Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://prsearch.planetvag.com/

Enter the PR codes (3 character code) for your vehicle and click "Search".

The list of PR codes are printed on a sticker that can be found in the spare tire well of the vehicle (trunk) or pasted into the vehicle's owner's manual. These codes denote the factory installed options for the vehicle.

Καλησπερα...

να ρωτησω κατι για το παραπανω...

το εχει δοκιμασει κανεις και εχει δει οτι το αυτοκινητο εχει εξοπλισμο που δεν περιγραφεται στα πιο πανω;; (πχ εργοστασιακοι αισθητηρες παρκαρισματος;; )

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα...

να ρωτησω κατι για το παραπανω...

το εχει δοκιμασει κανεις και εχει δει οτι το αυτοκινητο εχει εξοπλισμο που δεν περιγραφεται στα πιο πανω;; (πχ εργοστασιακοι αισθητηρες παρκαρισματος;; )

Στο δικό μου τα αναφέρει όλα και τίποτα επιπλέον.

Στο δικό μου τα αναφέρει όλα και τίποτα επιπλέον.

ισως να μην ημουν ξεκαθαρος...

αναφερει λιγοτερα...

δεν αναφερει το παρκινγκ ρανταρ, αισθητηρες φωτος/βροχης και τον αντιθαμβωτικο εσωτερικο καθρεφτη... μηπως αυτα ειναι τελικα made in greece? :worry:

το μονο εξτρα που μου βγαζει ειναι η ηλιοροφη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν αναφερει αισθητηρες φωτος/βροχης και τον αντιθαμβωτικο εσωτερικο καθρεφτη... μηπως αυτα ειναι τελικα made in greece? :worry:

όντως, και σε μενα...

ισως να μην ημουν ξεκαθαρος...

αναφερει λιγοτερα...

δεν αναφερει το παρκινγκ ρανταρ, αισθητηρες φωτος/βροχης και τον αντιθαμβωτικο εσωτερικο καθρεφτη... μηπως αυτα ειναι τελικα made in greece? :worry:

το μονο εξτρα που μου βγαζει ειναι η ηλιοροφη...

Ξεκάθαρος ήσουν. Ίσως εγώ δεν ήμουν. Είπα ότι για το δικό μου γράφει όλα όσα έχει και τίποτα που δεν έχει.

Είσαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα που βγάζει είναι αριθμητικά όσα και οι κωδικοί που έδωσες ? Η γραμματοσειρά είναι λίγο περίεργη και όταν δεν αναγνωρίζει κάτι δεν το αναφέρει.

Επίσης μιας και αναγνωρίζει τον εξοπλισμό με τον κωδικό του και δεν βασίζεται στο VIN, δεν έχει πολλά περιθώρια λάθους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και απολύτως ακριβές.

Είσαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα που βγάζει είναι αριθμητικά όσα και οι κωδικοί που έδωσες ? Η γραμματοσειρά είναι λίγο περίεργη και όταν δεν αναγνωρίζει κάτι δεν το αναφέρει.

οι κωδικοι στο ταμπελακι ειναι 43 ομως ο 0ΒΕ υπαρχει δυο φορες οποτε η "αποκωδικοποιημενη" λιστα περιεχει 42 γραμμες.

αααα BTW παω για αλλαγη ηλεκτρομαγνητικης βαλβιδας... (η γνωστη που εχει αναφερθει και απο αλλα παιδια εδω μεσα... πανω απο 4000rpm δεν παει αλλα και μεχρι εκει με ιδιαιτερη απροθυμια... (3 μερες μετα τη ληξη της εγγυησης μηπως να παω για ΛΟΤΤΟ???)

[sIGPIC][/sIGPIC]

οι κωδικοι στο ταμπελακι ειναι 43 ομως ο 0ΒΕ υπαρχει δυο φορες οποτε η "αποκωδικοποιημενη" λιστα περιεχει 42 γραμμες.

αααα BTW παω για αλλαγη ηλεκτρομαγνητικης βαλβιδας... (η γνωστη που εχει αναφερθει και απο αλλα παιδια εδω μεσα... πανω απο 4000rpm δεν παει αλλα και μεχρι εκει με ιδιαιτερη απροθυμια... (3 μερες μετα τη ληξη της εγγυησης μηπως να παω για ΛΟΤΤΟ???)

Πόσα χιλιόμετρα έχεις μέχρι που σου παρουσιάστηκε το πρόβλημα?? Είχες διαπιστώσει τίποτα και από πιο νωρίς ή ξαφνικά σου το εμφάνισε?

Γυρνάς το κλειδί ώστε να ανοίξουν τα ηλεκτρικά μόνο, και κρατάς πατημένο το "0,0" που μηδενίζει τα χιλιόμετρα..

Δεν ξέρω αν θέλει plus.

Εχω 8700 χλμ κ λεει σερβις τωρα!μαλλον θελει ρυθμιση. Γνωριζει κανεις ποια ειναι η πιο αυστηρη προδιαγραφη λαδιων της vw? Η 503?

Πόσα χιλιόμετρα έχεις μέχρι που σου παρουσιάστηκε το πρόβλημα?? Είχες διαπιστώσει τίποτα και από πιο νωρίς ή ξαφνικά σου το εμφάνισε?

περιπου 29,700. οχι δεν ειχα δει κατι περιεργο... παρα μονο λιγα λεπτα πριν το "τελειωτικο" χτυπημα το εβλεπα πως δεν εδινε...

τελικα εκανε ενα "παφ" και απο τις 4,200rpm επεσε κατω απο 4,000rpm...

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω επειδη σκεφτομαι να παρω ενα golf TSI η ενα GT να μου πειτε εντυπωσεις τι προβληματα σας εχουν παρουσιασει ποιο απο τα 2 να προτιμησω και γιατι...

ο ομιλος VW ειχα ακουσει οτι εχει προβληματα με τα αυτοκινητα τελευταια και οτι ειναι ζημιαρικα δλδ οτι παρουσιαζουν βλαβες κτλ

εσεις σαν κατοχοι τι εχετε να πειτε?

και σας ρωταω γιατι ηδη εχετε γραψει 550σελιδες και δν μπορω να τις διαβασω ολες :-(

υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι..Αυτοί που ξέρουν binaries και αυτοί που δεν ξέρουν :D

Εχθές έκανα το 1ο Servive: Αλλαγή λαδιών και φίλτρου:

65€ εργατικά!!!!:shock:

ευτυχώς τους πήγα τα λάδια και δεν πλήρωσα 20€λίτρο αλλά 12!

κάτι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό :mad:

καει λαδι το γκολφ?

η απλα το αλλαξες?

υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι..Αυτοί που ξέρουν binaries και αυτοί που δεν ξέρουν :D

καει λαδι το γκολφ?

η απλα το αλλαξες?

Use the f***in search feature.

Ψάξε απλά για "λάδι"

thanks

Προς όλους τους άλλους:

Έχει κανείς πρόχειρο το σάιτ απ'όπου παραγγέλνετε λάδι? Δεν το βρίσκω.. (me search)

Βάλε εδώ το VIN του αυτοκινήτου σου και θα δεις την χώρα κατασκευής του.

http://www.abvwc.org.uk/vw_vin.htm

Καλό χειμώνα στο Forum

Κώστα τρομερό το τιμονάκι του GTI, άλλη αίσθηση στην οδήγηση, αλλά το βράδυ είναι το κάτι άλλο δεν παίζετε.

.

Εχθές έκανα το 1ο Servive: Αλλαγή λαδιών και φίλτρου:

65€ εργατικά!!!!:shock:

ευτυχώς τους πήγα τα λάδια και δεν πλήρωσα 20€λίτρο αλλά 12!

κάτι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό :mad:

Εσυ δουλευεις τσαμπα?;)

Άλλες εταιρείες που χρεώνουν δηλαδή 15 ευρώ για αλλαγή+φίλτρο το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους;

Άλλες εταιρείες που χρεώνουν δηλαδή 15 ευρώ για αλλαγή+φίλτρο το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους;

Αυτο λεγεται ελευθερη αγορα. Ας κανει ο καθενας market research πριν παει στο service και να μην εχει παραπονα μετα.

Δεν αντιλέγω, αλλά το να λες ότι τα 65 ευρώ είναι λογικό ποσό είναι κάπως. :)

Εγραψα πουθενα οτι ειναι λογικο ποσο?:wacko: Δε κρινω το ποσο, αλλα την αντιδραση του παιδιου. Ας αφησουμε τα off-topic ομως:)

Οff-topic γιατί είναι, δεν μπορούμε να μιλάμε για την συντήρηση του μοντέλου του θέματος; :confused:

Τέσπα, στα δικά μου τα μάτια η αντίδραση "εσύ τσάμπα δουλεύεις" στην αναφορά του ποσού των εργατικών σημαίνει πως εσύ θεωρείς λογικό αυτό το ποσό, εντός των αποδεκτών πλαισίων.

Δεν μας λες και ποια εταιρεία είναι αυτή γιατί 15 ευρώ το πρώτο service μου φαίνονται πολύ λίγα.

.

Αγαπητοί φίλοι, επειδή έχω αμφιβολίες ότι το όχημά μου (Touran Tsi140-DSG) δουλεύει κανονικά ψάχνω κάποιον με το ίδιο όχημα ή οποιοδήποτε με Tsi-DSG για να δοκιμάσω ή να δοκιμάσει ο πρόθυμος φίλος τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου. Και επειδή λίγα πράγματα γίνονται τσάμπα, κερνάω καφέ και VAG-COM διάγνωση-ρύθμιση. Όποιος πρόθυμος ας στείλει PM.

Μην φοβάσται απλά χρειάζομαι μια βόλτα μαζί σας με μέγιστη ταχύτητα 40-50 χλμ. την ώρα. Αν θέλετε μάλιστα οδηγείται εσείς.