Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλα νταξει με τα σημερινα δεδομενα ναι το γκολφ ειναι ισως καλυτερο και πολυ πιο γρηγορο αλλα λιγος σεβασμος και στο type-r δε βλαπτει...οταν βγηκε το χοντα εκανε "μπαλακι"το golf gti σε καθε δρομο...

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

drdino

πλακα πλακα το 308 GT ανταγωνίζεται ανετα το golf

σε νουμερα τουλάχιστον αλλα και σε τιμη απο οτι ξερω στα ιδια θα ειναι ε ?

Σε αρχικές τιμές ναι, αλλά του golf του λείπουν αρκετά πράγματα, οπότε αν τα βάλεις ανοίγει κάπως η ψαλίδα.

308GT:

175 aloga

24.4kgm ropis

8.5" to 0-100

7.8 lt/100km katanalosi

1325kg βάρος, έναντι 1350 του golf

185gr/kg εκπομπές ρύπων, έναντι 176 tou golf

Και κάνει 24.9Κ. Διορθώνω, πριν μιλούσα για αυτόματο golf. Το χειροκίνητο κάνει 24.3Κ και μικρές διαφορές σε ροπή και κατανάλωση (θετικές).

Είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος.. Αλλά δε θα προτιμούσα το 308.

To FR είναι 2λιτρο TSi, οπότε δεν είναι ανταγωνισμός.. (εκτός αν θέλετε να σας μιλήσω για τα 35.6 κιλά ροπής του!)

Γιατί δεν είναι ανταγωνισμός του φουρου; Στα ίδια χρήματα δεν είναι πάνω κάτω;

Α, και το 170αρι γκολφ δεν είναι με τπτ 1190 κιλά.

Σε αρχικές τιμές ναι, αλλά του golf του λείπουν αρκετά πράγματα, οπότε αν τα βάλεις ανοίγει κάπως η ψαλίδα.

Απ'ότι βλέπω στο σάιτ των 4 τροχών, και χωρίς να φέρω καμία ευθύνη, μόνο ηλιοροφή και cruise control δεν έχει το golf standard.

Και αερόσακους γονάτων, που δε μπαίνουν ούτε προαιρετικά στο golf..

(keep in mind, έχω φιλική διάθεση, δε μαλώνω με κανέναν! Σχεδον δε διαβάζω τα ονόματα των ανθρώπων στους οποίους απαντάω. Το κάνω καθαρά από ενδιαφέρον)

Γιατί δεν είναι ανταγωνισμός του φουρου; Στα ίδια χρήματα δεν είναι πάνω κάτω;

Α, και το 170αρι γκολφ δεν είναι με τπτ 1190 κιλά.

Ναι, το FR έχει 24.5Κ αρχική, αρκετά στανταρ, είναι 5θυρο (όλα τα παραπάνω ήταν για 3θυρα) και έχει φοβερές επιδόσεις (7.3 το 0-100).

Ίσως όμως να γίνονται κάποιες εκπτώσεις, δεν είναι VW. Μπορεί βέβαια η έκπτωση στην τιμή να είναι μόνο για το όνομα, αλλά δε νομίζω, τα πλαστικά μέσα δε θα είναι όπως στο golf..

Σίγουρα τα κιλά λένε βλακείες... Αλλά υπάρχουν εκεί γραμμένα, οπότε δε μπορώ να λέω "1350 μου είπε ο μάστορας που μου το πούλησε...".

Αναφέρομαι σε ψιλολεπτομέρειες, μπλιμπλίκια. :lol:

Πάντα φιλίκά, εννοείται. :)

Σίγουρα υπάρχουν, και δεν τα γράφουν τα σάιτ που βλέπω. Επίσης σίγουρα γράφουν και βλακείες ή outdated stuff (πχ ότι δεν έχει mp3 support, που ξέρουμε ότι άλλαξε).

Καλή απάντηση πάντως της Peugeot, συμφωνώ.

καλα νταξει με τα σημερινα δεδομενα ναι το γκολφ ειναι ισως καλυτερο και πολυ πιο γρηγορο αλλα λιγος σεβασμος και στο type-r δε βλαπτει...οταν βγηκε το χοντα εκανε "μπαλακι"το golf gti σε καθε δρομο...

Έτσι σωστός.

Να μη ξεχνάμε και κάποια αμάξια που πραγματικά σκίζανε.

Και KIRRA ναι για saxorallo μιλάω.Γιατί σε χαλάει που είναι αμάξι 10ετίας και ακόμα δίνει ρέστα?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Από τα τεχνικά των 4Τ:

308: 1325

Γκολφ: 1350

Όσο για το λεόν, το εσωτερικό του είναι χάλι κατά την γνώμη μου, ειδικά σε σύγκριση με το γκολφ, το 308 αλλά και άλλα αμάξια... Αλλά γενικά είναι αρκετά καλό deal, παίρνεις υποδομή/τεχνικά γκολφ σε τιμή λουκούμι. Ένα άλλο μείον του είναι πως είναι αδικαιολόγητα σκληρό, περισσότερο και από το cupra λένε...

Έτσι σωστός.

Να μη ξεχνάμε και κάποια αμάξια που πραγματικά σκίζανε.

Και KIRRA ναι για saxorallo μιλάω.Γιατί σε χαλάει που είναι αμάξι 10ετίας και ακόμα δίνει ρέστα?

Συγκρινόμενο με αμάξια τύπου γκολφ ρε συ; Ντάξει... Στο κάτω κάτω περισσότερο τα σαξόραλλα προσβάλλεις που τα βάζεις στον ίδιο ντορβά (έστω και από πάνω) με μικρομεσαία...

Παιδία έχω κάποιες απορίες. Πριν ενάμισι μήνα αγόρασα το golf plus tsi 140. Το πήρα σε μία εβδομάδα μιας και ήταν ετοιμοπαράδοτο. Τώρα θέλω να βάλω θύρα usb.

Παίρνω την Καρέντα μου λένε δεν ξέρουν αν συνδέεται usb στο ραδιόφωνο ( Έχω το RCD 300 ) , παίρνω τον Φιλοσίδη και μου λένε ότι δεν έχει βγει ακόμα usb θύρα για το golf.

Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει usb από την VW για Golf;

Αν δεν έχει βγει ακόμα ποτέ αναμένετε;

εγω εχω τον ανταπτορα της connects2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

παιζει mp3.

Μαλλον θα προτιμησω το golf γιατι το Α3 εχει 8.5% επιτοκιο εναντι του 6.5 του golf και ελάχιστη προκαταβολή 5000€. Δεν βγαινουμε για τοσα :p

Το παιρνω αρχικα με δοσεις με αμεση εξόφληση στα 2.5 χρονια των υπολοιπων δοσεων. Αλλα αρχικα παει πολύ το Α3.

Επισης ξερει κανεις πως κανουμε τον υπολογισμο του επιτοκίου..?

Γιατι ποτε δεν το καταλαβα αυτο

καλυτερο το golf λεω εγω. η audi ναι καλυτερη απο vw.

αλλα η νεα τεχνολογια μπαινει πρωτα στο γκολφ και μετα σε ολα τα αλλα αμαξια του ομιλου. οποτε αξιζει το γκολφ 100% περισσοτερο απο το αουντι

Thanks. Πόσο σου βγήκε; Η εγκατάσταση είναι εύκολη;

εγω εχω αλλο ανταπτορα που εχει εξοδο για usb stick αλλα και ipod.

connects2 η αγγλικη εταιρια.

πολυ ευχαριστημενος ειμαι. mp3 παιζει

Ρε παιδιά από βλακεία έσπασα το πλαστικό κάλυμμα του πίσω δεξιά φαναριού... Για αντικατάσταση πρέπει να πάρω ολόκληρο το φανάρι ή μπορεί να αντικατασταθεί μόνο το πλαστικό κάλυμμα?

Επίσης σε λίγο καιρό πάω για τρίτο service... Πόσο θα κοστίσει περίπου?

Α! Σημαντική λεπτομέρεια, μιλάω για Golf Tsi 140hp...

Ρε παιδιά από βλακεία έσπασα το πλαστικό κάλυμμα του πίσω δεξιά φαναριού... Για αντικατάσταση πρέπει να πάρω ολόκληρο το φανάρι ή μπορεί να αντικατασταθεί μόνο το πλαστικό κάλυμμα?

Επίσης σε λίγο καιρό πάω για τρίτο service... Πόσο θα κοστίσει περίπου?

Α! Σημαντική λεπτομέρεια, μιλάω για Golf Tsi 140hp...

Αν λες μόνο για το κομμάτι που είναι πάνω στο αμάξωμα (κι όχι αυτό που είναι πάνω στο πορτμπαγκάζ) τότε στοιχίζει 70€ και πάει όλο το φανάρι μαζί. Το βγάζουν 2 εταιρείες SEIMA και Valeo . Εμένα ο κωδικός είναι 1k6 945 096 AC της Valeo.

Αν λες μόνο για το κομμάτι που είναι πάνω στο αμάξωμα (κι όχι αυτό που είναι πάνω στο πορτμπαγκάζ) τότε στοιχίζει 70€ και πάει όλο το φανάρι μαζί. Το βγάζουν 2 εταιρείες SEIMA και Valeo . Εμένα ο κωδικός είναι 1k6 945 096 AC της Valeo.

Όχι λέω για το φανάρι πάνω στο αμάξωμα... Αν γνωρίζει κανείς πόσο πάει να το αντικαταστήσω και αν πρέπει να το αντικαταστήσω ολόκληρο ή μπορώ μόνο το πλαστικό κάλυμμα... Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση...

Όχι λέω για το φανάρι πάνω στο αμάξωμα... Αν γνωρίζει κανείς πόσο πάει να το αντικαταστήσω και αν πρέπει να το αντικαταστήσω ολόκληρο ή μπορώ μόνο το πλαστικό κάλυμμα... Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση...

:hunter: Γι' αυτό το κομμάτι σου απάντησα. Ξαναδιάβασε.

Παιδια εκει που ειχα καταληξει σε αντιπροσωπο στον μονο που δεν ειχα παει ηταν ο Φιλοσιδης..και ενας φιλος με εφαγε να παω. Τελικα πηγα και οχι μονο ευχαριστημενος. Αλλα και καλυτερη τιμη και παραπανω δωρακια και το επιτοκιο του αλλου μου εκανε. Δικιο ειχαν πολλοι που λεγαν τα καλυτερα για τον συγκεκριμενο.

"Κακή σύμπλεξη" όταν εκκινώ από ακινησία, με λίγο-μέτριο γκάζι. 3-4 ταλαντώσεις του αυτοκινήτου, με ανάλογο πάνω-κάτω των στροφών, μέχρι να ξεκινήσει. Το ίδιο γίνεται καμιά φορά και στη 2η σχέση, και την όπισθεν.