Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 ώρες πριν, MIKU said:

Βασικά εδώ και κάποια ώρα, στην περιοχή μου, το 5G για κάποιο λόγο είναι αδύναμο και μας γυρνάει σε 4G+ με αρκετά καλές ταχύτητες.

Screenshot_20240405_204424_Messages.jpg

Έμαθα ότι γίνεται ένα cluster αναβαθμίσεων. Σύνολο αναβαθμίσεων που βρίσκεται και η περιοχή μου μέσα. Άντε να τελειώσει επιτέλους Μαρούσι και πέριξ.

1 ώρα πριν, Chrischal1908 said:

Έμαθα ότι γίνεται ένα cluster αναβαθμίσεων. Σύνολο αναβαθμίσεων που βρίσκεται και η περιοχή μου μέσα. Άντε να τελειώσει επιτέλους Μαρούσι και πέριξ.

Άντε να τελειώσουν γιατί αναβαθμίζουν πάνω από χρόνο υποτίθεται 

2 ώρες πριν, Arinos said:

Υπέροχος! Πέρασες και από εμένα! Να είσαι καλά! Η κεραία 10102 που λαμβάνω σήμα δείχνει ότι θέλει δουλειά ακόμη. Ελπίζω να κάνουνε προσθήκες και να την τουμπανιάσουν, μπας και δω 5G εσωτερικά με τις ανάλογες ταχύτητες! 

1 hour ago, Chrischal1908 said:

Υπέροχος! Πέρασες και από εμένα! Να είσαι καλά! Η κεραία 10102 που λαμβάνω σήμα δείχνει ότι θέλει δουλειά ακόμη. Ελπίζω να κάνουνε προσθήκες και να την τουμπανιάσουν, μπας και δω 5G εσωτερικά με τις ανάλογες ταχύτητες! 

Πάντως Θεσσαλονίκη την 12046 στην Ανάληψη δεν έκαναν τίποτα, στα ΚΤΕΛ Μακεδονία στάσιμη η Nova. Επίσης ανέβαινα Εύοσμο μεσω Κασσάνδρου, Λαγκάδα και μέσα από την περιοχή Ηλιουπολη. Ενώ έχει σήμα άρχισε να κάνει τις εναλλαγές χωρίς λόγο σε Edge. Πραγματικά εκνευριστικό.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

4 ώρες πριν, Arinos said:

Το ΤΑ της Cosmote από το υπερπέραν 💀💀💀. Τα παίξε το Netmonster 🤣🤣🤣

1 minute ago, johnny_htc said:

Το ΤΑ της Cosmote από το υπερπέραν 💀💀💀. Τα παίξε το Netmonster 🤣🤣🤣

Έτσι κάνει σε αυτό το κινητό, δεν ξέρω γιατί.

Όταν είμαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi και των 2 το TA είναι αυτό ακριβώς το νούμερο, αν έχω και τις 2 κάρτες ενεργές και έχει δεδομένα η Cosmote τότε το TA της Nova δείχνει πάλι αυτό ακριβώς το νούμερο.

1 ώρα πριν, Chrischal1908 said:

Γιατί δεν δοκιμάζεις και την vodafone να δεις πώς θα είναι; Μάλλον από τον ίδιο ιστό θα πιάνει, αλλά ίσως κάνει καμία endc από μακρινή N78 που βάζουν παραπάνω, μπας και σωθείς.. Κρίμα είναι να πληρώνεις τσάμπα συμβόλαια χωρίς παροχές από αυτούς 😏

1 minute ago, Arinos said:

Έτσι κάνει σε αυτό το κινητό, δεν ξέρω γιατί.

Όταν είμαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi και των 2 το TA είναι αυτό ακριβώς το νούμερο, αν έχω και τις 2 κάρτες ενεργές και έχει δεδομένα η Cosmote τότε το TA της Nova δείχνει πάλι αυτό ακριβώς το νούμερο.

Νομίζω παίρνει ρύθμιση, αλλά δεν το έχω πειράξει ποτέ. Ίσως είναι και λόγω dual αυτό πάλι.. Άμα κλείσεις την μία κάρτα και ανοιγοκλεισεις wifi με την μία ενεργή, πάλι στο κάνει; 

6 minutes ago, johnny_htc said:

Νομίζω παίρνει ρύθμιση, αλλά δεν το έχω πειράξει ποτέ. Ίσως είναι και λόγω dual αυτό πάλι.. Άμα κλείσεις την μία κάρτα και ανοιγοκλεισεις wifi με την μία ενεργή, πάλι στο κάνει; 

Ναι, όσο είναι NSA disconnected τουλάχιστον παρατηρώ πως το κάνει και με το Wi-Fi

Νέα Φιλαδέλφεια πλατεία Πατριάρχου

Screenshot-2024-04-08-19-49-29-152-org-z

Screenshot-2024-04-08-19-49-32-780-cz-mr

2 ώρες πριν, johnny_htc said:

Γιατί δεν δοκιμάζεις και την vodafone να δεις πώς θα είναι; Μάλλον από τον ίδιο ιστό θα πιάνει, αλλά ίσως κάνει καμία endc από μακρινή N78 που βάζουν παραπάνω, μπας και σωθείς.. Κρίμα είναι να πληρώνεις τσάμπα συμβόλαια χωρίς παροχές από αυτούς 😏

Vodafone είχα πρίν! Η ίδια κατάσταση περίπου με χειρότερη απόκριση δικτύου. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί ιστοί των συνεταίρων στο κτήριο που λαμβάνω σήμα! Ειδικά εάν έχεις Flagship συσκευή βλέπεις με ακρίβεια την κατάσταση του δικτύου! Είμαι ευχαριστημένος γενικά! Δεν έχει τύχη να βρεθώ κάπου με σκέτο EDGE και να τους βρίσω επειδή δεν έχω δεδομένα! Η αναβάθμιση καθυστερεί γιατί γίνεται και σε κοντινές περιοχές. Δίκτυο είναι,  ειδικά στον αστικό περιβάλλον που είναι πιο σύνθετο! Δεν αναβαθμίζουν πχ 3 σταθμούς αλλά ένα cluster αναβαθμίσεων!

Edited by Chrischal1908

Nova 5G Μελίσσια.

Εσωτερικός χώρος.

Ανέβηκαν τα νούμερα, αναμένουμε κάτι καλύτερο όμως.

IMG-6d21e249fa516a613247723ae9eed24a-V~2.jpg

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

16 minutes ago, MIKU said:

Nova 5G Μελίσσια.

Εσωτερικός χώρος.

Ανέβηκαν τα νούμερα, αναμένουμε κάτι καλύτερο όμως.

IMG-6d21e249fa516a613247723ae9eed24a-V~2.jpg

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Είναι μεγάλη η έκταση και πολλοί σταθμοί!

16 minutes ago, Chrischal1908 said:

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Είναι μεγάλη η έκταση και πολλοί σταθμοί!

Σαφώς και υπάρχουν ακόμη μεγάλες τρύπες στην περιοχή. Υπενθυμίζω και την τεράστια τρύπα στο Σισμανόγλειο.

Δεν ξέρω αν θα κάνουν κάτι άμεσα. 

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Μοναστηράκι μέσα στον συρμό του ΗΣΑΠ με εξαιρετικό σήμα, έχει ένα micro μπροστά στην πλατεία

Screenshot-2024-04-10-12-18-19-257-org-z

Ταύρος Καλλιθέα εδώ κοντά https://maps.app.goo.gl/2cCmrYXTurFK3WRR7

Screenshot-2024-04-10-12-33-33-524-org-z

Screenshot-2024-04-10-12-33-37-569-cz-mr

4 ώρες πριν, Arinos said:

Μοναστηράκι μέσα στον συρμό του ΗΣΑΠ με εξαιρετικό σήμα, έχει ένα micro μπροστά στην πλατεία

Screenshot-2024-04-10-12-18-19-257-org-z

Ταύρος Καλλιθέα εδώ κοντά https://maps.app.goo.gl/2cCmrYXTurFK3WRR7

Screenshot-2024-04-10-12-33-33-524-org-z

Screenshot-2024-04-10-12-33-37-569-cz-mr

Αξιοπρεπής είναι…θα μπορούσε και καλύτερα. Πάντως Θεσσαλονίκη που κυκλοφορώ τις τελευταίες μέρες είναι στάσιμη. Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονικης οριακό σήμα 5G έχει,θέλει ενίσχυση.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

1 hour ago, Nikolas14 said:

Αξιοπρεπής είναι…θα μπορούσε και καλύτερα. Πάντως Θεσσαλονίκη που κυκλοφορώ τις τελευταίες μέρες είναι στάσιμη. Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονικης οριακό σήμα 5G έχει,θέλει ενίσχυση.

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/hello-thessaloniki-to-diktio-optikon-inon-nova-fiber-eftase-ke-sti-thessaloniki/amp/

Προχωρούν οι οπτικές ίνες όμως. Ίσως περιμένουν για να συνδέσουν σε σταθμούς βάσης της περιοχής. Πάντως φαίνεται η βελτίωση ανά περιοχές! 

22 minutes ago, Chrischal1908 said:

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/hello-thessaloniki-to-diktio-optikon-inon-nova-fiber-eftase-ke-sti-thessaloniki/amp/

Προχωρούν οι οπτικές ίνες όμως. Ίσως περιμένουν για να συνδέσουν σε σταθμούς βάσης της περιοχής. Πάντως φαίνεται η βελτίωση ανά περιοχές! 

Στα δυτικά έβαλαν τώρα, Νεάπολη,Εύοσμος, Σταυρουπολη είναι στις περιοχές. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και εκεί που εχω τις συνδέσεις μου έχει οπτικές από Cosmote, Vodafone(που νοικιάζει) , HCN & Inalan και όλες έως 1Gbps. Μόνο η Nova είναι κολλημένη στα 200Mbps.

40 minutes ago, Nikolas14 said:

Στα δυτικά έβαλαν τώρα, Νεάπολη,Εύοσμος, Σταυρουπολη είναι στις περιοχές. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και εκεί που εχω τις συνδέσεις μου έχει οπτικές από Cosmote, Vodafone(που νοικιάζει) , HCN & Inalan και όλες έως 1Gbps. Μόνο η Nova είναι κολλημένη στα 200Mbps.

Μέχρι τέλους του έτους η Θεσσαλονίκη θα έχει 125.000 γραμμές! + 50% απ' ότι σήμερα!

46 minutes ago, Chrischal1908 said:

Μέχρι τέλους του έτους η Θεσσαλονίκη θα έχει 125.000 γραμμές! + 50% απ' ότι σήμερα!

Σε συνδυασμό με την επέκταση του δικτύου πέμπτης γενιάς θα μιλάμε για μία πολύ μεγάλη αναβάθμιση.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Θεσσαλονίκη έχετε δει αναβαθμισμένα micro με 5g ή παραπάνω από 1 μπάντα;

Σε micro παραπάνω από μία μπάντα;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

2 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Να δούμε, εγώ Σεπτέμβριο εχω να ανανεώσω συμβόλαιο σταθερής.

15 minutes ago, Nikolas14 said:

Να δούμε, εγώ Σεπτέμβριο εχω να ανανεώσω συμβόλαιο σταθερής.

Βάσει πλάνου και πληροφοριών!

4 ώρες πριν, p_k said:

Σε συνδυασμό με την επέκταση του δικτύου πέμπτης γενιάς θα μιλάμε για μία πολύ μεγάλη αναβάθμιση.

Τι ποσοστό έχει η συμπρωτεύουσα;;