honda_100 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 τα τσιμουχακια ειναι υπεφθυνα για τον καπνο? και αν ναι τι να του πω του μαστορα να κοιταξει οταν το παω? αν ανοιξεις την κεφαλη πες του να σου καθαρισει και τισ βαλβιδες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 αν ανοιξεις την κεφαλη πες του να σου καθαρισει και τισ βαλβιδες;) σωστος,αλλα μιας και θα βγαλει την κεφαλη δν καθαριζει κ λιγο την κεφαλη του πιστονιου?(εγω παντως αν ημουν μαστορας θα το εκανα) Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova2008 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 σωστος,αλλα μιας και θα βγαλει την κεφαλη δν καθαριζει κ λιγο την κεφαλη του πιστονιου?(εγω παντως αν ημουν μαστορας θα το εκανα) δηλαδη για να γινουν ολα αυτα πρεπει να ανοιχτει το μοτερ? :( να εχω εμπιστοσυνη στο σαρακακη ή να παω αλλου?:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 σωστος,αλλα μιας και θα βγαλει την κεφαλη δν καθαριζει κ λιγο την κεφαλη του πιστονιου?(εγω παντως αν ημουν μαστορας θα το εκανα) τι νοημα εχει να καθαρισει την κεφαλη του πιστονιου αφου μετα απο 2-3 χμ παλι θα μαζεψει βρωμα απ'τις καπνιες και την καυση..μια φορα μου το ειχαν κανει αυτο ριχνοντας ενα σπρευ και μετα αερα με το πιστολακι για να καθαρισει (γυαλιζε :P ) σου ριχνει και ενα σπρευ μεσα στο λαιμο του καρμπ για να φανει αν χανει απ'τις βαλβιδες...εγω δε ξερω τι εκανε ο π****ς ο μαστορας αλλα για 2 μερες το παπι εσκιζε κανονικα..Αν ξερυθμιζονται οι βαλβιδες χανει ισχυ το παπι?και με σκληρα ελατηρια τι παραπανω δινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 τι νοημα εχει να καθαρισει την κεφαλη του πιστονιου αφου μετα απο 2-3 χμ παλι θα μαζεψει βρωμα απ'τις καπνιες και την καυση..μια φορα μου το ειχαν κανει αυτο ριχνοντας ενα σπρευ και μετα αερα με το πιστολακι για να καθαρισει (γυαλιζε :P ) σου ριχνει και ενα σπρευ μεσα στο λαιμο του καρμπ για να φανει αν χανει απ'τις βαλβιδες...εγω δε ξερω τι εκανε ο π****ς ο μαστορας αλλα για 2 μερες το παπι εσκιζε κανονικα..Αν ξερυθμιζονται οι βαλβιδες χανει ισχυ το παπι?και με σκληρα ελατηρια τι παραπανω δινει; ειδεσ αυτεσ οι 2 μερεσ θα ειναι οι μερεσ τις κοντρασ:p:lol::lol:,οχι δν χανει ασε π μερικοι λενε οτι παει καλυτερα αλλα καλυτερα να τισ ρυθμισεις γτ αν το αγνοησεις μπορει κ να σ τις καψει,δν νομιζω να δινουν τπτ τα σκληρα ελατηρια... Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 τα σκληρα ελατηρια κανουν τις αλλαγες πιο αποτομες,εχω στο δικο μ σκληρα ελατηρια με τα δισκακια τα γνησια και εχει διαφορα απ μανισιο,στις αλλαγες βεβαια,οχι στην δυναμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 το παιδι ειπε σκληρα ελατηρια βαλβιδων οχι καμπανας. τα σκληρα ελατηρια δεν δινουν γκαζι αλλα οταν εχεις αγριο εκκεντροφορο με μεγαλη διαρκεια στα αμυγδαλα τα σκληρα ελατηρια κλεινουν πιο γρηγορα τις βαλβιδες. και ειναι και σιγουρο οτι θα κλεισουν . γιατι μερικες φορες μενουν ανοιχτες και τις παταει ο εκκεντροφορος. ετσι εχεις το κεφαλι σου ησυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 το παιδι ειπε σκληρα ελατηρια βαλβιδων οχι καμπανας. τα σκληρα ελατηρια δεν δινουν γκαζι αλλα οταν εχεις αγριο εκκεντροφορο με μεγαλη διαρκεια στα αμυγδαλα τα σκληρα ελατηρια κλεινουν πιο γρηγορα τις βαλβιδες. και ειναι και σιγουρο οτι θα κλεισουν . γιατι μερικες φορες μενουν ανοιχτες και τις παταει ο εκκεντροφορος. ετσι εχεις το κεφαλι σου ησυχο Εχω fuego f200 αλλα οι βαλβιδες (και ολα τα υπολοιπα της κεφαλης εκτος απο εκκε) ειναι μαμα απο κεφαλη astrea...Αν βαλλω σκληρα ελατηρια θα εχω το κεφαλι μου ησυχο;ποσο πανε περιπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Εχω fuego f200 αλλα οι βαλβιδες (και ολα τα υπολοιπα της κεφαλης εκτος απο εκκε) ειναι μαμα απο κεφαλη astrea...Αν βαλλω σκληρα ελατηρια θα εχω το κεφαλι μου ησυχο;ποσο πανε περιπου; http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=176&osCsid=840389a784c5bef90b8ce32ddc292b37 http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=33&osCsid=840389a784c5bef90b8ce32ddc292b37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=176&osCsid=840389a784c5bef90b8ce32ddc292b37 http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=33&osCsid=840389a784c5bef90b8ce32ddc292b37 Καλα φαινονται...Ακουγα cowboys from hell οταν διαβαζα τη σελιδα του ακυριακοπουπου και μολις ειδα την τιμη αρχιζα να κανω πανω κατω και γω...τεσπα παιζει αμα τις βαλλω να βγαλουν προβληματα;τα kitaco τζαμπα ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Καλα φαινονται...Ακουγα cowboys from hell οταν διαβαζα τη σελιδα του ακυριακοπουπου και μολις ειδα την τιμη αρχιζα να κανω πανω κατω και γω...τεσπα παιζει αμα τις βαλλω να βγαλουν προβληματα;τα kitaco τζαμπα ειναι; υπαρχουν και φθηνοτερα...ποιες να βαλεις?? τα kitaco και βεβαια δεν ειναι τζαμπα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris_C50 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=176&osCsid=840389a784c5bef90b8ce32ddc292b37 http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=33&osCsid=840389a784c5bef90b8ce32ddc292b37 τα takegawa ελατήρια μπαίνουν σε CDI κεφάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 δεν ειναι αναγκη να βαλετε takegawa. και τα kitaco ειναι πολυ καλα. α ξερετε και κατι αλλο ? το kitaco το πιστονι αποδεικτηκε πολυ καλυτερο και πιο μελετημενο απο το takegawa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 δεν ειναι αναγκη να βαλετε takegawa. και τα kitaco ειναι πολυ καλα. α ξερετε και κατι αλλο ? το kitaco το πιστονι αποδεικτηκε πολυ καλυτερο και πιο μελετημενο απο το takegawa. Και πως εγινε αυτο? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Και πως εγινε αυτο? Αυτο αναρωτεμε και εγω:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 τι πως εγινε. εχεις παρατηρησει οτι τα takegawa εχουν μεινει πισω. μονο η κεφαλη αξηζει. ολοι τωρα προτημανε aasa kitaco και φυσικα χειροποιητα ανταλλακτικα. ασε που ειναι φθηνοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Λεω αν ειναι τζαμπα τα κιτακο επειδη στου ακυριακοπουλου ειναι 0ευρω...μπας ειναι out of stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 τι πως εγινε. εχεις παρατηρησει οτι τα takegawa εχουν μεινει πισω. μονο η κεφαλη αξηζει. ολοι τωρα προτημανε aasa kitaco και φυσικα χειροποιητα ανταλλακτικα. ασε που ειναι φθηνοτερα. αφου τα τακε ειναι πανακριβα....αν δν υπαρχουν λεφτα στην ακρη πρεπει να βρεις κατι μετριο σε τιμη κ αξιοπιστο,βαλε ενα 54mm full take και ενα 56mm kitaco,aasa να δεισ πιο θα περασει,εκει κανει την διαφορα η takegawa,και εγω στο address μ θελω να βαλω καποια πραγματα takegawa αλλα λογο χρηματων θα βασιστω σε κατι φτηνοτερο(π.χ χειροποιητο εκεντροφορο) Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Ρε παιδια εκτος απο αυτο που γραφει ο ακυριακοπουλος οτι με τα σκληρα ελατηρια βαλβιδων βελτιωνεται ο χρονος κλεισιματος των βαλβιδων και αυξανεται η συμπιεση στο χωρο καυσης τι διαφορα υπαρχει?π.χ στα ανοιγματα ,δυναμη κλπ; Υπαρχει περιπτωση να αρχισουν να βαρανε οι βαλβιδες συντομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 αφου τα τακε ειναι πανακριβα....αν δν υπαρχουν λεφτα στην ακρη πρεπει να βρεις κατι μετριο σε τιμη κ αξιοπιστο,βαλε ενα 54mm full take και ενα 56mm kitaco,aasa να δεισ πιο θα περασει,εκει κανει την διαφορα η takegawa,και εγω στο address μ θελω να βαλω καποια πραγματα takegawa αλλα λογο χρηματων θα βασιστω σε κατι φτηνοτερο(π.χ χειροποιητο εκεντροφορο) στα takegawa το μονο που αξιζει ειναι η κεφαλη. στροφαλος υπαρχει aasa η χειροποιητος που ειναι μεγαλυτερος,πιο ελαφρομενος και καλυτερος. περνας στου δρακο nicasil χιτωνιο {πολυ καλυτερο απο takegawa κιλυνδρο} βαζεις kitaco πιστονι, βαζεις χειροποιητο εκκεντροφορο που αν φτιαξεις τον honda ειναι ανωτερος απο τον takegawa και τον φτιαχνεις αναλογα με τα χιλιοστα του. τα καρμπυρατερ takegawa ειναι μαπα. βαζεις η fcr η pwk και εισαι οκ. υπαρχουν ρευματα kitaco στις 22 000 στροφες ενω τα takegawa στις 17 000, πολλαπλασιαστης kitaco cover oil, μπορεις να φτιαξεις την καμπανα και να την ελαφροσεις και κανεις τριπα για να βαλεις συμπλεχτη στο χερι αντι να δινεις 500-700 ευρω . ειδες εχεις γρηγοροτερο μηχανακι με πολυ λιγοτερα λευτα. εγω φιλε θα εφτιαχνα ενα μηχανακι ολο με χειροποιητα πραγματα και θα εβαζα μονο κεφαλη takegawa . εκει να δεις γκαζι. εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου. εσυ μπορει να πιστευεις αλλα . αλλα αμα ασχολειθεις με το θεμα και το ψαξεις τοτε θα με θυμηθεις. sorry για το μεγαλο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris_C50 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Ρε παιδιά έχετε καμια ιδέα για το που πρέπει να συνδέσω το στροφόμετρο στο παπί για να λειτουργεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Ρε παιδιά έχετε καμια ιδέα για το που πρέπει να συνδέσω το στροφόμετρο στο παπί για να λειτουργεί ? αυτο πρεπει να το πας στον ηλεκτρολογο. καταρχην τι καλωδια εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkrmmds Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 εχω ενα glx που πλέον φοράει κυλινδρο και στροφαλο απο 90αρι, μπιέλα astrea, κεφαλή απο astrea ,πιστόν 51 χλστ. της narita και καρμπυρατέρ 22 delorto και με βήμα 14-36..σκέφτομαι να βάλω έναν εκκεντροφόρο αλλα δεν ξέρω ποιόν .. αν και χαμηλά έχει δύναμη στις υψηλές δεν εχει τελικές και περιορίζεται στα 75 ζόρικα..τι προτείνεται εκκεντροφόρο και ποιο στάδιο? fuego ή aasa ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 εχω ενα glx που πλέον φοράει κυλινδρο και στροφαλο απο 90αρι, μπιέλα astrea, κεφαλή απο astrea ,πιστόν 51 χλστ. της narita και καρμπυρατέρ 22 delorto και με βήμα 14-36..σκέφτομαι να βάλω έναν εκκεντροφόρο αλλα δεν ξέρω ποιόν .. αν και χαμηλά έχει δύναμη στις υψηλές δεν εχει τελικές και περιορίζεται στα 75 ζόρικα..τι προτείνεται εκκεντροφόρο και ποιο στάδιο? fuego ή aasa ? κλασικα f200;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 εχω ενα glx που πλέον φοράει κυλινδρο και στροφαλο απο 90αρι, μπιέλα astrea, κεφαλή απο astrea ,πιστόν 51 χλστ. της narita και καρμπυρατέρ 22 delorto και με βήμα 14-36..σκέφτομαι να βάλω έναν εκκεντροφόρο αλλα δεν ξέρω ποιόν .. αν και χαμηλά έχει δύναμη στις υψηλές δεν εχει τελικές και περιορίζεται στα 75 ζόρικα..τι προτείνεται εκκεντροφόρο και ποιο στάδιο? fuego ή aasa ? θα σ λεγα να βαλεις 15-36,και μηπως χρειαζεται ρυθμισμα το καρμπ? γιατι σαν μεγεθος και σαν μαρκα ειναι οκ για τα κυβικα σου.. 3ο σταδιο για να χεις δυναμη παντου η αποψη μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts