empeiros Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 (edited) Καλησπερα Σε Wind σας βγαζει επιλογη 5g στο δικτυο; Θελει καμμια περιεργη ρυθμιση; Sent from my KB2003 using Tapatalk Όχι δε βγάζει γιατί δεν είναι πιστοποιημένη συσκευή από τη Wind ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χθες έκανα ένα speedtest με κάρτα Cosmote στο oneplus 8t και είχα 5g χωρίς προηγουμένως να το έχω ενεργοποιήσει στην κάρτα. Υποθέτω ότι η Cosmote θα προσθέσει τη συσκευή στις πιστοποιημένες συσκευές σύντομα https://www.speedtest.net/my-result/a/7098214682 Edited March 4, 2021 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό τώρα είμαι κάτοχος του oneplus 5 αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν δουλεύει η εγγραφή κλήσης γιατί μου είναι πολύ σημαντική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Παιδιά έχω το τηλέφωνο 4 μέρες. Η μπαταρία μου βγάζει τη μερα αλλά μου φαίνεται ότι τελειώνει πολύ γρήγορα. Υπάρχει περίπτωση μετά από κάποιες αρχικές φορτίσεις να τα πάει καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Καλορίζικο! Το ότι σου φαίνεται ότι τελειώνει γρήγορα δεν λέει κάτι, έχει σημασία η χρήση που του κάνεις. Πάντως δεν νομίζω ότι βελτιωνεται. Εμένα από την αρχή με την χρήση που του κάνω διαρκεί 2-3 μέρες και δεν έχει αλλάξει (το έχω 1μιση περίπου μήνα). Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 (edited) Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό τώρα είμαι κάτοχος του oneplus 5 αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν δουλεύει η εγγραφή κλήσης γιατί μου είναι πολύ σημαντική Το 8Τ έρχεται με google dialer , ως εκ τούτου δε δουλεύει η ηχογράφηση κλήσεων. Μπορείς να εγκαταστήσεις πρόσθετη εφαρμογή όπως η ACRPhone αλλά πρέπει να βάλεις το δικό της dialer αντί για τον dialer της google. Σημείωσε ότι αν χρειάζεσαι να κάνεις κλήση conference, με τρία άτομα δηλαδή, στο 8Τ δε την υποστηρίζει ούτε ο ACRPhone dialer, ούτε ο default google dialer, παρά μόνο ο Oneplus dialer. Όποτε δεν μπορείς να έχεις και ηχογράφηση κλήσεων και three party call. Δεν ξέρω τι ισχύει αν την κανείς root η αν κατεβάσεις καποιο app από το internet, τα αποφεύγω αυτά γιατί κάνω και τραπεζικές συναλλαγές μέσω κινητού. Edited March 8, 2021 by zagoreos Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Άμα αγοράσω αυτό OnePlus 8T KB2000 Global Rom από το Banggood θα έχω θέμα εδώ Ελλάδα με τις συχνότητες 4G και 5G και το NFC για τις ελληνικές τράπεζες γιατί θέλω την έκδοση με τα 12gb ram σε silver ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Παιδιά έχετε βρει πουθενά κάποιο μαγαζί που να πουλάει Tempered Glass της spigen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 (edited) Και επίσης θέλω ένα δεύτερο φορτιστή για να τον έχω στη δουλειά. Είδα κάτι κινέζικους στο ebay στα 30w που έχουν 15 ευρώ. Θα εμπιστεύοσασταν κάτι τέτοιο; https://www.ebay.com/itm/Dash-Charger-For-OnePlus-8T-8-Pro-7-Pro-7T-Pro-30W-5V-6A-Warp-Charger-Adapter-/265014219909?_trksid=p2349624.m46890.l49292 Γιατί ο γνήσιος 65 w έχει 60 ευρώ από Ελλάδα. Edited March 12, 2021 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Καλημέρα εγώ πήρα όταν το αγόρασα πριν κάτι μέρες αυτήν είναι πολύ καλή μου αρέσει κ έχω παραγγείλει κ μερικές από αλί https://www.skroutz.gr/s/26384428/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-OnePlus-8T.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Γτ λες έτσι για την αυθεντική; εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω την πράσινη που έχει τα Σχέδια κ καλά του εσωτερικού πανω Αυτη η θήκη που λες τα σπάει.. Πανέμορφη κ ταιριάζει γαντι.. Το γλυκοκοιταζω κ το one plus 8T.. Για την τιμη του κ αυτα που εχει πανω ειναι φοβερη συσκευή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Αυτήν τηνν έχω από πρώτη μέρα πολύ καλή θήκη κ προστατεύει κ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Αυτήν τηνν έχω από πρώτη μέρα πολύ καλή θήκη κ προστατεύει κ πολυ Καλησπέρα έχεις κάποιο Link για να την αγοράσω και εγώ την θήκη ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Καλησπέρα έχεις κάποιο Link για να την αγοράσω και εγώ την θήκη ευχαριστώ Εγω από σκρουτζ την πήρα αυτό είναι το λινκ https://www.skroutz.gr/s/26384428/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-OnePlus-8T.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα πάντως το θέμα με το Bluetooth δεν μου έχει λυθεί με την δεύτερη γραμμή που όταν χτυπάει δεύτερη γραμμή φεύγει η ομιλία από το ακουστικό κ πάει στο τηλέφωνο ή αλήθεια είναι έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα κ όταν αρχίσει η σεζόν κ είμαι στο τιμόνι με κλήσεις συνεχώς με βλέπω να το αλλαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 (edited) Εγω από σκρουτζ την πήρα αυτό είναι το λινκ https://www.skroutz.gr/s/26384428/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-OnePlus-8T.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα πάντως το θέμα με το Bluetooth δεν μου έχει λυθεί με την δεύτερη γραμμή που όταν χτυπάει δεύτερη γραμμή φεύγει η ομιλία από το ακουστικό κ πάει στο τηλέφωνο ή αλήθεια είναι έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα κ όταν αρχίσει η σεζόν κ είμαι στο τιμόνι με κλήσεις συνεχώς με βλέπω να το αλλαζω Έχεις συνδέσει κάποιο smartwatchμε το κινητό εμένα μου το έκανε αυτό το oneplus 5 όταν είχα συνδέσει το huawei gt2. Εγώ έχω ένα άλλο θέμα στην πλοήγηση στο internet έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο smooth έχω δοκιμάσει chrome,opera και mozila στο oneplus 5 ήταν smooth πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Edited March 16, 2021 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Ωχ αυτό δεν το είχα σκεφτεί ναι τo gt2 έχω κ εγώ είχες βρει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Ωχ αυτό δεν το είχα σκεφτεί ναι τo gt2 έχω κ εγώ είχες βρει κάποια λύση; Η λύση ήταν να απενεργοποιήσεις την ομιλία από το ρολόι αλλά πολλές φορές το ενεργοποιούσε μόνο όπου αναγκαστικά το πούλησα σε huawei κινητό δεν έχει θέμα σε δύο που το δοκίμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 (edited) Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω να είσαι καλά λοιπον επιασε αυτο δεν εχει καμια αποσυνδεση τα ακουστικα ταν εχω δευτερη γραμμη σε ευχαριστω πολυ βεβαια εχει δημιουργησει αλλο θεμα στο ρολοι τωρα που ομως με ενοχλει πολυ λιγοτερο απο το πρωτο θεμα οταν για καποιο λογο αποσυνδεση το ρολοι απο το κινητο μετα δεν συνδεεται αυτοματα οταν ερθω κοντα ξανα με το ρολοι πρπεει να παω απο το μενου του bluetooth βεβαια κατσε να δουμε τι θα εχει το καινουργιο ρολοι της oneplus να δουμε τιμη κ πως θα ειναι κ καπως ετσι θα τελειωσουν ολα υπομονη δυο μερες κ βλεπουμε τι κανουμε γτ κ το 9 φαινεται ενδιαφερον πολυ κ αν δω καλη καμερα θα πουλησω το 8t κ θα παρω εννια κατευθειαν Edited March 21, 2021 by dafly7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Ναι και εγώ το ρολόι της oneplus περιμένω αυτό με την αποσύνδεση ξέχασα να στο πω απλός η huawei το έχει κάνει έτσι για να δουλέψει καλά με τα δικά τις τηλέφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω το 8Τ , η ,8 pro. Πιο προτείνεται ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Είχα παλιά το Huawei 20 pro, το οποίο έκαναν αντικατάσταση συσκευή, επειδή είχε γκριζοπράσινη οθόνη. Υπάρχει τέτοιο θέμα στα OnePlus ;!!! Πως ελέγχουμε την ημερομηνία παραγωγής ; Αφορούσε τις αρχικές παρτίδες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Ανάλογα πόσα χρήματα διαθέτεις. Για μένα το 8T είναι περισσότερο value for money (γι αυτό και το αγόρασα κιόλας Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Ναι και εγώ το ρολόι της oneplus περιμένω αυτό με την αποσύνδεση ξέχασα να στο πω απλός η huawei το έχει κάνει έτσι για να δουλέψει καλά με τα δικά τις τηλέφωνα Με όλο το σεβεσμο των γνώσεων σου δεν νομίζω ότι είναι θέμα huawei το ρολόι κ τα συγκεκριμένα ακουστικά που έχω τα είχα σε Samsung note 10 plus κ μετά τα iPhone 11pro max κ δεν μου είχε κάνει κανένα τέτοιο πρόβλημα με μόνη παραφωνία το iPhone που δεν μπορούσες να κάνεις πολλά με το ρολόι κ την εφαρμογή όμως δεν είχε θέμα με τις κλήσεις νομίζω ότι είναι bag της oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Με όλο το σεβεσμο των γνώσεων σου δεν νομίζω ότι είναι θέμα huawei το ρολόι κ τα συγκεκριμένα ακουστικά που έχω τα είχα σε Samsung note 10 plus κ μετά τα iPhone 11pro max κ δεν μου είχε κάνει κανένα τέτοιο πρόβλημα με μόνη παραφωνία το iPhone που δεν μπορούσες να κάνεις πολλά με το ρολόι κ την εφαρμογή όμως δεν είχε θέμα με τις κλήσεις νομίζω ότι είναι bag της oneplus Α οκ εγώ το oneplus 5 είχα και μου τα έκανε και μπορεί να είναι θέμα της oneplus. Για να δούμε σε λίγες μέρες και το ρολόι της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Έχει αναφερθεί θέμα στην οθόνη, όπως στο 8 pro,, πράσινη οθόνη κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Έχει αναφερθεί θέμα στην οθόνη, όπως στο 8 pro,, πράσινη οθόνη κλπ. Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι άλλα δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts