Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επικοινωνησα με καποιον αντιπροσωπο και μου ειπε πως με 20600 και το κλειδι στο χερι και +1000 για τα 140 αλογα. (και κομπλε το χρωμα.)

Αλλα αν θελω ακομα και ESP θελει 4 μηνες :-( για την οροφη δεν με νοιαζει και τοσο αλλα πολυ για το esp.

Το ESP το χρεώνει 650-670 ευρώ. Απαράδεκτο πάντως να μην το έχουν ετοιμοπαράδοτο με ESP. Με τέτοιο πλήρες πακέτο, είναι δυνατόν να το αφήσεις απ'έξω;

Παιδια δεν ξερω τι να κανω.

Ειμαι στα προθυρα για αγορα νεου αυτοκινητου και εχω καταλήξει σιγουρα στο golf 1.4 gt sport αλλα το διλλημα ειναι στο 122 η στο 140..?

Τοσα ακουω περισσοτερο για το 140 με προβληματα και εχω μπει σε μεγαλο διλλημα. Δεν τρελαινομαι τοσο για τα αλογα δεν θα εχουν και τεραστια διαφορα απο οσο διαβαζω.

Και οπως το εχω κοιταξει με καποια extra ηλιοροφη-esp- και θελω να ρωτησω αν επιλεξω ασπρο χρωμα θα ειναι περλα η θα πρεπει να το βαλω εξτρα περλα σαν τιμη?

Καποιοι μου ειπαν να περιμενω το νεο golf δεν μου πολυαρεσει τοσο ομως ξερει κανεις ποτε ερχεται? Αναμενουμε και μειωση τιμων στο ηδη υπαρχων?

Ευχαριστώ Γιάννης.

Μετά από τα όσα διάβασα για προβλήματα, εγώ κατέληξα στα 122. Πάντως οδήγησε και τα 2 και δες. Εμένα δε μου φάνηκε τρομερή η διαφορά αλλά ίσως φταίει ότι είχα ένα αρκετά πιο αργό αυτοκίνητο πριν 75 αλόγων. Επίσης στο 6 από ότι βλέπω θα καταργήσουν τα 140 και 170 άλογα. Ίσως αυτό να σημαίνει κάτι.

το ESP θα το έβαζα και ας περίμενα 4 μήνες. (για την ακρίβεια το έβαλα και περιμένω ..)

Το άσπρο είναι μη μεταλλικό και μη περλέ. Μόνο το μαύρο βγαίνει σε πέρλα.

Το νέο γκολφ θα είναι στην Ελλάδα καλοκαίρι του 2009. Ούτε σε εμένα αρέσει, σε σχέση με τις gt sport εκδόσεις. Μειώσεις τιμών από ότι έχω διαβάσει θα υπάρξουν το καλοκαίρι του 09 και μόνο σε στοκ μοντέλα που θα θέλουν να ξεφορτωθούν.

Και εγω το ειχα διαβασει αυτο με την καταργηση και εκλινα περισσοτερο προς το 122 γιαυτο τον λογο περισσοτερο.

Βασικα μεσω τηλεφωνου μιλησα για τα χρωματα και του ειπα οτι θελω μεταλικο/περλα και με ρωτησε τι ακριβως και οταν ειπα ασπρο μου ειπε την τελικη τιμη 20600 με εξοδα φακελου και το μεταλλικό. Αλλα το ψαχνω σοβαρα και ψηνομαι πολύ να περιμενω τελικα για 4 μηνες για το ESP και μιας και θα περιμενω και για ηλιοροφη.

Βασικά για το Golf VI, δεν ξέρουμε ακόμα σίγουρα σε τι εκδόσεις θα παρουσιαστεί ούτε αν θα υπάρχουν σχεδιαστηκές διαφορές μεταξύ τους όπως το πανέμορφο GT sport για το Golf V.

Τα 20.600 που σου είπαν είναι για μεταλλικό χρώμα και 5 θύρες ή 3; Και χωρίς ESP, έτσι;

Ρε παιδιά τίποτα,δε σημαίνει το ότι καταργεί το 140 και 170.

Θέμα marketing είναι και έχει γραφτεί πολλές φορές εδώ!

Όσο για το 122 μην κάνετε τσιγκουνιές με τα 1000€ και πάρτε με αυτά 20άλογα,+ροπή αλλά και το σημαντικότερο που είναι ο Compressor!

Ένα κτήνος από τα πολύ χαμηλά ;)!

GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER!

[sigpic][/sigpic]

My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922

1ον, δεν ξέρουμε ακόμα τι νέους κινητήρες θα δούμε και ποιοί θα καταργηθούν (αυτά τα 1.6TSI 200hp, 2.0TFSI 200 & 272hp και 1.4TSI 160 hp που ακούγονται δεν είναι επιβεβαιωμένα), και 2ον, μόλις λανσαριστεί ένα νέο μοντέλο, δεν βγαίνει αμέσως σε όλες τις εκδόσεις και τους κινητήρες. Επίτηδες οι εταιρίες προσθέτουν κάθε 6μηνο και κάτι νέο ωστε να μένει το μοντέλο στην επικαιρότητα.

Για το Golf VI υπάρχουν πολύ μεγάλα σχέδια απο τον όμιλο.

Απο οτι διάβασα σε ξένες ανακοινώσεις πχ

http://www.blick.ch/lifestyle/auto/golf-bleibt-golf-97316

το νέο golf βγαίνει στην αγορά τον Οκτώβρη

.

Εγω που μιλησα με 2-3 αντιπροσωπους μου ειπαν οτι θα ειναι δυνατη η παραγγελια του στις αρχες του 2009.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Μην βιαστείτε να αγοράσετε το καινούργιο Golf! Σας μιλάει παθών με Golf V 1,6 FSI. Μετά την αγορά του (καλοκαίρι 2005) έσκασε στο ξαφνικό η ανακοίνωση για νέους κινητήρες TSI, GT (και έιχα αφήσει ένα μεγάλο διάστημα που κυκλοφορούσε το μοντέλο ...). Κάντε υπομονή λοιπόν και μετά από κάνα 8μηνο αγοράστε.

Απο οτι διάβασα σε ξένες ανακοινώσεις πχ

http://www.blick.ch/lifestyle/auto/golf-bleibt-golf-97316

το νέο golf βγαίνει στην αγορά τον Οκτώβρη

.

Μάλλον 24/10 θα κυκλοφορήσει στην Γερμανία. Εμένα πριν κανένα 3μηνο μου είχαν πει ότι πέρα των αυτοκινήτων που θα φέρουν οι έμποροι, οι πρώτες παραγγελιές θα παραδίδονται περίπου το καλοκαίρι του 09. Λογικά αρχικά θα έρθουν οι απλές εκδόσεις, όπως έγινε με το 5 (και με το 4 αν δεν κάνω λάθος).

Οι κινητήρες δεν είναι επιβεβαιωμένοι όμως κυρίως διαβάζω ότι αρχικά θα έρθουν 4 1400άρηδες με 80,102,122,160 άλογα

Οι κινητήρες δεν είναι επιβεβαιωμένοι όμως κυρίως διαβάζω ότι αρχικά θα έρθουν 4 1400άρηδες με 80,102,122,160 άλογα

Αυτό για τον 1.4 102 άλογα που το διάβασες;

Σε αυτή την ιπποδύναμη μάλλον θα παίξει ο 1.2TSI 105hp.

Αυτό για τον 1.4 102 άλογα που το διάβασες;

Σε αυτή την ιπποδύναμη μάλλον θα παίξει ο 1.2TSI 105hp.

Έχεις δίκιο, δε θυμόμουν σωστά. Μπερδεύτηκα γιατί βγάζει 105 άλογα από 1200 κυβικά και 80 άλογα από 1400. Παράλληλα αναφέρει και ένα 4κύλινδρο 1200άρη με 85 άλογα. Ουσιαστικά έτσι δεν καταργεί τον 1400άρη των 80?

Τέλοσπαντων οι ιπποδυνάμεςι που γράφει είναι 85 και 105 1200άρηδες.

Οι 80,122,160 αλόγων είναι 1400

Εδώ: http://www.autobild.de/artikel/vorschau-vw-golf-vi_754630.html

Αρχικά θα κυκλοφορήσει με τα 3 1400άρια και απ'ότι λέγεται, 2ο 6μηνο του 2009 ή 1ο 3μηνο του 2010 θα προστεθούν και τα 2 1200άρια. Λογικά το μικρό 1200άρι θα αντικαταστήσει το 1400 80.

Έτσι για την ιστορία.....

Golf Mk1 1974

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3e/Vw_golf_1_v_sst.jpg/180px-Vw_golf_1_v_sst.jpg

Golf Mk2 1983

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e8/VW_Golf_II_front_20080206.jpg/180px-VW_Golf_II_front_20080206.jpg

Golf Mk3 1992

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a8/Volkswagen-Golf-MkIII.jpg/180px-Volkswagen-Golf-MkIII.jpg

Golf Mk4 1998

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ec/Volkswagen_Golf_IV_4-door.jpg/180px-Volkswagen_Golf_IV_4-door.jpg

Golf Mk5 2003

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3f/VW_Golf_V_front_20080123.jpg/180px-VW_Golf_V_front_20080123.jpg

Golf Mk6 2008??

http://www.imageshack.gr/files/9uw75lkhpj9h2mlil16k_thumb.jpg

.

ειμαι σε διλλημα...

δε ξερω ποιοι..το παλιο η το καινουριο....!!

εν τω μεταξυ βγαζω διπλωμα περιπου το νοεμβρη....

αλλα σκεφτομαι αν θα πεταξω τα λεφτα μου περνωντας το παλιο μοντελο που με βαση τις φωτογραφιες μ αρεσει περισσοτερο η να παρω το καινουριο που εχει και αυτο τα θετικα του...

λιγη βοηθεια παιδιααα..

α και να πω οτι αν επαιρνα τωρα θα επαιρνα το 1.4 με τα 122 αλογα.....

τιμες για το καινουριο ξερουμε? εστω στο περιπου....??

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για τιμές. Άλλωστε το μοντέλο δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα.

Πάντως, εδώ και πολύ καιρό, έχει γίνει γνωστό απο επίσημα χείλη οτι το 6άρι θα έχει μικρότερο κόστος κατασκευής σε σχέση με το 5. Οι τιμές του θα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα αλλά θα είναι ακλύτερα εξοπλισμένο και πιο ποιοτικό.

Τίποτα όμως δεν είναι ακόμα σίγουρο. Πρέπει να περιμένουμε μεχρι τέλη Σεπτέμβρη που θα παρουσιαστεί.

εχεις δικιο ειναι οντως νωρις...

αλλα αυτο για το κοστος κατασκευης με προβληματιζει....... γιατι να μειωθει??

αυτο σιγουρα καπου θα εχει επιπτωση..........δε μπορει!

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

εχεις δικιο ειναι οντως νωρις...

αλλα αυτο για το κοστος κατασκευης με προβληματιζει....... γιατι να μειωθει??

αυτο σιγουρα καπου θα εχει επιπτωση..........δε μπορει!

Προφανώς για να έχει μεγαλύτερο κέρδος η VW.:)

Λένε οτι θα ρίξει την ποιότητα των υλικών σε σημεία που δεν θα φαίνονται.

Προφανώς για να έχει μεγαλύτερο κέρδος η VW.:)

Λένε οτι θα ρίξει την ποιότητα των υλικών σε σημεία που δεν θα φαίνονται.

Η μείωση του κόστους κατασκευής δεν σημαίνει πάντα και μείωση της ποιότητας κατασκευής ενός αυτοκινήτου. Μπορεί να άφορα στα κόστοι λειτουργίας του εργοστάσιου και της γραμμής παραγωγής, πιο αυτοματοποιημένη παραγωγή ή και απολύσεις προσωπικού κλπ...

.

Η μείωση του κόστους κατασκευής δεν σημαίνει πάντα και μείωση της ποιότητας κατασκευής ενός αυτοκινήτου. Μπορεί να άφορα στα κόστοι λειτουργίας του εργοστάσιου και της γραμμής παραγωγής, πιο αυτοματοποιημένη παραγωγή ή και απολύσεις προσωπικού κλπ...

Ναι δεν διαφωνώ απλά αυτο που λέω για μείωση της ποιότητας σε μέρη που δεν φαίνονται έχει αναφερθεί νομίζω παλιότερα από την ίδια την vw, δεν το φαντάζομαι μόνος μου.:)