dj_aris Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 @rallyeman το w βγαζει εκτος τον κομπρεσορα. Συγγνώμη, αυτό που το διάβασες ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 ...Kαι μια ακομα ερωτηση (σας κουρασα :rolleyes: ) τι βενζινη βαζετε? Γιατι οσους τεχνικο ρωταω αλλοι μου λενε μονο 100 αρα και αλλοι οτι βαζω και απλη, οτι θελω χωρις προβλημα! παρακαλω απαντηστε μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aneuthinos Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Απ' οτι ξερω σε κινητηρες που συνδυαζουν υψηλη σχεση συμπιεσης και turbo καλυτερα ειναι να βαζεις 100αρα βενζινη, καθως οι εν λογω κινητηρες ειναι πιο 'ευαισθητοι' σε χρηση κακης ποιοτητας βενζινη (εγω π.χ. βαζω αποκλειστικα 100αρα της Εκο). Αυτο δεν σημαινει οτι αν βαλεις μια καλη 95αρα βενζινη θα συμβει κατι δραματικο, αυτο μπορουν να στο πουν και καποια αλλα παιδια με GT που απ' οτι εχω καταλαβει δεν βαζουν 100αρα. Το πιο σημαντικο ειναι να βρεις 1-2 βενζιναδικα που εχουν καλο ονομα και εμπιστευεσαι, και απο τα οποια θα γεμιζεις αποκλειστικα το αμαξι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnHaCkAbLe Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 μηπως χτυπησες λινα,εκανε βυζι το λαστιχο,ζαντα? κακως π το αφηνεις ετσι..αστο τους μεχρι να το φτιαξουν κ ζητα αυτοκινητο εξ.πελατων. @rallyeman το w βγαζει εκτος τον κομπρεσορα. ..... γι αυτό και εγώ πολλές φορές μασάω αντί ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 ...Kαι μια ακομα ερωτηση (σας κουρασα :rolleyes: ) τι βενζινη βαζετε? Γιατι οσους τεχνικο ρωταω αλλοι μου λενε μονο 100 αρα και αλλοι οτι βαζω και απλη, οτι θελω χωρις προβλημα! παρακαλω απαντηστε μου Η αλήθεια είναι ότι με 100άρα πάει αρκετά καλύτερα, αλλά όχι και ότι με 95άρα είναι αργό! Σημασία έχει ότι με 95άρα (επώνυμη και όχι ότι να 'ναι) που του βάζω συνήθως δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Ούτε πιράκια, ούτε κομπιάσματα, τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAN_ Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 ...Kαι μια ακομα ερωτηση (σας κουρασα :rolleyes: ) τι βενζινη βαζετε? Γιατι οσους τεχνικο ρωταω αλλοι μου λενε μονο 100 αρα και αλλοι οτι βαζω και απλη, οτι θελω χωρις προβλημα! παρακαλω απαντηστε μου Εγω μονο 100-αρα ΒΡ αλλα οταν ειχα ρωτησει αντιπροσ. μου ειχαν πει και 95 δεν εχει προβλημα και στο κατω κατω το γραφει και στο καπακι της βενζινας, βεβαια μεσα σε παρενθεση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 σας ρωταω για την βενζινη γιατι σε ερωτηση που εκανα τηλεφωνικα σημερα σε 4 εξουσιοδοτημενα μου ειπαν οι τεχνικοι κατηγοριματικα οτι μονο 100αρα, ενω χτες ο πωλητης χαραχτηριστικα μου ειπε, εγω στο δικο μου θα εβαζα απλη για μεσα στην πολη κ 100αρα σε ταξιδια, κανενα προβλημα! ετσι τωρα εχω μπερδευτει κ δεν ξερω αν επιρεαζει οχι απλα την αποδοση του κινητηρα (αυτο ειναι το λιγοτερο) αλλα την ζωη του κ πιθανον μελλοντικες βλαβες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Δεν εχω χττυπησει ζάντα ουτε εχει βυζι το λαστιχο. Επίσης η βενζίνη που χρησιμοποιω είναι 100αρα, αλλά ο πωλητής μου είπε ότι και με απλή αμόλυβδη δουλεύει αλλά με μειωμένη αποδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konin Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 .......Οπως έχω πει σε παλαιότερο post ενώ το πήγα στην karenta και έγινε ευθυγράμμιση ξανά στο αυτοκίνητο το πρόβλημα παραμένει με το τιμόνι - δεν τραβάει απλά είναι ένα κλικ προς τα αριστερά - πάντως αν το λύσει κάποιος από τους παραπάνω που έχουν αναφέρει το πρόβλημα ας ενημερώσει στο forum να δούμε τελικά τι συμβαίνει. Λοιπόν κύριοι το "πρόβλημα" με το τιμόνι είναι κυριολεκτικά ΔΥΟ λεπτών δουλειά, αρκεί να είναι ο μάστορας της ευθυγράμμισης έμπειρος και να μη βαριέται να το φτιάξει. Απλώς το μπροστινό σύστημα θέλει πολύ λίγο μάζεμα από την μια μερια και αντίστοιχο άνοιγμα απο την άλλη (με δυο γαλλικά κλειδιά γίνεται αυτό, στους ρεγουλατόρους των μπροστινών τροχων) ώστε η γεωμετρία να μείνει η ίδια αλλα το τιμόνι να έρθει κέντρο.... (μόλις γυρισα από το συνεργειο με το τιμόνι ΑΛΦΑΔΙ !!!!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Ποιο συνεργειο στο εκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 σας ρωταω για την βενζινη γιατι σε ερωτηση που εκανα τηλεφωνικα σημερα σε 4 εξουσιοδοτημενα μου ειπαν οι τεχνικοι κατηγοριματικα οτι μονο 100αρα, ενω χτες ο πωλητης χαραχτηριστικα μου ειπε, εγω στο δικο μου θα εβαζα απλη για μεσα στην πολη κ 100αρα σε ταξιδια, κανενα προβλημα! ετσι τωρα εχω μπερδευτει κ δεν ξερω αν επιρεαζει οχι απλα την αποδοση του κινητηρα (αυτο ειναι το λιγοτερο) αλλα την ζωη του κ πιθανον μελλοντικες βλαβεςΤο manual το έχεις διαβάσει; Γράφει σε κάποιο σημέιο ότι με 95άρα έχει μικρή πτώση απόδοσης αύξηση κατανάλωσης και θορύβου, μέχρι να ξεκινήσει η αντικρουστική λειτουργεία του κινητήρα! Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και ότι καλύτερο για τον κινητήρα. Επίσης λέει πως συστήνει 98άρα πάντα εκτός από περίπτωση ανάγκης. Όπως γνωρίζουμε δεν υπάρχει 98άρα βενζίνη στη Ελλάδα, οπότε 100άρα και μόνο :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konin Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Ποιο συνεργειο στο εκανε? Το λαστιχάδικο που πηγαίνω χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konin Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Παιδιά κάτι παίζεται και με το ROZ που λέει στο καπάκι της βενζίνης. Οι βενζίνες στην Ελλάδα ταξινομούνται ως RON...(νομιζω..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Εχει κανείς ασχοληθεί με τοποθετηση xenon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis2006 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Για να επανέλθουμε στην ευθεία...2 ερωτήσεις: 1. Τα Xenon αν τα παραγγείλεις από την μαμα..στρίβουν στις στροφές? (ακολουθούν το εσωτερικό δηλαδή της στροφής?) 2. Όσον αφορά το w button κάπου διάβασα ότι κάποιος έχει την υποψία ότι αν το αφήσεις open πέφτει η κατανάλωση??? Ισχύει? έχει πέσει στην αντίληψή σας κάτι τέτοιο? Thanks Παράθεση Δεν πάμε να γκρεμίσουμε αυτούς που μας γκρέμισαν, πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο πείρας. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Τα off topic μεταφέρθηκαν εδώ. Το thread με τις βενζίνες είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=13762 Φταίω εγώ τώρα να ζητήσω για όλους σας ποινή; Είστε και παλιά μέλη και επί 22 ποστ δεν μπορούσατε να συνεχίσετε στο σωστό thread; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Ε, καλα ρε Νικο.. Δεν σκοτωσαμε και ανθρωπο! Απλα ορισμενες φορες ειναι καλο να συνεχιζεις μια off-topic συζητηση γιατι το ενα ποστ συνδεεται με το προηγουμενο! Αν ξαφνικα αλλαξεις θεμα δεν υπαρχει νοημα να συνεχιστει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 αυτο το πσκ εκανα 500χιλ περιπου.εφτασα τα 1000.στην εθνικη το ανοιξα λιγο.σταθερα 140 και στιγμιαια 160-180-200.του εκανα και καποια ανοιγματα μεσα στην πολη με 2α και 3η παντα με αλλαγη στις 4500 το ανωτερο!!δεν μπορω να πω οτι του φερθηκα και καλα για τα χιλιομετρα που εχει αλλα ολα μετα απο ενα πολυ καλο ζεσταμα.τι να πω δεν αντεξα.στην εθνικη το ανοιξα τοσο γιατι ηρθε και κολλησε απο πισω μου ενα fiat bravo.γενικα δεν ξερω τι γινετε αλλα και στην πολη και στην εθνικη ολοι ερχονται και κολλαν απο πισω μου!κανω συνεχεια στην ακρη αλλα δεν εχω αντεξει και κανα 2 φορες!!μελι εχει αυτο το αυτοκινητο! πετυχα και ενα μαυρο την παρασκευη στις 7 παρα περιπου καθως εβγαινα απο λαρισα πανω στην εθνικη πηγαινοντας για βολο.πηγαινε κομματια δεν δοκιμασα να τον φτασω να τον χαιρετησω.σημερα ειδα ενα κοκκινο στην πολη μου με προφυλακτηρα απο gti.συμπαθητικο!! την πεμπτη θα παω για τα ηχεια πισω και το parktronik στην αντιπροσωπεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 1. Τα Xenon αν τα παραγγείλεις από την μαμα..στρίβουν στις στροφές? (ακολουθούν το εσωτερικό δηλαδή της στροφής?) Nope 2. Όσον αφορά το w button κάπου διάβασα ότι κάποιος έχει την υποψία ότι αν το αφήσεις open πέφτει η κατανάλωση??? Ισχύει? έχει πέσει στην αντίληψή σας κάτι τέτοιο? Μάλλον όχι. Και λέω "μάλλον" γιατί δε νομίζω ότι θα έχει κανείς την υπομονή να το δοκιμάσει για πολύ ώρα έτσι. Μιλάμε δεν παει βήμα! Πρέπει να πατάς σχεδόν όλο το γκάζι για να ξεκινήσεις σε μια διασταύρωση! Δεν είναι ο ρόλος του να μειώνει την κατανάλωση πάντως, οπότε ακόμα κι αν κάτι τέτοιο συμβαίνει δεν είναι λόγος να το χρησιμοποιεί κάποιος. Θα ήταν έως και επικίνδυνο (πχ, δεν μπορείς να ξεκινήσεις γρήγορα σε διασταύρωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Παραθέτω πρόβλημα από δίσκο σε mazda rx8 "Αυτό που φταίει σίγουρα είναι το ηλεκτρονικό γκάζι.Η δουλειά του είναι να δίνει σταδιακά το γκάζι που ζητάς προς όφελος της οικονομίας και των εκπομπών καυσαερίων με αποτέλεσμα να πατινάρει ο δίσκος.Αν δοκιμάσετε να ξεκινήσετε σε μιά ανηφόρα μία με τα ηλεκτρονικά on και μία off θα καταλάβετε τεράστια διαφορά. Πιστεύω αν μπορούσαμε να έχουμε συνεχώς τα ηλεκτρονικά στο off ο δίσκος θα έβγαζε πάνω απο 100.000 χλμ" Ποια είναι η γνώμη σας; Υπάρχει περίπτωση ν'αλλάζουμε δίσκο κάθε 40.000 χλμ στο Gt; (το παραπάνω θέμα βρίσκεται στην δ/νση http://www.rx8club.gr/viewtopic.php?t=367&postdays=0&postorder=asc&start=255 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Παραθέτω πρόβλημα από δίσκο σε mazda rx8 "Αυτό που φταίει σίγουρα είναι το ηλεκτρονικό γκάζι.Η δουλειά του είναι να δίνει σταδιακά το γκάζι που ζητάς προς όφελος της οικονομίας και των εκπομπών καυσαερίων με αποτέλεσμα να πατινάρει ο δίσκος.Αν δοκιμάσετε να ξεκινήσετε σε μιά ανηφόρα μία με τα ηλεκτρονικά on και μία off θα καταλάβετε τεράστια διαφορά. Πιστεύω αν μπορούσαμε να έχουμε συνεχώς τα ηλεκτρονικά στο off ο δίσκος θα έβγαζε πάνω απο 100.000 χλμ" Ποια είναι η γνώμη σας; Υπάρχει περίπτωση ν'αλλάζουμε δίσκο κάθε 40.000 χλμ στο Gt; (το παραπάνω θέμα βρίσκεται στην δ/νση http://www.rx8club.gr/viewtopic.php?t=367&postdays=0&postorder=asc&start=255 Λες αν βγάλουμε το asr να ξεκινάει καλύτερα; Γιατί και εμένα μου φαίνεται στα ξεκινήματα ταλαιπωρείται πολύ ο δίσκος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Εχουν ακουστεί τέτοιου είδους προβλήματα (με αλλαγή δίσκου γύρω στις 40.000 χλμ) έστω και σε άλλα μοντέλα Vw με ηλεκτρονικό γκάζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Εχουν ακουστεί τέτοιου είδους προβλήματα (με αλλαγή δίσκου γύρω στις 40.000 χλμ) έστω και σε άλλα μοντέλα Vw με ηλεκτρονικό γκάζι;Εγώ με 4άρι 1400 ηλεκτόγκαζο είχα αλλάξει στα 85.000km αν θυμάμαι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Τα Passat 1,8T 20v έχουν ηλεκτρονικό γκάζι ή όχι; Πάντως εμείς που έχουμε ένα τέτοιο στην οικογένεια έχουμε ήδη κάνει 150.000 και τώρα φαίνεται κάπως κουρασμένος ο δίσκος. Όλα αυτά εξαρτώνται και από την οδήγηση όμως. Δε μπορείς να το κάνεις dragster από φανάρι σε φανάρι και να περιμένεις να σου αντέξει 100.000χλμ! Επίσης, μην ξεχνάτε ότι κύριο χαρακτηριστικό σε όλους τους turbo τους group VAG δεν είναι τόσο η ισχύς, αλλά η επίπεδη καμπύλη ροπής και οι χαμηλές στροφές στις οποίες αυτή κορυφώνεται. Και όσο επιθυμητό κι αν είναι αυτό στο δρόμο, σίγουρα ταλαιπωρεί περισσότερο τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisKok Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Το passat αν θυμάμαι καλά μετά το 2000 το γκάζι είναι ηλεκτρονικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts