Jump to content

Επισκευή Nokia - που;

leosedf
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kala xalwste ligo!!!!!

Thn exete faei auth thn nokia!!! Oloi klegeste alla oloi nokia agorazete!!! Xwria pou trexete oloi me thn mia gia to paramikro sta nokia club !!ax to koumpaki mhpws prepei na htan poio sfixto? h enan tono poio malako? eleos!!!! h xwria pou xwris na exei provlhma to thlefwno to phgainete gia anavathmish gia na lete oti exete thn kainourgia version.

as hremisoume ligo.... h nokia tha einai apo ta prwta onomata kai tha paraminei...osa alla kinhta phra ektos apo nokia xenerwsa..:!: :!: :( :(

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kala xalwste ligo!!!!!

Thn exete faei auth thn nokia!!! Oloi klegeste alla oloi nokia agorazete!!! Xwria pou trexete oloi me thn mia gia to paramikro sta nokia club !!ax to koumpaki mhpws prepei na htan poio sfixto? h enan tono poio malako? eleos!!!! h xwria pou xwris na exei provlhma to thlefwno to phgainete gia anavathmish gia na lete oti exete thn kainourgia version.

as hremisoume ligo.... h nokia tha einai apo ta prwta onomata kai tha paraminei...osa alla kinhta phra ektos apo nokia xenerwsa..:!: :!: :( :(

απο τιν στιγμή που η νόκια είναι στην αγορά και πλάσαρετε ώς η καλύτερη εταίρια κινητών τηλεφώνων και τα σκας χοντρά πρεπει να έχει και σερβις ..... τα αυτονόητα ζητάμε .. όχι τίποτα παράλογο ...

και εντάξει το κινητό ...να σου πώ και άλλω παράδειγμα με μία ακόμα απο τίς χειρότερες εταιρίες?? intersys φίλε μυ .. τα ίδια χάλια με την alpha copy .. την ξέρεις την intersys fantazomai.... θέλω PIONEER για τήν δουλειά .. τίποτα άλλο .. τα έχω σκάσει χοντρά .. και θέλω servise . γιατί απο αυτό ζω ... μία ανάλογη περίπτωση είναι και η nokia.. δεν νομίζω πως οι περισσότεροι που γκρινιάζουν έχουν άδικο ....

και να σου πώ και το άλλο ... εγώ προσωπικά κάθε φορά που πέρνω καινούργιο νόκια. ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ SERVICE ... τον σταυρό μου κάνω κυριολεκτικά.... πες ότι είναι και αυτό καποιο ρίσκο γιάτι θες νόκια και τίποτα αλλο...

EDIT... nervous ευχαριστώ.. δυστυχώς δέν έχω εγκαταστήσει το Xgreek στο mac και δεν αναγνωρίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες.. θα το κατεβάσω από κάποιον φίλο μου όμως.... γιατί την άλλη εβδομάδα θα είμαι αθήνα και λέω να περάσω μία βόλτα απο κανένα nokia shop... θα σας μεταφέρω τις εμπειρίες μου... που ελπιζω να ειναι καλές..

They say I'm crazy... I really don't care.. that's my prerogative....

απο τιν στιγμή που η νόκια είναι στην αγορά και πλάσαρετε ώς η καλύτερη εταίρια κινητών τηλεφώνων και τα σκας χοντρά πρεπει να έχει και σερβις ..... τα αυτονόητα ζητάμε .. όχι τίποτα παράλογο ...

και εντάξει το κινητό ...να σου πώ και άλλω παράδειγμα με μία ακόμα απο τίς χειρότερες εταιρίες?? intersys φίλε μυ .. τα ίδια χάλια με την alpha copy .. την ξέρεις την intersys fantazomai.... θέλω PIONEER για τήν δουλειά .. τίποτα άλλο .. τα έχω σκάσει χοντρά .. και θέλω servise . γιατί απο αυτό ζω ... μία ανάλογη περίπτωση είναι και η nokia.. δεν νομίζω πως οι περισσότεροι που γκρινιάζουν έχουν άδικο ....

και να σου πώ και το άλλο ... εγώ προσωπικά κάθε φορά που πέρνω καινούργιο νόκια. ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ SERVICE ... τον σταυρό μου κάνω κυριολεκτικά.... πες ότι είναι και αυτό καποιο ρίσκο γιάτι θες νόκια και τίποτα αλλο...

EDIT... nervous ευχαριστώ.. δυστυχώς δέν έχω εγκαταστήσει το Xgreek στο mac και δεν αναγνωρίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες.. θα το κατεβάσω από κάποιον φίλο μου όμως.... γιατί την άλλη εβδομάδα θα είμαι αθήνα και λέω να περάσω μία βόλτα απο κανένα nokia shop... θα σας μεταφέρω τις εμπειρίες μου... που ελπιζω να ειναι καλές..

katarxas ean sou xalasei exeis egguhsh oi perissoteroi zhtane paraloga pragmata kai sto lew giati gnwrizw ti ginete....

pragmatoi polu kanoun Sk@ta service opws epeiseis einai ligoi pou exoyn merakoi kai orexoi na asxolithoun. twra esu apo thn pleura soy san peleths theleis exuphrethsh... nai ok sunfwnw mono auto pou tha zhtas na einai logiko kai oxi px :!: to kinhto to exw mia mera kai mou epese katw kai den leitourgei to akoustiko, eixe komeno kuklwma tha prepei na to enwseis kai na to valeis sthn egguhsh.oxi man tha plhrwseis... px:!: na ugrasia kai na sto vgazei off giati isos na exei pesei mesa se dexamenh kai na mhn mporei na ftiaxtei h na mhn mporei na entopistei sthn telikh h vlavh... na mhn sou ftaiei h nokia!!!

poio panw kapoio paidi anaferei gia ugrasia kai ta 2 tou ta evgalan off kai to evale leei panw sto kalorifer kai stegnwsan kai epexan... den tha sto kanei auto pote h nokia autous tous kompogianitikous tropous opws pote tha valei zesto area mesa se kuklwma. auto sou leei ean theleis kanto esu giati ean tou xalasei sta xeria tou pali tha vrei na pei o pelaths kai dikio tha exei.

gi'auto na eimaste kai emeis ligo normal... :!: diavase merika post poio panw kai egw tous vrizw alla na eimaste logoi osa lefta kai na edwses...:) :)

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ ότι το κινητό μου είχε πρόβλημα με το σήμα.. Το πήγα πριν κανα 25ήμερο σε ΝΟΚΙΑ club της γειτονιάς μου (Β.Όλγας) τα παιδιά πολύ εξυπηρετικά μου κάναν μία αναβάθμιση και μου είπαν να το ξαναδοκιμάσω. Δεν είδα όμως διαφορά και το άφησα για να το στείλουν στη μαμά ΝΟΚΙΑ alpha ΒΛΙΑΧ copy και απο κει αρχίσαν τα προβλήματα.. Μετά από 7 μέρες το κινητό δεν είχε έρθει ακόμα , ρώτησα και μου είπαν ότι είναι εξωτερικό και να έρθω απο βδομάδα, πήγα και μου είπαν απο βδομάδα ξαναπήγα σήμερα και μου είπαν την άλλη εβδομάδα .!!!! Ε ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛIΣΕΙ ΤΗ ΝΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ~~~!!!!!!!!!!!!!! ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΝΟΚΙΑ CLUB ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΡΑΡΙ, F360 ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΡΗΣΗΣ ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ 1 ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ?????????????? 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ........ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ 600 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩ......... Στους υπόλοιπους που έπρεπε να υποστείτε αυτό το ποστ ζητώ συγνώμη, στο μοσχάρια που απευθύνεται ΟΥΥΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟ.... Και ρε παιδιά πεστε μου αν μπορείτε εκτός απο το να γίνομαι γραφικός εδώ κάτι άλλο μπορώ να κάνω για τα 616 ευρώ που αισθάνομαι ότι μου έχουν κλέψει????????

Οργισμένα... Cosm....:ninja:

Φίλε μου η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την άγνοια.

Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι όταν το τηλέφωνο σου χρειαστεί service επιπέδου level 3 φευγει για γερμανια προκειμένου να επισκευαστεί, και αυτό ισχύει πανευρωπαϊκά για τα τηλέφωνα 3d edition.Αρα η ενοια του "ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ" ειναι....κουκουρούκου!

Οσον αφορά το nokia store που πήγες, γιατί να σου κάνει αναβάθμιση?Ειχες πρόβλημα software?Και αν δεν λύθηκε η δυσλειτουργία με την αναβάθμιση, πως τους "πλέκεις" το εγκώμιο?Αφού πάλι χωρίς τηλέφωνο είσαι....Αυτοί τα χρηματα τους τα πήραν......

Οσο για την φερράρι, έχεις εμπειρία ή πληροφορία για αμεση αντικατάσταση της?Ατυχές το παράδειγμα σύγκρισης αυτοκινήτου με κινητό, διαφέρουν κατά χιλιάδες ευρω.

Οσο για το καινούργιο τηλέφωνο που ζητάς, να είσαι σίγουρος ότι όλοι θέλουν από ένα.Το θέμα είναι όμως ότι για την αντικατάσταση ή όχι, εισηγήται η μαμά ΝΟΚΙΑ ,ή μέσω των διαδικασιών που έχει θέσει, ή με απευθείας αντικατάσταση από το επισημο επισκευαστικό της κέντρο στο Μποχουμ.Αν το τηλέφωνο σου επισκευάζεται, δεν στο αλλάζουν, γιατί ποιος θα το χρεωθεί?

Οταν, επίσης το τηλέφωνο φεύγει για εξωτερικό, ορίζεται ως ημερομηνία επιστροφής, η 8η εργάσιμη ημέρα μετά την αναχώρησή του.Από ότι όμως γνωρίζω, υπάρχει μια καθυστέρηση αυτή την περίοδο, λόγο του ότι έχουν χάσει λίγο την "μπάλα".

Φίλε μου κατάφερς μέσα σε ένα ποστ, να κλάφτεις 20 φορές για τα 600 ευρώ σου.Δεν σε ανάγκασε κανείς να αγοράσεις Νοκια, η αγορά είναι ελέύθερη και άκρως ανταγωνιστική.....

Δεν καταλαβαίνω τί σας φαίνεται παράξενο ! Είναι γνωστό το άθλιο service της Nokia στην Ελλάδα (αν και τώρα τελευταία προσπαθεί να της μοιάσει και η SE)...

Gi'auto to moxlo apo to k750i den to kaluptoun ee??? kai sou lene kakh xrhsh tou ekanes...

Ekatsa kai diavasa polla apo ta post se auto to topic apo tis prohgoumenes selides telika gia tous perissoterous ta kala shop einai auta pou tous pas gia anavathmish kai to pernete se 10 lepta kai se 30 lepta. NA XERESTE TA KRYTHRIA SAS..... (ean o allos exei 20 kommatia apo phsw kai oxi mono anavathimseis tha to pareis se 10 lepta kai se 30 lepta na eisaste sugouroi)

Ekatsa kai diavasa polla apo ta post se auto to topic apo tis prohgoumenes selides telika gia tous perissoterous ta kala shop einai auta pou tous pas gia anavathmish kai to pernete se 10 lepta kai se 30 lepta. NA XERESTE TA KRYTHRIA SAS..... (ean o allos exei 20 kommatia apo phsw kai oxi mono anavathimseis tha to pareis se 10 lepta kai se 30 lepta na eisaste sugouroi)

Και εκατό κομμάτια να έχει από πίσω να κόψει το λαιμό του και να πάρει 100 υπαλληλους για να με εξυπηρέτηση σε 10 λεπτά!Μα καλά τι δικαιολογία είπες τώρα?

:)

Και εκατό κομμάτια να έχει από πίσω να κόψει το λαιμό του και να πάρει 100 υπαλληλους για να με εξυπηρέτηση σε 10 λεπτά!Μα καλά τι δικαιολογία είπες τώρα?

ma kala ti dikaiologia vrikate gia na poite oti den kanoun kala thn douleia tous kai den einai exuphretikoi...... Swstoi exuphrethsh file mou den einai auto... exete mperdepsei ton wro exuphrethsh... nai ean den exei douleia na sto kanei se 10 lepta kai se 5 lepta alla otan prin apo esena uparxoun olloi tote kanei upomonh se logika plaisia panta kai perimeneis to thl sou na to pareis swsta epidorthomeno kai se logikh timh kai oxi thn anavathmish 20 kai 30 euro opws exw diavasei... :!: to service den einai pit stop sthn F1 gia na kratate xrono :!: To megalo gelio einai pou oi perissoteroi erxontai gia anavathmish (giati exoun egguhsh otan perasei exafanizontai lupountai ta 15euro kai as exei to thl provlhma) kai to thlefwno den exei provlhma tou kaneis anavathmisei meta mporei na exei kollhmata kai sou lene oute mia anavathmisei den mporoun na kaoun ta nokia club as xeroun oi perissoteroi pote xreiazetai na ginete h anavathmish kai meta na apetoun

ma kala ti dikaiologia vrikate gia na poite oti den kanoun kala thn douleia tous kai den einai exuphretikoi...... Swstoi exuphrethsh file mou den einai auto... exete mperdepsei ton wro exuphrethsh... nai ean den exei douleia na sto kanei se 10 lepta kai se 5 lepta alla otan prin apo esena uparxoun olloi tote kanei upomonh se logika plaisia panta kai perimeneis to thl sou na to pareis swsta epidorthomeno kai se logikh timh kai oxi thn anavathmish 20 kai 30 euro opws exw diavasei... :!: to service den einai pit stop sthn F1 gia na kratate xrono :!: To megalo gelio einai pou oi perissoteroi erxontai gia anavathmish (giati exoun egguhsh otan perasei exafanizontai lupountai ta 15euro kai as exei to thl provlhma) kai to thlefwno den exei provlhma tou kaneis anavathmisei meta mporei na exei kollhmata kai sou lene oute mia anavathmisei den mporoun na kaoun ta nokia club as xeroun oi perissoteroi pote xreiazetai na ginete h anavathmish kai meta na apetoun

Καταρχήν εσύ από όλες τις σελίδες που έχουν γραφτεί εδώ κράτησες μονο τον χρόνο και γιαυτο σου απάντησα μονο για αυτό!και ξεχνάς φιλε μου κάτι πολύ σημαντικό,ότι εγώ μαζί με το τηλ.πληρώνω και ένα (η δυο χρονια) εγγύηση και έχω κάθε δικαίωμα να έρθω όσες φορες θέλω να κάνω αναβάθμιση και να με εξυπηρετήσεις το ίδιο καλά όλες τις φορες και ναι, φυσικά είναι ΑΠΑIΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑIΩΜΑ!και όπως είπα και πριν,αν έχει πολύ κόσμο στο μαγαζί να προσλάβουν και περισσοτερους υπαλληλους!

Καταρχήν εσύ από όλες τις σελίδες που έχουν γραφτεί εδώ κράτησες μονο τον χρόνο και γιαυτο σου απάντησα μονο για αυτό!και ξεχνάς φιλε μου κάτι πολύ σημαντικό,ότι εγώ μαζί με το τηλ.πληρώνω και ένα (η δυο χρονια) εγγύηση και έχω κάθε δικαίωμα να έρθω όσες φορες θέλω να κάνω αναβάθμιση και να με εξυπηρετήσεις το ίδιο καλά όλες τις φορες και ναι, φυσικά είναι ΑΠΑIΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑIΩΜΑ!και όπως είπα και πριν,αν έχει πολύ κόσμο στο μαγαζί να προσλάβουν και περισσοτερους υπαλληλους!

katarxhn den kartathsa mono ton xrono ean deis kai kai se parapanw post lew kai gia alla pragmata kai oxi gia ton xrono mono to anaferw aplos giati alerfthike polu opws kai htan ena khnhtro gia na mpei sthn lista me ta exuphretikotera shop.

H egguhsh xereis giati einai? ean exei provlhma to thlefwno sou tote na ftiaxtei xwris kostos kai oxi kathe ligo xwris na exei provlhma na zhtas pragmata pou den xreiazontai na ginoun , thn egguhsh thn plhrwneis gia to otan sou pathei kati to thl mesa sto xroniko diastima twn 24 mhnwn na mhn xrewtheis afou exeis turhrhsei tis prohpotheseis opws oxi ptwseis kai ygrasies kai polla alla anaferese gia φυσικά είναι ΑΠΑIΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑIΩΜΑ! to provlhma einai oti o ellhnas exei auto ton kako tropo skepseis na zhtaei parakologa oi perissoteroi toulaxiston anaferese sto oti αν έχει πολύ κόσμο στο μαγαζί να προσλάβουν και περισσοτερους υπαλληλους poios sou eipe oti h anavathmhsh ginete se 10 lepta? sou exei upograpsei kanenas xarti???? h gia na sou anavathmisei esena ena thlefwno epeidh eisai erwtemonos mazi tou kai den mporeis oute 1 lepto makria tou tha plhrwnei upallhlo?? ean theleis plhrwne thn anavathmhsei 30 kai 40 euro gia na vgazei kai autos kai na sou exei kai deutero texniko... :!: as xalarwsoume ligo na na zhtame logika pragmata ... :!: o pelaths exeis dikio mono otan zhtaei logika pragmata... :!:

Τι λες μωρέ?Μιλάς για μαγαζάκια όπως τα Nokia stores, τα οποία θα πρέπει να έχουν 100 υπαλλήλους?Ωραίος επιχειρηματίας θα γινόσουν....

Εχουν πολλά μικρομάγαζα 100 υπαλλήλους?

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Αν η αναβάθμιση δεν πρόκειται να λύσει μια διαπιστωμένη από το service δυσλειτουργία, δεν καλύπτεται σε εγγύηση.Ειναι σαφής οδηγία της Νοκια.Αρα η απαίτηση σου θα σου κοστίσει....

katarxhn den kartathsa mono ton xrono ean deis kai kai se parapanw post lew kai gia alla pragmata kai oxi gia ton xrono mono to anaferw aplos giati alerfthike polu opws kai htan ena khnhtro gia na mpei sthn lista me ta exuphretikotera shop.

H egguhsh xereis giati einai? ean exei provlhma to thlefwno sou tote na ftiaxtei xwris kostos kai oxi kathe ligo xwris na exei provlhma na zhtas pragmata pou den xreiazontai na ginoun , thn egguhsh thn plhrwneis gia to otan sou pathei kati to thl mesa sto xroniko diastima twn 24 mhnwn na mhn xrewtheis afou exeis turhrhsei tis prohpotheseis opws oxi ptwseis kai ygrasies kai polla alla anaferese gia φυσικά είναι ΑΠΑIΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑIΩΜΑ! to provlhma einai oti o ellhnas exei auto ton kako tropo skepseis na zhtaei parakologa oi perissoteroi toulaxiston anaferese sto oti αν έχει πολύ κόσμο στο μαγαζί να προσλάβουν και περισσοτερους υπαλληλους poios sou eipe oti h anavathmhsh ginete se 10 lepta? sou exei upograpsei kanenas xarti???? h gia na sou anavathmisei esena ena thlefwno epeidh eisai erwtemonos mazi tou kai den mporeis oute 1 lepto makria tou tha plhrwnei upallhlo?? ean theleis plhrwne thn anavathmhsei 30 kai 40 euro gia na vgazei kai autos kai na sou exei kai deutero texniko... :!: as xalarwsoume ligo na na zhtame logika pragmata ... :!: o pelaths exeis dikio mono otan zhtaei logika pragmata... :!:

Τα πες όλα μεγάλε! Μπράβο. Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα. Δυστηχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Όσο για τα καλοριφέρ, πολυ μπακαλιστικος τροπος πραγματι. Μου γινανε ολοι τεχνικοι επειδη μπαινουν σε ενα φορουμ και κανουν αναβαθμιση απο το σπιτι και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα. Εχουν καταστραφει τηλεφωνα και τηλεφωνα με τον ζεστο αερα. Την μπαταρια την βγαζετε οταν βραχει; Κανενας δεν το κανει και ειναι το πρωτο που πρεπει να γινεται.

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Συμφωνώ και με τον Ferryman και με τον Teohaz. Και δεν είναι μόνο αυτά. Δοκιμάστε να μπείτε κι εσείς στη θέση αυτού που έχει το κατάστημα. Ωραίο είναι να καθόμαστε απέναντι και να λέμε οτι να ναι.

Σχετικά με τον ζεστό αέρα πλέον δεν ισχύει καθώς ολα τα τηλέφωνα πλέον είναι Lead Free και απαιτούν ειδική μεταχείρηση και εξοπλισμό. Στην καλύτερη απλώς θα καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Τα πες όλα μεγάλε! Μπράβο. Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα. Δυστηχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Όσο για τα καλοριφέρ, πολυ μπακαλιστικος τροπος πραγματι. Μου γινανε ολοι τεχνικοι επειδη μπαινουν σε ενα φορουμ και κανουν αναβαθμιση απο το σπιτι και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα. Εχουν καταστραφει τηλεφωνα και τηλεφωνα με τον ζεστο αερα. Την μπαταρια την βγαζετε οταν βραχει; Κανενας δεν το κανει και ειναι το πρωτο που πρεπει να γινεται.

Ela nte! o kathe asxetos leei oti tou erxete kai mia pou to exoun anoixei to thema peri swstou service na rwthsw ή mallon na pw pws kapoioi kurioi pou nomizou gia merika euro h nokia tha tramei ston pelath ths na allaxoun pleuro opws epeiseis oti prepei na einai kai apo tis liges etairies pou pas se shop ths kai exei mono original nokia pragmata kai OXI san merikes alles na mhn thixw twra etairies vlepeis mesa no-name pragmata kai polla alla strava.... opws epeiseis kai ta shop ta pernoun pisw sto tsak mpam otan kanei autos pou to exei lamogies.

Oso gia :D ton zestw aera kai ta kalorifirer :D se thl me egguhsh apagoreuete rhtos na mpei kolhthrh me zestw aera gia ton logo oti katastrefete h plaketa twra ean den exei egguhsh tote ta pragmata allazoun kai den tha mpw poio vathia opoios einai texnikos gnwrizei kai auto ftanei... Pisteuw pws ean ta kalorifer htan organo h kautera ergaleio gia texniko pou ftiaxnei kinhta thlefwna tote pisteuw oti h nokia kai h kathe nokia tha edine kai swma hleketriko ston texniko kai oxi Συσκευές Υπερήχων :lol: :lol: mhn sugkrinete kompogiannitous tropous me tous swstous tropous ergasias...

(Sugnwmh gia to diplo post alla prin den emfanizontan kai eipa na to xanagrapsw kai na prosthesw kai kati akoma... opws mporei as to svish to prwto euxaristw kai sugnwmh.... )

Τι να πουν και τα παιδια στην επαρχια που οτιδηποτε μη-νοκια φευγει ζουπιτο για Αθηνα. service, original αξεσουαρ, ολα διπλα τους σε καθε νομο, τι λεμε τωρα και εχουν και παραπονα.

Δεν εχω δει αλλο thread με εντυπωσεις service αλλων εταιριων, λες και ειναι τελειοι. Η νοκια εχει το 1/3 της αγορας. Εχετε υποψην σας για ποσα τηλεφωνα μιλαμε; Ειδικα στα level 3 γινεται ο χαμος.

Οσο για την αναβαθμιση θελει κατιτις παραπανω απο 10 λεπτα :lol: :lol: :lol: Για να μην μιλησω για τα γραφειοκρατικα. Δεν παντα τοσο απλη. πολλα μπορουν να συμβουν. Και να σας πω και το αλλο. οταν δεν εχει προβλημα το τηλεφωνο και το πας για αναβαθμιση εντος εγγυησης, ναι μεν δεν θα πληρωσεις τιποτα ΑΛΛΑ δεν θα πληρωθει και το καταστημα απο την νοκια. Αντε τωρα να εχεις κοσμο να περιμενει και να ασχοληθεις με μια αναβαθμηση των "10 λεπτων" που δεν προκυτε να την πληρωθεις ποτε επειδη ειναι απαιτηση του πελατη. ΕΛΕΟΣ!

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

em!!! ti na kaneis? tous anexese!!! to gelio omws einai sto sto oti ektos egguhshs to skeftontai na thn kanoun tous tsouzi to 15euro kai katalaligoun panta sto soft reset kai isos me ponemenh kardia na sou erthoun gia mia anavathmish...

Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω παραπάνω !!! Η ΝΟΚΙΑ είχε και έχει ακόμα μακράν το χειρότερο service και αυτή η άποψη εκφράζει πολύ κόσμο! Αλλά πέραν αυτού, διαβάζω ότι θα πρέπει να πληρώνω και την αναβάθμιση εντός εγγύησης για να μπορέσει να ασχοληθεί μαζί μου ο πάνσοφος τεχνικός του κάθε μαγαζιού -συγγνώμη, πανεπιστημίου ήθελα να πω- της ΝΟΚΙΑ !!! Αν θέλουν να μην πηγαίνει ο κόσμος για αναβάθμιση τα κινητά τους, ας βγάζουν λογισμικό χωρίς προβλήματα! Είναι επιλογή τους τα ανώριμα λογισμικά κάθε νέου μοντέλου αν θέλουν να βγάζουν 20 νέα μοντέλα το χρόνο.

Όσον αφορά το χρόνο που τους παίρνει κτλ κτλ, απλά ΔΕΝ με ενδιαφέρει! Είμαι πελάτης και έχω πληρώσει τις υπερτιμημένες συσκευές τους. Αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οτιδήποτε άλλο εκτός του να εισπράττουν τα ζεστά ευρωπουλάκια που τους δίνουμε για κάθε νέα συσκευή, ας πάρουν περισσότερο προσωπικό, ας φτιάξουν περισσότερα καταστήματα, ή στην τελική ας τα κλείσουν και να ανοίξουν ανθοπωλεία, ή μάλλον μπακάλικα !!!

Αυτή η πολιτική εκ μέρους της κάθε ΝΟΚΙΑ μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Όπως πχ να προτιμήσει ο κόσμος τα SonyEricsson τα οποία τουλάχιστον αναβαθμίζονται από το σπίτι !!!

Δεν θα μας βγουν και από πάνω για την γενικά απαράδεκτη συμπεριφορά των περισσότερων καταστημάτων τους όπως και το χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών !!!

ΥΓ: Τις βλακείες που λέει η επίσημη ΝΟΚΙΑ και ο κάθε εταιρειάκιας τεχνικός (λες και είναι κανένα ανώτερο στέλεχος με stock options και η αναβάθμιση που ζητάω θίγει τα συμφέροντά του) τις έχω ακούσει και εγώ. Εφόσον βγαίνει νέα έκδοση λογισμικού, σημαίνει ότι υπήρχαν προβλήματα που διορθώθηκαν και το ξέρουν καλά. Δεν θα έπρεπε καν να σε ρωτάνε αν έχεις πρόβλημα. Αν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, δεν θα έβγαιναν νέες εκδόσεις. Από την άλλη, αν οι πάνσοφοι τεχνικοί προτιμούν να τους δουλέυουμε, μπορούμε πάντα να βρούμε τα προβλήματα της κάθε έκδοσης και να τα απαριθμούμε !!!

YΓ2: Κινητό που μόλις αγόρασες και παρουσιάζει πρόβλημα είναι ελαττωματικό και ένα από τα δικαιώματά σου είναι η αντικατάσταση (για να μην αναφέρω την επιστροφή χρημάτων). Αν σου κάνουν τους δύσκολους υπάρχουν και οι ενώσεις καταναλωτών και αμέσως μετά οι δικηγόροι (πολλές ενώσεις καταναλωτών απασχολούν δικηγόρους που σε αναλαμβάνουν με μόνη υποχρέωση να γραφτείς στην ένωση. Θα πάρεις πίσω και τα χρήματά σου και μια αποζημίωση και θα γνωστοποιήσεις και στον τύπο την καταδικαστική γι'αυτούς απόφαση... Μετά η εταιρεία που θα έχει θιχτεί δημόσια να δεις πώς θα σπεύσει να "περιποιηθεί" το/τα καλόπαιδα που δεν σε εξυπηρέτησαν και εξαιτίας τους εκτέθηκε!!! Προσωπικά έχω πετύχει χωρίς να μπω καν σε νομικές διαδικασίες αντικατάσταση laptop με πρόβλημα στο touchpad. ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ από τις βλακείες που λέει κάθε εταιρεία και τα φερέφωνά της. Ο καταναλωτής έχει δικαιώματα, όσο και αν χαλάει την κάθε ΝΟΚΙΑ αυτό !!!

ΥΓ3: Τα παραπάνω ισχύουν φυσικά για κάθε εταιρεία με κακή υποστήριξη των προϊόντων της !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Τι λες μωρέ?Μιλάς για μαγαζάκια όπως τα Nokia stores, τα οποία θα πρέπει να έχουν 100 υπαλλήλους?Ωραίος επιχειρηματίας θα γινόσουν....

Εχουν πολλά μικρομάγαζα 100 υπαλλήλους?

Μα ακριβώς γιαυτο λέμε ότι πρέπει να καλυτερέψουν γιατί είναι μαγαζάκια!Μάλλον δεν κατάλαβες ότι αυτό που είπα ήταν τρόπος του λέγειν η γράφειν καλλίτερα!

:!: o pelaths exeis dikio mono otan zhtaei logika pragmata... :!:

Με αυτήν την απάντηση με κάλυψες πλήρως,γιατί από ότι κατάλαβα το τι είναι λογικό και το τι όχι το καθορίζει ο κάθε ένας που έχει μαγαζί nokia

Οσο για την αναβαθμιση θελει κατιτις παραπανω απο 10 λεπτα :lol: :lol: :lol: Για να μην μιλησω για τα γραφειοκρατικα. Δεν παντα τοσο απλη. πολλα μπορουν να συμβουν. Και να σας πω και το αλλο. οταν δεν εχει προβλημα το τηλεφωνο και το πας για αναβαθμιση εντος εγγυησης, ναι μεν δεν θα πληρωσεις τιποτα ΑΛΛΑ δεν θα πληρωθει και το καταστημα απο την νοκια. Αντε τωρα να εχεις κοσμο να περιμενει και να ασχοληθεις με μια αναβαθμηση των "10 λεπτων" που δεν προκυτε να την πληρωθεις ποτε επειδη ειναι απαιτηση του πελατη. ΕΛΕΟΣ!

Και αν στην τελική δεν πληρώνεται να τα βάλει με την Nokia και όχι με τον πελάτη που θέλει αναβάθμιση!Γιατί από την στιγμή που η Nokia βγάλει αναβάθμιση σημαίνει πως το τηλεφωνώ δεν είναι ολοκληρωμένο,δηλαδή πρέπει να περιμένω να μου κολλήσει τελείως για να έρθω να το αναβαθμίσω?

Ela nte! o kathe asxetos leei oti tou erxete kai mia pou to exoun anoixei to thema peri swstou service na rwthsw ή mallon na pw pws kapoioi kurioi pou nomizou gia merika euro h nokia tha tramei ston pelath ths na allaxoun pleuro opws epeiseis oti prepei na einai kai apo tis liges etairies pou pas se shop ths kai exei mono original nokia pragmata kai OXI san merikes alles na mhn thixw twra etairies vlepeis mesa no-name pragmata kai polla alla strava.... opws epeiseis kai ta shop ta pernoun pisw sto tsak mpam otan kanei autos pou to exei lamogies.

Δηλαδή σαν να λέμε,αφού οι άλλοι είναι χειρότερα,καλά είμαστε εμείς?

Σεβαστές οι απόψεις σας παιδιά,αλλα όσο εσείς πιστεύετε ότι είμαστε άσχετοι και πρέπει να μας ανέχεστε άλλο τόσο εγώ πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσει αυτό το post και οι κακοί επαγγελματίες να μπούν στην άκρη.A και αφήστε τους πελάτες να κρίνουν ποιος είναι σωστός και ποιος όχι γιατί στην τελική αυτοί είναι που δίνουν τα λεφτά τους!

Ρε παιδια δικιο εχετε και εσεις σε καποια πραγματα αλλα γιατι τα βαζετε με τους τεχνικους; Υπαλληλοι ειναι και αυτοι με εναν βασικο μισθο και ωραριο καταστηματων, 50 ωρες την εβδομαδα. Νομιζετε δηλαδη οτι αυτοι δεν εχουν προβληματα (να μην τα αναφερω). Αν ειναι να πειτε καπου τα προβληματα σας πειτε τα καπου ψηλοτερα. Δεν ειναι σωστο να τους στηνετε στο τοιχο επειδη προσπαθουν να κανουν την δουλεια τους οσο ποιο καλα μπορουν. Μερικοι μπαινουν και στο φορουμ. Λιγος σεβασμος παραπανω και κατανοηση.

Σεβόμαστε όσους μας σέβονται... Με τους τεχνικούς γενικά δεν έχουμε πρόβλημα. Πρόβλημα έχουμε με κάποιους που συμπεριφέρονται λες και η ΝΟΚΙΑ είναι το μαγαζί τους και τους κάνει κόπο να κάνουν μια αναβάθμιση που έχει το θράσσος να ζητάει ο πελάτης για το πανάκριβο κινητό του που κολλάει. Ούτε θα δεχτώ τον κάθε τεχνικό/υπάλληλο να αποφασίσει τί είναι κατά τη γνώμη του λογική απαίτηση εκ μέρους του πελάτη. Υπάρχουν δικαιώματα του καταναλωτή και η αντίστοιχη νομοθεσία που τα προστατεύει !!!

Απ'όσα διαβάζω εδώ μέσα, αν όντως είναι τεχνικοί αυτοί που τα γράφουν, λυπάμαι πολύ! Να πληρώνω για την αναβάθμιση εντός εγγύησης... "Τί να κάνουμε, τους ανεχόμαστε... " και άλλα απαράδεκτα σχόλια..

Δεν πειράζει, ο κόσμος θα ξυπνήσει... Μερικές επίσημες επιστολές διαμαρτυρίας στη ΝΟΚΙΑ, με σαφή αναφορά στο όνομα του καθενός αριστοκράτη υπαλλήλου που δεν σε εξυπηρέτησε (από τον καθένα μας και μερικούς φίλους του), μερικά δημοσιεύματα, ίσως και μερικές αγωγές ενάντια στη ΝΟΚΙΑ θα πιάσουν τόπο... Μετά να δεις για πότε πάνε σπίτι τους κάποιοι άνθρωποι...

ΥΓ: Ο χαμηλός μισθός δεν είναι για μένα δικαιολογία. Ας ψάξουν να βρουν άλλη δουλειά στην τελική. Έτσι και αλλιώς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, κανείς δεν πληρώνεται καλά σε αυτή τη χώρα..

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Τι να πουν και τα παιδια στην επαρχια που οτιδηποτε μη-νοκια φευγει ζουπιτο για Αθηνα. service, original αξεσουαρ, ολα διπλα τους σε καθε νομο, τι λεμε τωρα και εχουν και παραπονα.

Δεν εχω δει αλλο thread με εντυπωσεις service αλλων εταιριων, λες και ειναι τελειοι. Η νοκια εχει το 1/3 της αγορας. Εχετε υποψην σας για ποσα τηλεφωνα μιλαμε; Ειδικα στα level 3 γινεται ο χαμος.

Για κάθε αναβάθμιση το κατάστημα πληρώνεται και αδρά μάλιστα(αναλογικα με το τι προσφέρει).Ξέρω και πόσο...

Μην αρχισουμε τωρα τους προσωπικους χαρακτηρισμους .:!:

Κοιταζουμε να βγαλουμε καποια ακρη ,οχι να μαλωνουμε μεταξυ μας :rolleyes:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Είναι όμως τουλάχιστον προκλητικό μέσα σε ένα θέμα που αφορά την κατά γενική ομολογία κακή εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου σέρβις, να βγαίνουν άνθρωποι που φαίνεται να εργάζονται σε αυτά τα καταστήματα και να καταφέρονται κατά των πελατών τους, χάρη στους οποίους έχουν δουλειά...

Αν δεν αγόραζε ο κόσμος NOKIA, δεν θα υπήρχαν όλα αυτά τα καταστήματα και οι θέσεις εργασίας. Ας τα βάλουν με τον ίδιο τον εργοδότη τους σχετικά με τις πιθανώς άσχημες συνθήκες εργασίας τους. Ο πελάτης δεν φταίει σε τίποτα, δεν έχουν κανένα δίκιο όταν βγάζουν σε αυτόν όλα τα απωθημένα τους !

Βολταίρος

Παιδιά σας αναφέρω τα γεγονότα με κάθε ακρίβεια.

Πριν ένα μήνα αγόρασα με αναβάθμιση σύνδεσης την συσκευή Ν91 από τα καταστήματα Γερμανός. Η συσκευή λειτουργούσε κανονικά. Πριν από 2 βδομάδες στην προσπάθεια μου να ανοίξω το κινητό, η οθόνη δεν άνοιγε ενώ το κινητό λειτουργούσε κανονικά γιατί κατάφερα να του κάνω backup έστω και χωρίς οθόνη τοπικά στον ηλεκτρονικό μου υπολογιστή. Απευθύνθηκα σε ένα κατάστημα Νοκια (Κατεχάκη) και μου είπαν αφού το εξέτασαν εξωτερικά ότι δεν είναι τίποτα. Θα το έστελναν στα κεντρικά για service και σε μία βδομάδα θα μου το επέστρεφαν. Έπειτα από μία βδομάδα επικοινώνησα με το κατάστημα και με ενημέρωσαν ότι το κινητό δεν επισκευάζεται λόγω πτώσης. Μάλιστα μου επέστεψαν το κινητό έχοντας αφαιρέσει ένα εξάρτημα από την συσκευή, με δύο φωτογραφίες που δείχνουν δύο γρατζουνιές, στην κυριολεξία, και με το σημείωμα ότι το κινητό καταστράφηκε λόγω πτώσης. Επιπλέον η οθόνη ανοίγει τώρα αλλά το κινητό δεν κάνει log in.

Πιστεύω ότι η κατάσταση είναι γελοία και είμαι αποφασισμένος να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να δικαιωθώ. Δεν νοείται με 2 γρατζουνιές που έγιναν λόγω χρήσης, να θεωρείται το κινητό κατεστραμμένο λόγω πτώσης.

Συμβουλεύτε με!

Εάν θέλετε μπορώ να ανεβάσω και φώτο με το κινητό για να δείτε τις γρατζουνιές!

Ευχαριστω.....

http://www.fuelcell.gr

Ιστιοσελίδα εκπαιδευτικού περιεχομένου για τα Fuel Cells η μόνη στα ελληνικά!!

Φίλε Άλκη , καταγγελία στο ΙΝΚΑ, η λύση . :)

Για δες κατι αναλογο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1425469#post1425469

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• The topic was unpinned
  • The topic was pinned