Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

Kαι μεμενα το ιδιο:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

My bikepics member

http://www.bikepics.com/members/akis236/

Tα παντα για τα scooter

http://greekscooters.50.forumer.com

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας το βγαζει αυτο γιατι περασε το οριο του κατευασματος, το παιδι που ανεβασε το manual δεν πρεπει να ειναι μελος στο rapidshare και ετσι επιτρεπετε να κατευαστει το αρχειο μονο 10 φορες δωρεαν..Αμα κατευαστει 10 φορες (δηλαδη το οριο) μετα πρεπει να εισαι μελος για το κατευασεις , ή να το ανεβασει καποιος αλλος που το εχει :D

Σας το βγαζει αυτο γιατι περασε το οριο του κατευασματος, το παιδι που ανεβασε το manual δεν πρεπει να ειναι μελος στο rapidshare και ετσι επιτρεπετε να κατευαστει το αρχειο μονο 10 φορες δωρεαν..Αμα κατευαστει 10 φορες (δηλαδη το οριο) μετα πρεπει να εισαι μελος για το κατευασεις , ή να το ανεβασει καποιος αλλος που το εχει :D

οχι φιλε ειμαι εγγραμενος απλος εχει τελιοσει το κατεβασμα για σημερα για ολους τους free users και πρεπει να δοκιμασουνε να το κατεβασουν αυριο:)

honda power;)

Ελα ρε ελεος...τι τα εχουμε τα msn και τα email?...Ζητηστε του παιδιού να σας το στείλει...

Ξέρει κανείς πώς μπορεί να ξεσυνδεθεί η μίζα απ'το στρόφαλο;Δεν θέλω να βγάλω τη μίζα μιας και είναι νικελ και ειναι μουράτη (:lol:) απλά θέλω να μην επιβαρύνει το μοτερ και μου κόβει την απόδοση..(σκασίλα μου για τη συμπίεση της μανιβέλας.. την έχω συνηθίσει και έχω κάνει γάμπες πια..)

ρε παιδια εμενα που ειναι μοντελο του 90-91 ειναι 12βολτο ή 6βολτο ?:rolleyes:

12βολτο ειναι...τα 6βολτα εινα πριν το 80-82...ξεχωριζουν απο το ανεξαρτητο τεποζιτο(αν ειναι ευρωπαικα) αλλα γενικοτερα εχουν 2 βιδες στο καπακι στο μοτερ εκει που λεει honda για να βγαινει και να ρυθμιζεις τις πλατινες

Ελα ρε ελεος...τι τα εχουμε τα msn και τα email?...Ζητηστε του παιδιού να σας το στείλει...

Ξέρει κανείς πώς μπορεί να ξεσυνδεθεί η μίζα απ'το στρόφαλο;Δεν θέλω να βγάλω τη μίζα μιας και είναι νικελ και ειναι μουράτη (:lol:) απλά θέλω να μην επιβαρύνει το μοτερ και μου κόβει την απόδοση..(σκασίλα μου για τη συμπίεση της μανιβέλας.. την έχω συνηθίσει και έχω κάνει γάμπες πια..)

Δεν είναι ανάγκη να την αποσυνδέσεις.............σιγά τα χιλιόμετρα που σου κόβει:O

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Δεν είναι ανάγκη να την αποσυνδέσεις.............σιγά τα χιλιόμετρα που σου κόβει:O

κοβει 5-10 χμ...τουλαχιστον ετσι εχω ακουσει

κοβει 5-10 χμ...τουλαχιστον ετσι εχω ακουσει

Ειπαμε.Η διαφορα με μιζα και χωρις ειναι αμελητεα.Εκτος αν δεν τραβαει το μηχανακι καθολου.

Ειπαμε.Η διαφορα με μιζα και χωρις ειναι αμελητεα.Εκτος αν δεν τραβαει το μηχανακι καθολου.

Μια χαρα παει αλλα γιατι να μη πηγαινει αλλα 5 χμ παραπανω;αντι για 105 δλδ 110..το θελω να τερματιζει τελειως την τεταρτη..όπως λέω πάντα το γκάζι θέλει πάτημα και η γκόμενα περπάτημα....

Μια χαρα παει αλλα γιατι να μη πηγαινει αλλα 5 χμ παραπανω;αντι για 105 δλδ 110..το θελω να τερματιζει τελειως την τεταρτη..όπως λέω πάντα το γκάζι θέλει πάτημα και η γκόμενα περπάτημα....

ωραιοςςςςςςςςς. σου κοβει καπου στα 5 χιλιομετρα και λιγο ροπη. την αποσυνδεεις και ξυλωνεις ολα τα περιττα μεσα απο το καπακι του βολαν

ωραιοςςςςςςςςς. σου κοβει καπου στα 5 χιλιομετρα και λιγο ροπη. την αποσυνδεεις και ξυλωνεις ολα τα περιττα μεσα απο το καπακι του βολαν

ρε svoure.gr μπορεις να μου πεις ενα καλο φτιαξημο για το c50 μοτερ μου?:)

honda power;)

για 53mm ποιά κεφαλή είναι καλύτερη astrea ή c70 ; γιατί απ' ότι μου είπε ο μάστορας που πηγαίνω τώρα, η κεφαλή που έχω είναι υπερβολικά ανοιγμένη και δεν θα έχει σωστή ροή το καύσιμο οπότε χάνω απόδοση.:confused:

επίσης βάζοντας τριγωνικό στρόφαλο τι ακριβώς κερδίζεις στο μοτέρ και τι χάνεις ;:)

γίνεται να βρω τον ιδιοκτήτη από ένα μηχανάκι από την πινακίδα; δηλαδή μπορώ να ρωτήσω στην τροχαία να μου πουν;

προχωράμε με το μηχανάκι... είναι βαμμένο και θα αρχίσουμε συναρμολόγηση

Ανεβασε και κανα βιντεο οταν τελειωσεις μη μεινουμε με το παραπονο :p

παιδια το μοτερ μου θα ειναι πιο πριονη να βαλω 54αρα δραδρομη ή 56αρα διαδρομη στα 59mm πιστονι?
honda power;)

παιδια το μοτερ μου θα ειναι πιο πριονη να βαλω 54αρα δραδρομη ή 56αρα διαδρομη στα 59mm πιστονι?

αμα ειναι της aasa την 56αρα.Πάντως και η 49.5 μια χαρα είναι :P

Καύ*α...Ξέρεις αν οι νικελ ζάντες φθείρονται ξερω γω αν σκουριάζουν κλπ?σκέφτομαι να βάλω αλλά ο πατέρας μου λέει ότι το νίκελ δε κρατάει και να βάλω αλουμινίου

Καύ*α...Ξέρεις αν οι νικελ ζάντες φθείρονται ξερω γω αν σκουριάζουν κλπ?σκέφτομαι να βάλω αλλά ο πατέρας μου λέει ότι το νίκελ δε κρατάει και να βάλω αλουμινίου

ετσι ειναι οπως τα λεει ο πατερας σου....βαλε excel στεφανια αλουμινιου οχι νικελ με ανοξειδοτες ακτινες στα μαμα κεντρα ειναι ακριβη λυση αλλα κραταει περισσοτερο καιρο χωρις να σκουριαζει;)

ετσι ειναι οπως τα λεει ο πατερας σου....βαλε excel στεφανια αλουμινιου οχι νικελ με ανοξειδοτες ακτινες στα μαμα κεντρα ειναι ακριβη λυση αλλα κραταει περισσοτερο καιρο χωρις να σκουριαζει;)

αυτό που λες το έχει κάνει στο WR 426-F..ξέρεις πόσο πάει για το glx?

αυτό που λες το έχει κάνει στο WR 426-F..ξέρεις πόσο πάει για το glx?

δεν θυμαμαι ποσο μου ειχε πει ο φιλος μου που το εκανε στο c50 του;)

δεν θυμαμαι ποσο μου ειχε πει ο φιλος μου που το εκανε στο c50 του;)

Πάντως θεωρώ τις αλουμινένιες ζάντες καλύτερη λύση..Με τις νίκελ μετά πρέπει να νικελώσεις και τις κιθάρες αλλιώς είναι γύφτικο

Πάντως θεωρώ τις αλουμινένιες ζάντες καλύτερη λύση..Με τις νίκελ μετά πρέπει να νικελώσεις και τις κιθάρες αλλιώς είναι γύφτικο

ε ναι σωστα