konv Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 oxi re gam..to.Tora me stenaxorises.M'aresei poli o ixos tis skastras anoixtou tipou.Arxes ianouariou tha exo ena mayro TSI kai thelo na akouo ekeino to tsaf tsaf pou kanei.Kstalaves? Mπορείς να δεις τίποτε και σε τρένο ... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 oxi re gam..to.Tora me stenaxorises.M'aresei poli o ixos tis skastras anoixtou tipou.Arxes ianouariou tha exo ena mayro TSI kai thelo na akouo ekeino to tsaf tsaf pou kanei.Kstalaves?Μα κάνει απλά σε πολύ μικρότερο βαθμό από "σκάστρα" ανοικτού τύπου. Πάντως όπως λέει και ο conv παραπάνω, μπορείς να κοιτάξεις κάτι σε τρένο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 http://www.heron.net/index.php?m=products&s=show&brand=VW&model=Golf%20V&id=793&cat=1 εχει δει κανεις αυτη την βελτιωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPod Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Φίλε Dj_aris. Γράφοντας οτι το εσωτερικό του IV ήταν καλύτερο,εννοούσα απλώς οτι ήταν πιο ποιοτικό.Ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου έδωσε.Και ναι,είναι λίγο στενάχωρο(του GT).Είναι λίγο σαν Polo. Επίσης,μάλλον δεν ήμουν αρκετά σαφής στο τελευταίο μου μήνυμα.Γράφοντας GTI αναφερόμουν στο Golf και όχι στο Polo.Sorry..:O Το δικό σου τι χρώμα είναι?Μου έχουν πει οτι το κόκκινο με τον καίρο ξεθωριάζει.Ίσχυει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Μα κάνει απλά σε πολύ μικρότερο βαθμό από "σκάστρα" ανοικτού τύπου. Πάντως όπως λέει και ο conv παραπάνω, μπορείς να κοιτάξεις κάτι σε τρένο :lol: E entaksei de thelo k treno opos eipe kai o filos.Kati akoma ti eine to cruise control kai ti to ASR? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 E entaksei de thelo k treno opos eipe kai o filos.Kati akoma ti eine to cruise control kai ti to ASR?Κρατάει σταθερή ταχύτητα χωρίς να πατάς γκάζι και το άλλο αντισπιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 @ GiannisPod Το εσωτερικό του ΙV δε νομίζω ότι είναι καλύτερο από του V ποιοτικά. Δεν είχα ποτέ IV, αλλά έχουμε ένα Passat 1,8T του 2000 στην οικογένεια (το οποίο προφανώς είναι τουλάχιστον ίδιο ποιοτικά με το Golf IV) και χωρίς να είναι κακό, τώρα μετά από 6 χρόνια δε λείπουν τριγμοί κτλ. Απλά, ξέρεις γιατί σου φαίνεται έτσι; Γιατί το IV είχε μεγάλη διαφορά από οτιδήποτε άλλο μέχρι τότε (και ειδικά από το Golf III) ενώ το σημερινό δε σου κάνει πλέον τόσο εντύπωση. Σε αυτό συμβάλλει και η αναμφισβήτητα συντηρητική σχεδίαση του ταμπλό (αν και θεωρώ ότι εξακολουθεί να είναι ότι καλύτερο εργονομικά, ανεξαρτήτως κατηγορίας). Τώρα σχετικά με το ότι είναι στενάχωρο το GT, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή τι το διαφορετικό έχει το GT από τα υπόλοιπα Golf;;; Εκτός αν θεωρείς ότι γενικότερα τα Golf είναι στενάχωρα, οπότε καλύτερα να ρίξεις μια ματιά στον ανταγωνισμό της κατηγορίας C, αλλά νομίζω ότι δε θα βρεις και πολλές καλύτερες προτάσεις (κανά δύο προσφέρουν μεγαλύτερους χώρους, βλ Focus & Civic)... Εγώ έχω μαύρο περλέ. Το κόκκινο ως ακρυλικό σίγουρα ξεθωριάζει, αλλά όχι όπως τα "οικολογικά" κόκκινα στις αρχές της δεκαετίας του '90. Τώρα αν κόψει μετά από 15 χρόνια δε νομίζω ότι θα σε πειράξει και τόσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 1) Ξέρει κανείς που μπορώ να παραγγείλω σε spray χρώμα για το αυτοκίνητό μου στη Θεσσαλονίκη; 2) Σε after market xenon ξέρει κανείς αν μπορούμε να τα ρυθμίσουμε καθ'ύψος από μέσα στο αυτοκίνητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 1) Ξέρει κανείς που μπορώ να παραγγείλω σε spray χρώμα για το αυτοκίνητό μου στη Θεσσαλονίκη; 2) Σε after market xenon ξέρει κανείς αν μπορούμε να τα ρυθμίσουμε καθ'ύψος από μέσα στο αυτοκίνητο; Εχεις τοποθετησει aftermarket xenon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 2) Σε after market xenon ξέρει κανείς αν μπορούμε να τα ρυθμίσουμε καθ'ύψος από μέσα στο αυτοκίνητο;Κανονικά όπως τα ρυθμίζεις και τώρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Κανονικά όπως τα ρυθμίζεις και τώρα ;) Gka έχεις βάλει εσύ xenon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Παιδιά αν θέλετε εσείς που έχετε βάλει xenon στείλτε pm από που τα βάλατε και πόσο... Τhanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Παιδιά αν θέλετε εσείς που έχετε βάλει xenon στείλτε pm από που τα βάλατε και πόσο... Τhanks Ενδιαφέρει και εμένα επίσης όποιως μπορεί ας μου στείλει κι εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Επειδη ενδιαφερει αρκετους, αν βρεθει καποιος να απαντησει ας το κανει δημοσια να το δουμε ολοι μας ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lafiera Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Re kalo mou forum. Exo to GT edo kai 2 mines.Exo kanei 3500 klm kai ola kala. EKTOS apo ena thorivo. Kathe fora pou kano opisthen siga siga akougontai ta granazia grgrgrgrgrgrg grgrgrgrg grgrgrgr. To exete paratirisei kai eseis ? Einai normal ? Ti lete ? :confused: :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasandro Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 ...Kathe fora pou kano opisthen siga siga akougontai ta granazia grgrgrgrgrgrg grgrgrgrg grgrgrgr ... Είναι φυσιολογικό... Παράθεση http://iliasandro.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPod Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 1) Ξέρει κανείς που μπορώ να παραγγείλω σε spray χρώμα για το αυτοκίνητό μου στη Θεσσαλονίκη; Αν εννοείς το διορθωτικό που καλύπτει τις γρατζουνιές,στον Μανδύλα ή σε άλλη αντιπροσωπεία μπορείς να πας με τον κωδικό του χρώματος του αυτοκινήτου σου και θα σου δώσουν 2 μπουκαλάκια.Το ένα είναι χρώμα και το άλλο βερνίκι.Κανουν καλή δουλειά,αρκεί η γρατζουνιά να μην είναι σαν εκείνη που κάνει η ξανθιά στη διαφήμιση με το Avensis:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPod Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Φίλε Dj_aris, για την ευρυχωρία του εσωτερικού δεν θα επιμείνω ,διότι στο αυτοκίνητο μπήκα και κάθησα λίγο.Θα την κρίνω καλύτερα το Σάββατο που θα το οδηγήσω κιόλας.Απλώς την ποιότητα την περίμενα καλύτερη.Σαν αυτή του Golf GTI για παράδειγμα. Αλήθεια,τα περλέ τα χρώματα τι ακριβώς είναι?Τι διαφορά έχουν απο τα μεταλλικά? Ps.Το Golf GT δεν έχει ανταγωνισμό:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Απλώς την ποιότητα την περίμενα καλύτερη.Σαν αυτή του Golf GTI για παράδειγμα. Χωρίς να μπορώ να το αποδείξω, πιστεύω ότι όλα τα Golf είναι ολόιδια, όσον αφορά στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. Ας μας πει τη γνώμη του και κάποιος που ενδεχομένως γνωρίζει περισσότερα... Ps.Το Golf GT δεν έχει ανταγωνισμό:happy: Ακόμα! Bravo, Delta, 308, Astra, έρχονται όλα με turbo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Ακόμα! Bravo, Delta, 308, Astra, έρχονται όλα με turbo! k edo arxizun ta dyskola k o ''polemos'' kyries k kyrioi...exun oloi myristei oti yparxei psomi se tetiou eidus katigories opote exun na pesun kefalia for sure!!! eidomen.......... Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Έχω την εντύπωση ότι η μετέπειτα εγκατάσταση xenon είναι παράνομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Έχω την εντύπωση ότι η μετέπειτα εγκατάσταση xenon είναι παράνομη.Όχι βέβαια, ποιος το λέει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Re kalo mou forum. Exo to GT edo kai 2 mines.Exo kanei 3500 klm kai ola kala. EKTOS apo ena thorivo. Kathe fora pou kano opisthen siga siga akougontai ta granazia grgrgrgrgrgrg grgrgrgrg grgrgrgr. To exete paratirisei kai eseis ? Einai normal ? Ti lete ? :confused: :confused: :confused: Ωχ το ίδιο πρόβλημα είχα εγώ σε ένα golf IV του 98 και μου άλλαξαν κιβώτιο ταχυτήτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Παιδιά ξέρει κανείς να μου στείλει με Pm κάποιον καλό ηλεκτρολόγο να μου περάσει xenon στο αυτοκίνητο; Κάποιον που να το έχει ξανακάνει σε Golf V και να μην είμαι ο πρώτος. Περίπου πόσο θα μου πάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Όχι βέβαια, ποιος το λέει αυτό; Η Ευρωπαϊκή νομοθεσία απαιτεί να υπάρχουν μαζί με τα Xenon σύστημα πλυσίματος, κρύσταλλο για xenon και κυρίως self leveling system. Το τελευταίο ειδικά είναι απαραίτητο γιατί τα xenon έχουν πολυ δυνατότερη δέσμη με αποτέλεσμα σε κάθε λακουβίτσα να τυφλώνεις τον απέναντι. Επίσης άμα απλά αλλάξεις λάμπες με τροφοδοσία το κρύσταλο μένει το ίδιο, που συνήθως φωτίζει στον ουρανό με αυτό τον τύπο λάμπας αντί για εκεί που πρέπει. Είχα διαβάσει ένα άρθρο και μου είχε κάνει εντύπωση γιατί σκεφτόμουνα να βάλω και 'γω, αλλά σκέφτηκα ότι αρκετά παράνομος είμαι όπως είμαι τώρα. Πιστεύω ότι μόνο αν είναι κάποιος απόλυτα τυπικός θα σου κόψει για αυτά, και δε ξέρω τι γίνεται με το ΚΤΕΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts