Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μία παράκληση. Χρησιμοποιείστε ελληνικά και όχι greeklish, εκτός και αν συντρέχουν σοβαροί τεχνικοί λόγοι. Υπάρχει ελαστικότητα στο συγκεκριμένο θέμα (για την ώρα) ή οποία τείνει να καταργηθεί... λόγω φαινομένων όπως των παραπάνω. Σας ευχαριστώ. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στο forum Σχολιασμός. Συνεχίστε τώρα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Na sou po tin alithia gia ta lefta tou to cbr den einai katholou kalo se sxesi me ti apodidei.Mporei emfanisi gia kapoious na einai psarotiko kai oraio alla gia kapoious oxi.Omorfia=ipokeimenikotita den to aggizoume auto to thema.Alla apo mixani den leei kai tpt.Xilies fores to fx pou einai kai auto 4T kai vgazoun ta idia aloga.

σίγουρα καινούργιο είναι πολύ ακριβο, με τόσα λεφτά περιμένεις κάτι το φοβερό.με εναμισι χιλιάρικο μεταχειρισμένο ειναι μπόμπα΄όμως.

Θα σου πω και το άλλο, το dinamik κανει 2300€. πόσο να κάνει δλδ το cbr μετά ??? δεν είναι μόνο ένα γκάζι, είναι ένα σύνολο πολλών πραγμάτων που αποτελούν ένα όχημα.

Το fx κορυφαίο, αλλά δεν παύει να είναι παπί, θα μου πεις και το cbr τι είναι?? και όμως είναι μηχανή, σ'αυτη την κατηγορία ανήκει.Και δεν είναι οτι έχει τέτοιο σχήμα, και στην οδήγηση αλλάζει.

Όσο για την εμφάνιση είναι λίγο λεπτούτσικο και μικρκαμομένο αλλα άλλη χάρι έχει από ένα πάπι στάνταρ.

Αν θες τρελά γκάζια και μόνο, σίγουρα δε θα πάρεις cbr αν θες να συνδιάσεις πολλά μαζί είναι μια καλή επιλογή.Αυτή είναι η γνώμη μου.

Και κάτι άλλο, είναι τέλεια εκπαίδευση για μιά μεγαλύτερη μηχανή που κάποια στίγμη, ο καθένας εδω μέσα νομίζω έχει ως στόχο να αποκτήσει, δε θα μείνουμε μια ζωή με τα μικρά?? Ε????

(σορρυ για το μεγάλο post παιδες) !

http://www.lovina.gr

------------------------------

Σύμφωνο μαζί σου από την άποψη ότι δεν το παίρνεις για τα γκάζια του απλά εγώ μιλούσα για καινούργιο μεταχειρισμένο δύσκολα θα πάρω κάτω τον 250cc. Συγγνώμη που γράφω greeklish αλλα μένω αγγλία και το pc είναι αγορασμένο από δω και χει μονο λατινικό αλφάβητο.

Exei ilektrika turbo omos ta opoia kanoun douleia sta alithia.Einai mallon anemistires pou stelnoun pio poli aera stin eisagogi.Tora an valeis kanoniko turbo se ena moter tote to sigouro einai oti den pairneis 1,5 hp alla pano apo 40% tis arxikis ipodinamis tou moter.

δεν κανουν δουλεια φιλε αυτα που λες... ισα ισα μπουκωνουν τα καρμπυρατερ....

Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

δεν κανουν δουλεια φιλε αυτα που λες... ισα ισα μπουκωνουν τα καρμπυρατερ....

File mou auta pou sou leo den tha ta vreis se kanenan mixaniko pisteuo stin ellada pou asxoleitai me ftiaksimo mixanakion mono se sovara sinergia ektos ellados.

Exei ilektrika turbo omos ta opoia kanoun douleia sta alithia.Einai mallon anemistires pou stelnoun pio poli aera stin eisagogi.Tora an valeis kanoniko turbo se ena moter tote to sigouro einai oti den pairneis 1,5 hp alla pano apo 40% tis arxikis ipodinamis tou moter.

File mou auta pou sou leo den tha ta vreis se kanenan mixaniko pisteuo stin ellada pou asxoleitai me ftiaksimo mixanakion mono se sovara sinergia ektos ellados.

ξερω ποια λες ρε φιλε. βρισκεις και στην ελλαδα. φερνουν οντως περισσοτερο αερα αλλα μπουκωνει το καρμπυρατερ. αν τελικα καταφερει να δουλεψει, δινει παρα πολυ λιγο...

Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

ξερω ποια λες ρε φιλε. βρισκεις και στην ελλαδα. φερνουν οντως περισσοτερο αερα αλλα μπουκωνει το καρμπυρατερ. αν τελικα καταφερει να δουλεψει, δινει παρα πολυ λιγο...

+1, σκετη μουφα

Den prepei na milame gia to idio.Den mainei se carb auto pou leo.Exei tosi dinami auto pou leo pou otan to valeis katheta se skliri epifaneia kai to valeis mprosta auto feugei san piraulos pano.

Δηλαδη εσυ τι εννοεις?Υπαρχει τουρμπινα για καρμπυρατερ και κανονικη αλλα που μπαινει,στην εξατμιση?Νομιζω ειχα δει ενα fx |στο net μια φορα.Παντως αν οντως διπλασιαζονται τα κυβικα φαντασου dinamic 70mm με τουρμπινα:shock::shock:.Θα ειναι γρηγορο{οχι μωρε πολυ}αλλα θα ειναι καπως δυσκολο να το οδηγησεις+οτι θα πεφτεις καθε μερα:vava::vava:

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

παιδια ξερει κανενας μηπως κανενα κολπακι καμια πατεντα για να μην πατιναρει το μηχανακι? 54 χιλ το εχω του αλλαζω δισκακια και μετα απο ενα μηνα ειμαι παλι για αλλαγμα πατιναρει σαν :Xστικο.
h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/

Δηλαδη εσυ τι εννοεις?Υπαρχει τουρμπινα για καρμπυρατερ και κανονικη αλλα που μπαινει,στην εξατμιση?Νομιζω ειχα δει ενα fx |στο net μια φορα.Παντως αν οντως διπλασιαζονται τα κυβικα φαντασου dinamic 70mm με τουρμπινα:shock::shock:.Θα ειναι γρηγορο{οχι μωρε πολυ}αλλα θα ειναι καπως δυσκολο να το οδηγησεις+οτι θα πεφτεις καθε μερα:vava::vava:

Sta dixrona einai pio diskolo na mpei kati pou na mazeuei pio poli aera sto karb.Apla auto pou leo einai anemistiras megalis isxios pou mpainei se amaksia.Tha anevaso foto an to ksanavro.

παιδια ξερει κανενας μηπως κανενα κολπακι καμια πατεντα για να μην πατιναρει το μηχανακι? 54 χιλ το εχω του αλλαζω δισκακια και μετα απο ενα μηνα ειμαι παλι για αλλαγμα πατιναρει σαν :Xστικο.

Elatiria allakses??Den ennoo pistoniou.

Sta dixrona einai pio diskolo na mpei kati pou na mazeuei pio poli aera sto karb.Apla auto pou leo einai anemistiras megalis isxios pou mpainei se amaksia.Tha anevaso foto an to ksanavro.

Elatiria allakses??Den ennoo pistoniou.

ναι ρε εννοειται οτι εχω αλλαξει ελατηρια.

είναι σίγουρα καλά ρυθμισμένη εκείνη η βίδα στο δεξί καπάκι ???

(ασχετο, έρχομαι Άρτα, σπουδάζω εκεί και παίζει να το έχω δει το παπι σου, δε μου αρέσει το κωλοφάναρο σου,κατα τα άλλα είναι μια χαρά)

http://www.lovina.gr

------------------------------

ναι ρε εννοειται οτι εχω αλλαξει ελατηρια.

E tote i pio sklira elatiria psakse i io sklirous diskous gia na min fagonontai eukola.Tis taxitites pos tis allazeis??

φιλε madloufos ολα κανονικα ειναι και σκληρα ελατηρια του εχω και σκληρα διδκακια και μια χαρα τις αλλαζω και τις ταχυτητες. απλα ειναι κ ο κεντροφορος και φαγωνονται πολυ ευκολα. και απλα ρωτησα αν ξερει κανεις καμια πατεντα. μου ειπε πχ ενα παιδι οτι εχει κανει μια πατεντα στο δικο του και δεν ξαναπατιναρε απο τοτε, εβαλε μια ροδελιτσα εκει στην μεση απο τα δισκακια που πιανουν στον αξονα και ετσι σφιγκουν πιο πολυ μεταξυ ους και δεν πατιναρουν. αλλα μου φαινεται λιγο επικυνδινο ολο αυτο. και ειπα μηπως ξερετε κ εσεις καμια τετοια παρομοια πατεντα.

ρε παιδες εχω το εξης προβλημα.σημερα,εντελως ξαφνικα το παπι δεν μπορει να βαστηξει ρελαντι&σβηνει.ειδικοτερα οταν ειναι ζεστο...δεν σβηνει μια &εξω,αλλα σκανε 4-5 πιστονιες &μετα τσαφ...

ειναι εντελως μαμισιο...

ρε μυστηρια πραγματα...

ρε παιδες εχω το εξης προβλημα.σημερα,εντελως ξαφνικα το παπι δεν μπορει να βαστηξει ρελαντι&σβηνει.ειδικοτερα οταν ειναι ζεστο...δεν σβηνει μια &εξω,αλλα σκανε 4-5 πιστονιες &μετα τσαφ...

ειναι εντελως μαμισιο...

ρε μυστηρια πραγματα...

τι μηχανακι ειναι?? ρε μπας κ εβαλε κανενας χερι κρυφα??

ενα yamaha crypton r 110.το αποκλειω να εβαλε χερι καποιος...

βεντζινη?

βαλβιδες?

μπουζι?

ξερω&εγω τι μπορει να ειναι????

αλλα ετσι ξαφνικα??

βεντζινη?

βαλβιδες?

μπουζι?

αλλα ετσι ξαφνικα??

εχεις πολυ καιρο να αλλαξεις μπουζι?

βεντζινη?

βαλβιδες?

μπουζι?

αλλα ετσι ξαφνικα??

Εγω πιστευω οτι ειναι κακο μιγμα! αμα ηταν μπουζι δεν θα επαιρνε καθολου μπροστα.ολα τ'αλλα δεν εχουν καμια σχεση με το ρελαντι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικα εχει δικιο ο RAVER σε αυτο που ειπε παραπανω. καταρχην θα δεις αυριο οταν το βαλεις μπροστα να πεταει μαυρο καπνο πισω η ακαυτες. και αν δεν κανει τιποτα απο τα δυο τοτε ειναι καακης ποιοτηας βενζινη η σκουπιδακι.θα ξεβιδωσεις την βιδα της υπερχειλησης του καρμπυρατερ για να φυγει η βενζινη που εχει μεσα στην αποθηκη. και στειλε να μας πεις τι εγινε.

Εγω πιστευω οτι ειναι κακο μιγμα! αμα ηταν μπουζι δεν θα επαιρνε καθολου μπροστα.ολα τ'αλλα δεν εχουν καμια σχεση με το ρελαντι.

αν ειναι κακο το μιγμα δεν θα ειχε μονο στο ρελαντι προβλημα