Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

file nimizo i wiseco vgazei mono gia innova mpistonia etsi den eine.filarako oso gia ta hiliosta pou zitas mono i aasa se voleuei kai eine kali marka.na pareis kai ton kilindro tis aasa ton akrivo ohi to ftino telios gia na kaneis kali doulia

Εγώ για το δικό μου είχα βρει wiseco αλλά το θέμα είναι ότι ήταν ακριβό.. Δεν ξέρω εαν υπάρχει στα mm που θέλει το παιδί.. Απλά το ανέφερα.

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι 72 να το φτιαξεις αλλα και 56 ξεχνα την ιδεα του να τρως fx φιλαρακο... η yamaha βλεπεις εβαλε τα δυνατα της και εβγαλε οχι παπι αλλα παπαρο..!! αλλα και 72 και takegawa να ειναι μη περιμενεις θαυματα στο γκαζι,και κοντο κιολας..!απλα θα σου κατεβαζει το κοντερ το πενηνταρι..

απο ποτε το fx ειναι της yamaha;:blink:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

απο ποτε το fx ειναι της yamaha;:blink:

Απο σημερα :lol: :ninja: :lol: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

27 χρονων και ασχολησε ακομη παπακια :blink: :blink:

dn eimai 27 alla etsi ekana to account! 16+ eimai! kai to diplwma dn ypostirizei parapanw apo 50cc.........:( emena mou eipe ena mixanikos oti mamisio fx tha t exw stin ekinhsh.... alla meta ta 130-150m pou tha anoigoun tha m feygoun......!

SoNiCK για τους δικους σου λογους πηρες το 50αρι.αν το κανεις 72 δεν κερδιζεις και πολλα.για μενα αφησε το οπως ειναι και οταν μπορεις να βγαλεις διπλωμα για κατι μεγαλυτερο τοτε αλλαζεις ''ροδες''.αν απο την αλλη θελεις να εχεις το κατι παραπανω σου προτεινω να βαλεις κεφαλη πιστονι και κυλινδρο απο astrea στα μαμισια χιλιοστα (λογικα μπαινουν στο μοτερ σου) ωστε και περισσοτερο γκαζι να εχεις αλλα και αξιοπιστο μοτερ χωρις προβληματα.

dn eimai 27 alla etsi ekana to account! 16+ eimai! kai to diplwma dn ypostirizei parapanw apo 50cc.........:( emena mou eipe ena mixanikos oti mamisio fx tha t exw stin ekinhsh.... alla meta ta 130-150m pou tha anoigoun tha m feygoun......!

και περιμενεις με 72 κυβικα να πας παραπανω απο 100 χιλιομετρα!!! αστο οπως ειναι....η βαλε κανενα μοτερ απο αστρεα οπως σου ειπε και ο liapos7 για να :woory: προκοπη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες γεια..θελω κυλινδροπιστονα 51 χιλιοσατ αλλα θελω να τα βρω μαζι σε σετακι απο την ιδια εταιρια γιατι πηρα διαφορετικης μαρκας και μολις εφτιαξα το μηχανακι εκαιγε λαδια σαν διχρονο δεν εκατσαν οι ανοχες του κυλινδρου με το πιστονι επειδη ηταν διαφορετικη μαρκα..ξερετε που μπορω να βρω η να παραγγειλω?γιατι εδω στην αρτα τα μαγαζια δεν πουλανε τετοια σετακια..και ειναι ολα διαφορετικη μαρκα..
h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/

παιδες γεια..θελω κυλινδροπιστονα 51 χιλιοσατ αλλα θελω να τα βρω μαζι σε σετακι απο την ιδια εταιρια γιατι πηρα διαφορετικης μαρκας και μολις εφτιαξα το μηχανακι εκαιγε λαδια σαν διχρονο δεν εκατσαν οι ανοχες του κυλινδρου με το πιστονι επειδη ηταν διαφορετικη μαρκα..ξερετε που μπορω να βρω η να παραγγειλω?γιατι εδω στην αρτα τα μαγαζια δεν πουλανε τετοια σετακια..και ειναι ολα διαφορετικη μαρκα..

filarako i moni marka pou vgazei set teteia hiliosta einai ta kitako kai ta takegawa alla eine ligo akrivoutsika.sta oipolipa set file perneis japan mpistoni kai taiwan kilindro.pare sta 53 hiliosta kilindro mpistoni aasa pou tha sou rthei pio ftino

αν δεν βρεις κανενα κιτακι κανε ρεκτιφιε 1 χιλιοστο τον υπαρχον κυλινδρο(αν εχει περιθωριο) και παρε και ενα 52mm πιστονι

αυτο σκεφτομαι κ εγω αλλα φοβαμαι μηπως δεν μου το κανει καλα ρεκτιφιε...

σε αυτη την περιπτωση περνεις το πιστονι που θες και το δινεις μαζι με τον κυλινδρο για να του αφησει τις ανοχες που χρειαζεται!

αυτο σκεφτομαι κ εγω αλλα φοβαμαι μηπως δεν μου το κανει καλα ρεκτιφιε...

Να το φοβάσαι αυτό .. ΝΑΙ.. Και φρόντισε να πας σε κάποιο μηχανουργείο με καλό όνομα γιατί εάν διαβάσεις λιγάκι σε προηγούμενες δημοσιεύσεις θα δεις τι τράβηξα εγώ .....!!!! Καλύτερα πάρε έτοιμο set ..!

Να το φοβάσαι αυτό .. ΝΑΙ.. Και φρόντισε να πας σε κάποιο μηχανουργείο με καλό όνομα γιατί εάν διαβάσεις λιγάκι σε προηγούμενες δημοσιεύσεις θα δεις τι τράβηξα εγώ .....!!!! Καλύτερα πάρε έτοιμο set ..!

ok ευχαριστω. κατι αλλο τωρα,που μπορω να βρω πληροφοριες για το πως μπαινουν τα ελατηρια στο πιστονι,ξερει κανεις?γιατι εχω διαφωνια πανω σε αυτο το θεμα με ενα αλλο παιδι που φτιαχνουμε μαζι μηχανακια.

παιδια θελω να μου μου πειτε με σιγουρια ποσα χιλιοστα μπορει να παει το innova? το εχω 58μμ και δεν μου φτανει αν ανοιξω το καρτερ μπορει να φτασει 65μμ και να μπει και κανενα wiseco piston η κανενα αλλο σφυριλατο?επισης το κιτ τις takegawa τα ρευματα ολα μπαινουν στο innova?για να το κανω τοσο σκεφτομαι να βαλω την στροφαλο μπιελα που εχει ο ακυριακοπουλος για το innova θα παει περισσοτερο αν την βαλω η να κρατισω τιν μαμα??????

ok ευχαριστω. κατι αλλο τωρα,που μπορω να βρω πληροφοριες για το πως μπαινουν τα ελατηρια στο πιστονι,ξερει κανεις?γιατι εχω διαφωνια πανω σε αυτο το θεμα με ενα αλλο παιδι που φτιαχνουμε μαζι μηχανακια.

o 3 oi tou ladiou mpenoun telios kato.meta sti mesi i mauri kai apo pano oi silver.kai ta kena ton elatirion otan klisis to kilindropistono na min eine to ena keno kato apo to allo.valta antitheta

Euxaristw eixa provlima sto pc kai giayto argisa n kanw kapoio post! egw ithela n valw astrea kinitira alla ama m piasoun tn evapsa m xilia xrwmata.....:( nomizw mexri 51 xil pairnei pistoni... ama rektifie stn kilindro ama ginetai bebaia! poso paei?? megalytero dimploma dn tha vgalw meta paw stous 4 troxous:D aplos thelw n exw ena kalo-grigoro-antoxis mixanaki gt kanw kamia fora apostasis peripou pane-ela 60-70 xil.... dld n mn tou kanw megalw peiragma???? m exei kolisei n kanw.....

re file vale astrea kinitira kai vale to karter tou penintariu kai thase nomimos sta hartia.gia na valeis to kilindropistono tou astrea opos sou pe kai o liapos prepei na foras kai strofalo me diadromi giati ama foras mamisio penintari tha menei to mpistoni piso

παιδια θα μου απαντηση κανενας γινετε 65 με ανοιγμα καρτερ?

άταν λες άνοιγμα στα κάρτερ?? καινούργια μπουζόνια θα κάνεις?? ή θα τροχήσεις κάσες μεχρι να φτάσεις στα μπουζόνια??? δεν ξέρω μέχρι πάσα χιλιοστα μπορεί να φτάσει...

παιδια θα μου απαντηση κανενας γινετε 65 με ανοιγμα καρτερ?

file den ksero akrivos poso paei tou innova to karter.pantos to astrea paei mehri 60.an mporeis vgale to kilindropistono sou kai tsekare me ena pahimetro diagonia ta dio mpouzonia kai tsekare mehri poso travaei.o sniper kserei akrivos na sou pei epidi ehei aytos innova polla hiliosta

οταν λεω ανοιγμα στα καρτερ εννοω θα ανοιξω τα μπουζονια τα μαμα.μια φορα ειδα σε μια συζητηση που εγινε εδω στο club προτου γινο μελος πως γινετε 200 κυβικα 69.5 μμ δεν ξερω αν ηταν αληθεια και δεν θυμαμε σε πια σελιδα ηταν. και πως μπορω να βρω τον sniper εχει χαθει εδω και πολυ καιρο αν καποις αλλος μπορει να μαθει καλος θα το εκτιμησο πολυ

οταν λεω ανοιγμα στα καρτερ εννοω θα ανοιξω τα μπουζονια τα μαμα.μια φορα ειδα σε μια συζητηση που εγινε εδω στο club προτου γινο μελος πως γινετε 200 κυβικα 69.5 μμ δεν ξερω αν ηταν αληθεια και δεν θυμαμε σε πια σελιδα ηταν. και πως μπορω να βρω τον sniper εχει χαθει εδω και πολυ καιρο αν καποις αλλος μπορει να μαθει καλος θα το εκτιμησο πολυ

Τότε κάνε αυτό που σου είπε ο siamos. μέτρα διαγώνια με ένα παχύμετρο τα μπουζόνια... και δες μέχρι πόσα χιλιοστά μπορεί να φτάσει... δεν νομιζω να φτάνει μεχρι 69,5... το πολύ 65, μαλόν ο φίλος μας μάκρυνε την διαδρομή για αυτό και έφτασε τα 200cc...

z125_drama οταν λες μακρυνε την διαδρομη εννοεις εβαλε στροφαλο μπιελα με μεγαλυτερη διαδρομη?για τη αν λες αυτο και εγω εχω ειδη παρανγγειλη κομβιο μπιελας 3,οοmm και 63.90mm διαδρομη στροφαλου παλι ομως τα χιλιοστα δεν γινεντο περισοοτερα? δηλαδη τωρα που θα τα βαλω θα γινει 200 κυβικα?δεν μπορω να βγαλω τον κυλινδρο επειδη δεν ξερω και κατι ακομη πως μετραν τα κυβικα μετα χιλιοστα πχ 61 ποσα κυβικα ειναι

z125_drama οταν λες μακρυνε την διαδρομη εννοεις εβαλε στροφαλο μπιελα με μεγαλυτερη διαδρομη?για τη αν λες αυτο και εγω εχω ειδη παρανγγειλη κομβιο μπιελας 3,οοmm και 63.90mm διαδρομη στροφαλου παλι ομως τα χιλιοστα δεν γινεντο περισοοτερα? δηλαδη τωρα που θα τα βαλω θα γινει 200 κυβικα?δεν μπορω να βγαλω τον κυλινδρο επειδη δεν ξερω και κατι ακομη πως μετραν τα κυβικα μετα χιλιοστα πχ 61 ποσα κυβικα ειναι

Με 66xιλ. είσαι 200κ.εκ ... Με μαμά στρόφαλο.

Δεν έχω χρόνο να γράψω πώς βγαίνουν τα κυβικά.. (Προσωπική γνώμη... Κακώς θα μεγαλώσεις την διαδρομή σου..!!! Εγώ είχα φτιάξει 60χιλ παλιά και τελικά ξαναέβαλα τον 54 που είχα (για λόγους ροπής..) ΈΦυγα.........