Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια μετα απο καιρο επιστρεφω στο φορουμ...

και για να αρχισω ενεργα, γινεται να βαλεις ποδια, εξ'αλλου, η φιλοσοφια του πειραγματος ειναι "με κλωτσιες ολα μπαινουν"...

οσοι θετε να ακουσετε το μηχανακι μου τωρα που βγηκε (ατελες ακομα ομως) μπειτε εδω:

και εδω :

(θα ανεβασω κι αλλα συντομα)

Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

έχω χειροποίοτη εξάτμιση απο μπρστά μέχρι πίσω. το τελικό που φορλάω όμως δεν έχει καλό ήχο. Αν κρατίσω τον σωλήνα απο μπροστά και βάλω το εργοστασιακό τελίκό πάνω θα μου κόψει ??

Όποιος γνςρίζει ας με βοηθήσει!

CBR 125 έχω, ανεβασμένα κυβικά.

http://www.lovina.gr

------------------------------

έχω χειροποίοτη εξάτμιση απο μπρστά μέχρι πίσω. το τελικό που φορλάω όμως δεν έχει καλό ήχο. Αν κρατίσω τον σωλήνα απο μπροστά και βάλω το εργοστασιακό τελίκό πάνω θα μου κόψει ??

File mou nomizw tha sou kopsei.... giati dn tha vgainoun kai poli eukola ta kausaeria....alla dn eimai sigouros diavase ki alles apopseis apo allous!:cool:

καλησπερα παιδια μετα απο καιρο επιστρεφω στο φορουμ...

και για να αρχισω ενεργα, γινεται να βαλεις ποδια, εξ'αλλου, η φιλοσοφια του πειραγματος ειναι "με κλωτσιες ολα μπαινουν"...

οσοι θετε να ακουσετε το μηχανακι μου τωρα που βγηκε (ατελες ακομα ομως) μπειτε εδω:

και εδω :

(θα ανεβασω κι αλλα συντομα)

wraia apo epidoseis...(sto video toulaxiston) ti exeis valei panw??

Ξερει κανεις τι προελευσης ειναι τα TIC?? εχω μια καμπανα και μια πηνιοπλακα...Ειναι για honda c50 με ηλεκτρονικη...και η καμπανα με τις 4 βιδες, αλλα ειναι γνησια??

watch_http://www.youtube.com/watch?v=gtMqSCQss20

http://www.bikepics.com/members/johncompu/

File mou nomizw tha sou kopsei.... giati dn tha vgainoun kai poli eukola ta kausaeria....alla dn eimai sigouros diavase ki alles apopseis apo allous!:cool:

και γω έτσι πιστεύω, θα μου κόψει αλλά ξέρεισ κάτι, για ένα διάστημα φορούσα την εργοστασιακι απο μπροστά μέχρι πίσω και σε ευθεία είχα πατήσει 150 σκιμένος εννοείτε. με τη χειροποίητη δ τα είδα ποτέ αυτά τα χιλιόμετρα παραμόνο σε κατηφόρα. Παρ'ολα αυτά η εργοστασιακή δεν είχε καθόλου μπαμ και αν δρόμς ήταν ανηφορικός γύρο στις 7 με 8000r/pm έκανε κάτι σαν διακοπές, σα να μπέρδευe και κάτι τέτοια.

Λες με τον δυνδιασμό, εργοστασιακό καζανακι και χειροποίητο σωλήνα να πετύχω κάτι καλό ??

(sorry για το μεγάλο post)

και γω έτσι πιστεύω, θα μου κόψει αλλά ξέρεισ κάτι, για ένα διάστημα φορούσα την εργοστασιακι απο μπροστά μέχρι πίσω και σε ευθεία είχα πατήσει 150 σκιμένος εννοείτε. με τη χειροποίητη δ τα είδα ποτέ αυτά τα χιλιόμετρα παραμόνο σε κατηφόρα. Παρ'ολα αυτά η εργοστασιακή δεν είχε καθόλου μπαμ και αν δρόμς ήταν ανηφορικός γύρο στις 7 με 8000r/pm έκανε κάτι σαν διακοπές, σα να μπέρδευe και κάτι τέτοια.

Λες με τον δυνδιασμό, εργοστασιακό καζανακι και χειροποίητο σωλήνα να πετύχω κάτι καλό ??

(sorry για το μεγάλο post)

ti sorry re! cool! koita file kai egw lew na parw GLX i Gilera DNA kai an parw GLX telika dn kserw ti eksamtisi na valw ta'xw paiksei! pantws exw akousei ta kalitera gia tin xrisotabeli tin sebring!

Kοιτα,αν θες επιδοσεις κοιτα προς takegawa και over{πολυ δυσκολο να βρεις στην Ελλαδα,αλλα σου δινει1,5-2 ιππους!!!!!} Αν ψαχνεις για βαβουρα βαλε motorspor που εχει ο αδερφος μου στο chally και στον κοφτη ακουγεται σαν πολυβολο απο τα 250μετρα χαλαρα:shoot::shoot::shoot:.Παντως ειτε runner h glx παρεις θα εχεις μπολικες επιλογες για εξατμισεις.Φιλε alkispa μερικα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα απο το εργοστασιο,οπως εμενα το φιλτροκουτι που αμα το βγαλω κοβει τη μιση τελικη,ετσι και εσυ με την εξατμιση.Ισως μπορεις να την ανοιξεις η να βγαλεις τα διαφραγματα απο μεσα η να κανεις μικρες τρυπες στον σωληνα{δεν ξερω αμα ολα αυτα σου χαλασουν τον κινητιρα}Και πως καταφερες να βαεις link στην υπογραφη γιατι εμενα δεν γινεται

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

παιδες κοιταξτε ενα παπι που βρηκα εντελως τυχαια και μολις το ειδα εμεινα μαλ:Xας.! πρεπει να ομολογησουμε οτι εκανε πολυ καλη δουλεια το παλικαρι ομως..

http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=885513585&albumId=121653659&ownerId=168925070

h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/

Πραγματικα πολυ ομορφο και αμα το εχει φτιαξει ο ιδιοκτητης σιγουρα θα το βλεπει και θα το καμαρωνει:):)

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

φυσικα και γινετε να μπει ψυγειο λαδιου σε glx.Για να μπαινει σε innova,chally σιγουρα θα γινετε και σε glx.Aν και δεν κυκλοφορουν πια πολλα glx με τον μαμισιο κινητιρα.Αν μιλας για το παπι της φωτογραφιας,φοραει κυλινδροπιστονα απο scooter:blink::blink:Ε ρε τετοιεςπατεντες μονο στην Ελλαδα:D:D.Αληθεια,εχετε δει πολλα παπια στην αμερικη και αγγλια???

.Παιδια,θελει κανεις ενα εξοχικο με 250€ το μηνα και 1000μετρα:offtopic::offtopic::offtopic::offtopic:Αντε,και οποιος το παρει και μια βολτα με το chally και την γουρουνα.Να βοηθησω και λιγο τους γονεις μου τους κακομοιρους,πανε να βγουνε απο την πορτα και απο τις βιδες και τα λαδια δεν μπορυν να περασουν,πανε απο την αλλη και ειναι τα μηχανακια των φιλων μας:sick::sick::dizzy::dizzy:http://www.creterealtor.eu/index.php?option=com_cmsrealty&Itemid=41&action=listingview&listingID=7&cmsrealty=user

για ban με βλεπω:ban::ban:

παιδες κοιταξτε ενα παπι που βρηκα εντελως τυχαια και μολις το ειδα εμεινα μαλ:Xας.! πρεπει να ομολογησουμε οτι εκανε πολυ καλη δουλεια το παλικαρι ομως..

http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=885513585&albumId=121653659&ownerId=168925070

Kai maska o dikos sou apo fx kai diskofreno mprosta kai Fcr an diakrino pano.Sostos olokliromena pragmata.

φυσικα και γινετε να μπει ψυγειο λαδιου σε glx.Για να μπαινει σε innova,chally σιγουρα θα γινετε και σε glx.Aν και δεν κυκλοφορουν πια πολλα glx με τον μαμισιο κινητιρα.Αν μιλας για το παπι της φωτογραφιας,φοραει κυλινδροπιστονα απο scooter:blink::blink:Ε ρε τετοιεςπατεντες μονο στην Ελλαδα:D:D.Αληθεια,εχετε δει πολλα παπια στην αμερικη και αγγλια???

Lathos katalaves file mou! ennow na to kaneis udropsikto se auto to moter! gia psigio ladiou to kserw!

mages ama valw se moter GLX 57mm pistoni-strofalo trigwniko 55mm diadromi-28-30 karb dn kserw ti apo ta 2-kai tin kefali tin 4valvidi- kai 2 ekkentroforia stage 4-5 posa km tha exei autonomia to moter?? kana 100km? i polla zitaw?

mages ama valw se moter GLX 57mm pistoni-strofalo trigwniko 55mm diadromi-28-30 karb dn kserw ti apo ta 2-kai tin kefali tin 4valvidi- kai 2 ekkentroforia stage 4-5 posa km tha exei autonomia to moter?? kana 100km? i polla zitaw?

Ta kivika auta posa einai peripou???Giati 100km autonomia me ena ntepozito giro sta 5 litra to xei to modenas pou nia 2T.Ara esi ipologizeis kapou sta 140+km.

Kοιτα,αν θες επιδοσεις κοιτα προς takegawa και over{πολυ δυσκολο να βρεις στην Ελλαδα,αλλα σου δινει1,5-2 ιππους!!!!!} Αν ψαχνεις για βαβουρα βαλε motorspor που εχει ο αδερφος μου στο chally και στον κοφτη ακουγεται σαν πολυβολο απο τα 250μετρα χαλαρα:shoot::shoot::shoot:.

η motorspor η εξατμιση, αξιζει μονο αν εχεις ανεβασμενα χιλιοστα. αλλιως ειναι πεταμενα λ7:!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι θα σου κοψει.....

οταν λες χειροποιητη, στην εφτιαξε εξατμισας η την αγορασες τ σ ειπαν οτι ειναι χειροποιητη?

Ta kivika auta posa einai peripou???Giati 100km autonomia me ena ntepozito giro sta 5 litra to xei to modenas pou nia 2T.Ara esi ipologizeis kapou sta 140+km.

σορρυ που θα σε πληγωσω, αλλα δεν παιζει σε καμια περιπτωση αυτονομια 100 χλμ... με αυτα που λες, 50- στην καλυτερη 70 χιλ. θα κραταει...

Kοιτα,αν θες επιδοσεις κοιτα προς takegawa και over{πολυ δυσκολο να βρεις στην Ελλαδα,αλλα σου δινει1,5-2 ιππους!!!!!} Αν ψαχνεις για βαβουρα βαλε motorspor που εχει ο αδερφος μου στο chally και στον κοφτη ακουγεται σαν πολυβολο απο τα 250μετρα χαλαρα:shoot::shoot::shoot:.Παντως ειτε runner h glx παρεις θα εχεις μπολικες επιλογες για εξατμισεις.Φιλε alkispa μερικα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα απο το εργοστασιο,οπως εμενα το φιλτροκουτι που αμα το βγαλω κοβει τη μιση τελικη,ετσι και εσυ με την εξατμιση.Ισως μπορεις να την ανοιξεις η να βγαλεις τα διαφραγματα απο μεσα η να κανεις μικρες τρυπες στον σωληνα{δεν ξερω αμα ολα αυτα σου χαλασουν τον κινητιρα}Και πως καταφερες να βαεις link στην υπογραφη γιατι εμενα δεν γινεται

λοιπον φιλε δεν θελω να στην πω η κατι τετοιο αλλα μερικα πραγματα που δεν στεκουν πρεπει να τα λεμε... δεν γινεται να σου δωσει 1,5-2 ιππους μια εξατμιση... ελεος δλδ... οι ενενηνταρες (cub 90) ειναι εργοστασιακες 4 ιππους... δλδ αν βαλεις μια εξατμιση ανεβαινει κατα το μισο της εργοστασιακης ιπποδυναμης??? οσο για το ποια εξατμιση να διαλεξετε για glx με τα χιλια sebring. η χρυσοταμπελη ειναι η παλιοτερη που υπαρχει, και οι μαυροταμπελες ειναι τα ιδια απο αποδοση και ηχο. το μονο π πρεπει να κοιταξετε ειναι κατω απο το σημα να λεει χαρακτο sebring made in austria. γιατι υπαρχουν πολλες μουφες. η γνησια κοστιζει απο 90-110 € αν τη βρεις πιο φτηνα να υποψιαστεις;)

ναι θα σου κοψει.....

οταν λες χειροποιητη, στην εφτιαξε εξατμισας η την αγορασες τ σ ειπαν οτι ειναι χειροποιητη?

σορρυ που θα σε πληγωσω, αλλα δεν παιζει σε καμια περιπτωση αυτονομια 100 χλμ... με αυτα που λες, 50- στην καλυτερη 70 χιλ. θα κραταει...

wraia apo epidoseis...(sto video toulaxiston) ti exeis valei panw??

57mm narita πιστονι, εκκεντροφορος fuego f200 3ο σταδιο ανοιγμενες θυριδες 28 keihin karb. συμπλεκτης στο ποδι και ρευματα kitaco για glx με ελευθερη ηλεκτρονικη για 20.000+ στροφες. Τωρα θα αλλαξω δισκους και θα κανω κατι πατεντες ακομα, και αργοτερα θα γινει 67 mm με 34αρι καρμπυρατερ και 5ο σταδιο takegawa εκκεντροφορο... και το καλοκαιρι σκεφτομαι για turbo, να ναι καλα ο siamos π βοηθαει!!!

Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

Opa re file...Emena pantos to modenas mou otan itan gnisio toso evgaze giro sta 100 km me normal odigisi.Tora pou to xo 58mm pistoni mou vgazei 60km autonomia.

ναι θα σου κοψει.....

κοιτα, η εξάτμιση είναι σε εξατμισά, είναι σχεδόν ελευθέρας και βγάζει άθλιο ήχο, θέλω κατι πιο μαζεμένο.

εγώ πήρα την αποφαση να την κάνω τη αλλαγή και οτι γίνει!

ο θεός να βάλει το χέρι του!!

επίσης, φοράω μεγάλο καρμπιρτέρ keihin pwk xωρίς φίλτρο χωρίς τπτ, μήπως να έβαζα κάτι ??

Και απο λάστιχα τι προτείνετε??

Metzeler γύρο στο 160αρι και Bridgestone 200άρα !!! έλεος ουτε χιλιάρι να'χα !!!