Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

Το καρτερ ειναι περιπου μεχρι 54 και κατι χιλιοστα....δεν σε συμφερει να τον παρεις γιατι στην aasa κανει 80 ευρο μαζι με ρουλεμαν και την μπιελα...

lipon to mixanaki mou leo na to kano 110 kai me apasxoli o strofalos na valo apo c90 pou einai 50mm diladi einai strofalompiela 25mm i na valo aasa 54mm ?? me pion strofalo 8a exo kaliteri axiopistia ??

:D:D

honda power;)

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

lipon to mixanaki mou leo na to kano 110 kai me apasxoli o strofalos na valo apo c90 pou einai 50mm diladi einai strofalompiela 25mm i na valo aasa 54mm ?? me pion strofalo 8a exo kaliteri axiopistia ??

:D:D

Καλητερη αξιοπιστια με τον 50 χιλιοστων...και θα σου εξηγησω γιατι...

οταν θα εβαζες τον στροφαλο 54 χιλιοστων τοτε αναγκαστικα θα επρεπε να αλλαξεις το αξονακι(πιο λεπτο) της τρομπας λαδιου για να χωρεσει ο στροφαλος..

Οταν μικραινεις το αξονακι της τρομπας χανει αξιοπιστια γιατι μπορει με την θερμοκρασια να κοπει....απο κει και περα εσυ διαλειγεις τι θες να κανεις...

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

Καλητερη αξιοπιστια με τον 50 χιλιοστων...και θα σου εξηγησω γιατι...

οταν θα εβαζες τον στροφαλο 54 χιλιοστων τοτε αναγκαστικα θα επρεπε να αλλαξεις το αξονακι(πιο λεπτο) της τρομπας λαδιου για να χωρεσει ο στροφαλος..

Οταν μικραινεις το αξονακι της τρομπας χανει αξιοπιστια γιατι μπορει με την θερμοκρασια να κοπει....απο κει και περα εσυ διαλειγεις τι θες να κανεις...

ki ego ton strofalo ton 50mm leo gt 8a exo pio kali axiopistia kai mporo na to kano aneta 110 diladi 50x52 mm = kapou 107cc 8a mporo na to xeskizo xoris na xalasei eukola me ena 26-24 karbirater micuni 8a pigeni kala!! :D:D

honda power;)

ki ego ton strofalo ton 50mm leo gt 8a exo pio kali axiopistia kai mporo na to kano aneta 110 diladi 50x52 mm = kapou 107cc 8a mporo na to xeskizo xoris na xalasei eukola me ena 26-24 karbirater micuni 8a pigeni kala!! :D:D

Κατα την γνωμη μου βαλε το 24 με ενα ζιγκλερ 100-110 οχι παραπανω...

Οταν μικραινεις το αξονακι της τρομπας χανει αξιοπιστια γιατι μπορει με την θερμοκρασια να κοπει....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ελιωσαααααααα

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

:lol: :lol: :lol: ελιωσαααααααα

Γιατι το λες αυτο?:(ειπα τιποτα αστειο?:worry:

boys exw ena sasman tessari kai i prwti kai deutera einai fagwmenes....an valw prwti,deutera apo triari sasman to idio den tha einai????kai kati allo tis parw kainourgies poso tha paei???

boys exw ena sasman tessari kai i prwti kai deutera einai fagwmenes....an valw prwti,deutera apo triari sasman to idio den tha einai????kai kati allo tis parw kainourgies poso tha paei???

Δεν νομιζω να κανουν απο το τριαρι γιατι ειναι πολυ διαφορετικο και οτι ειναι πιο μεγαλα σε εμγεθος απο αυτα....καλητερα παρε ολοκλιρο σασμαν απο astrea...

Οταν μικραινεις το αξονακι της τρομπας χανει αξιοπιστια γιατι μπορει με την θερμοκρασια να κοπει....

φιλε μου απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο το αξονακι και θα λιωσει;απο πλαστικο;οχι φυσικα!ουτε ειναι τοοοοσο λεπτο ωστε να λιωσει απο τα ζεστα λαδια...

λοιπον,εχουμε και λεμε,οταν βαζουμε στροφαλομπιελα με 54αρα διαδρομη ή 56αρα βαζουμε πιο λεπτο αξονακι για να μην βρισκει πανω του η μπιελα.το αξονακι θα σπασει μονο αν: Α) βρισκει πανω του η μπιελα και Β) αν μεσα στην αντλια εχει περασει καποιο γρεζι και δεν αφηνει τα γραναζια να γυρνανε.αλλη μια βλαβη σχετικα με το αξονακι ειναι το γραναζι του που περνει κινηση απο την καδενα του εκκεντροφορου.στο μοτερ μου (αγνωστο πως) ειχε φαγωθει κι ετσι δεν γυρναγε σωστα με αποτελεσμα να μην εχει την καταλληλη λιπανση η κεφαλη :O

φιλε μου απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο το αξονακι και θα λιωσει;απο πλαστικο;οχι φυσικα!ουτε ειναι τοοοοσο λεπτο ωστε να λιωσει απο τα ζεστα λαδια...

λοιπον,εχουμε και λεμε,οταν βαζουμε στροφαλομπιελα με 54αρα διαδρομη ή 56αρα βαζουμε πιο λεπτο αξονακι για να μην βρισκει πανω του η μπιελα.το αξονακι θα σπασει μονο αν: Α) βρισκει πανω του η μπιελα και Β) αν μεσα στην αντλια εχει περασει καποιο γρεζι και δεν αφηνει τα γραναζια να γυρνανε.αλλη μια βλαβη σχετικα με το αξονακι ειναι το γραναζι του που περνει κινηση απο την καδενα του εκκεντροφορου.στο μοτερ μου (αγνωστο πως) ειχε φαγωθει κι ετσι δεν γυρναγε σωστα με αποτελεσμα να μην εχει την καταλληλη λιπανση η κεφαλη :O

Nαι αλλα εχω ακουσει οτι κοβοντε απο την πολυ θερμοκρασια και εχω δει κομενο στα δυο εκτος και αν με κοροιδεψε ο μηχανικος που μου το εδειξε...

Δεν νομιζω να κανουν απο το τριαρι γιατι ειναι πολυ διαφορετικο και οτι ειναι πιο μεγαλα σε εμγεθος απο αυτα....καλητερα παρε ολοκλιρο σασμαν απο astrea...

to paidi pou pira to moter mou eipe oti tha einai kai kalytera na valw apo triari sassman kai tha exw kai kalytera kai megalytera anoigmata...

to paidi pou pira to moter mou eipe oti tha einai kai kalytera na valw apo triari sassman kai tha exw kai kalytera kai megalytera anoigmata...

Τι να σου πω...καλητερα ρωτα εναν μηχανικο να σου πει τι να κανεις....

Nαι αλλα εχω ακουσει οτι κοβοντε απο την πολυ θερμοκρασια και εχω δει κομενο στα δυο εκτος και αν με κοροιδεψε ο μηχανικος που μου το εδειξε...

αλλο τι εχεις ακουσει ομως κι αλλο τι γινεται!το βρισκεις εσυ λογικο δηλαδη να κοπει απο την θερμοκρασια το μεταλο;αν ηταν ετσι τα πραγματα και ανεβαζαν τοση θερμοκρασια τα μοτερ,δεν θα ειχε προβλημα μονο το πυρακι,αλλά και άλλα εξαρτηματα του μοτερ!

άλλος ενας σοβαρος μαστορας!μπραβο του! :mad:

αλλο τι εχεις ακουσει ομως κι αλλο τι γινεται!το βρισκεις εσυ λογικο δηλαδη να κοπει απο την θερμοκρασια το μεταλο;αν ηταν ετσι τα πραγματα και ανεβαζαν τοση θερμοκρασια τα μοτερ,δεν θα ειχε προβλημα μονο το πυρακι,αλλά και άλλα εξαρτηματα του μοτερ!

Skepsou omos oti otan ena kommati metallo kovetai tote xanei tis arxikes tou idiotites kai einai pio eukolo na spasei-kopei otan i thermokrasies einai ipsiles akoma kai an den spaei s autes otan einai gnisio.

A για να στο ξεκαθαρισω το αξονακι αυτο που σου λεω δεν ηταν γνησιο αλλα ιμιτασιον με 5 ευρο και μετα το εφαγε σε τορνο για να γινει πιο λεπτο...

mipws ksereis poso kanoun auta ta granazakia gia prwti kai deutera??

mipws ksereis poso kanoun auta ta granazakia gia prwti kai deutera??

Δεν ξερω καθολου απο τιμες....

A για να στο ξεκαθαρισω το αξονακι αυτο που σου λεω δεν ηταν γνησιο αλλα ιμιτασιον με 5 ευρο και μετα το εφαγε σε τορνο για να γινει πιο λεπτο...

Ρε σεις.... ξεκινησατε για αξιοπιστια και φτασατε στο σημειο να μιλατε για το αξονακι της αντλίας που ειναι το πιο απιθανο να παθει κατι...ειναι τοσοι αλλοι παραγοντες που μειωνουν την αξιοπιστια, οπως οι καταπονησεις της μπιελας, αφου δεν διαφερει κατα πολυ απο αυτη του 50αριου, οι περισσοτερες τριβες στον κυλινδρο λογο αυξησης διαδρομης με αποτελεσμα την αυξηση θερμοκρασιας...ειναι πολλά...φιλικα!

watch_http://www.youtube.com/watch?v=gtMqSCQss20

http://www.bikepics.com/members/johncompu/

καλα,εγω δεν ασχολουμαι αλλο,δεν εχω να πω τπτ αλλο!ο καθενας εχει την γνωμη του για σωστη οποτε δεν μπορουμε να την αλλαξουμε σε κανεναν!συνεχιστε να γραφετε πραγματα που με κανουν να γελαω οπως πριν να ασχοληθω μαζι σας και να ποσταρω!

καλα,εγω δεν ασχολουμαι αλλο,δεν εχω να πω τπτ αλλο!ο καθενας εχει την γνωμη του για σωστη οποτε δεν μπορουμε να την αλλαξουμε σε κανεναν!συνεχιστε να γραφετε πραγματα που με κανουν να γελαω οπως πριν να ασχοληθω μαζι σας και να ποσταρω!

:lol::lol:Να με κανουν να γελαω:lol::lol:

Παντως εμενα δεν εχει κοψει ποτε το αξονακι,εκτος οταν ηταν 61mm αλλα εκει που ετρεχα ακου ενα τραγουδι και κοιταω αριστερα και βλεπω το ξυπνητηρι

Και ελεγα σημερα δεν ειδα τιποτα αστειο,πως και ετσι??????Ας μπω στο car.gr και τι βλεπω.............

λοιπον παιδες τα λεφτα τα θελω για να παρω sprey να βαψω το ποδηλατο μου το μηχανακι χανει σε κοντρα απο ποδηλατα και καθε μερα το αλιβω με μερεντες για να γινει σκατομενο το μηχανακι δεν καιει μπαταριες εχω κανει πατεντα και καει κατουρλιο παιδες οποιος προλαβει

παιδια το μηχανακι το πιρα απο τον 50cent οπιος το παρι ειναι κολοφαρδος το μηχανακι φοραει full wiseco τα λεφτα τα θελω γιανα παρω ακουστικα γιατο κινιτο μου και αν δεν το παρετε μεσα σε εβδομαδα θα ανατιναξο ολοι την ελλαδα με πιρομαχικα του καντιλαναφτη του χοριου μας το σλαλιφαν

τσιφτσια φισι και η γατα θα ψωφισει

παιδες και παλι τρια χιλιαρικα λιγα ειναι αλλα το εργαλιο πεταει εχω φαει Ζ σε κοντρα δηλαδη ειναι πιργμενο full και καντε γριγορα γιατι το τσακαλι στο γκαραζ δεν περιμενι

παιδια το μηχανακι το πηρα απο τον κολοκοτρωνη και η κατασταση του ειναι για τον ****** το πουλαω γιατη χρειαζομαι τα λεφτα για μαστιχες

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

0x0ax0a0 ta ida kai egw afta sto car.gr eleos....:lol:
Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;)

geia sas re pedes!!!!tha ithela na mou peite pou tha mporesw na vrw merika pragmatakia gia ena glxaki pou tha apoktisw aurio kiolas!!!tha ithela gia arxi na mpoun ena fanaraki pisw ta plaina flasakia kai ena fanari mprostino me kristalo!!!auta gia arxi!!!sintoma tha anevasw kai foto!!!!ty perimenw apantisi apo olous!!!

geia sas re pedes!!!!tha ithela na mou peite pou tha mporesw na vrw merika pragmatakia gia ena glxaki pou tha apoktisw aurio kiolas!!!tha ithela gia arxi na mpoun ena fanaraki pisw ta plaina flasakia kai ena fanari mprostino me kristalo!!!auta gia arxi!!!sintoma tha anevasw kai foto!!!!ty perimenw apantisi apo olous!!!

pigaine sto monastiraki.....terma tou pezodromou deksia...exei kati magazakia me mikropragmata gia mixanakia...mallon ekei tha vreis auta pou theleis....