kall Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 1 ώρα πριν, conan1 said: Και στην 12.5 έτσι ήταν. Είχε επιλογή. Μάλλον δεν κατάλαβα τι πρόβλημα υπάρχει; Αυτό εννοώ Just now, kall said: Αυτό εννοώ. Ήταν έτσι με την 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 Η φωτογραφία που δείχνεις δεν είναι από Ευρωπαϊκή συσκευή. Στην Ευρώπη έχουμε το άλλο που έχει την μπάρα φωτεινότητας οριζόντια στο κάτω μέρος αν αυτό εννοείς.Το Ασιατικό μπορείς να το βάλεις με ένα appΠου λέγεται system ui plug in. Αλλά δεν βλέπω το λόγο. Την ίδια δουλειά κάνει.Η εμφάνιση αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 (edited) Παίδες χθες μπήκε η 13.0.8 Όταν κάνει boot το τηλ εμφανίζει ένα logo MIUI 10 Μετά όταν ανοίξει στις ρυθμίσεις βλέπεις MIUI 13 κανονικά Τι είναι αυτό? Edited July 14, 2022 by Iannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 (edited) Καλησπέρα μόλις κατέβασα την 13.0.8 και κανω επιλογή αλλα δεν ξεκινάει η αναβάθμιση.. πως το κάνουμε τώρα. Ευχαριστώ πολύ Edited July 15, 2022 by chrispetses Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 On 14/7/2022 at 9:03 ΠΜ, Iannis said: Παίδες χθες μπήκε η 13.0.8 Όταν κάνει boot το τηλ εμφανίζει ένα logo MIUI 10 Μετά όταν ανοίξει στις ρυθμίσεις βλέπεις MIUI 13 κανονικά Τι είναι αυτό? Για δοκίμασε να αλλάξεις θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 Παίδες έχω το 10t pro και έχω ακόμα την 12.5.11. Είναι φυσιολογικό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 4 minutes ago, LOUKASGR said: Παίδες έχω το 10t pro και έχω ακόμα την 12.5.11. Είναι φυσιολογικό αυτό; Όχι Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 On 13/7/2022 at 12:56 ΠΜ, kall said: Αυτό εννοώ Κατεβάζεις το miui control center από εδώ και κάνεις Install το apk(σε 13.0.8) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Ξέρει κανείς πως ενεργοποιώ το 112. Δεν λαμβάνω ποτέ μήνυμα και τα έχω κάνει όλα που αναφέρουν μέσα στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Ξέρει κανείς πως ενεργοποιώ το 112. Δεν λαμβάνω ποτέ μήνυμα και τα έχω κάνει όλα που αναφέρουν μέσα στο siteΛογικά αυτό είναι. (Έχω άλλη συσκευή) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 2 ώρες πριν, conan1 said: Λογικά αυτό είναι. (Έχω άλλη συσκευή) . Αυτα έχω ενεργοποίηση αλλά τίποτα. Θυμάμαι ότι και με το παλιό κινητό δεν έπαιρνα ειδοποιήσεις...ουτε με wind ούτε με cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Αυτα έχω ενεργοποίηση αλλά τίποτα. Θυμάμαι ότι και με το παλιό κινητό δεν έπαιρνα ειδοποιήσεις...ουτε με wind ούτε με cosmoteΣτις επιλογές προγραμματιστων είναι ενεργές; Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου τώρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 21 ώρες πριν, conan1 said: Στις επιλογές προγραμματιστων είναι ενεργές; Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου τώρα. Εκεί δεν ήταν. Τώρα το ανοιξα για να δούμε. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 On 18/7/2022 at 6:16 ΜΜ, Nyo_One said: Κατεβάζεις το miui control center από εδώ και κάνεις Install το apk(σε 13.0.8) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 (edited) Παίδες ξαφνικά αλλαξε το γεγεθος της γραμματοσειράς οταν διαβαζω η γραφω sms Χρησιμοποιώ το Microfoft Swiftkey αλλα δεν βρηκα καποια ρύθμιση ουτε απο της γενικές ρυθμίσεις της συσκευής Μόνο στα SMS εχω προβλημα Εχει να κανει ο Nova Louncher που χρησιμοποιώ? Edited August 4, 2022 by Iannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Με τα 2 δάχτυλα στην οθόνη (άνοιξε κλείσε ) διαμορφώνεις το μέγεθος της γραμματοσειράς Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. August 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2022 Παιδια,βγηκε η τελευταια ενημέρωση; Εγω εχω MIUI-V13.0.2.0.SJDEUXM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 Έχω το cosmote tv box εδώ που βρίσκομαι για διακοπές και κάνω wifi hot-spot το κινητό ώστε να δίνω internet. Τις περισσότερες φορές το tv box μου πετάει το WiFi μετά από κάποια ώρα. Προσπάθησα να δω μήπως φταίει το κανάλι του wifi που κάνει το hot spot αλλα δεν εχει καμία τέτοια επιλογή το κινητό, το μόνο που έχει είναι να παίζει σε 2.4 ή 5ghz. Ξέρετε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panforce Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 Καλησπερα εχω ξεκλειδωσει Bootloader με αποτελεσμα να μην με αφηνει να περασω ηλεκτονικο πορτοφολι .Δεν μπορω να περασω τις καρτες μου στο google pay τι μπορω να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 2 ώρες πριν, panforce said: Καλησπερα εχω ξεκλειδωσει Bootloader με αποτελεσμα να μην με αφηνει να περασω ηλεκτονικο πορτοφολι .Δεν μπορω να περασω τις καρτες μου στο google pay τι μπορω να κανω να κλειδώσεις Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panforce Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 20 ώρες πριν, chios said: να κλειδώσεις Σωστα αλλα δεν θυμαμαι τον τροπο ειναι δυο χρονια που το εχω κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Σωστα αλλα δεν θυμαμαι τον τροπο ειναι δυο χρονια που το εχω κανειΒάζεις το κινητό σε fastboot και με την παρακάτω εντολή κλειδώνει.fastboot oem lock Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. September 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2022 Καλησπέρα Έχω το Mi 10t pro όταν τραβάω ένα βίντεο σε 8K με 30FPS και πάω να το βάλω τον υπολογιστή windows10 δεν μου δείχνει εικόνα μόνο ήχο παίζει. Τι μπορω να κάνω ; Ξέρει κάποιος αν παίζει ρόλο το πρόγραμμα το έχω δοκιμάσει το windows media player και το VLC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Έχω το M10T Pro το οποίο έχει ως ΚΥΡΙΑ κάμερα έναν φακό των 108MP. Γιατί όμως όταν πατάω το κουμπί της κάμερας να βγάλω φωτογραφίες, δεν ενεργοποιείται ο φακός αυτός αφού είναι ο ΚΥΡΙΟΣ φακός όπως λέμε? Γιατί να πρέπει να επιλέξω εγώ το 108 ώστε να τραβήξει με αυτόν φωτογραφίες? Και κάτι άλλο που δεν γνωρίζω να με κατατοπίσετε : Στις απλές φωτογραφίες που βγάζω βλέπω στις λεπτομέρειες ότι είναι 18,7MP, 20.4MP. Από πού προκύπτει αυτό αφού όπως γράφει το GSM Arena οι κάμερες μου είναι οι εξής ?108 MP, f/1.7, 26mm (wide), 1/1.33", 0.8µm, PDAF, OIS13 MP, f/2.4, 123˚ (ultrawide), 1.12µm5 MP, f/2.4, (macro), 1/5.0", 1.12µm, AFΣτάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Πάντα οι φωτογραφίες που τραβάς είναι με τον κύριο φακό, δεν υπάρχει λόγος όλες οι φωτογραφίες να είναι 108mp γιατί θα είναι τεράστιες. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts