nikos_nia86 Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Η αλήθεια είναι ότι με τη 12.5.9 το κινητό κάνει κάτι κολλήματα για 2-3 δευτερόλεπτα. Μπαταρία λίγο καλύτερη από τη 12.5.7 αλλά και πάλι χειρότερη από τις προηγούμενες εκδόσεις Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα, κάτοχος του 10Τpro από χθες. Πολύ καλές εντυπώσεις προς το παρόν αν και στο παρελθόν την είχα πάρει με πολύ κακό μάτι την Xiaomi λόγω κακής προσωπικής εμπειρίας με συσκευές της. Θα φανεί κι αυτή στην πορεία. Προς το παρόν ψάχνω καλή και σταθερή Gcam. Έχετε να μου προτείνετε κάποια και γενικά ποια θεωρείται η καλύτερη? Επίσης από configs ποιο προτείνετε? Και επίσης ποια εφαρμογή να βάλω για ειδοποιήσεις? Ό,τι δοκίμασα δεν δουλεύει Ευχαριστώ Edited December 8, 2021 by aviador Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 On 7/12/2021 at 8:48 ΜΜ, nikos_nia86 said: Η αλήθεια είναι ότι με τη 12.5.9 το κινητό κάνει κάτι κολλήματα για 2-3 δευτερόλεπτα. Μπαταρία λίγο καλύτερη από τη 12.5.7 αλλά και πάλι χειρότερη από τις προηγούμενες εκδόσεις Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανένα κόλλημα απολύτως, κάνε καμία επανεκκίνηση και θα στρώσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 9 ώρες πριν, aviador said: Καλησπέρα στην ομάδα, κάτοχος του 10Τpro από χθες. Πολύ καλές εντυπώσεις προς το παρόν αν και στο παρελθόν την είχα πάρει με πολύ κακό μάτι την Xiaomi λόγω κακής προσωπικής εμπειρίας με συσκευές της. Θα φανεί κι αυτή στην πορεία. Προς το παρόν ψάχνω καλή και σταθερή Gcam. Έχετε να μου προτείνετε κάποια και γενικά ποια θεωρείται η καλύτερη? Επίσης από configs ποιο προτείνετε? Και επίσης ποια εφαρμογή να βάλω για ειδοποιήσεις? Ό,τι δοκίμασα δεν δουλεύει Ευχαριστώ Λίγο που έπαιξα με gcam, δεν τρελάθηκα κι όλας... Επίσης δεν βρήκα ρύθμιση να τραβήξεις φωτό με την 108ΜP κάμερα. Επιλέγοντας την μεγαλύτερη ανάλυση, αυτή φτάνει τα 27MP. Για δοκίμασε λίγο με την μαμά εφαρμογή. Ίσως σου αρέσει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Ήρθε σε κανέναν? (Είναι από άλλο μέλος η φωτό) Αυτή την φορά δεν την ξανά βάζω εάν δεν είναι 100% σίγουρο ότι δεν καλυτερεύει η μπαταρία.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Ρήμαξε το tethering πλέον με 5Ghz δε συνδέονται οι περισσότεροι υπολογιστές Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Πώς ήρθε τόσο γρήγορα, δεν έχει ανέβει ούτε στο https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 (edited) Καλησπέρα, Δύο ερωτήσεις καθότι κάτοχος εδώ και λίγες μέρες. Υπάρχει λειτουργία led ειδοποίησης? (χαμένες κλήσεις, μηνύματα κτλ) Όταν βγαίνω από την αθόρυβη λειτουργία και πάω στην κανονική γίνεται χωρίς να ακούγεται εκείνος ο χαρακτηριστικος ήχος? Πάντως το MIUI είναι η αχίλλειος πτέρνα της συσκευής... Δυστυχώς για άλλη μια φορά. Edited December 10, 2021 by aviador Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. December 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2021 17 ώρες πριν, aviador said: Καλησπέρα, Δύο ερωτήσεις καθότι κάτοχος εδώ και λίγες μέρες. Υπάρχει λειτουργία led ειδοποίησης? (χαμένες κλήσεις, μηνύματα κτλ) Όταν βγαίνω από την αθόρυβη λειτουργία και πάω στην κανονική γίνεται χωρίς να ακούγεται εκείνος ο χαρακτηριστικος ήχος? Πάντως το MIUI είναι η αχίλλειος πτέρνα της συσκευής... Δυστυχώς για άλλη μια φορά. Τι εννοείς led ; πάνω αριστερά είναι το μπλε λαμπάκι για αυτή την δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. December 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2021 1 ώρα πριν, kall said: Τι εννοείς led ; πάνω αριστερά είναι το μπλε λαμπάκι για αυτή την δουλειά ναι το προσεξα αλλα ειναι τοσο μικρο που στην αρχη και ειδικα σε φως μερας δεν το βλεπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 Ερώτηση.. Υπάρχει τρόπος για downgrade σε 12.5.5? Χωρίς υπολογιστή κλπΣτάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 On 9/12/2021 at 5:46 ΜΜ, vtag said: Ήρθε σε κανέναν? (Είναι από άλλο μέλος η φωτό) Αυτή την φορά δεν την ξανά βάζω εάν δεν είναι 100% σίγουρο ότι δεν καλυτερεύει η μπαταρία.... Μου ήρθε το πρωί .... μέχρι να κανω έτσι να δω ... εφυγε ..???? 😕 Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 την κατεβαζω απο το σιτε που ειπε ο φιλος πιο πανω... αυριο θα σας πω αν εχει διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 Έμενα μου ήρθε over the air. Την πέρασα πριν από λίγο....Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 Νομίζω ειναι ενημέρωση ασφαλείας.. Την πέρασα και όλα καλα... Και αυτο που έφτιαξε ειναι οταν παίρνεις τηλέφωνο σβήνει οταν το έχεις στο αφτί και επιτέλους ανάβει οταν απομακρύνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 36 minutes ago, chrispetses said: Νομίζω ειναι ενημέρωση ασφαλείας.. Την πέρασα και όλα καλα... Και αυτο που έφτιαξε ειναι οταν παίρνεις τηλέφωνο σβήνει οταν το έχεις στο αφτί και επιτέλους ανάβει οταν απομακρύνεται... Μακάρι γιατι είναι πολύ σπαστικό. Μακάρι να έφτιαξαν και το drain της μπαταρίας και τη ζημιά στο 5Ghz tethering που το χαλάσανε στην προηγούμενη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 Κι εγώ τη πέρασα πριν λίγο. Ας ελπίσουμε ν φτιάξει η αυτονομία. Ήταν τραγική η κατάσταση Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Για πείτε εντυπώσεις όσοι την περάσατε από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Για πείτε εντυπώσεις όσοι την περάσατε από μπαταρία.Το έχω βγάλει από τη πρίζα στις 7.30. Τώρα 16.30 με μιάμιση ώρα οθόνη και μια κλήση 1 λεπτό, είναι στο 67%. Όχι και τόσο καλά δλδ Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Εμένα πάλι με 1ω17λ κλήσεις , 2 ωρες και 36 λεπτα οθόνη, συνέχεια ανοιχτό το bluetooth και το wifi , εχει πέσει στο 63% σε 10 ωρες και 11 λεπτά Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Έμενα δείχνει να πηγαίνει καλύτεραΣτάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Ερώτηση.. Υπάρχει τρόπος για downgrade σε 12.5.5? Χωρίς υπολογιστή κλπΣτάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι, θέλει ξεκλείδωμα bootloader, fastboot ROM και υπολογιστή οποιαδήποτε για όλη αυτήν τη διαδικασία. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Απο μπαταρία έγινε τζαμί όπως παλια, .. Ολα τα υπόλοιπα δεν έχω καταλάβει διαφορά καμια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Ώπ, να μια καλή αλλαγή που εντόπισα με την τελευταία αναβάθμιση.... : Έχω μια κάμερα της Xiaomi για το σαλόνι. Όποτε έμπαινα να δω, κοβόταν ο ήχος αν άκουγα πχ ραδιόφωνο. Σαν να ήθελε να δεσμεύει το κανάλι του ήχου, ανεξαρτήτως αν εγώ ζητούσα και ήχο εκτός από εικόνα. Ε, αυτό άλλαξε. Μπαίνω στην κάμερα και το ραδιόφωνο συνεχίζει να παίζει!!! Γιουπιιιιιι!!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2021 Ασκώντας πίεση στην οθόνη βγάζει χρώμα από κάτω? Γιατί σε όσα τηλέφωνα δοκίμασα σε έκθεση καταστήματος να τα πιέσω σε κανένα δεν αλλοιωνόταν το χρώμα της οθόνης ενώ σε ένα 10Τ και σε Poco X3 που δοκίμασα να ασκήσω πίεση το χρώμα της οθόνης <<χαλούσε>>. Το ξέρω πολύ χαζή παρατήρηση αλλά μου έκανε εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts