Jump to content

OnePlus 8T

Guest74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα

Σε Wind σας βγαζει επιλογη 5g στο δικτυο;

Θελει καμμια περιεργη ρυθμιση;

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Όχι δε βγάζει γιατί δεν είναι πιστοποιημένη συσκευή από τη Wind

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χθες έκανα ένα speedtest με κάρτα Cosmote στο oneplus 8t και είχα 5g χωρίς προηγουμένως να το έχω ενεργοποιήσει στην κάρτα.

Υποθέτω ότι η Cosmote θα προσθέσει τη συσκευή στις πιστοποιημένες συσκευές σύντομα

https://www.speedtest.net/my-result/a/7098214682

Edited by empeiros

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό τώρα είμαι κάτοχος του oneplus 5 αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν δουλεύει η εγγραφή κλήσης γιατί μου είναι πολύ σημαντική

Παιδιά έχω το τηλέφωνο 4 μέρες.

Η μπαταρία μου βγάζει τη μερα αλλά μου φαίνεται ότι τελειώνει πολύ γρήγορα.

Υπάρχει περίπτωση μετά από κάποιες αρχικές φορτίσεις να τα πάει καλύτερα;

Καλορίζικο!

Το ότι σου φαίνεται ότι τελειώνει γρήγορα δεν λέει κάτι, έχει σημασία η χρήση που του κάνεις. Πάντως δεν νομίζω ότι βελτιωνεται. Εμένα από την αρχή με την χρήση που του κάνω διαρκεί 2-3 μέρες και δεν έχει αλλάξει (το έχω 1μιση περίπου μήνα).

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό τώρα είμαι κάτοχος του oneplus 5 αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν δουλεύει η εγγραφή κλήσης γιατί μου είναι πολύ σημαντική

Το 8Τ έρχεται με google dialer , ως εκ τούτου δε δουλεύει η ηχογράφηση κλήσεων.

Μπορείς να εγκαταστήσεις πρόσθετη εφαρμογή όπως η ACRPhone αλλά πρέπει να βάλεις το δικό της dialer αντί για τον dialer της google.

Σημείωσε ότι αν χρειάζεσαι να κάνεις κλήση conference, με τρία άτομα δηλαδή, στο 8Τ δε την υποστηρίζει ούτε ο ACRPhone dialer, ούτε ο default google dialer, παρά μόνο ο Oneplus dialer.

Όποτε δεν μπορείς να έχεις και ηχογράφηση κλήσεων και three party call.

Δεν ξέρω τι ισχύει αν την κανείς root η αν κατεβάσεις καποιο app από το internet, τα αποφεύγω αυτά γιατί κάνω και τραπεζικές συναλλαγές μέσω κινητού.

Edited by zagoreos
GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T

Άμα αγοράσω αυτό OnePlus 8T KB2000 Global Rom από το Banggood θα έχω θέμα εδώ Ελλάδα με τις συχνότητες 4G και 5G και το NFC για τις ελληνικές τράπεζες γιατί θέλω την έκδοση με τα 12gb ram σε silver ευχαριστώ

Και επίσης θέλω ένα δεύτερο φορτιστή για να τον έχω στη δουλειά.

Είδα κάτι κινέζικους στο ebay στα 30w που έχουν 15 ευρώ. Θα εμπιστεύοσασταν κάτι τέτοιο;

https://www.ebay.com/itm/Dash-Charger-For-OnePlus-8T-8-Pro-7-Pro-7T-Pro-30W-5V-6A-Warp-Charger-Adapter-/265014219909?_trksid=p2349624.m46890.l49292

Γιατί ο γνήσιος 65 w έχει 60 ευρώ από Ελλάδα.

Edited by patrik

Καλημέρα εγώ πήρα όταν το αγόρασα πριν κάτι μέρες αυτήν είναι πολύ καλή μου αρέσει κ έχω παραγγείλει κ μερικές από αλί

https://www.skroutz.gr/s/26384428/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-OnePlus-8T.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Γτ λες έτσι για την αυθεντική; εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω την πράσινη που έχει τα Σχέδια κ καλά του εσωτερικού πανω

Αυτη η θήκη που λες τα σπάει.. Πανέμορφη κ ταιριάζει γαντι.. Το γλυκοκοιταζω κ το one plus 8T.. Για την τιμη του κ αυτα που εχει πανω ειναι φοβερη συσκευή!!

Αυτήν τηνν έχω από πρώτη μέρα πολύ καλή θήκη κ προστατεύει κ πολυ

Αυτήν τηνν έχω από πρώτη μέρα πολύ καλή θήκη κ προστατεύει κ πολυ

Καλησπέρα έχεις κάποιο Link για να την αγοράσω και εγώ την θήκη ευχαριστώ

Καλησπέρα έχεις κάποιο Link για να την αγοράσω και εγώ την θήκη ευχαριστώ

Εγω από σκρουτζ την πήρα αυτό είναι το λινκ

https://www.skroutz.gr/s/26384428/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-OnePlus-8T.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα πάντως το θέμα με το Bluetooth δεν μου έχει λυθεί με την δεύτερη γραμμή που όταν χτυπάει δεύτερη γραμμή φεύγει η ομιλία από το ακουστικό κ πάει στο τηλέφωνο ή αλήθεια είναι έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα κ όταν αρχίσει η σεζόν κ είμαι στο τιμόνι με κλήσεις συνεχώς με βλέπω να το αλλαζω

Εγω από σκρουτζ την πήρα αυτό είναι το λινκ

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα πάντως το θέμα με το Bluetooth δεν μου έχει λυθεί με την δεύτερη γραμμή που όταν χτυπάει δεύτερη γραμμή φεύγει η ομιλία από το ακουστικό κ πάει στο τηλέφωνο ή αλήθεια είναι έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα κ όταν αρχίσει η σεζόν κ είμαι στο τιμόνι με κλήσεις συνεχώς με βλέπω να το αλλαζω

Έχεις συνδέσει κάποιο smartwatchμε το κινητό εμένα μου το έκανε αυτό το oneplus 5 όταν είχα συνδέσει το huawei gt2.

Εγώ έχω ένα άλλο θέμα στην πλοήγηση στο internet έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο smooth έχω δοκιμάσει chrome,opera και mozila στο oneplus 5 ήταν smooth πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

Edited by liam69

Ωχ αυτό δεν το είχα σκεφτεί ναι τo gt2 έχω κ εγώ είχες βρει κάποια λύση;

Ωχ αυτό δεν το είχα σκεφτεί ναι τo gt2 έχω κ εγώ είχες βρει κάποια λύση;

Η λύση ήταν να απενεργοποιήσεις την ομιλία από το ρολόι αλλά πολλές φορές το ενεργοποιούσε μόνο όπου αναγκαστικά το πούλησα σε huawei κινητό δεν έχει θέμα σε δύο που το δοκίμασα

Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω να είσαι καλά

λοιπον επιασε αυτο δεν εχει καμια αποσυνδεση τα ακουστικα ταν εχω δευτερη γραμμη σε ευχαριστω πολυ βεβαια εχει δημιουργησει αλλο θεμα στο ρολοι τωρα που ομως με ενοχλει πολυ λιγοτερο απο το πρωτο θεμα οταν για καποιο λογο αποσυνδεση το ρολοι απο το κινητο μετα δεν συνδεεται αυτοματα οταν ερθω κοντα ξανα με το ρολοι πρπεει να παω απο το μενου του bluetooth βεβαια κατσε να δουμε τι θα εχει το καινουργιο ρολοι της oneplus να δουμε τιμη κ πως θα ειναι κ καπως ετσι θα τελειωσουν ολα υπομονη δυο μερες κ βλεπουμε τι κανουμε γτ κ το 9 φαινεται ενδιαφερον πολυ κ αν δω καλη καμερα θα πουλησω το 8t κ θα παρω εννια κατευθειαν

Edited by dafly7

Ναι και εγώ το ρολόι της oneplus περιμένω αυτό με την αποσύνδεση ξέχασα να στο πω απλός η huawei το έχει κάνει έτσι για να δουλέψει καλά με τα δικά τις τηλέφωνα

Είχα παλιά το Huawei 20 pro, το οποίο έκαναν αντικατάσταση συσκευή, επειδή είχε γκριζοπράσινη οθόνη.

Υπάρχει τέτοιο θέμα στα OnePlus ;!!!

Πως ελέγχουμε την ημερομηνία παραγωγής ;

Αφορούσε τις αρχικές παρτίδες ;

Ανάλογα πόσα χρήματα διαθέτεις.

Για μένα το 8T είναι περισσότερο value for money (γι αυτό και το αγόρασα κιόλας

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Ναι και εγώ το ρολόι της oneplus περιμένω αυτό με την αποσύνδεση ξέχασα να στο πω απλός η huawei το έχει κάνει έτσι για να δουλέψει καλά με τα δικά τις τηλέφωνα

Με όλο το σεβεσμο των γνώσεων σου δεν νομίζω ότι είναι θέμα huawei το ρολόι κ τα συγκεκριμένα ακουστικά που έχω τα είχα σε Samsung note 10 plus κ μετά τα iPhone 11pro max κ δεν μου είχε κάνει κανένα τέτοιο πρόβλημα με μόνη παραφωνία το iPhone που δεν μπορούσες να κάνεις πολλά με το ρολόι κ την εφαρμογή όμως δεν είχε θέμα με τις κλήσεις νομίζω ότι είναι bag της oneplus

Με όλο το σεβεσμο των γνώσεων σου δεν νομίζω ότι είναι θέμα huawei το ρολόι κ τα συγκεκριμένα ακουστικά που έχω τα είχα σε Samsung note 10 plus κ μετά τα iPhone 11pro max κ δεν μου είχε κάνει κανένα τέτοιο πρόβλημα με μόνη παραφωνία το iPhone που δεν μπορούσες να κάνεις πολλά με το ρολόι κ την εφαρμογή όμως δεν είχε θέμα με τις κλήσεις νομίζω ότι είναι bag της oneplus

Α οκ εγώ το oneplus 5 είχα και μου τα έκανε και μπορεί να είναι θέμα της oneplus.

Για να δούμε σε λίγες μέρες και το ρολόι της

Έχει αναφερθεί θέμα στην οθόνη, όπως στο 8 pro,, πράσινη οθόνη κλπ.

Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι άλλα δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα

• The title was changed to OnePlus 8T