BlackX Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Το παπί αυτή τι στιγμή έχει κύλινδρο astrea..Το ημιπομπέ που έχω είναι 53mm για astrea κυλινδρο αν και ο κυλινδρος ειναι 2mm πιο κοντός απ'τον astrea (95 mm με χαρακα απο 97 που ειναι του astrea). Φιλε το 97 ειναι τα κιβικα του..μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραματα... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skymoto Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Φιλε το 97 ειναι τα κιβικα του..μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραματα... Αν μετρησεις τη διαδρομή του astrea κυλινδρου ειναι 97 χιλιοστα απλα εγω λεω οτι αυτος που μου ηρθε ειναι 95. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slila65 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Αν μετρησεις τη διαδρομή του astrea κυλινδρου ειναι 97 χιλιοστα απλα εγω λεω οτι αυτος που μου ηρθε ειναι 95. ρε φιλε μην δυσκολευεσαι...πηγεναι τον κυλινδρο στον μηχανικο σου και ρωτα τον αν μπενει αν και ο κυλινδρο σου ειναι μια χαρα ;) Παράθεση honda power;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeioannina Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω τη σειρά των ταχυτήτων σε τριάρι σασμάν από πλατινοφόρο;;;:confused: δηλαδή απο "πρώτη-νεκρό-δευτέρα-τρίτη" να το κάνω "νεκρό-πρώτη-δευτέρα-τρίτη":O αν αλλάξω τη σειρά των γραναζιών γίνεται η μπα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skymoto Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 ρε φιλε μην δυσκολευεσαι...πηγεναι τον κυλινδρο στον μηχανικο σου και ρωτα τον αν μπενει αν και ο κυλινδρο σου ειναι μια χαρα ;) Αύριο πάω να τα βάλω πάνω και θα σας πω αποτελέσματα...όλα κρίνονται απ'το σωστο φτιάξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris_C50 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Λοιπον παιδια επιασα σημερα ενα glx 110cc (53mm) το οποιο πηγαινε ελεινα καλα..Το παιδι του εχει βαλει απλα fuego f200 και ενα κυλινδροπιστονο astrea 53mm και επαθα την πλακα μου.Τελικα καταλαβα σε τι οφειλεται το οτι πηγαινει τοσο καλα και ειναι 95% η συμπιεση...η μανιβελα δεν κατεβαινει με τπτ...ειναι λογικο για ενα παπακι 53mm να εχει τοση πολλη συμπιεση;παιζει να εχει παιχτει καμια πατεντα στην κεφαλη κλπ και πως αυξανεις την συμπιεση βασικα; Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο να έχει πολύ συμπίεση. Αντίθετα κακό είναι γιατί δημιουργιέται το φαινόμενο τις προανάφλεξης και έτσι το μηχανάκι δεν πάει... Με λίγα λόγια ένα μηχανάκι δεν πρέπει να έχει ούτε λίγη συμπίεση ούτε παρα πολύ. Αν μπορείς να πετύχεις τέτοια συμπίεση τότε το μηχανάκι θα γαζώνει. Εμενα είναι 53 full μπομπέ και είναι μπροστά από 56 αρια και 57αρια..... συμπίεση....? πιάνει μονο λίγο στα μεσαία που κατεβάζεις την μανιβέλα και αυτό ήταν.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Αν μετρησεις τη διαδρομή του astrea κυλινδρου ειναι 97 χιλιοστα απλα εγω λεω οτι αυτος που μου ηρθε ειναι 95. η διαδρομη του astrea ειναι 50χιλιοστα... μηπως εννοεις οτι ο κιλινδρος ειναι πιο μεγαλος σε υψος? να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω τη σειρά των ταχυτήτων σε τριάρι σασμάν από πλατινοφόρο;;;:confused: δηλαδή απο "πρώτη-νεκρό-δευτέρα-τρίτη" να το κάνω "νεκρό-πρώτη-δευτέρα-τρίτη":O αν αλλάξω τη σειρά των γραναζιών γίνεται η μπα;; Αυτο δεν γινεται με τιποτα..γιατι δεν βαζεις ενα σασμαν απο astrea? το βρισκεις με 50 ευρο.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slila65 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 η διαδρομη του astrea ειναι 50χιλιοστα... μηπως εννοεις οτι ο κιλινδρος ειναι πιο μεγαλος σε υψος? Αυτο δεν γινεται με τιποτα..γιατι δεν βαζεις ενα σασμαν απο astrea? το βρισκεις με 50 ευρο.... +1 κι απο εμενα:) Παράθεση honda power;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skymoto Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 η διαδρομη του astrea ειναι 50χιλιοστα... μηπως εννοεις οτι ο κιλινδρος ειναι πιο μεγαλος σε υψος? 97 εννοώ το μήκος του κυλίνδρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeioannina Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 +1 κι απο εμενα:) οκ απλά ρώτησα δεν είχα σκοπό να το κάνω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skymoto Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Λοιπον μπηκε ο κυλινδρος και το πιστονι και ενα πραγμα εχω να πω σε διαφορα με το shark..Δυναμη...καμια σχεση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Λοιπον μπηκε ο κυλινδρος και το πιστονι και ενα πραγμα εχω να πω σε διαφορα με το shark..Δυναμη...καμια σχεση.. το εστρωσες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skymoto Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 το εστρωσες?? Μου το εδωσε ο μαστορας να το κανω μια βολτα..ο ιδιος μου ειπε οτι γ*μεί κανονικα το μηχανακι καμιά σχέση με πριν...Το πήρα το πήγαινα σιγά και άνοιξα λίγο τη 2α μέχρι τα 40 έτσι για να δω...έχει πάρα πολύ δύναμη..και είναι 1 χιλιοστό διαφορά...Αλλά ένα πράγμα ρε παιδιά...το στρώνω με 22αρι καρμπ δυστυχως επειδη δεν έχω αλλο..παίζει να πάθει κάτι;το στρώνω τώρα και για άλλα 500-700 χμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Μου το εδωσε ο μαστορας να το κανω μια βολτα..ο ιδιος μου ειπε οτι γ*μεί κανονικα το μηχανακι καμιά σχέση με πριν...Το πήρα το πήγαινα σιγά και άνοιξα λίγο τη 2α μέχρι τα 40 έτσι για να δω...έχει πάρα πολύ δύναμη..και είναι 1 χιλιοστό διαφορά...Αλλά ένα πράγμα ρε παιδιά...το στρώνω με 22αρι καρμπ δυστυχως επειδη δεν έχω αλλο..παίζει να πάθει κάτι;το στρώνω τώρα και για άλλα 500-700 χμ.. κοιτα για εμενα καλο θα ηταν να το εστρωνες με μικρο καρμπ αλλα αν δεν εχεις ασε το 22αρι κανε σωστο στρωσιμο χαλαρα κανε 1000 χαλαρα και μετα κανε κανενα ανοιγματακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skymoto Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 κοιτα για εμενα καλο θα ηταν να το εστρωνες με μικρο καρμπ αλλα αν δεν εχεις ασε το 22αρι κανε σωστο στρωσιμο χαλαρα κανε 1000 χαλαρα και μετα κανε κανενα ανοιγματακι Ναι δε θα το ζορίσω μιας και είναι και νικασιλ και με σωστο στρώσιμο θα αντέξει πολύ..Ορίστε και μερικές φοτο απτο παλιο κυλινδροπίστονο.. http://www.bikepics.com/pictures/1875251/ http://www.bikepics.com/pictures/1875249/ http://www.bikepics.com/pictures/1875247/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skymoto Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Ααα Honda να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...μετα την αλλάγη του κυλινδροπίστονου παρατήρησα ότι η μίζα ζορίζεται να γυρίσει,παίζει να φταίει απ'τη συμπίεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Kαι εγώ το έχω ακούσει από πολλά παιδιά αυτό,ότι το 52 με το 53 έχουν αρκετή διαφορά........:rolleyes:Τώρα τι να πω........που πήρα 52mm κύλινδρο για το κρος:lol: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Ααα Honda να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...μετα την αλλάγη του κυλινδροπίστονου παρατήρησα ότι η μίζα ζορίζεται να γυρίσει,παίζει να φταίει απ'τη συμπίεση; η συμπιεση ειναι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skymoto Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 η συμπιεση ειναι:D Ισχύει ότι μετα το στρώσιμο πρέπει να ρυθμιστούν τα 4 παξιμάδια της κεφαλής πάλι γιατί χαλαρώνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Ισχύει ότι μετα το στρώσιμο πρέπει να ρυθμιστούν τα 4 παξιμάδια της κεφαλής πάλι γιατί χαλαρώνουν; και εγω εχω ακουσει οτι οι φλατζες καθονται και πρεπει να τις σφηξουν λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skymoto Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) και εγω εχω ακουσει οτι οι φλατζες καθονται και πρεπει να τις σφηξουν λιγο Παρατηρησα οτι η Sebring κουνάει πολυ εντονα δεξια αριστερά (ακομα και στο ρελαντι...) παιζει να πιεζονται τα αέρια τόσο πολύ; Edited January 12, 2010 by Skymoto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Ισχύει ότι μετα το στρώσιμο πρέπει να ρυθμιστούν τα 4 παξιμάδια της κεφαλής πάλι γιατί χαλαρώνουν; Γενικα θελουν ελεγχο συχνα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Παρατηρησα οτι η Sebring κουνάει πολυ εντονα δεξια αριστερά (ακομα και στο ρελαντι...) παιζει να πιεζονται τα αέρια τόσο πολύ; η εξατμιση κουναει?? ειναι καλα βιδωμενη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris_C50 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 (edited) Ρε παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα με της nickel ζάντες μου. Οι ζάντες μου είναι UNION και τις είχα αγοράσει 65 euro την κάθε μια. Όταν τις πήρα ήταν nickel (βούτα) αλλα μετά από καιρό, από λάσπες βροχές κτλπ και επειδή δεν τις έπλενα έγιναν έτσι... http://img97.imageshack.us/img97/9665/dsc05500y.jpg ....... Τώρα είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούνε και όσο και να τις καθαρίζω δεν γυαλίζουν όπως παλιά.... έχετε καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω? Μήπως ξέρετε να μου προτείνεται κανένα προϊόν για τα nickel?? Edited January 13, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Πςςςςςςςς Βλέπω και fcr και ιστορίες το παπί :p Πήγαινε σε ένα χρωματοπωλείο ή κάπου τελοσπάντων να πουλάει είδη περιποίησης αυτοκινήτου & μηχανής και ζήτα αλοιφή που γυαλίζει τα νίκελ. Κυκλοφορούν 3-4.. Αλοίφεις τις ζάντες με βαμβακερό πανί καλά και μετά τις σκουπίζεις με μια φανέλα, θα γίνουν όπως ηταν όταν τις πήρες, ίσως και καλύτερες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts