cmvr Δημ. Παρασκευή στις 06:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:41 μμ 51 minutes ago, Chrischal1908 said: Το 2025 έχω πει! Εξ άλλου νέες άδειες βγαίνουν, το SA έρχεται, οι B20 έχουν μειωθεί! Πάει καλά! οι B20 έχουν μειωθεί φυσικα στον ύπνο μας 🤣 Νοβα ονλυ δε 8μβπσ νετουγουτκ 🤣 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Παρασκευή στις 06:44 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:44 μμ (edited) Εγνατία με Βενιζέλου Εγνατία με Αριστοτέλους Δωδεκανήσου Αντιγονιδών 26ης Οκτωβρίου, Δικαστήρια Καμάρα Λιμάνι Θεσσαλονίκης Παναγία Χαλκέων Edited Παρασκευή στις 07:04 μμ by p_k 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Παρασκευή στις 08:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:26 μμ 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Το 2025 έχω πει! Εξ άλλου νέες άδειες βγαίνουν, το SA έρχεται, οι B20 έχουν μειωθεί! Πάει καλά! Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί "Ζήτω το Έθνος"! 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 08:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:31 μμ 5 minutes ago, memoriesradio said: Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί "Ζήτω το Έθνος"! Ζήτω η νοβα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 08:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:34 μμ 2 minutes ago, elkons said: Ζήτω η νοβα Ζήτω το Edge SA+ 6CA! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 09:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:58 μμ Σας εχει τύχει να σας μπλοκάρουν από όλα του speedtest της ookla; Καθόμουν εδώ στο φόρουμ έβλεπα πιο παλιές συνομιλίες με links από speedtests ,μπήκα σε αρκετά και αποφάσισαν να με μπλοκάρουν εντελώς με δεδομένα με wifi τίποτα, ούτε από την εφαρμογή speedtest δε ξεκινάει. Καμία ιδέα; τι φταίει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 10:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:02 μμ 2 minutes ago, elkons said: Σας εχει τύχει να σας μπλοκάρουν από όλα του speedtest της ookla; Καθόμουν εδώ στο φόρουμ έβλεπα πιο παλιές συνομιλίες με links από speedtests ,μπήκα σε αρκετά και αποφάσισαν να με μπλοκάρουν εντελώς με δεδομένα με wifi τίποτα, ούτε από την εφαρμογή speedtest δε ξεκινάει. Καμία ιδέα; τι φταίει; Δεν είναι δικό σου θέμα, έχει πρόβλημα το speedtest.net. Κι εμένα με cosmote, Vodafone και Nova μου εμφανίζει την ίδια σελίδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 10:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:03 μμ Τώρα εννοείς ή άλλη φορά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 10:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:07 μμ 3 minutes ago, elkons said: Τώρα εννοείς ή άλλη φορά; Τώρα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 10:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:09 μμ Ρώτησα κ έναν γνωστό μου που έχει ούτε σε αυτόν δε ξεκινάει. Λέω και εγώ το είδα και αγχώθηκα τι έκανα και με έχουν μπλοκάρει Συγκεκριμένα αυτό στο σαιτ ,στην εφαρμογή απλά Error. Νταξει καλά είναι το δίκτυο μας https://downdetector.com/status/speedtest/ Ότι πάω να δω στο Downdetector της Ookla τι γίνεται με το speedtest της Ookla με ξεπερνά 😋 Και έβλεπα από τα σημαντικά σπινττεστς εκείνη την ώρα, της νοβας ,στο τελευταίο λινκ το έπαθα *Update Επανήλθε το speedtest, μπορείτε να συνεχίσετε να τεστάρετε τα νόβα δεδομένα σας αδιάκοπα μέχρι να φάτε τον κόφτη, να χορτάσετε ταχύτητες. Ξεκάθαρα χιουμοριστικό μη το λάβουν μερικοί προσωπικά, και ξέρουν μερικοί τι εννοώ. Ενημερωτικά ανέφερα πως αποκαταστάθηκε. Καλό σας βράδυ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 10:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:16 μμ Η απίστευτη νοβάρα ενεργοποίησε το 5g στο enb 1143 στα Λεχώνια Μαγνησίας, χωρίς όμως να βάλει ούτε n1 ούτε n78!! Ιδού το αποτέλεσμα. Απλώς ενημερωτικά, η συνεργάτιδα βαράει 600άρια με n78. 2 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 10:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:19 μμ Νοβα ονλυ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Κυριακή στις 06:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:19 πμ 7 ώρες πριν, elkons said: Νοβα ονλυ Nova paouer 1 3 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Κυριακή στις 09:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:40 πμ On 8/11/2024 at 8:44 ΜΜ, p_k said: Εγνατία με Βενιζέλου Εγνατία με Αριστοτέλους Δωδεκανήσου Αντιγονιδών 26ης Οκτωβρίου, Δικαστήρια Καμάρα Λιμάνι Θεσσαλονίκης Παναγία Χαλκέων Έχει ανεβεί στην Αντιγονιδών απ ότι βλέπω και στα δικαστήρια. Η συνεργάτιδα παίζει με 300-500 αλλά με περισσότερη κίνηση. Τώρα για Αριστοτελους κλασική Nova και για Καμάρα ίσως έχει βλάβη κάποια κεραία εκεί κοντά. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Χθες στς 10:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:32 πμ (edited) Πριν από καμία ώρα ενεργοποιήθηκε κεραία με νέο eNb κοντά στην περιοχή μου στο Μαρούσι. Επιτέλους έχω σε εσωτερικό χώρο 5G connected ♥️! Novara μην τους ακούς και συνέχισε να επενδύεις...! Edited Χθες στς 12:00 μμ by Chrischal1908 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Χθες στς 10:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:45 πμ 11 minutes ago, Chrischal1908 said: Πριν από καμία ώρα ενεργοποιήθηκε κεραία με νέο eNb κοντά στην περιοχή μου στο Μαρούσι. Επιτέλους έχω σε εσωτερικό χώρο 5G connected ♥️! Novara μην τους ακούς και συνέχισε τις επενδύσεις...! Δεν πάει να βάλει και n78 τι να το κάνεις με 8mbps κόφτη κουτσό unlimited είναι. Νοβα ονλυ δε 8mbps νετγουρορκ 🤣 1 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Χθες στς 10:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:49 πμ 3 minutes ago, cmvr said: Δεν πάει να βάλει και n78 τι να το κάνεις με 8mbps κόφτη κουτσό unlimited είναι. Νοβα ονλυ δε 8mbps νετγουρορκ 🤣 Έβαλε και N78! Έχω το "παλιό" unlimited! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 11:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:01 πμ 15 minutes ago, cmvr said: Δεν πάει να βάλει και n78 τι να το κάνεις με 8mbps κόφτη κουτσό unlimited είναι. Νοβα ονλυ δε 8mbps νετγουρορκ 🤣 Και η Vodafone έχει κόφτη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Χθες στς 11:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:09 πμ 1 minute ago, Harry636 said: Και η Vodafone έχει κόφτη Πληρέστατη παραπληροφόρηση 🤣 Στα Unlimited RED συμβόλαια δεν υπάρχει κανένα όριο – ας αφήσουν, επιτέλους, αυτή την καραμέλα οι υπέρμαχοι της Nova για να μαζέψουν τα αμάζευτα. Και όχι μόνο είναι πραγματικά unlimited, χωρίς κανένα περιορισμό σε όγκο και ταχύτητα, αλλά είναι unlimited σε όλη την Ευρώπη. Η Vodafone έχει όριο μόνο στην καρτοκινητή, όπου μετά τα 300 GB πέφτει στα 4 Mbps, και αντίστοιχα στις I4S (extrasim) των ιδιωτών μετά τα 40 GB. Στις εταιρικές extrasim πέφτει στα 12 Mbps. Αλλά είπαμε νόβα ονλυ δε 8μβπσ νετγουρκ 🤣🤣🤣🤣🤣 22 minutes ago, Chrischal1908 said: Έβαλε και N78! Έχω το "παλιό" unlimited! Το παλιό unlimited με την ανανέωση θα γίνει νέο οπότε τότε θα μπει το 8mbps. Νοβα ονλυ 🤣 🤣 🤣 4 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 11:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:15 πμ 4 minutes ago, cmvr said: Πληρέστατη παραπληροφόρηση 🤣 Στα Unlimited RED συμβόλαια δεν υπάρχει κανένα όριο – ας αφήσουν, επιτέλους, αυτή την καραμέλα οι υπέρμαχοι της Nova για να μαζέψουν τα αμάζευτα. Και όχι μόνο είναι πραγματικά unlimited, χωρίς κανένα περιορισμό σε όγκο και ταχύτητα, αλλά είναι unlimited σε όλη την Ευρώπη. Η Vodafone έχει όριο μόνο στην καρτοκινητή, όπου μετά τα 300 GB πέφτει στα 4 Mbps, και αντίστοιχα στις I4S (extrasim) των ιδιωτών μετά τα 40 GB. Στις εταιρικές extrasim πέφτει στα 12 Mbps. Αλλά είπαμε νόβα ονλυ δε 8μβπσ νετγουρκ 🤣🤣🤣🤣🤣 Το παλιό unlimited με την ανανέωση θα γίνει νέο οπότε τότε θα μπει το 8mbps. Νοβα ονλυ 🤣 🤣 🤣 Το μόνο πρόγραμμα της Vodafone που δεν έχει κόφτη είναι το red unlimited όλα τα άλλα έχουν 4 8 και 12 ανάλογα το πρόγραμμα ( Vodafone έχω ) 1 minute ago, Harry636 said: Το μόνο πρόγραμμα της Vodafone που δεν έχει κόφτη είναι το red unlimited όλα τα άλλα έχουν 4 8 και 12 ανάλογα το πρόγραμμα ( Vodafone έχω ) Και με 33 ευρώ πας στην cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Χθες στς 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:19 πμ Just now, Harry636 said: Το μόνο πρόγραμμα της Vodafone που δεν έχει κόφτη είναι το red unlimited όλα τα άλλα έχουν 4 8 και 12 ανάλογα το πρόγραμμα ( Vodafone έχω ) Ακριβώς το ίδιο σου έγραψα, και πάντα μιλάμε συγκρίνοντας τα unlimited συμβόλαια σε δεδομένα. Εκεί η Nova έκανε τεράστια πατάτα. Γιατί κάποιος να δώσει 27 ευρώ για κάτι που έχει κόφτη και να μην προτιμήσει τις άλλες δύο, που είναι πραγματικά unlimited σε δεδομένα, χωρίς περιορισμούς; Στη Vodafone το παίρνεις και κάτω από 20 ευρώ, αν έχεις σταθερή, με τις προσφορές που ισχύουν και με παζάρια. Στην Cosmote πας στο ΝΕΟ και τελειώνεις με 33 ευρώ τον μήνα, χωρίς δεσμεύσεις. 1 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 11:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:21 πμ Just now, cmvr said: Ακριβώς το ίδιο σου έγραψα, και πάντα μιλάμε συγκρίνοντας τα unlimited συμβόλαια σε δεδομένα. Εκεί η Nova έκανε τεράστια πατάτα. Γιατί κάποιος να δώσει 27 ευρώ για κάτι που έχει κόφτη και να μην προτιμήσει τις άλλες δύο, που είναι πραγματικά unlimited σε δεδομένα, χωρίς περιορισμούς; Στη Vodafone το παίρνεις και κάτω από 20 ευρώ, αν έχεις σταθερή, με τις προσφορές που ισχύουν και με παζάρια. Στην Cosmote πας στο ΝΕΟ και τελειώνεις με 33 ευρώ τον μήνα, χωρίς δεσμεύσεις. Εγώ έχω unlimited 9 στο cu απεριόριστα λεπτά και δεδομένα μαζί με φορώ 13 ευρώ το μήνα 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Χθες στς 11:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:31 πμ Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10499631284 Πρώτη μέτρηση εντός της οικίας! Από τα μονοψήφια πήγαμε στα...☝️ 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Χθες στς 11:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:40 πμ 6 minutes ago, Harry636 said: Εγώ έχω unlimited 9 στο cu απεριόριστα λεπτά και δεδομένα μαζί με φορώ 13 ευρώ το μήνα Οκ εμείς συγκρίνουμε τα unlimited συμβόλαια όμως. Από την άλλη η νοβα την καρτοκινητη δεν την έχει καν unlimited πια και μονο unlimited χωρίς περιορισμούς σε καρτοκινητη έχει μόνο το whatsup. 6 minutes ago, Chrischal1908 said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10499631284 Πρώτη μέτρηση εντός της οικίας! Από τα μονοψήφια πήγαμε στα...☝️ Κάλως τα δέχτηκες. Θα φάνε λίγο καιρό να τη στρώσουν εντελώς την κεραία. Λίγο υπομονή 😀 Βάλε λίγο το enb του σταθμού αν δε σου κάνει κόπο. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Χθες στς 11:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:52 πμ 17 minutes ago, Chrischal1908 said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10499631284 Πρώτη μέτρηση εντός της οικίας! Από τα μονοψήφια πήγαμε στα...☝️ Από τα μονοψήφια, πήγαμε στα μονοψήφια... Τουλάχιστον στο upload... Θα στρώσει όπως είπε και ο cmvr. Εκτός και αν εντός της οικίας σου (τοίχοι, μορφολογία, κτλ) το uplink της συσκευής σου τρώει χοντρό πρόβλημα με σήμα, παρεμβολή, κτλ. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts