manwlis77 Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Εδώ λέει τι πρέπει να κάνεις μετά https://forum.xda-developers.com/t/no-root-enable-native-call-recording-working-even-after-reboot.4008239/ Ένα λεπτό υπόθεση είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες ..... και τους δυο σας :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά απο bangood. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε μελλοντικά πρόβλημα με τις μπάντες για το 5g;προχωράμε άφοβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Ανέβασαν το official firmware .. 8.12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Που τι πώς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 https://www.oneplus.com/gr/support/softwareupgrade/details?code=PM1605596915581 Εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliask2004 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Ερώτηση. Από πότε άνοιξε το 5G η COSMOTE για το 8t ? Εγώ σήμερα το παρατήρησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Πότε θα βγει beta, γνωρίζει κανείς κάτι? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά απο bangood. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε μελλοντικά πρόβλημα με τις μπάντες για το 5g;προχωράμε άφοβα;Χθες το παρήγγειλα, στα 474. Δεν γνωρίζω για 5g, λογικά θα έχει. Γιατί να μην έχει? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Πότε θα βγει beta, γνωρίζει κανείς κάτι? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χθες το παρήγγειλα, στα 474. Δεν γνωρίζω για 5g, λογικά θα έχει. Γιατί να μην έχει? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν κάνω λάθος έχει ήδη βγει. https://www.xda-developers.com/oneplus-8t-first-oxygenos-11-open-beta-android-11/amp/ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbfan Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Απο την Πεμπτη ανοιξε, εγω εστειλα και εχω 5G απο Παρασκευη. Rewgards dbfan Παράθεση Regards DBFAN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Οσοι εχετε συσκευη απο banggood με global rom εχετε 5g στην cosmote? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Απο wind εχουμε τιποτα για 5g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Οσοι εχετε συσκευη απο banggood με global rom εχετε 5g στην cosmote? Oχι απο banggood αλλα εχω κινεζικη συσκευη kb2000 με global rom. 5g στην cosmote κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Έβαλε κάποιος την τελευταία ενημέρωση να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το 8t και έχω κάποιες απορίες.. 1) Όλα τα skroutzμαγαζα εισάγουν από Κίνα οπότε και έχει μόνο 1 χρόνο official εγγύηση ή 2 εγγύηση καταστήματος? 2) Λογικά το Amazon είναι official reseller? 3) Πιστεύετε ότι μέχρι τον Μάιο θα υπάρξει σημαντική μείωση στην τιμή, τώρα στο Amazon έχει ~530, υπάρχει περίπτωση να πέσει πχ στα 450 σχετικά σύντομα μιας και βγήκε η σειρά 9. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Καλημέρα στην παρέα, κάτοχος της συσκευής εδώ και 2 μέρες. Δεν πήρα το κινητό για την κάμερα του και ούτε περίμενα κάτι εκπληκτικό σε απόδοση κάμερας αφού ήμουν ενήμερος για το που "πονάει" η συσκευή. Έπεσα από τα σύννεφα όμως όταν σε σύγκριση με το παλιό μου Oneplus 6t (χρησιμοποιώντας στοκ app και στις 2 συσκευές) είδα καλύτερα αποτελέσματα στο Oneplus 6t! Όχι βέβαια σε όλες τις περιπτώσεις αλλά σε ένα σεβαστό ποσοστό, ειδικά φωτογραφίζοντας πρόσωπα, οι φωτό από το Oneplus 6t είναι εμφανώς καλύτερες. Σε έγκριση βέβαια με iphone 12pro max η διαφορά είναι χαοτική. Δεν είχα περίμενα να συγκρίνονται αλλά η διαφορά είναι μεγαλύτερη του αναμενόμενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Παιδια σκεφτομαι να το αγορασω απο την προσφορα του bangood. Διαβασα για προβληματα με reception, κακο σημα και προβληματα με wifi. Ισχυει η ηταν μονο σε πρωτες παρτιδες και φτιαχτηκε με αναβαθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Παιδια σκεφτομαι να το αγορασω απο την προσφορα του bangood. Διαβασα για προβληματα με reception, κακο σημα και προβληματα με wifi. Ισχυει η ηταν μονο σε πρωτες παρτιδες και φτιαχτηκε με αναβαθμισεις? Παίζει σχεδόν πάντα σε αυτή την τιμή στο bg, πιστεύω οτι είναι κρίμα για 70-80 να χάσεις την επίσημη εγγύηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Παίζει σχεδόν πάντα σε αυτή την τιμή στο bg, πιστεύω οτι είναι κρίμα για 70-80 να χάσεις την επίσημη εγγύηση! Απο το λιγο που εψαξα ειδα οτι η εγγυηση ισχυει κανονικα. Το θεμα ειναι αν υπαρχουν οντως θεματα με τις κεραιες και δεν εχει καλο σημα. Ειμαι μεταξυ αυτου και του F3 αλλα για να πω την αληθεια η καμερα στη κεντρο που εχει το F3 δε μαρεσει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Απο το λιγο που εψαξα ειδα οτι η εγγυηση ισχυει κανονικα. Το θεμα ειναι αν υπαρχουν οντως θεματα με τις κεραιες και δεν εχει καλο σημα. Ειμαι μεταξυ αυτου και του F3 αλλα για να πω την αληθεια η καμερα στη κεντρο που εχει το F3 δε μαρεσει καθολου Επειδή το είχα ρωτήσει και εγώ πριν λίγες μέρες, κατά 99% δεν ισχύει. Διαφορετικά κάνεις δεν θα αγόραζε από το επίσημο site ή από το Amazon! Αν πάθεις το οτιδήποτε θα πρέπει να το στείλει Κίνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Επειδή το είχα ρωτήσει και εγώ πριν λίγες μέρες, κατά 99% δεν ισχύει. Διαφορετικά κάνεις δεν θα αγόραζε από το επίσημο site ή από το Amazon! Αν πάθεις το οτιδήποτε θα πρέπει να το στείλει Κίνα! Θα το ψαξω λιγο παραπανω αλλα νομιζω πως σε καλυπτει. Ισως βεβαια να μην ισχυει, η διαφορα παντως ειναι πολυ μεγαλη, μιλαμε για 250ε. Γνωριζεις τιποτα για το θεμα με το σημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Θα το ψαξω λιγο παραπανω αλλα νομιζω πως σε καλυπτει. Ισως βεβαια να μην ισχυει, η διαφορα παντως ειναι πολυ μεγαλη, μιλαμε για 250ε. Γνωριζεις τιποτα για το θεμα με το σημα; Το θέμα της εγγύησης έχει συζητηθεί πολλές φορές και σε αυτό το φόρουμ και στο insomnia. Στο Amazon είναι σχεδόν μόνιμα στα 530 και το Amazon είναι επίσημος reseller. Για το σήμα πρώτη φορά το ακούω από εσένα, συνήθως για την κάμερα γκρινιάζει π κόσμος! Που το διάβασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Απο το λιγο που εψαξα ειδα οτι η εγγυηση ισχυει κανονικα. Το θεμα ειναι αν υπαρχουν οντως θεματα με τις κεραιες και δεν εχει καλο σημα. Ειμαι μεταξυ αυτου και του F3 αλλα για να πω την αληθεια η καμερα στη κεντρο που εχει το F3 δε μαρεσει καθολου Εγγύηση έχει για ένα χρόνο αντί για δυο. Από oneplus πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Εγγύηση έχει για ένα χρόνο αντί για δυο. Από oneplus πάντα. Αυτό το έχω διαβάσει και εγώ αλλά οι απόψεις διίστανται. Έχουμε κάποιο επίσημο source της oneplus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Το θέμα της εγγύησης έχει συζητηθεί πολλές φορές και σε αυτό το φόρουμ και στο insomnia. Στο Amazon είναι σχεδόν μόνιμα στα 530 και το Amazon είναι επίσημος reseller. Για το σήμα πρώτη φορά το ακούω από εσένα, συνήθως για την κάμερα γκρινιάζει π κόσμος! Που το διάβασες? για το σημα το ειδα σημερα πρωτη φορα σε αυτο το βιντεο και με λιγο ψαξιμο ειδα οτι εχει θεμα αρκετος κοσμος η προσφορα ειναι αυτη εδω, μιλαω για το 256, δεν ξερω αν αυτο πουλανε ισπανια https://www.banggood.com/OnePlus-8T-5G-Global-Rom-NFC-Android-11-12GB-256GB-Snapdragon-865-6_55-inch-FHD+-HDR10+-120Hz-Fluid-AMOLED-Screen-48MP-Quad-Camera-65W-Warp-Charge-Smartphone-p-1759544.html?utm_campaign=2983576_2018&utm_content=10535&p=6G10102983576201511A&fbclid=IwAR1wWw7dsJ1xoaDM3mAgxJI3mEnSWrHrpz-Z-s0wf7qWxhbIHNgb-IP9jCc&cur_warehouse=HK&ID=6287837 Εγγύηση έχει για ένα χρόνο αντί για δυο. Από oneplus πάντα. και εγω αυτο εχω διαβασει, η αληθεια εινια οτι αν ισχυει αυτο προσωπικα ειμαι καλυμενος, η χρηματικη διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts