Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μια ακόμα είδηση που αφορά το νέο Golf 6! το οποίο θα έχει στοιχεία από το Scirocco (το IROC που είχε κυκλοφορήσει ως προτότυπο πριν λίγο καιρό).

Link: http://www.infomotori.co.uk/a_53_EN_16820_1.html

Παιδιά το παραπάνω Link αποτελεί ίσως την πρώτη προσπάθεια προσέγγισης του GOLF 6. Απλά αρχίζουν μερικά sites να το συγκρίνουν με το IROC (http://www.autoblog.com/2006/10/08/scirocco-blowing-back-into-showrooms/), και τις επιροές που θα έχει από αυτό!

Δεν πάμε να γκρεμίσουμε αυτούς που μας γκρέμισαν, πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο πείρας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δείτε λίγο αυτό το βιντεάκι, δεν έψαξα και πολύ για να βρώ καλύτερο (είναι λίγο καγκούρικο και ζητώ συγνώμη γιαυτό!) αλλά το έκανα για να υποστηρίξω λίγο αυτό που θέλω να πω...

Λίγο ταλέντο θέλει, photoshop και ένα πενάκι και θα φτιάξουμε δικές μας εκδοχές του Golf...

http://www.metacafe.com/watch/341931/virtual_tuning/

http://ps-garage.com/

Δυστυχώς μόνο τις ανακοινώσεις της εταιρίας μπορούμε να εμπιστευτούμε

Thanks Jonnylokis! :)

Eimai sigouros pws 8a to euxaristh8eis poly deuan, maresei poly kai einai poly diaforetiko!!!

A!!! kai kati alo pou afora olous edw mesa.

Prosoxh mages sta automata plintiria.Phga to diko mou gia plhsimo se ena Car Wash kai mou ekane se olh th deksia pleura polh axnes grammes!!!!! Efugan telika me mia eidikh alhfh kai polu tripshmo alla einai to gamoto!!! Olokainourgio amaksi , plhronw garaz gia na mh to exw sto dromo kai th pathsa sto Car Wash....PROSOXH!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να πω DimKav εγώ πάντως θα είχα πάθει έμφραγμα στην κυριολεξία αν μου τύχαινε....Εντάξει όλοι ξέρουμε ότι στα πλυντήρια είναι λίγο παράξενη η κατάσταση....ίσως τελικά πρέπει να τα πλένουμε τουλάχιστον εξωτερικά μόνοι μας (με την ανάλογη φροντίδα όπως πλένουμε ένα μωρό) ώστε ότι ζημία και να γίνει τουλάχιστον να ρίχνουμε τον φταίξιμο στον εαυτό μας.

Thanks Jonnylokis! :)

Eimai sigouros pws 8a to euxaristh8eis poly deuan, maresei poly kai einai poly diaforetiko!!!

A!!! kai kati alo pou afora olous edw mesa.

Prosoxh mages sta automata plintiria.Phga to diko mou gia plhsimo se ena Car Wash kai mou ekane se olh th deksia pleura polh axnes grammes!!!!! Efugan telika me mia eidikh alhfh kai polu tripshmo alla einai to gamoto!!! Olokainourgio amaksi , plhronw garaz gia na mh to exw sto dromo kai th pathsa sto Car Wash....PROSOXH!!!!!

Θενκς, Το εύχομαι!

Το πλύσιμο είναι καλύτερο να το κάνεις ο ίδιος στο αμάξι σου, έχει και αυτό τη χαρά του! Λίγο βαρετό ίσως καμμιά φορά αλλα γλυτώνεις αυτά τα περιστατικά...

Οσον αφορά τα πλυντήρια εγώ στις ελάχιστες φορές που το πηγαίνω ζητάω εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι! Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά είμαι ελαφρά πιο ήσυχος.

Δεν πάμε να γκρεμίσουμε αυτούς που μας γκρέμισαν, πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο πείρας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Einai Mple-Grafiths (perle), gia na eimai hlikrinhs hmoun pepismenos gia to mauro, mias kai to prohgoumeno mou amaksi htan mauro kai to goustara polu(me ola ta arnhtika omws, pou auto exei kai oloi gnwrizoume!).

Telika omws otan phga na to parageilw eixan ekei ena GTI sto xrwma auto kai epa8a th plaka mou otan to eida!!!!!

Maresei giati kanei apisteutous xrwmatismous sto fws kai apo thn alh einai arketa skouro.

Πράγματι είναι πολύ ωραίο και όχι τόσο βαρετό όσο το μαύρο... Έχει γεμίσει ο τόπος μαύρα και ασημί. Μήπως μπορείς να μου στείλεις καμία φωτογραφία να το δω και από το πλάι και από πίσω ή ότι θέλεις τελοσπάντων?:)

Λογικά βγαίνει και σε TSI που με ενδιαφέρει, ε?

Syntoma 8a balw kai alles photo.

Den einai h kalhterh poiothta ths photo alla gia na parete mia idea einai oti prepei. Logika file greek_aeras 8a bgainei kai sto TSI.

Gnwrizei kaneis pws mporeis na para8eseis eikones???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πράγματι είναι πολύ ωραίο και όχι τόσο βαρετό όσο το μαύρο... Έχει γεμίσει ο τόπος μαύρα και ασημί. Μήπως μπορείς να μου στείλεις καμία φωτογραφία να το δω και από το πλάι και από πίσω ή ότι θέλεις τελοσπάντων?:)

Λογικά βγαίνει και σε TSI που με ενδιαφέρει, ε?

Βγαίνει ναι! Εγώ το έχω παραγγείλει το TSI με αυτό το χρώμα.

Syntoma 8a balw kai alles photo.

Den einai h kalhterh poiothta ths photo alla gia na parete mia idea einai oti prepei. Logika file greek_aeras 8a bgainei kai sto TSI.

Gnwrizei kaneis pws mporeis na para8eseis eikones???

Από το myphone μπορείς να τις ανεβάσεις σαν συννημένες ίσως κάποιος που να ξέρει καλύτερα να μας πεί.

Μπορείς επίσης να γραφτείς στο imageshack.us και με αυτό ανεβάζεις τσάμπα εικόνες και μετα μπορείς να τις εισάγεις εδώ από το αντίστοιχο κουμπάκι βάζοντας το url της

signomi pou tha sto po file mou alla sta 22 pote prolabes na allakseis 4 amaksia? kathe xrono allazeis kai apo ena?

Ειμαι λατρεις των αυτοκινητων πως να το κανουμε :D

TSI 140 ...

Ειμαι λατρεις των αυτοκινητων πως να το κανουμε :D

Δε μου λες, όταν αλλάζεις ένα αμάξι το παλιό σου τι το κάνεις;

Ξέρω μια μάντρα κοντά στο σπίτι μου να τα πετάς :lol::p!

INSPIREDTSI κανονικά θα έπρεπε να πάρεις ποινή για αυτά που έγραψες πιο πριν αλλά επειδή απ΄ότι βλέπω όλο το κλίμα του thread είναι ανάλογο του post σου την γλυτώνεις με παρατήρηση.

Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω,κάθεστε και τσακώνεστε μεταξύ σας αντί να βοηθάτε ο ένας τον άλλο.Τι θα βγει με τέτοιες ανούσιες κόντρες;Προστατέψτε μόνοι σας το thread το οποίο παρεμπιπτόντως δεν πρόκειται να χωριστεί σε gt και tsi.Ούτως ή άλλως αυτός που θέλει να προκαλέσει καυγάδες θα μπει να το κάνει στο "αντίπαλο" thread.

Με λίγα λόγια,αρχίστε να μιλάτε πάλι για τα αυτοκίνητά σας και μόνο.Στην επόμενη φορά αναγκαστικά θα πέσουν ποινές,δεν γίνεται αλλιώς..

Το αμαξι το κανει ο κινητηρας!!! και οχι το πλαστικο που λεει `GT` Ανοιξε τα καπο απο τα 2 αυτοκινητα και πες μου τις διαφορες!!

(Μη σου βαλω να μου πεις και της διαφορες απο το εσωτερικο... αλλα οπως ειπα αυτο που μετραει ειναι η μηχανη!!! να δωσω 4.000 για να γραφει gt ?!?! με δουλευεται ρε παιδια ???)

Den ksero ama ise mixanikos tis VW ii esto mixanikos kati...... apla epidi ego ime...... tha mu epitrepsis na exo alli apopsi apo sena....

ti apopsi ine auti....

eeee

katse diavase k tha mathis siga siga....

isos ise mikros akoma.....(elpizo oxi sto mualo... an k auto dixnis...)

Ενα θα πω μονο. ΣΑΣΜΑΝ!

Ελπιζω να σταματησει εδω αυτη η κοντρα μεταξυ GT και TSI

Έλα ντε. Αυτό δεν το έχει πει κανένας. Ευτυχώς που το θυμήθηκες! Τελικά είναι family hatch vs hot hatch! Δεν υπάρχει σημείο τομής...

Λοιπόν εχθές έπεσε στα χέρια μου, από γνωστό μου που σκέφτεται να το αγοράσει, ο τιμοκατάλογος και τα extra του JETTA TSI 140ps!. Ενημερωτικά το αυτοκίνητο στοιχίζει:

- 20280 Euro το JETTA 1.4 TSI HIGHLINE

- 22660 Euro το JETTA 1.4 TSI HIGHLINE DSG

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι την έκδοση με το DSG την δίνει μαζί με ESP, Cruise Control, και τα 2 υποβραχιόνια (μπρος-πισω) πέραν όλων των άλλων. Aποτελεί νομίζω κατά την γνώμη μου μια πολύ τίμια επιλογή προσοχή! για οικογεννειάρχες που θέλουν παραπάνω χώρους από το GOLF. Υπόψην πως το JETTA έχει 527!! Lit χώρο αποσκευών. Επίσης βάζει ξανά φωτιά στην κατηγορία γιατί μέχρι και τα 25000 δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους του. (Βλέπε Avensis,Mondeo κ.τ.λ).

Τέλος επειδή είδα και τον κατάλογο με τα extra, ενδεικτικά συγκράτησα:

- extra USB θύρα στο υποβραχιόνιο 211 Euro (υπόψην παίζει mp3,ogg και wma files),

- Ηλιοροφή ~740 Euro

- 17'' ζάντες μαζί με Sport ανάρτηση ~750 Euro,

- Xenon Φώτα ~800+ Euro

- Και το εξής καταπληκτικό! κατά 65% σκουρόχρωμα πίσω τζάμια: ~ 210 Euro (πραγματικά δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο extra)

Υ.Σ. Μην με θεωρήσετε εκτός θέματος αφού θεωρώ το Jetta, ένα Golf λίγο μεγαλύτερο και με extra χώρο αποσκευών.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδεια μην ξεχνατε να γραφετε για τα στοιχεια κ τις καταναλωσεις που εχει προτεινει ο φιλος, ειναι σημαντικο κ εξαγονται χρησιμα συμπερασματα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Eνας φιλος μου εχει το Golf to GTI και εχει και αυτου ηλεκτρονικη σκαστρα και ετσι δε μπορουσε να βαλει σκαστρα ανοιχτου τυπου ετσι ωστε να ακουγετε ... Παρολα αυτα αντι για σκαστρα του εβαλε εναn ανταπτορα στο σωληνακι του αερα ( σαν ενα σιδερακι ειναι) και ακουγετε λες και του εχει βαλει σκαστρα!! Καταπληκτικος θορυβος!!! και ολα αυτα με 100 Ε !!!

Γνωριζει κανεις περισσοτερα ? και αν αυτος ο ανταπτορας μπαινει και στο TSI ??????

TSI 140 ...

Λοιπόν εχθές έπεσε στα χέρια μου, από γνωστό μου που σκέφτεται να το αγοράσει, ο τιμοκατάλογος και τα extra του JETTA TSI 140ps!. Ενημερωτικά το αυτοκίνητο στοιχίζει:

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι την έκδοση με το DSG την δίνει μαζί με ESP, Cruise Control, και τα 2 υποβραχιόνια (μπρος-πισω) πέραν όλων των άλλων. Aποτελεί νομίζω κατά την γνώμη μου μια πολύ τίμια επιλογή προσοχή! για οικογεννειάρχες που θέλουν παραπάνω χώρους από το GOLF. Υπόψην πως το JETTA έχει 527!! Lit χώρο αποσκευών. Επίσης βάζει ξανά φωτιά στην κατηγορία γιατί μέχρι και τα 25000 δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους του. (Βλέπε Avensis,Mondeo κ.τ.λ).

- extra USB θύρα στο υποβραχιόνιο 211 Euro (υπόψην παίζει mp3,ogg και wma files),

- Ηλιοροφή ~740 Euro

- Xenon Φώτα ~800+ Euro

- Και το εξής καταπληκτικό! κατά 65% σκουρόχρωμα πίσω τζάμια: ~ 210 Euro (πραγματικά δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο extra)

Υ.Σ. Μην με θεωρήσετε εκτός θέματος αφού θεωρώ το Jetta, ένα Golf λίγο μεγαλύτερο και με extra χώρο αποσκευών.

kala to jetta epeidh opws eipes einai golf me kwlo den to sygrineis me avensis,mondeo ktl...einai mia klash pio katw mazi me to corolla sedan to antoistoixo astra,to anerxomeno fiat lineo,to focus ktl....pantws kai egw anamesa se ola ta proanaferthenta to jetta tha dialega...;)

Σε ενα προηγούμενο τευχος του ΕVO MAGAZINE εκαναν δοκιμη αυτα τα 2 <<αυτοκίνητα>> και ο λογος που βγαζει το GT 40 πονυ παραπανω ειναι στην χαρτογραφηση του κινητηρα..και στο οτι τo TSI οι αναρτησεις εχουν πιο φιλικο set-up..

Αμα ειναι πηγαινετε να το αγοράσετε να δειτε και μονοι σας.

- Ηλιοροφή ~740 Euro

- Xenon Φώτα ~800+ Euro

Καλημέρα, λέω να αγοράσω ένα jetta 1.4 Highline.

Πάντος θα έπρεπε το ESP να είναι στανταρτ !

VW Jetta 1.4 TSI :happy: ΜΙΟ Α501

Looking into the future . . . You can see your self !

George M.

Προσωπικά, περιμένω συγκριτικό Golf GT vs Astra 180bhp vs Megane GT. Επιτέλους η νεοσύστατη κατηγορία μας αποκτά κι άλλους εκπροσώπους! Kαι αναμένεται ακόμα το Bravo 1,4Τ 150bhp (που προφανώς θα φορεθεί και σε Alfa 149 και Lancia Delta), το A3 1,8TFSI 160bhp, αλλά και -σύμφωνα με κάποιες φήμες- BMW 116ti THP με 150 ή και 175bhp!

Long live the turbos!

Από τους Ευρωπαίους κατασκευαστές ουσιαστικά μόνο η Ford φαίνεται να είναι τελείως εκτός κλίματος (στη συγκεκριμένη κατηγορία) προς το παρόν, ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιμετωπίσουν εμπορικά το ζήτημα οι -κατά παράδοση- "ατμοσφαιρικοί" Ιάπωνες. Παρεπιτόντως, επειδή αναφερθήκαμε πρόσφατα στα Honda, σύμφωνα με το τελευταίο Evo, φαίνεται ότι το καινούριο Type-R δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του, μένοντας πίσω από τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Περιμένουμε βέβαια και τεστ στην Ελλάδα για να βγάλουμε συμπέρασμα...

Προς το παρόν, μου κάνει εντύπωση που η Opel στο Astra 1,6T ανακοινώνει το μετριοπαθές 8,2sec για το τυπικό 0-100, τη στιγμή που είναι αρκετά ελαφρύτερο και ελαφρά ισχυρότερο από το Golf GT, ενώ υπερτερεί και σε ροπή ελέω κυβικών. Προφανώς ευθύνεται η κλιμάκωση του κιβωτίου, αλλά μένει να δούμε και το συγκριτικό...