ronnio Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Ο κωδικός δουλεύει μια χαρά αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε διεύθυνση ελλαδα.Αν τα κατάφερε κάποιος ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Στο chat που εχει μου απαντησαν Orders made from our website can only be send to a UK Address ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν φτιάξεις λογαριασμό πρέπει να γίνεται. Εγώ απο λογαριασμό μπαίνω, έχει έτοιμα τα στοιχεία μου και διαθέτει αποστολή Ελλάδα (+7 λίρες). Αλλά δεν βγάζει valid τον κωδικό. Σε ποιο site καταχωρησες την διευθυνση σου και ηταν ετοιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Σε ποιο site καταχωρησες την διευθυνση σου και ηταν ετοιμη? Έχω πολλά χρόνια amazon account (είχα & το amazon store στα κινητά μου πολλά χρόνια τώρα) με τα στοιχεία μου, Διεύθυνση κλπ. Κάνω λοιπόν login πριν απο κάθε αγορά. Όμως αυτό που συμβαίνει απο ότι κατάλαβα, είναι οτι εμφανίζει πωλητές με διαθέσιμη αποστολή για Ελλάδα οπότε δεν βλέπω τον συγκεκριμένο με 169 pounds. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 AMAZON H MI ACCOUNT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 AMAZON H MI ACCOUNT? Amazon,,αυτό νόμιζα ότι αφορούσε καθώς το mi δεν υποστηρίζει Ελλάδα (από πάντα). Στα 200 ευρώ πάντως είναι όντως προσφορά... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_H Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα!! Ενδιαφέρομαι για κινητό γιατί το Redmi Note 7 αρχίζει και τραβάει ζόρια. Μπορεί να μου πει κάποιος εντυπώσεις για την οθόνη του 10Τ lite?? Μιλάω για τα χρώματα γιατί του Redmi Note 7 που έχω είναι χάλια μαύρα όπως και του 8 που είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceA5 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Παιδιά το κινητό έρχεται με φορεμένο screen protector ή θα πρέπει να ψαξουμε να βάλουμε εμείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 (edited) Σχετικά με το αμαζον Αγγλίας 169 λίρες δεν το βλέπω πουθενά Μόνο 199 λίρες με μείον 30 λίρες αν έχεις πιστωτική κάρτα amazon (που δεν έχω), οπότε 199 λιρονια Από εκεί και πέρα στέλνουν μια χαρά Ελλάδα από ότι βλέπω την διεύθυνση μου την έχουν καθότι έχω παραγγείλει στο παρελθόν και από αυτό το amazon αλλά και από αμαζον Γερμανίας και ΗΠΑ Τελική τιμή μου βγάζει 236 λιρονια με τα μεταφορικά για Ελλάδα για την έκδοση 128 gb Δεν ξέρω αν είναι καλή τιμή, θα το σκεφτώ μέχρι το απόγευμα :) Sent from my Power 3 using Tapatalk Edited November 27, 2020 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnio Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Ο πωλητής είναι κινέζος απο hongkong αλλά λέει fullfilled by amazon. ξεύρουμε αν περνάει τελωνείο ? η εγγύηση είναι ένα η δυο χρονια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Ο πωλητής είναι κινέζος απο hongkong αλλά λέει fullfilled by amazon. ξεύρουμε αν περνάει τελωνείο ? η εγγύηση είναι ένα η δυο χρονια ?Το λέει στο τίτλο ότι έχει 2 χρόνια εγγυηση, τα προϊόντα έρχονται μέσω amazon Αγγλίας οπότε δεν έχει τελωνείο (ακόμα) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnio Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση .Έριξα μια παραγγελία αντε να δουμε ποτε θα έρθει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Παιδιά το κινητό έρχεται με φορεμένο screen protector ή θα πρέπει να ψαξουμε να βάλουμε εμείς; Ναι, σύμφωνα με αυτόν εδώ (στο 6ο λεπτο του βίντεο) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζουμε αν το τηλέφωνο έχει notification led; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Παιδιά το κινητό έρχεται με φορεμένο screen protector ή θα πρέπει να ψαξουμε να βάλουμε εμείς; Έχει φορεμένο. Στην αρχή νόμιζα είναι ζελατίνα αλλά είναι tempered αλλά κάπως πιο λεπτό. Πολύ ωραία και η θήκη που είναι σφιχτή και mat πίσω οπότε δε γλιστράει ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζουμε αν το τηλέφωνο έχει notification led; Έχει πάνω δίπλα στο ηχείο ακουστικού. Το οποίο να πω ότι είναι στερεοφωνικό ήχος οπότε μου έκανε καλή εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Παιδια γεια η τιμή για το 128gb από Amazon είναι στα 229. Πάλι καλά είναι. Ερωτήσεις αν μπορούν να απαντηθούν. 1 Έχει κάποιος ήδη παραλάβει; 2 Έχει τελωνείο; 3 Τι διαφορά υπάρχει για χρήση στην ελλάδα όσο αφορά το λειτουργικό αλλα και το υλικό μέρος. 4 Εγγύηση από που; Το δέχεται η ελληνική xiaomi; 5 Δεν δέχεται τον κωδικό 2020BF30 Sorry αν σας ζάλισα. Απλώς το σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Παιδιά ο κωδικός που έδωσα δεν ήταν στο άμαζον αλλά στο επίσημο αγγλικό σαιτ της mi. Και ήταν μέχρι σήμερα και μέχρι εξάντλησης αποθεμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Παιδιά ο κωδικός που έδωσα δεν ήταν στο άμαζον αλλά στο επίσημο αγγλικό σαιτ της mi. Και ήταν μέχρι σήμερα και μέχρι εξάντλησης αποθεμάτων ναι αλλά δεν μπορείς να βάλεις ελληνική διεύθυνση εκει. Το κατάφερες με κάποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 ναι αλλά δεν μπορείς να βάλεις ελληνική διεύθυνση εκει. Το κατάφερες με κάποιο τρόπο; Μένω Αγγλία συνεπώς δε χρειάστηκε. Πάντως ξενέρα που η xiaomi στην Ελλάδα δεν έκανε αντίστοιχες προσφορές. Τι σόι Black Friday κάνουν στην Ελλάδα απορία το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Μετά από μια άδοξη πτώση του αγαπημένου 9Τ τσίμπησα από Amazon χθες το 10T lite. Καλώς ήρθα στην παρέα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 καλησπερα παιδια. Επειδη η οθονη του ειναι IPC LCD μ ενδιαφερει πολυ το notification led. Ειναι ευδιακριτο ? ψαχνω να βρω βιντεο που να το δειχνει αλλα δεν βρισκω πουθενα. Ειναι σαν του Poco μικρο ? μπορει καποιος κατοχος ν ανεβασει φωτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 καλησπερα παιδια. Επειδη η οθονη του ειναι IPC LCD μ ενδιαφερει πολυ το notification led. Ειναι ευδιακριτο ? ψαχνω να βρω βιντεο που να το δειχνει αλλα δεν βρισκω πουθενα. Ειναι σαν του Poco μικρο ? μπορει καποιος κατοχος ν ανεβασει φωτο ? Είναι πολύ μικρό λευκό χρώμα πάνω στη γρίλια του ηχείου (ακουστικού). BTW η οθόνη είναι tap to wake up (πως λέγεται ακριβώς δε ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Είναι πολύ μικρό λευκό χρώμα πάνω στη γρίλια του ηχείου (ακουστικού). BTW η οθόνη είναι tap to wake up (πως λέγεται ακριβώς δε ξέρω ευχαριστω για την απαντηση σου. Ρωταω εαν ειναι σαν του Poco X3 γιατι απ τα βιντεακια που χω δει στο youtube ειναι οπως το λες αλλα οκ δεν το λες και τοσο μικρο που να μην διακρινεται ευκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Η κάμερα Τι λέει παιδιά γιατί διαβάζω και ακούω διάφορα πράγματα και καλά και κακά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 καλησπερα παιδια. Επειδη η οθονη του ειναι IPC LCD μ ενδιαφερει πολυ το notification led. Ειναι ευδιακριτο ? ψαχνω να βρω βιντεο που να το δειχνει αλλα δεν βρισκω πουθενα. Ειναι σαν του Poco μικρο ? μπορει καποιος κατοχος ν ανεβασει φωτο ? ειναι αρκετα μικρο θα ελεγα και απο οτι εχω ψαξει μονο λευκο χρωμα για ολες τις ειδοποιησεις πανω και λιγο αριστερα της μπροστινης καμερας... οχι τοσο ευδιακριτο οσο θα ηθελα προσωπικα η αληθεια ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnio Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Υπάρχει δοκιμασμένη έκδοση gcam για το κινητο και από που το κατεβάζουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts