Jump to content

bryan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    122
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bryan

  1. Ξέρει κανείς εάν μπορούμε να κάνουμε clone τiς κάρτες της Cosmote 2in1 ? Ή στην τελική να έχουμε στην clone τα νούμερα της 2in1 και να δουλεύει το 1 απο τα 2 κάθε φορά ?
  2. Δοκίμασα τα πάντα.. Απο firmware , radio κτλ... Το πρόβλημα παλιά δεν υπήρχε.. Τελικά το πήγα σήμερα.. Μου είπαν οτι έτυχε και σε άλλους.. ΑΣΕ...
  3. Γειά σας παιδιά.. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι έκδοση SPL (Bootloader) έχει το Diamond του ? Πήρα το diamond απο πλαίσιο και ξαφνικά δεν λειτουργεί καθόλου το bluetooth+wireless και θέλω να γυρίσω σε εργοστασιακό SPL + ROM για λόγους εγγύησης.. Ευχαριστώ..
  4. paidia exw kai egw to htc touch diamond kai thelw na sas enhmerwsw oti h mpataria _DEN_ krataei 2 meres opws proanaferthike me arketi xrisi... h mpataria einai 900mah kai ean steileis kai dexteis to poly 5 sms kai miliseis 6 thlefwna 3' to kathena den vgazei mish mera...!! Shmera to anoixa apo tis 8 to prwi kai milisa 4 fores peripou 2 lepta to kathe thlefonima kai to apogeyma stis 6 eixa 10% mpataria..!! einai to megalytero meiwnektima tou h mpataria na xeretai..!!! PREPEI kathe fora poy mpainw sto amaxi na to fortizw gia na mhn mou svisei mexri to vradi... ELEOS Skeftomai na agorasw mia megaliteri mpataria alla mou eipan oti tha ginei 4-6mm poio megalo se paxos me thn 1340mah kai 10 mm me thn 1800mah. Kata ta alla einai kosmima..
  5. Παιδιά ενδιαφέρομαι για ένα Honda Dio 50cc. Βασικά θα ήθελα να με ενημερώσουν οι γνώστες για: 1)Πόσα κυβικά εκατοστά μπορώ να το φτάσω το MAXIMUM 2)Σε τι τιμούλες μπορώ να το βρω και είναι καλά.. 3)Εάν μπαίνει άλλος κινητήρας επάνω και εάν ναι ποιός και πόσα cc 4)Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή καλύτερη ? ** Γενικά ενδιαφέρομαι για 2T scooter ** Όποιος γνωρίζει ας με ενημερώσει με ένα pm. Ευχαριστώ.
  6. Δεν γίνεται να δουλέψει αυτό το πράγμα που λέτε ρε παιδιά..!! Ακόμη και αυτό που πουλάνε έξω για turbo απλά δεν κάνει τίποτα..!! Και γενικά μην πιστεύετε αυτούς που πουλάνε γιατί απλά να πουλήσουν θέλουν.. Εμένα παλιότερα ένας στην Θεσ/νικη μου έλεγε ότι εάν πάρω μία πατέντα που είχε με ενα λαιμό για α βάζεις 2 καρμπ. θα πετάει το παπί..!! ΌΤΙ ΝΑΝΑΙ..
  7. Βασικά δεν γίνεται η Kitaco να λέει για το ροτοράκι της "This unit is good up to 15,000 RPM's!" Και ο άλλος για το κινέζικο να λέει 20,000RPM... Απλά είναι απάτη και πιστεύω ότι τέτοια άτομα θα πρέπει να τους βάζουμε στην "Μαύρη λίστα".. Και αυτό που ισχύει είναι ότι όσο αυξάνονται τα κυβικά εκατοστά "CC" τόσο λιγότερες στροφές ανεβάζει ο κινητήρας..!!!!! Δεν αναφέρομαι στις μοίρες διάρκειας αλλά στις μοίρες ανάμεσα από το ένα αμύγδαλο και το άλλο. Ευχαριστώ πάντος.
  8. Μην πιστεύετε τις βλακείες που γράφει ο καθένας για να πουλήσει ρε παιδιά.. Ελεος.. 20.000 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ...!! τόσες στροφές βαράνε τα αγωνιστικά 2Τ. Κανένας να με ενημερώσει για την ερώτηση για τους εκκεντροφόρους ?
  9. Παιδιά κάποιος να μου λύσει μία απορία... Ο εκκεντροφόρος απο Astrea Honda και απο C90 απο άποψη μοιρών των αμυγδάλων είναι ίδιοι ? Δηλαδή η γωνία που σχηματίζουν τα αμύγδαλα είναι ίδια ? Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος σας διαγράμματα ? Ευχαριστώ...
  10. Αυτό που πρέπει να αλλαχτεί είναι η CDI και ο σταθεροποιητής. Μπορείς να τα κάνεις μονος σου αυτά.. Απλά φισάκια είναι.
  11. Na allaxeis hlektroniki kai katharises ;)
  12. Σου ξαναλέω.. Ποιό παπι...????!!! Αλλά γενικά μπορείς να πας να πάρεις σκληρά ελατήρια.. Αλλά πρόσεχε δεν εννοώ να πας να πάρεις από ένα μαγαζί και καλά racing (kitaco , takegawa) και ********... Θα βρεις ένα μαγαζάκι που θα ασχολείται με ελατήρια και θα τους δώσεις ένα δικό σου να το μετρήσουν . Στην συνέχεια θα αγοράσεις για παράδειγμα ένα με 20-40% μεγαλύτερο δείκτη σκληρότητας.
  13. Έπρεπε αλλά δεν διαθέτω 400 € για καρμ... Πραγματικά το ήθελα ...!! ;)
  14. Πολλαπλασιαστή έχω έναν Japan (Racing) και καλά.. Αλλά πλέον έχει αντικατασταθεί με άλλον απο 200αρι. grigoriso: Όσο για να στο κάνω μακάρι να υπήρχε χρόνος... Άσχετο: Τώρα περιμένω και το καινούριο μου καρμπυρατεράκι Keihin PWK 28.
  15. Καμία ιδέα για το τι πιστεύετε ότι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο..?
  16. 65mm είναι στο βιντεάκι στο youtube. Τώρα το πιστόνι που φοράω είναι 61mm και σκοπεύω να το κατεβάσω στα 57mm για να το κυκλοφορώ πιο άνετα μιας και θα το κατεβάσω Λάρισα σε 2 εβδομάδες το πολύ..
  17. Κοίτα το παπί είναι έτσι εδώ και 7 χρόνια .. Όταν ήμουν 3 Λυκίου το παράτησα.. Έπειτα μετά απο 5 χρόνια είπα να το ξανάβγάλω.. Αυτά τα οποία έκανα τώρα για να το φτιάξω είναι.. Δισκόφρενο από innova Ξανάβάφτηκε το ίδιο χρώμα γιατί οι παππούδες στην αποθήκη το είχαν διαλύσει.. Έκλεισα τα φλας Έφτιαξα καινούριο κύλινδρο γιατί τον παλιό μου τον έσκισε ένας ΑΚΥΡΟΣ μάστορας εδώ στην Λάρισα. Και τώρα στο τέλος προστέθηκε ένας μικρός εγκέφαλος που ρυθμίζει την ανάφλεξη, κόφτη κτλ κτλ.. Γενικά η βελτίωση πρέπει να μας πήρε σε άθροισμα 2 χρόνια γιατί ασχολούμασταν μόνο στον ελεύθερο μας χρόνο με αυτό..
  18. Και οι τελευταίες φωτογραφίες που έχω βγάλει.. http://www.shareapic.net/preview3/007640714.jpg http://www.shareapic.net/preview3/007640711.jpg http://www.shareapic.net/preview3/007640742.jpg http://www.shareapic.net/preview3/007640740.jpg http://www.shareapic.net/preview3/007640713.jpg http://www.shareapic.net/preview3/007647466.jpg http://www.shareapic.net/preview3/007647468.jpg http://www.shareapic.net/preview3/007647467.jpg http://www.shareapic.net/preview3/007647465.jpg Πριν καμία εβδομάδα προστέθηκαν οι ζάντες αλουμινίου και κατέβηκε o κινητήρας για να προστεθεί ένας μικρός εγκέφαλος που ρυθμίζει την ανάφλεξη κτλ.. Θα αργήσω να ενημερώσω μιας και είμαι λιγάκι πιεσμένος λόγο πρακτικής πτυχιακής και δουλειάς ταυτόχρονα και δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος.. http://www.shareapic.net/preview3/007640965.jpg (Από το κινητό) Μπλιαχ..
  19. Μετά από αρκετό καιρό αποφασίσαμε μαζί με τον borbo να επαναφέρουμε στην ζωή το γνωστό σε πολλούς παπάκι μας.. Χαρακτηριστικά: Κατασκευαστής: YAMAHA Μοντέλο: Townmate T-50 Χρονολογία: 1984 Το μόνο που απομένει είναι ο καινούριος στρόφαλος (καθώς ο παλιός τώρα είναι βαθιά μέσα στα σκουπίδια καθώς έσπασε πριν από μερικές εβδομάδες σε μία αρκετά επώδυνη δοκιμή... ) και η τελειοποίηση του χειροκίνητου συμπλέκτη που αργότερα ενδέχεται να τον μετατρέψουμε σε υδραυλικό... Σας παραθέτω μία φωτογραφία για το πώς ήταν το μηχανάκι εργοστασιακό και πώς κατέληξε με την λίγη τρέλα που έχουμε για το αντικείμενο.. Πριν: http://www.scootershop.ru/scooters/pics/025_1.jpg http://www.scootershop.ru/scooters/pics/1120_3.jpg http://www.scootershop.ru/scooters/pics/1120_4.jpg http://www.scootershop.ru/scooters/pics/1120_5.jpg Μετά: http://www.shareapic.net/preview3/007641140.jpg http://www.shareapic.net/preview3/007640962.jpg Και το σημείο με τις περισσότερες πατέντες... (Δεν έχει μείνει τίποτα εργοστασιακό εκτός από τα κάρτερ) http://www.shareapic.net/preview3/007640712.jpg http://www.shareapic.net/preview3/007640715.jpg Σε λίγο καιρό θα ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες μιας και το μοτέρ έχει κατέβει λόγο του προβλήματος που προανέφερα.. Το παπάκι μας τώρα βρίσκεται ....... που αλλού... ;;;;; http://www.shareapic.net/preview3/007640778.jpg Μετά από αρκετό καιρό μίας και μας δημιούργησε ένας ρεκτιφιατζής στην Λάρισα πρόβλημα στον κύλινδρο (Τον κατέστρεψε τελείως..) αναγκαστήκαμε να φτιάξουμε καινούριο και πλέον το μηχανάκι είναι έτοιμο... Πάρτε μια γεύση... http://www.shareapic.net/preview3/007640709.jpg Περιμένω εντυπώσεις και γενικά ιδέες για το τι πιστεύετε ότι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο..! Ευχαριστώ.
  20. Koita.. To thyridoma einai poly symantiko kata thn beltiwsh.. APLA den prokeitai na soy kanei meletimenes thyrides kai ayto einai sigouro.. Giati Oyte posa kybika einai to mhxanaki xerei oyte poses strofes anebazei.. Opote NAI ta 100 EINAI PARA PARA PARA polla... Egw ekana 5-6 wres gia na anoixw tis dikes moy thyrides (Kai kamia wra gia ypologismous).. Opote na xereis kai na ypologizeis oti ean soy kanei kanena misawro TOTE kati ginetai... hmoyn mporsta se mastora poy ekane thyrides mesa se misawro..!!!! APISTEYTO evale ena konino frezaki kai ayto htan olo...
  21. powerman95 πρίν κανένα 3 μηνο το είχα 68mm κοντά 220cc (αλλά τώρα το έχω κατεβάσει στα 61 γιατί μου έιχα σπάσει σαζμάν στρόφαλος και 1 ψαλίδι απο C90. Και σε 2-3 εβδομάδες θα το ξαναβγάλω μιας και κάνει που και που ζέστη ;P.. Όσο για τα λεφτά το φτιάχνω μόνος μου οπότε γλυτώνω αρκετά που θα ήταν να δώσω σε μάστορες. Τωρα για τα υπόλοιπα έχω ένα φιλαράκι ο οποίος έχει μηχανουργείο και μου κάνει αρκετά καλές τιμές.. Όσο για εξάτμιση μπορείς να βρείς μια όμοιά της με όνομα Protech..
  22. Exw kairo na mpw alla blepw oti genika sto thema edw poloi apo esas den exete basikes gnwseis kai ektos apo aytos thelete na kanete kai progmata poy den ginonte.. H anaflexi einai ena apo ta symantikotera pragmata gia thn apodosh enws kinith...!!! Gia na baleis reymata kai na peis oti einai gia > 100 kybika ekatosta soy prepei na skaseis panw apo 500 euro.. !!! OPOTE... Pios o logos poy theleis na baleis volanaki opws to les ?? Ti tha kerdiseis peran apo roph strepseos apo tis 1000-4000 strofes ? Apla tha to akoys na strofarei grhgora kai na paei kala sta mpam kai tha nomizeis oti ******.. Alla meta tis 4000 strofes den tha exeis dynamh.. Ayta.. Ean thes me pisteyeis kai apla alafrwneis to volan soy kaneis kamia perielixi sta idi yparxoysa pinia kai bazeis elafritera dynatotero pol/sth.. sthn alh periptwsh skas tsampa ta lefta kai den exeis kai fwta ;) Apla skepsoy to...
  23. Να μην κάνεις ******** γιατί θα το έχουν τύψεις για όλη τους την ζωή... Γενικά κακώς το έχεις χωρίς να το γνωρίζουν και οι 2 τους..
×
×
  • Create New...