cmvr Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Μετά το πρόβλημα με την σύνδεση με tv (δεν συνδέεται με τίποτα) ανακάλυψα ότι σε 5G λειτουργεί μόνο η μία κάρτα. Τότε ως τι το δίκαρτο?Ναι έτσι συμβαίνει στα 5G. Έχω διαβάσει ότι αυτό θα λυθεί μέσω λογισμικού στο μέλλον. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Πώς γίνεται στην προεγκατεστημένη εφαρμογή μηνύματα(Messages) ότι στέλνεις να φεύγει μόνο σαν sms και όχι σαν chat? Δημιουργείται πρόβλημα διότι ο άλλος μπορεί να μην είναι on-line με αποτέλεσμα να μην φτάσει ποτέ η απάντηση και το χειρότερο είναι ότι δεν το στέλνει αυτόματα σαν sms μετά από λίγο απλά γράφει δεν παραδόθηκε....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Εγώ έβαλα άλλη εφαρμογή και μετά πάγωσα αυτή που έχει μέσα Με αυτή την εφαρμογή στην καρτέλα εφαρμογές βρήκα την εφαρμογή και την έκανα disable https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zonarmr.miuiengineermode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Ξέρουμε μήπως γιατί δε μου δείχνει ειδοποιήσεις με ένα μικρό preview πανω; εννοώ ότι όταν λάμβανα πχ από what's app ένα μήνυμα μου το έδειχνε λίγο 2-3 δευτερόλεπτα. Τώρα δε το δείχνει, απλά φαίνεται το εικονίδιο στη status bar δίπλα στην ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Μπορεί κάποιος που έχει το mi 10t pro να κάνει μια δοκιμή. Θέλω μέρα να βγάλει φωτογραφία ένα πρόσωπο με την κανονική λειτουργία και μια σε λειτουργία νύχτας. Να μου πει αν έχει διαφορά. Εγώ στο δικό μου βλέπω όσο πέφτει το φως το τηλέφωνο είναι απίστευτο σε κάμερα ειδικά με την λειτουργία νύχτα. Αλλά μέρα μου το χαλάει πολύ. Αρκετή λάσπη. Ή έχει πρόβλημα σαν συσκευή ή είναι κάποιο pug που ίσως στρώσει. Θα ήθελα την βοήθεια σας για να μην το στέλνω πίσω άδικα. Ευχαριστώ Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 wifi call & 5g κομπλε ... Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Oσοι εχετε θεμα με την ποιοτητα της καμερας, δοκιμαστε gcam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Μετά το πρόβλημα με την σύνδεση με tv (δεν συνδέεται με τίποτα) ανακάλυψα ότι σε 5G λειτουργεί μόνο η μία κάρτα. Τότε ως τι το δίκαρτο? Διάφοροι τα εκθιάζουν όλα χωρίς καν να τα δούνε. Περι 5G το είδα σε ξένο φόρουμ που το ανέφεραν και δεν αγοράστηκε.για την σύνδεση Miui με ΤV πονεμένη ιστορία:wacko:Εγώ σε άλλο χιαομι που έχω λύθηκε βάζοντας αλλη ρομ (όχι miui) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Oσοι εχετε θεμα με την ποιοτητα της καμερας, δοκιμαστε gcam.Ποια προτείνεις; Sent from my M2007J3SG using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά το πρόβλημα με την σύνδεση με tv (δεν συνδέεται με τίποτα) ανακάλυψα ότι σε 5G λειτουργεί μόνο η μία κάρτα. Τότε ως τι το δίκαρτο?Στην αναβάθμιση Νοεμβρίου λειτουργούν και οι 2 κάρτες ταυτόχρονα Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 και εγω αυτο βλεπω οτι λειτουργουν και οι 2 καρτες στο κινητο μου και εψαχνα τοση ωρα τι εννοει ο φιλος που αναφερει δεν λειτουργει η 1/2 καρτες .. Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 η μια λειτουργει σε 5g και η αλλη σε 4G Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 η μια λειτουργει σε 5g και η αλλη σε 4G Σωστα, τα δεδομενα αλλωστε σε 1 απο τις 2 τα εχεις για να παιζει το κινητο οποτε δεν υπαρχει κανα θεμα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknano Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Ποια προτείνεις; Sent from my M2007J3SG using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην αναβάθμιση Νοεμβρίου λειτουργούν και οι 2 κάρτες ταυτόχρονα Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Ευχαριστώ μολις τώρα μου ήρθε και την κατεβάζω. Για να δούμε για το 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 ετσ, εγω εχω τα δεδομενα σε 5G και αυτη που μιλαω σε 4G. win-win Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Ποια προτείνεις; Sent from my M2007J3SG using Tapatalk https://forum.xda-developers.com/t/gcam-for-mi-10t-pro.4179467/page-2 εδω εχει καποιες, αλλα αν googlareis για gcam με το μοντελο του κινητου, ισως βρεις καποια πιο up to date και με καλυτερο config. Στην σελιδα 4 του παρων τοπικ ενα παληκαρι που την ειχε δοκιμασει, ειδε μεγαλη διαφορα στις φωτο μερας αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknano Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 (edited) Μετά την αναβάθμιση ευτυχώς λειτουργούν και οι δύο. Πριν λειτουργούσε μονο η μια και η άλλη απενεργοποιούταν σε 5G. Edited December 21, 2020 by niknano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 (edited) Μετά την αναβάθμιση ευτυχώς λειτουργούν και οι δύο. Πριν λειτουργούσε μονο η μια και η άλλη απενεργοποιούταν σε 5G.Το Mi 10T τώρα κατεβάζει αναβάθμιση του Νοέμβρη. 650mb Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 21, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 2.8GB αναβάθμιση; τι φάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 2.8GB αναβάθμιση; τι φάση;Πότε σου ήρθε αυτή ; Πάντως με την αναβάθμιση έχει 5G στην πρώτη sim και 4G στη. Δεύτερη. Δοκίμασα και wind και vodafone και από ότι βλέπω έχει VoLTE και στις δύο. Ωραία. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Πότε σου ήρθε αυτή ; Πάντως με την αναβάθμιση έχει 5G στην πρώτη sim και 4G στη. Δεύτερη. Δοκίμασα και wind και vodafone και από ότι βλέπω έχει VoLTE και στις δύο. Ωραία. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σήμερα. Του Νοέμβρη είναι. 2.8 GB έλεγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Σήμερα. Του Νοέμβρη είναι. 2.8 GB έλεγε...Στο δικό μου του Νοέμβρη ήταν 650 mb. Οπότε μιλάμε για την ίδια. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Android 11 πότε; Έχουν πει ; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknano Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Android 11 πότε; Έχουν πει ; Επανέρχομαι μήπως το εχει συνδέσει κανείς με tv lg μετα την αναβάθμηση συνεχιζει ενω βλέπει την tv να μην συνδέεται. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Άκυρο στην wind δεν υποστηρίζει VoLTE. Στην Vodafone και την cosmote μια χαρά. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Μπορεί κάποιος που έχει το mi 10t pro να κάνει μια δοκιμή. Θέλω μέρα να βγάλει φωτογραφία ένα πρόσωπο με την κανονική λειτουργία και μια σε λειτουργία νύχτας. Να μου πει αν έχει διαφορά. Εγώ στο δικό μου βλέπω όσο πέφτει το φως το τηλέφωνο είναι απίστευτο σε κάμερα ειδικά με την λειτουργία νύχτα. Αλλά μέρα μου το χαλάει πολύ. Αρκετή λάσπη. Ή έχει πρόβλημα σαν συσκευή ή είναι κάποιο pug που ίσως στρώσει. Θα ήθελα την βοήθεια σας για να μην το στέλνω πίσω άδικα. Ευχαριστώ Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts