paanos Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 7 ώρες πριν, tsimisde said: Δεν θέλω να αφήνω το κινητό με WiFi νυχτιάτικα και στο ρεύμα για να κάνει συγχρονισμό αλλά, μάλλον δεν θα γίνει ποτέ με άλλο τρόπο. Αν θες μπαίνεις στη συλλογή και πατάς συγχρονισμός τώρα, αλλά συνήθως συγχρονίζει με ρεύμα και σύνδεση ίντερνετ (αν έχεις επιλέξει συγχρονισμό με δεδομένα, θα χρησιμοποιήσει δεδομένα) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 15 ώρες πριν, paanos said: Αν θες μπαίνεις στη συλλογή και πατάς συγχρονισμός τώρα, αλλά συνήθως συγχρονίζει με ρεύμα και σύνδεση ίντερνετ (αν έχεις επιλέξει συγχρονισμό με δεδομένα, θα χρησιμοποιήσει δεδομένα) Με αυτό τον τρόπο το κάνω αλλά, δεν ξέρω αν γίνεται ο συγχρονισμός στο παρασκήνιο, δε θυμάμαι να είχε τη σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις, δεν ξέρω, νομιζω ότι η διαδικασία γίνεται αρκετά αργά, υπάρχει τρόπος να γίνεται συγχρονισμός και με δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Ναι. Πας ρυθμίσεις > φωτογραφίες > δεδομένα κινητής (ή κάπως έτσι) > ενεργοποιεις και τους 2 διακόπτες. Καλύτερα να έχεις απεριόριστα δεδομένα αν το ενεργοποιήσεις αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 10 ώρες πριν, paanos said: Ναι. Πας ρυθμίσεις > φωτογραφίες > δεδομένα κινητής (ή κάπως έτσι) > ενεργοποιεις και τους 2 διακόπτες. Καλύτερα να έχεις απεριόριστα δεδομένα αν το ενεργοποιήσεις αυτό Δεν τη βρίσκω αυτή τη ρύθμιση, μπαίνω στο υπομενού για τις Φωτογραφίες αλλά δεν βλέπω αυτή την επιλογή για τα δεδομένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 51 minutes ago, tsimisde said: Δεν τη βρίσκω αυτή τη ρύθμιση, μπαίνω στο υπομενού για τις Φωτογραφίες αλλά δεν βλέπω αυτή την επιλογή για τα δεδομένα.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Δες τότε ρυθμίσεις > δεδομένα > ενεργοποίησε τον διακόπτη στις φωτογραφίες. Μετά από πάνω πάνω πάτα επιλογές δεδομένων > λειτουργία δεδομένων > περισσότερα δεδομένα σε 5G ώστε να παίζει ο συγχρονισμός Just now, koutsis said: Παίζει να είσαι σε iOS 17; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 1 hour ago, paanos said: Δες τότε ρυθμίσεις > δεδομένα > ενεργοποίησε τον διακόπτη στις φωτογραφίες. Μετά από πάνω πάνω πάτα επιλογές δεδομένων > λειτουργία δεδομένων > περισσότερα δεδομένα σε 5G ώστε να παίζει ο συγχρονισμός Παίζει να είσαι σε iOS 17; Όχι, iOS 16.5.1 (c) 1 hour ago, koutsis said: Με την εικόνα που έστειλε ο συνάδελφος με κατατόπισε, σκεφτείτε στα Ελληνικά το έχω και ούτε το πρόσεξα, εντελώς αφηρημένος. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Σε εμένα ρε παιδιά με iPhone XR και με την τελευταία έκδοση του IOS …όχι με 17 άρα κλπ …τώρα που το παρατήρησα δεν μου έχει καμμία επιλογή για ανέβασμα φωτό με mobile data 🙄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Σίγουρα παίζει ο δεύτερος τρόπος που ανέφερα. Ο πρώτος νομίζω ότι εμφανίστηκε με το 17 (είμαι σε beta) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιο λόγο πέφτει η φωτεινότητα μετά από κάποια λεπτά σταδιακά παρόλο που δεν έχω την αυτόματη φωτεινότητα;Την φωτεινότητα την έχω στο φουλ.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Λόγω αύξησης θερμοκρασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Μπορώ να το απενεργοποιήσω κάπου από τις ρυθμίσεις;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 5 ώρες πριν, timkos40 said: Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιο λόγο πέφτει η φωτεινότητα μετά από κάποια λεπτά σταδιακά παρόλο που δεν έχω την αυτόματη φωτεινότητα;Την φωτεινότητα την έχω στο φουλ. Sent from my iPhone using Tapatalk Ζεσταίνεται λόγω θερμοκρασίας, ζεσταίνεται λόγω φουλ φωτεινότητας, γενικά είναι ντελικάτο το Αιφόνι σε αυτό το κομμάτι, θέλει ειδική μεταχείριση και δυστυχώς, είναι κάτι που δεν αλλάζει. Δε συμβαίνει συνέχεια αλλά αν χρησιμοποιείς τη συσκευή σε ντάλα ήλιο (στην παραλία για παράδειγμα), είναι κάτι που θα γίνει καθημερινότητα. Ακόμα και στην τέρμα υψηλή φωτεινότητα η αλήθεια είναι ότι δεν θαμπώνει από την ένταση, αν πέσει λόγω υπερθέρμανσης, δε βλέπεις τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Εγώ πάντως δεν το έχω παρατηρήσει… Έχω βέβαια και μια τάση να μην έχω τη φωτεινότητα στο 100, ίσως για αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 Για πείτε αγαπητοί συνάδελφοι, μετά τη βρώμα που βγήκε για τα επίπεδα ακτινοβολίας που εκπέμπει η συσκευή (για το σκάνδαλο στη Γαλλία λέω), σκέφτεστε να κάνετε την αλλαγή για να προσέξετε την υγεία σας και να αδειάσετε το πορτοφόλι σας για αγορά μεταγενέστερης συσκευής; Πάντως, είναι επιλήψιμο το ότι βγήκε 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία της συσκευής, τόσο άργησαν να το αντιληφθούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 Έψαξες ακριβώς τι έγινε ή έμεινες στους τίτλους των άρθρων; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 Ενώ τα αλλά κινητά δεν έχουν ακτινοβολία Το ρολόι που φοράμε στο χέρι μας δεν έχει Τα ακουστικά που φοράμε στα αυτιά μας δεν έχουν Το router που έχουμε στο κεφάλι μας δίπλα δεν έχει ακτινοβολία Ουτε και τα αλλά 25 router που έχουμε γύρω μας μέσα στην ίδια οικοδομή 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 Σαφώς και είναι υποκρισία να μιλάμε για ακτινοβολία μίας και μόνο συσκευής, όταν είμαστε περιστοιχισμένοι από άλλες εξίσου η και ακόμα περισσότερο επιλήψιμες συσκευές, σε αυτό το κομμάτι. Από τα όσα κατάλαβα, οι αρχές της Γαλλίας εντόπισαν εκπομπές πάνω από κάποιους συγκεκριμένους δείκτες και γι'αυτό έθιξαν το ζήτημα, η εταιρεία βέβαια, ισχυρίζεται ότι περνάει όλα τα τεστ, ότι όλες οι δοκιμές έχουν στεφθεί με επιτυχία επομένως, το ποια είναι η αλήθεια τελικά, είναι μια μπερδεμένη συζήτηση, εσείς τι πιστεύετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 Πήρα σήμερα ένα σφραγισμένο iPhone 12 Από Κωτσόβολο Πηγα να το ενεργοποιήσω αλλά δεν είχε καθόλου μπαταρία. Καθολου καλός οιωνός για την μπαταρία εκτός και εάν γυρνάει στις αποθήκες εδώ και 2 χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 53 minutes ago, Tasos19s said: Πήρα σήμερα ένα σφραγισμένο iPhone 12 Από Κωτσόβολο Πηγα να το ενεργοποιήσω αλλά δεν είχε καθόλου μπαταρία. Καθολου καλός οιωνός για την μπαταρία εκτός και εάν γυρνάει στις αποθήκες εδώ και 2 χρόνια Λογικό είναι μη σε ανησυχεί, απλά απόλαυσε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 18 minutes ago, athanaso77 said: Λογικό είναι μη σε ανησυχεί, απλά απόλαυσε το. Της γυναίκας είναι όποτε δεν αργούν να τα χαλάσουν αυτές Το Xs σήμερα το έδωσε μια κάτω το έσπασε Τι να πεις… Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 Ναι ξέρω... αυτές είναι αδυσώπητες. 🙂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 12 ώρες πριν, Tasos19s said: Της γυναίκας είναι όποτε δεν αργούν να τα χαλάσουν αυτές Το Xs σήμερα το έδωσε μια κάτω το έσπασε Τι να πεις… 11 ώρες πριν, athanaso77 said: Ναι ξέρω... αυτές είναι αδυσώπητες. 🙂 Ναι ενώ οι άντρες δεν τα σπάνε, τα έχουν στα πούπουλα! Πλάκα κάνετε; 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 Εμείς που είμαστε εδώ μέσα, που όσο να πεις είμαστε περισσότερο της τεχνολογίας, η αλήθεια είναι ότι τα πονάμε περισσότερο. Οι γυναίκες απλά θέλω να κάνουν τη δουλειά τους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 2 ώρες πριν, athanaso77 said: Εμείς που είμαστε εδώ μέσα, που όσο να πεις είμαστε περισσότερο της τεχνολογίας, η αλήθεια είναι ότι τα πονάμε περισσότερο. Οι γυναίκες απλά θέλω να κάνουν τη δουλειά τους. Εντάξει, αν μιλάς μόνο για άντρες γκατζετακιδες ναι, γενικά όμως καμία σχέση... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts