baiosss Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Λεπτομέρεια, αλλά από όσο διαβάζω στη Γαλλία είναι υποχρεωτικό μέσα στη συσκευασία κινητών να υπάρχουν ακουστικά. Γάλλοι που αγόρασαν πίξελ 4α και 5 από κει είχαν μέσα, ενσύρματα βεβαια. Μπορεί κάποιος όταν παραλάβει από Fnac να μας πει αν αυτό ισχύει και για τις παραγγελίες από Γαλλία προς εξωτερικό; Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠώς θα βάλουν ενσύρματα ακουστικά στο Pixel 5 αφού δεν έχει audio jack :) εκτός αν βάλουν και ανταπτορα μαζί. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Ευχαρίστως θα ενημερώσω όταν παραλάβω γιατί από ότι είδα σήμερα το κινητό έφυγε την επόμενη μέρα της παραγγελίας και μάλιστα Σάββατο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Πώς θα βάλουν ενσύρματα ακουστικά στο Pixel 5 αφού δεν έχει audio jack :) εκτός αν βάλουν και ανταπτορα μαζί. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Type c ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Με αντάπτορα νομίζω, θα ψάξω να βρω το ποστ στο reddit που το είχα διαβάσει Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Type c ακουστικά;Σωστό κι αυτό. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Λεπτομέρεια, αλλά από όσο διαβάζω στη Γαλλία είναι υποχρεωτικό μέσα στη συσκευασία κινητών να υπάρχουν ακουστικά. Γάλλοι που αγόρασαν πίξελ 4α και 5 από κει είχαν μέσα, ενσύρματα βεβαια. Μπορεί κάποιος όταν παραλάβει από Fnac να μας πει αν αυτό ισχύει και για τις παραγγελίες από Γαλλία προς εξωτερικό; Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς θα βάλουν ενσύρματα ακουστικά στο Pixel 5 αφού δεν έχει audio jack :) εκτός αν βάλουν και ανταπτορα μαζί. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Type c ακουστικά; Με αντάπτορα νομίζω, θα ψάξω να βρω το ποστ στο reddit που το είχα διαβάσει Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστό κι αυτό. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Type C... Δείτε στο Video Review στα γαλλικά... 1:04--> Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Και στο 3 xl που είχα, υπήρχε αντάπτορας. Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Και στο 3 xl που είχα, υπήρχε αντάπτορας. Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και type c ακουστικά επίσης. Ο ανταπτορας ήταν type c σε jack αν θυμάμαι καλά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Προς απογοήτευσή μου το fnac το χει μόνο σε μαύρο.. Άντε να βρεις τώρα από κάπου το sage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Προς απογοήτευσή μου το fnac το χει μόνο σε μαύρο.. Άντε να βρεις τώρα από κάπου το sage. Ναι στην Γαλλία ακόμα και στο Google Store έχει μόνο το μαύρο! https://www.clubic.com/pro/entreprises/google/actualite-16382-en-france-le-pixel-5-ne-sera-disponible-qu-en-noir.html Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Αμαζον. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Τι παίχτηκε Fnac; Μέχρι χτες είχε τιμή στα 629 (+11 μεταφορικά) στο κατάστημα τους, τώρα μπήκα και βλέπω τιμή 764 (και δωρεάν μεταφορικά). Μάλιστα το Pixel 5 που είχα στο cart μου στην παλιά τιμή το δείχνει unavailable... Edit: λάθος μου, το 764 που βλέπω είναι «Sold by Civic Telecom», της Fnac είναι πάλι out of stock. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 (edited) Αμαζον. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Μόνο στο Amazon.com. Από Αμερική. 1200 κάπου. Στα ευρωπαϊκά δε το βρήκα. UK μόνο π σ ευρώ πάει πάνω από 800 π πιστεύω δεν αξίζει. Edited November 23, 2020 by thanos55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Τα sorta sage Pixel 5 στο Amazon.co.UK, έχουν εξαντληθεί και ο πωλητής δεν είναι το ιδιο το Amazon αλλά άλλοι πωλητές που το πωλούν πιο ακριβά. Το μαύρο Pixel 5 αντιθέτως που είναι σε stock, είναι στις 599 Λίρες. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Google store UK / DE διαθέσιμο σε πράσινο. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Δεν αποστέλλει Ελλάδα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Mail forwarding address, κάνε μια αναζήτηση στο google, χρησιμοποιούμε αρκετοί τέτοιες υπηρεσίες. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Google store UK / DE διαθέσιμο σε πράσινο. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Πάντως το Sorta Sage με το που εμφανίζεται στα Google Store, γίνεται Out Of Stock σε λίγες ώρες! Όλοι/ες το πρασινάκι θέλουν... Στο DE είναι πάλι out of stock! Σε λίγο μάλλον και στο UK! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Πάντως το Sorta Sage με το που εμφανίζεται στα Google Store, γίνεται Out Of Stock σε λίγες ώρες! Όλοι/ες το πρασινάκι θέλουν... Στο DE είναι πάλι out of stock! Σε λίγο μάλλον και στο UK!Είναι πολύ ωραία χρωματική επιλογή! Το μαύρο είναι λίγο βαρετό. Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 (edited) Λέτε να βγει ξανά διαθέσιμο σύντομα σε sage; Από το Google Γερμανίας θα το πάρω. Ευχαριστώ τον Shuffle για την συμβουλή. Edited November 24, 2020 by thanos55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Είναι πολύ ωραία χρωματική επιλογή! Το μαύρο είναι λίγο βαρετό. Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒέβαια, με μία θήκη όπως χρησιμοποιεί το 99% των χρηστών, χάνεται όλη η ουσία μιας και θα φαίνεται μόνο η μπροστά όψη. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Είναι πολύ ωραία χρωματική επιλογή! Το μαύρο είναι λίγο βαρετό. Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕ δεν το λες και φοβερή χρωματική επιλογή. Σαν σκατουλί είναι ολίγον. Αν είχε το πιο δροσερό πράσινο χρώμα των iPhones 12 η το γαλάζιο του Pixel 4a που βγήκε πρόσφατα, θα έλεγα ναι. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Λεπτομέρεια, αλλά από όσο διαβάζω στη Γαλλία είναι υποχρεωτικό μέσα στη συσκευασία κινητών να υπάρχουν ακουστικά. Γάλλοι που αγόρασαν πίξελ 4α και 5 από κει είχαν μέσα, ενσύρματα βεβαια. Μπορεί κάποιος όταν παραλάβει από Fnac να μας πει αν αυτό ισχύει και για τις παραγγελίες από Γαλλία προς εξωτερικό; Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρέλαβα από fnac. Έχει ακουστικά μέσα, ενσύρματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 That's a minor plus I guess :D Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει; Κανένα ίχνος κενού; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Το παρήγγειλα στις 16 και ήρθε στις 24. Δεν ξέρω τι είναι αυτό το κενό, δεν βλέπω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts