Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 11:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:26 πμ Και που καταλήγουμε; 1) Πάμε στην cosmote με 30€ συμβόλαιο και στην ανανέωση του θα μας ζητάνε 57€? 2) Επιλέγουμε λιβαδια της Ποσειδώνιας Green Network power? 3) Περιμένουμε τις επενδύσεις των 4 δις ευρώ και τον Πρίγκιπα του Τσάκα; 4) Αλλάζουμε χώρα; 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Σάββατο στις 11:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:30 πμ 2 minutes ago, Antonio21 said: Και που καταλήγουμε; 1) Πάμε στην cosmote με 30€ συμβόλαιο και στην ανανέωση του θα μας ζητάνε 57€? 2) Επιλέγουμε λιβαδια της Ποσειδώνιας Green Network power? 3) Περιμένουμε τις επενδύσεις των 4 δις ευρώ και τον Πρίγκιπα του Τσάκα; 4) Αλλάζουμε χώρα; Καλησπέρα εγώ προσωπικά έχω Vodafone unlimited 9 13 e το μήνα και άμα πάω κάπου βάζω την cosmote εξαρτάται που μένεις και τι σήμα έχεις εκεί και πόσα λεφτά θες να χαλάσεις 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. Σάββατο στις 11:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:31 πμ Εννοείται πας COSMOTE και ησυχάζεις,εφόσον όπως λες πετάει στην περιοχή σου. Δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι και πολύ. Πάμε εκεί που θεωρούμε ότι είμαστε καλύτερα από θέμα σήματος, ταχύτητας και εξυπηρέτησης. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Σάββατο στις 11:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:48 πμ Πας όπου σε βολεύει σαν συνολική εικόνα δικτύου ανάλογα τη περιοχή που μένεις και κινείσαι. Και έχεις και αποκουμπι έναν άλλο αριθμό από άλλο δίκτυο. 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Σάββατο στις 02:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:04 μμ 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Και που καταλήγουμε; 1) Πάμε στην cosmote με 30€ συμβόλαιο και στην ανανέωση του θα μας ζητάνε 57€? 2) Επιλέγουμε λιβαδια της Ποσειδώνιας Green Network power? 3) Περιμένουμε τις επενδύσεις των 4 δις ευρώ και τον Πρίγκιπα του Τσάκα; 4) Αλλάζουμε χώρα; To 4. 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Σάββατο στις 02:49 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:49 μμ Οδός Αετοράχης, Θεσσαλονίκη, σε εσωτερικό χώρο 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Σάββατο στις 06:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:05 μμ 8 ώρες πριν, Harry636 said: Γενικός στην επαρχία υπάρχει θέμα δυστυχώς και σε πολλά μέρη η cosmote είναι ο μονόδρομος ( έχουν παραπάνω κεραίες) εγω 3 βασικά θέματα στην Ελλάδα 1. η μειωμένες εκπομπές κεραιών στην Ελλάδα ( υπάρχει επιτροπή να αλλάξει αυτό ) 2 . Οι πολλές μικρές συχνότητες που δίνουν στο κάθε φορέα. 3. Η γεωγραφία της χώρας Η Cosmote έχει πολύ λιγότερους σταθμούς στα βόρεια ιδιαίτερα και φαίνεται από εγκαταστάσεις που έχω κάνει σε φβ πάρκα σε άκυρα σημεία . Πάει καλά σε κεντρικά σημεία και κτήρια του ΟΤΕ αλλά τουλάχιστο προσπαθεί να κάνει συνεγκατασταση με τις άλλες. Γενικά έχει τρύπες που και η 800αρα της νοντ που είναι μάστερ σε αυτές καλύπτει γιατί είναι πιο κοντά 🤣🤣🤣🤣 3 ώρες πριν, p_k said: Οδός Αετοράχης, Θεσσαλονίκη, σε εσωτερικό χώρο Θα βάλεις ποτέ κανένα netmonster και cellmapper η θα μας ανεβάζετε μετρήσεις από άλλους συνέχεια 🤣🤣🤣🤣🤣 Νόβα όνλυ 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Σάββατο στις 06:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:10 μμ 4 minutes ago, cmvr said: Η Cosmote έχει πολύ λιγότερους σταθμούς στα βόρεια ιδιαίτερα και φαίνεται από εγκαταστάσεις που έχω κάνει σε φβ πάρκα σε άκυρα σημεία . Πάει καλά σε κεντρικά σημεία και κτήρια του ΟΤΕ αλλά τουλάχιστο προσπαθεί να κάνει συνεγκατασταση με τις άλλες. Γενικά έχει τρύπες που και η 800αρα της νοντ που είναι μάστερ σε αυτές καλύπτει γιατί είναι πιο κοντά 🤣🤣🤣🤣 Θα βάλεις ποτέ κανένα netmonster και cellmapper η θα μας ανεβάζετε μετρήσεις από άλλους συνέχεια 🤣🤣🤣🤣🤣 Νόβα όνλυ 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Το από άλλους από που προκύπτει;; Απλώς εγώ δεν έχω βρεί πώς να κάνω screenshot στο S23. Η 7 ήρθε για να μείνει και δεν έχω πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Σάββατο στις 06:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:11 μμ Just now, Chrischal1908 said: Το από άλλους από που προκύπτει;; Απλώς εγώ δεν έχω βρεί πώς να κάνω screenshot στο S23. Η 7 ήρθε για να μείνει και δεν έχω πρόβλημα. Καλά ρε Παντελή δύο λογαριασμούς έχεις ; 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Νόβα όνλυ 🤣 🤣 🤣 🤣 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 06:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:13 μμ 1 minute ago, Chrischal1908 said: Απλώς εγώ δεν έχω βρεί πώς να κάνω screenshot στο S23 Δοκίμασε να πατήσεις τα κουμπιά power και volume down μαζί. Νομίζω λειτουργεί σε όλα τα android κινητά. 1 minute ago, cmvr said: Καλά ρε Παντελή δύο λογαριασμούς έχεις ; 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Έχει κοπεί στη μέση! Ο μίσος Μαρούσι κι ο άλλος μίσος Θεσσαλονίκη. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Σάββατο στις 06:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:16 μμ 2 minutes ago, marios239 said: Δοκίμασε να πατήσεις τα κουμπιά power και volume down μαζί. Νομίζω λειτουργεί σε όλα τα android κινητά. Έχει κοπεί στη μέση! Ο μίσος Μαρούσι κι ο άλλος μίσος Θεσσαλονίκη. Νόβα όνλυ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Σάββατο στις 06:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:16 μμ (edited) 22 minutes ago, marios239 said: Δοκίμασε να πατήσεις τα κουμπιά power και volume down μαζί. Νομίζω λειτουργεί σε όλα τα android κινητά. Έχει κοπεί στη μέση! Ο μίσος Μαρούσι κι ο άλλος μίσος Θεσσαλονίκη. Λες να μην το έχω δοκιμάσει;; Εσείς περιμένετε σε λίγα χρόνια του επενδυτικού πλάνου που τρέχει να καλύψει τις περιοχές σας δίχως κανένα πρόβλημα κάτι που δεν γίνεται καθώς οι περιοχές αυτές είναι από το 2025 και μετά... Η εταιρεία έχει βελτιωθεί στα δίκτυα και συνεχίζει... Edited Σάββατο στις 06:35 μμ by Chrischal1908 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Σάββατο στις 06:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:19 μμ 1 minute ago, Chrischal1908 said: Λες να μην το έχω δοκιμάσει;; https://www.youtube.com/watch?v=qQr0mAW966Y Nova only edge sa+ only 🤣🤣🤣🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Σάββατο στις 06:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:22 μμ (edited) 6 ώρες πριν, cmvr said: https://www.youtube.com/watch?v=qQr0mAW966Y Nova only edge sa+ only 🤣🤣🤣🤣 Το βρήκα με την παλάμη στο S23. Edited Κυριακή στις 01:06 πμ by Chrischal1908 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Σάββατο στις 06:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:24 μμ Just now, Chrischal1908 said: Δεν ισχύει στο δικό μου S23. Το δικό είναι ή έκδοση edge sa plus για αυτό δεν δουλεύει 🤣🤣🤣🤣 Δοκίμασε και τον δεύτερο τρόπο με την παλάμη. Δεν γίνεται να μην δουλεύουν και οι δύο τρόποι. 2 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Σάββατο στις 06:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:28 μμ (edited) 9 minutes ago, cmvr said: Το δικό είναι ή έκδοση edge sa plus για αυτό δεν δουλεύει 🤣🤣🤣🤣 Δοκίμασε και τον δεύτερο τρόπο με την παλάμη. Δεν γίνεται να μην δουλεύουν και οι δύο τρόποι. Για σένα φίλε! Η παλάμη πέτυχε!😉 Edited Σάββατο στις 06:34 μμ by Chrischal1908 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 06:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:31 μμ 3 minutes ago, Chrischal1908 said: Για σένα φιλαράκι! Η παλάμη πέτυχε!😉 Για δώσε ένα speedtest 13 minutes ago, cmvr said: https://www.youtube.com/watch?v=qQr0mAW966Y Και εμένα κάνει screenshot και το Α15 και το Α34 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Σάββατο στις 06:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:33 μμ Just now, elkons said: Για δώσε ένα speedtest Έχω αποδείξει την αξιοπιστία μου. Έχω ανεβάσει αρκετά από τις 11/11 που ενεργοποιήθηκε θες και άλλο; 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Σάββατο στις 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:34 μμ 4 minutes ago, Chrischal1908 said: Για σένα φιλαράκι! Η παλάμη πέτυχε!😉 Είσαι άρχοντας στο Photoshop και δεν πειράζει που με μουτζωσες ψηφιακά 🤣🤣🤣🤣🤣 Νόβα όνλυ 🤣🤣🤣🤣🤣 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 06:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:35 μμ 1 minute ago, Chrischal1908 said: Έχω αποδείξει την αξιοπιστία μου. Έχω ανεβάσει αρκετά από τις 11/11 που ενεργοποιήθηκε θες και άλλο; Με το συγκεκριμένο Combo το ζήτησα Για άραξε φιλαράκο μου 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Σάββατο στις 06:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:35 μμ (edited) 2 minutes ago, Chrischal1908 said: Έχω αποδείξει την αξιοπιστία μου. Έχω ανεβάσει αρκετά από τις 11/11 που ενεργοποιήθηκε θες και άλλο; Συμφωνώ αξιοπιστία στην προώθηση του μάρκετινγκ της εταιρείας 🤣🤣🤣🤣🤣 Νόβα όνλυ φορ εβερ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Βάλε και ένα cellmapper α δούμε τον σταθμό Νόβα όνλυ 🤣 🤣 🤣 🤣 Edited Σάββατο στις 06:35 μμ by cmvr 1 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Σάββατο στις 06:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:42 μμ 6 minutes ago, cmvr said: Βάλε και ένα cellmapper α δούμε τον σταθμό Δυστυχώς δεν πρόκειται να εμφανιστεί. Τον έχω εντοπίσει άπειρες φορές τις τελευταίες 2 εβδομάδες αλλά οι μονοψήφιοι σταθμοί δεν εμφανίζονται στο cellmapper. 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Σάββατο στις 06:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:55 μμ (edited) 13 minutes ago, Arinos said: Δυστυχώς δεν πρόκειται να εμφανιστεί. Τον έχω εντοπίσει άπειρες φορές τις τελευταίες 2 εβδομάδες αλλά οι μονοψήφιοι σταθμοί δεν εμφανίζονται στο cellmapper. Θυμάσαι περιοχή που τον εντοπίσες στο περιπου; Edited Σάββατο στις 06:56 μμ by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Σάββατο στις 07:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:00 μμ (edited) 4 minutes ago, Nickchris36 said: Θυμάσαι περιοχή που τον εντοπίσες στο περιπου; Στο Μαρούσι το έχουμε γράψει 100 φορές! Δεν την έχουν τελειώσει ακόμη την περιοχή. Ίσως είναι Κηφισίας 66 στα πρώην κεντρικά γραφεία της Wind Edited Σάββατο στις 07:01 μμ by Chrischal1908 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Σάββατο στις 07:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:01 μμ Just now, Chrischal1908 said: Στο Μαρούσι το έχουμε γράψει 100 φορές! Δεν την έχουν τελειώσει ακόμη την περιοχή. Οκ Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts