georgius Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Μου ήρθε κι εμένα χθές βράδυ. Ακόμα δεν είδα κάτι διαφορετικό, εκτός του ότι πήρε Android 11 και μετά την ενημέρωση έλειπε το YouTube vanced Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisB Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Καλησπέρα. Το κινητό τελικά έχει tempered glass ή πρέπει να βάλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Το δικο μου εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Ζελατινα ειναι οχι tempered το οποιο μπορω να πω οτι κοβει κιολας τα χρωματα την ημερα... Εφυγε κατευθειαν κ μπηκε ενα της nillkin. Καμια σχεση!! Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisB Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Glass δεν το λες. Προστατευτική ζελατίνα πιο πολύ Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Για ηχογράφηση κλήσεων υπάρχει εφαρμογή που να δουλεύει σωστά σε android 11 ? Γιατί όσες δοκίμασα δεν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justindim Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Γιατί κρασαρει το viber και άλλες εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Ήταν πρόβλημα της Google που διορθώθηκε μετά από λίγες ώρες. Αν έχεις ακόμα πρόβλημα κάνε από το play store αναβάθμιση της εφαρμογής Android webview και όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές που θέλουν αναβάθμιση και θα είσαι οκ. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Καλησπερα δεν ειδα πρασινο φως παιδια. Ακομη δεν ενημερωθηκε στην νεοτερα εκδοση λογισμικου. Τι θα πρεπει να κανω ; Βημα με βημα αναλυτικα βηματα για αρχαιους. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Για ηχογράφηση κλήσεων υπάρχει εφαρμογή που να δουλεύει σωστά σε android 11 ? Γιατί όσες δοκίμασα δεν..... μόνο με root όπως και σε όλα τα τηλέφωνα ,πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnio Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 εχει κανεις θέματα λαγκαρισματος με την τελευταία αναβάθμιση? εκανα και επαναφορά στης εργοστασιακές αλλα δεν βλέπω να εχει την ταχύτητα που ειχε πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Πιστεύω θα βελτιωθεί σε επομενες αναβαθμισεις..ηδη ακούγονται καλα λογια για τη τελευταία αναβάθμιση που πηρε το μοντελο ατην ινδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Κι εγώ είχα βάλει την 12.0.1.0 με το Android 11 και πέρα από το κλασικό θέμα με το Messenger και τα συννεφάκια της συνομιλίας δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα. Βέβαια τώρα μου το πήρε η γυναίκα γιατί ήταν το γαλάζιο-ροζ χρώμα και της γυάλισε οπότε δεν ασχολούμαι πλέον... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchal Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Κι εγώ είχα βάλει την 12.0.1.0 με το Android 11 και πέρα από το κλασικό θέμα με το Messenger και τα συννεφάκια της συνομιλίας δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα. Βέβαια τώρα μου το πήρε η γυναίκα γιατί ήταν το γαλάζιο-ροζ χρώμα και της γυάλισε οπότε δεν ασχολούμαι πλέον... Τελικά αυτό με τα συννεφάκια δεν επανέρχεται με τίποτα ε; Τόσα χρόνια συνήθεια μας την χαλάσανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Είναι bug του Android 11. Πιθανόν σε κάποια νέα ενημέρωση ασφαλείας να το διορθώσουν κι αυτό... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Εγώ δεν έχω καμία αναβάθμιση, είμαι ακόμη με την εργοστασιακή Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Μαλλον κ εσενα ειναι με vodafone rom... Τα τελευταια γραμματα της ρομ σου ειναι VF?? Αν ναι.. Δεν ξερεις αν κ ποτε θα σου ερθει η αναβαθμιση... Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Να ρωτήσω κάτι ; Εσείς που έχετε την αναβάθμιση σε 12.0.1.0 με Android 11, έχετε εργοστασιακή ROM ή custom ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Εργοστασιακη... Αλλα μπορει να την τραβηξαν πισω γιατι δεν δουλευαν τα animation στην αρχικη οθονη Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο ιστορικό κλήσεων για αριθμούς που δεν έχετε στις επαφές; Έχω την εντύπωση ότι μπορούσα αλλά σήμερα που προσπάθησα ενώ τα βλέπω αν κάνω scroll στις κλήσεις, κάνοντας αναζήτηση ψάχνει μόνο στις επαφές. Είμαι με την 12.0.1.0 android 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Μαλλον κ εσενα ειναι με vodafone rom... Τα τελευταια γραμματα της ρομ σου ειναι VF?? Αν ναι.. Δεν ξερεις αν κ ποτε θα σου ερθει η αναβαθμιση... Καλησπερα πως μπορω να δω τα τελευταια γραμματα της ROM μου ; Νομιζω τα παραθεσα σε μια εικονα λιγο πιο πανω. Ως τωρα καμια ενημερωση λογισμικου ακομη. Ουφφφ πρωτη φορα περνω κινητο και να μην κανει μηναιες ενημερωσεις ρε παιδια αληθεια. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Καλησπερα πως μπορω να δω τα τελευταια γραμματα της ROM μου ; Νομιζω τα παραθεσα σε μια εικονα λιγο πιο πανω. Ως τωρα καμια ενημερωση λογισμικου ακομη. Ουφφφ πρωτη φορα περνω κινητο και να μην κανει μηναιες ενημερωσεις ρε παιδια αληθεια. Ρυθμισεις->σχετικα με το τηλ. Αν τα τελευταια γραμματα ειναι vf τοτε εχεις ρομ vodafone... Για εμενα καλο ειναι να ξεκλειδωσεις κ να περασεις την ευρωπαϊκή... Εχει παρει ηδη την Android 11 Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Ρυθμισεις->σχετικα με το τηλ. Αν τα τελευταια γραμματα ειναι vf τοτε εχεις ρομ vodafone... Για εμενα καλο ειναι να ξεκλειδωσεις κ να περασεις την ευρωπαϊκή... Εχει παρει ηδη την Android 11 Καλησπερα και παλι δωσε Links με οδηγιες η καποιο youtube οδηγο για το πως ξεκλειδωνω και πως βρισκω την ευρωπαικη και την περναω ; δεν θα μεινω χωρις κινητο πιστευω ε ; ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δοκιμασα και μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα εδω: Τι πρεπει να κανω και τι σημαινει ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Περιμένεις μια βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts