωτήσω αν μπορώ να φύγω από τώρα. Πως βλέπω το πεναλτι; Είναι περίεργο γιατί έχεις 5G,αρα έχουν αναβαθμίσει υποτίθεται, προσθήκη Ν1 για αρχή, αλλά τι αναβάθμιση έχουν κάνει και γιατί λένε ότι δεν έχουν αναβαθμίσει, μόνο αυτοί ξέρουν... Anyway, ρώτα τους πάλι και πεστους είναι χάλια, μάπας και σε αφήσουν αζημιως.. Έχει ένα πινακάκι στο συμβόλαιο που γράφει ανά μήνα που μένει μέχρι να ολοκληρωθεί το 24μηνο, τι πέναλτι σου βάζει η εταιρεία για πρόωρη αποχώρηση. Πρέπει να στο έχουν στείλει ηλεκτρονικά φαντάζομαι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: 800αρα καλά κρασιά Δηλαδή ; 1 minute ago, elkons said: 800αρα καλά κρασιά Δηλαδή ; 1 minute ago, elkons said: 800αρα καλά κρασιά Δηλαδή ; 1 minute ago, elkons said: 800αρα καλά κρασιά Δηλαδή ; 1 minute ago, johnny_htc said: Είναι περίεργο γιατί έχεις 5G,αρα έχουν αναβαθμίσει υποτίθεται, προσθήκη Ν1 για αρχή, αλλά τι αναβάθμιση έχουν κάνει και γιατί λένε ότι δεν έχουν αναβαθμίσει, μόνο αυτοί ξέρουν... Anyway, ρώτα τους πάλι και πεστους είναι χάλια, μάπας και σε αφήσουν αζημιως.. Έχει ένα πινακάκι στο συμβόλαιο που γράφει ανά μήνα που μένει μέχρι να ολοκληρωθεί το 24μηνο, τι πέναλτι σου βάζει η εταιρεία για πρόωρη αποχώρηση. Πρέπει να στο έχουν στείλει ηλεκτρονικά φαντάζομαι Τι είναι Ν1; Τους το πα τη 1η μέρα και μ λένε δεν γίνεται Μ είπαν θα μου στείλουν το pdf τον Μάρτιο αρχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 2 minutes ago, vaggelis_kam said: Δηλαδή ; Δηλαδή ; Δηλαδή ; Δηλαδή ; Τι είναι Ν1; Τους το πα τη 1η μέρα και μ λένε δεν γίνεται Μ είπαν θα μου στείλουν το pdf τον Μάρτιο αρχές. Οπα πόσες φορές το έστειλες, με δεδομένα είσαι; 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, vaggelis_kam said: Δηλαδή ; Δηλαδή ; Δηλαδή ; Δηλαδή ; Τι είναι Ν1; Τους το πα τη 1η μέρα και μ λένε δεν γίνεται Μ είπαν θα μου στείλουν το pdf τον Μάρτιο αρχές. Σοβαρά τώρα;;;;;; Μάρτιο αρχές;;; τι χάλια είναι αυτα;;;; Να ξεσκιστουν να στο στείλουν αύριο κιόλας Ν1 είναι η μπάντα του 5G,δηλαδη η 2100,απλα για συντομογραφια γράφεται έτσι Edited 13 ώρες πριν by johnny_htc 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 38 minutes ago, vaggelis_kam said: Καλησπέρα σας,υπάρχει ένα πρόβλημα, χτες μεταφέρθηκα από τη COSMOTE στην NOVA και σέρνεται. Οδός Αγίου Γεωργίου στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης σε εσωτερικό χώρο για να καταλάβετε λεω το Κάτω Σχολάρι απέναντι από τη περιοχή του Μεσημεριού. Με Cosmote είχα τουλάχιστον 200mbps με 4G+ και με Vodafone η γυναίκα μου πιάνει 100 πολλές φορές έξω. Η συσκευή μου είναι Samsung Galaxy S23 FE (5G) Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγω από τη Nova χωρίς να πληρώσω; έχω ήδη αντιπροσφορά Cosmote gigamax unlimited 22€ ενώ τώρα έχω το NOVA 20GB με ένα μήνα δώρο. Tι γίνεται εδώ @p_k? 5 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Οπα πόσες φορές το έστειλες, με δεδομένα είσαι; 😂 Δεδομένα nova, είναι χάλια όμως. Σταθερό έχω μαζί με Cosmote tv 50αρα με full pack στα 29.90€ πολύ καλό το ίντερνετ!! Πιάνω 53! Με το μαύρο ραουτερ 2 minutes ago, johnny_htc said: Σοβαρά τώρα;;;;;; Μάρτιο αρχές;;; τι χάλια είναι αυτα;;;; Να ξεσκιστουν να στο στείλουν αύριο κιόλας Να τους παρω τηλέφωνο τι να κάνω φίλε μου; 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Μπορείς είτε μέσω τσατ στο site ή στο 13800 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 3 minutes ago, mixtri said: Tι γίνεται εδώ @p_k? Τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Just now, vaggelis_kam said: Δεδομένα nova, είναι χάλια όμως. Σταθερό έχω μαζί με Cosmote tv 50αρα με full pack στα 29.90€ πολύ καλό το ίντερνετ!! Πιάνω 53! Με το μαύρο ραουτερ Να τους παρω τηλέφωνο τι να κάνω φίλε μου; Να σου στείλουν ηλεκτρονικά το συμβόλαιο και ρώτα τους κιόλας πόσα πρέπει να πληρώσεις για να φύγεις τώρα ή πεστους να σε αφήσουν χωρίς χρέωση να φύγεις γιατί είναι χάλια οι ταχύτητες εκεί που είσαι, μπας και σε αφήσουν έτσι χωρίς να πληρώσεις τίποτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Just now, elkons said: Μπορείς είτε μέσω τσατ στο site ή στο 13800 Τσατ; έχουν τέτοια πράγματα; θα μιλήσω, τι ώρες είναι διαθέσιμο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) 1 minute ago, vaggelis_kam said: Τσατ; έχουν τέτοια πράγματα; θα μιλήσω, τι ώρες είναι διαθέσιμο; 24/7 1 minute ago, johnny_htc said: Να σου στείλουν ηλεκτρονικά το συμβόλαιο και ρώτα τους κιόλας πόσα πρέπει να πληρώσεις για να φύγεις τώρα ή πεστους να σε αφήσουν χωρίς χρέωση να φύγεις γιατί είναι χάλια οι ταχύτητες εκεί που είσαι, μπας και σε αφήσουν έτσι χωρίς να πληρώσεις τίποτα 👍 ωραίος μαν Ότι λέει ο johnny_htc @vaggelis_kam Edited 13 ώρες πριν by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, vaggelis_kam said: Τσατ; έχουν τέτοια πράγματα; θα μιλήσω, τι ώρες είναι διαθέσιμο; Για δες στο messenger, έχουν προφίλ νομίζω όπως όλες. Το facebook εννοώ 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) 2 minutes ago, vaggelis_kam said: Τι; Είναι της περιοχής και μας στέλνει τρελές μετρήσεις από νοβα. Και ότι η κοσμοτε δεν πιάνει πουθενά Edited 13 ώρες πριν by mixtri 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 4 minutes ago, vaggelis_kam said: Δεδομένα nova, είναι χάλια όμως. Σταθερό έχω μαζί με Cosmote tv 50αρα με full pack στα 29.90€ πολύ καλό το ίντερνετ!! Πιάνω 53! Με το μαύρο ραουτερ Να τους παρω τηλέφωνο τι να κάνω φίλε μου; Εν τω μεταξύ φουλ πακ 50αρα, να χαν και άλλοι, τέλειο απλά 👌🏻 Just now, mixtri said: Είναι της περιοχής και μας στέλνει τρελές μετρήσεις από νοβα. Και ότι η κοσμοτε δεν πιάνει πουθενά Έλα ντε. Μας έλεγε για Ε η Cosmote και χάλι μαύρο θυμάμαι και δω διαβάζουμε για 200αρα, λολ... 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 2 minutes ago, mixtri said: Είναι της περιοχής και μας στέλνει τρελές μετρήσεις από νοβα. Και ότι η κοσμοτε δεν πιάνει πουθενά Ποιας περιοχής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Just now, vaggelis_kam said: Ποιας περιοχής; Εκεί γείτονας είναι. Κάτω Σχολάρι. 4 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Just now, vaggelis_kam said: Ποιας περιοχής; Κάτω Σχολάρι βρε, ντόπιοι 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 2 minutes ago, johnny_htc said: Εν τω μεταξύ φουλ πακ 50αρα, να χαν και άλλοι, τέλειο απλά 👌🏻 Έλα ντε. Μας έλεγε για Ε η Cosmote και χάλι μαύρο θυμάμαι και δω διαβάζουμε για 200αρα, λολ... Πάει η αξιοπιστία των p_k labs. Θα αφήσω review. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Πως το λένε το παιδι μπορεί να το ξέρω δεν ειαμσε μεγάλη περιοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Αν το 1ο πάγιο είναι δώρο και το έχει στο συμβόλαιο θεωρητικά το μόνο που θα πληρώσεις σε περίπτωση πρόωρης διακοπής συμβολαίου μέσα στους 2 πρώτους μήνες θα είναι τα πρώτα 2 πάγια οπότε με το 1ο δωρεάν απλά 1 πάγιο θα είναι η ρήτρα. Το καλύτερο είναι ότι σου έγραψα τα παιδιά πάνω, να ζητήσεις αντίγραφο συμβολαίου ή το ποσό πρόωρης αποχώρησης. Το 2ο είναι πολύ πιθανό να μπορέσουν να στο πουν σε κάποιο τσατ ή και σε κατάστημα άμεσα. Για αντίγραφο συμβολαίου θα δε βάλουν να στείλεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας και μετά από ταυτοποίηση θα στο στείλουν αλλά είναι χρονοβόρο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, Arinos said: Αν το 1ο πάγιο είναι δώρο και το έχει στο συμβόλαιο θεωρητικά το μόνο που θα πληρώσεις σε περίπτωση πρόωρης διακοπής συμβολαίου μέσα στους 2 πρώτους μήνες θα είναι τα πρώτα 2 πάγια οπότε με το 1ο δωρεάν απλά 1 πάγιο θα είναι η ρήτρα. Το καλύτερο είναι ότι σου έγραψα τα παιδιά πάνω, να ζητήσεις αντίγραφο συμβολαίου ή το ποσό πρόωρης αποχώρησης. Το 2ο είναι πολύ πιθανό να μπορέσουν να στο πουν σε κάποιο τσατ ή και σε κατάστημα άμεσα. Για αντίγραφο συμβολαίου θα δε βάλουν να στείλεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας και μετά από ταυτοποίηση θα στο στείλουν αλλά είναι χρονοβόρο. Ευχαριστώ Έβαλα τη κάρτα Vodafone της γυναίκας μου στο κινητό μου,έχει πιο λίγες γραμμούλες από τη Nova αλλά έπιασα στο σαλόνι 110 !!!!! Καμία σχέση με τη nova και αυτή!!!!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 2 minutes ago, vaggelis_kam said: Ευχαριστώ Έβαλα τη κάρτα Vodafone της γυναίκας μου στο κινητό μου,έχει πιο λίγες γραμμούλες από τη Nova αλλά έπιασα στο σαλόνι 110 !!!!! Καμία σχέση με τη nova και αυτή!!!!! Ναι γιατί δεν παίζει με 800αρα,γενικα είναι καλύτερο το δίκτυο της βονταφον, πιο καλά στημένο πλέον. Πραγματικά είναι κρίμα να πληρώνεις τόσα λεφτά και να μην έχεις ταχύτητες, οπότε μην το αφήσεις θα έλεγα 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_kam Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και η υπάλληλος με λεει πως δεν είναι στη nova το κινητό μου όποτε δεν μπορώ να πάρω κάποια πληροφορία και μου το έκλεισε. 2η απόπειρα με λένε ότι το συμβόλαιο μου το έδωσαν ήδη και δε γίνεται ξανά να το πάρω τη ρώτησα για διακοπή με είπε είναι 150€ αλλά δε τη πιστεύω. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Just now, vaggelis_kam said: Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και η υπάλληλος με λεει πως δεν είναι στη nova το κινητό μου όποτε δεν μπορώ να πάρω κάποια πληροφορία και μου το έκλεισε. 2η απόπειρα με λένε ότι το συμβόλαιο μου το έδωσαν ήδη και δε γίνεται ξανά να το πάρω τη ρώτησα για διακοπή με είπε είναι 150€ αλλά δε τη πιστεύω. Άφωνος με την εξυπηρέτηση της νόβα και την τιμή 😶🫡 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Προσπάθησε μέσω του chat, αν έχεις την εφαρμογή νόβα στην υποστήριξη έχει επιλογή για συνομιλία, δες μήπως μπορείς να μάθεις από εκεί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts