Pompodektakias Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Δηλαδή να πιστέψουμε ότι 2 βδομάδες στα χέρια αυτής της κυρίας και δεν της έβγαλε το insert sim card?:rolleyes: ..Η' σε κανα συρτάρι το αράδειασε και το άφησε εκεί η΄μάλλον είναι χρυσοχέρης η κυρία:p ΑΙΣΧΟΣ πάντως, τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Βασικά θα σου πρότεινα να πας και σε κάποιο άλλο nokia club μήπως σου πουν κάτι διαφορετικό. Μετά πάρε το 1520 να κάνεις καταγγελία αλλά σε προειδοποιώ θα καθύστερήσει αλλά να είσαι σίγουρος θα βρεις το δίκιο σου. Good luck Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Δεν χρειαζεται mail εγω πηρα τηλεφωνο στην NOKIA στις βρυξελες 8001166542 ειναι ελληνικο τμημα και με βοηθησαν Παρα πολυ! Ιστορια: στελνω το κινητο μου αθηνα για service και μετα απο 3 εβδομαδες περνω τηλεφωνο (ΕΓΩ) και τους ρωτησα τι εγινε και μου ειπαν οτι το προβλημα ειναι εργοστασιακο και θα το φτιαξουν! μετα απο αλλες 2 εβδομαδες μου πηραν (ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ) τηλεφωνω και μου λενε κυριε ..... το κινητο ειναι ετοιμο και σας το στελνουμε με αντικαταβολη στα 150 ευρω:blink: . Καγκελο εμεινα! λεω ξελεω αυτοι ηταν τσαμπουκαδες και δεν σηκωναν κουβεντα. ενα τηλεφωνακι εκανα στο 8001166542 και σε 2 ωρες με πηραν απο την alpha copy: καλα κυριε.... πηρατε τηλεφωνο στα κεντρικα?.... δηλαδη τι καταλαβατε τωρα? Εγω παντος ενα καταλαβα το κινητο ηρθε την επομενη μερα με courier με δικη τους χρεωση και μαλιστα τσαμπα και η επισκευη!:lol: :p οχι θα τους αφηνα!!!!:ninja: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Δεν χρειαζεται mail εγω πηρα τηλεφωνο στην NOKIA στις βρυξελες 8001166542 ειναι ελληνικο τμημα και με βοηθησαν Παρα πολυ! Ιστορια: στελνω το κινητο μου αθηνα για service και μετα απο 3 εβδομαδες περνω τηλεφωνο (ΕΓΩ) και τους ρωτησα τι εγινε και μου ειπαν οτι το προβλημα ειναι εργοστασιακο και θα το φτιαξουν! μετα απο αλλες 2 εβδομαδες μου πηραν (ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ) τηλεφωνω και μου λενε κυριε ..... το κινητο ειναι ετοιμο και σας το στελνουμε με αντικαταβολη στα 150 ευρω:blink: . Καγκελο εμεινα! λεω ξελεω αυτοι ηταν τσαμπουκαδες και δεν σηκωναν κουβεντα. ενα τηλεφωνακι εκανα στο 8001166542 και σε 2 ωρες με πηραν απο την alpha copy: καλα κυριε.... πηρατε τηλεφωνο στα κεντρικα?.... δηλαδη τι καταλαβατε τωρα? Εγω παντος ενα καταλαβα το κινητο ηρθε την επομενη μερα με courier με δικη τους χρεωση και μαλιστα τσαμπα και η επισκευη!:lol: :p οχι θα τους αφηνα!!!!:ninja: :happy: Είσαι θεόοος! Καλά τους έκανες! Αυτο το τηλέφωνο που το βρήκες όμως? Η χρέωση είναι αστική ? Ξέρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Είσαι θεόοος! Καλά τους έκανες! Αυτο το τηλέφωνο που το βρήκες όμως? Η χρέωση είναι αστική ? Ξέρεις? Ειναι δωρεαν! παιδια ο αριθμος εχει αλλαξει! θα το βρω και θα σας πω! Απο τη μερα που ο οτε εχει αλλαξει το συστημα με το 0800 και 70 0801 εχω μπερδευτη! ξερει κανεις τι βαζουμε τωρα μπροστα! αν ναι τοτε ειναι και τα υπολοιπα νουμερα σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giota_kx Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Ειναι δωρεαν! παιδια ο αριθμος εχει αλλαξει! θα το βρω και θα σας πω! 801 11 66542... Pira kai me giwsane kanonika, gia allagh siskevis mou eipan na parw sta kantrika ths Alpha Copy sthn Athina...koinws "Vgale akri"!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 801 11 66542... Pira kai me giwsane kanonika, gia allagh siskevis mou eipan na parw sta kantrika ths Alpha Copy sthn Athina...koinws "Vgale akri"!!!! Εμενα μονο που δεν με φιλησαν! Απορω γιατι δεν σε εξηπηρετησαν? Μηπως το κινητο σου ειχε προβλημα που δεν ευθηνετε η ΝΟΚΙΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 801 11 66542... Pira kai me giwsane kanonika, gia allagh siskevis mou eipan na parw sta kantrika ths Alpha Copy sthn Athina...koinws "Vgale akri"!!!! μηπως φιλε μου επρεπε να αναφερεις οτι δε σε εξυπηρετουν καλα κλπ, και οτι το κινητο εχει προβλημα για το οποιο δεν ευθυνεσαι; γιατι αν τους ειπες για αλλαγη, απο τη μια ειναι λογικο να σου απαντησαν ετσι αφου στην τελικη, την αλλαγη θα την κανει η alpha copy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Δεν χρειαζεται mail εγω πηρα τηλεφωνο στην NOKIA στις βρυξελες 8001166542 ειναι ελληνικο τμημα και με βοηθησαν Παρα πολυ! Ιστορια: στελνω το κινητο μου αθηνα για service και μετα απο 3 εβδομαδες περνω τηλεφωνο (ΕΓΩ) και τους ρωτησα τι εγινε και μου ειπαν οτι το προβλημα ειναι εργοστασιακο και θα το φτιαξουν! μετα απο αλλες 2 εβδομαδες μου πηραν (ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ) τηλεφωνω και μου λενε κυριε ..... το κινητο ειναι ετοιμο και σας το στελνουμε με αντικαταβολη στα 150 ευρω:blink: . Καγκελο εμεινα! λεω ξελεω αυτοι ηταν τσαμπουκαδες και δεν σηκωναν κουβεντα. ενα τηλεφωνακι εκανα στο 8001166542 και σε 2 ωρες με πηραν απο την alpha copy: καλα κυριε.... πηρατε τηλεφωνο στα κεντρικα?.... δηλαδη τι καταλαβατε τωρα? Εγω παντος ενα καταλαβα το κινητο ηρθε την επομενη μερα με courier με δικη τους χρεωση και μαλιστα τσαμπα και η επισκευη!:lol: :p οχι θα τους αφηνα!!!!:ninja: :happy: ΜΠΡΑΒΟ, ΕΒΓΕ. Ετσι πρεπει αλλιως κοιτανε το συμφερον τους Θα τον εχω υπ'οψη μου τον αριθμο Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 πολυ καλο ειναι το νοκια σοπ στην Β.Ολγας@θεσσαλονικη..πολυ εξυπηρετικοι..;) και στην καμαρα ~εξυπηρετικοι,αλλα εχω μια εντυπωση οτι δεν θελουν να κανουν και αποτελεσματικα αυτο που τους δινεις για επισκευη..ειχα δωσει ενα κινητο για επισκευη,καλυτερεψε καπως,το ξαναπηγα,μου το εκαναν παλι επισκευη αλλα μου ειπαν-τελευταια φορα-(εμμεσα μου ελεγαν οτι την επομενη ξανασκασε 26 ευρω :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Πολύ καλή εξυπηρέτηση και άμεση αναβάθμιση στο Nokia Shop Λεωφ.Αλεξάνδρας 101. Έχει πάντα την τελευταία έκδοση λογισμικού μόλις κυκλοφορεί! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Το Σάββατο πάω σε ένα Nokia Shop να αλλάξω το κέλυφος του 6260. Με ενημερώνουν πως δε γνωρίζουν την τιμή και επίσης για το αν υπάρχουν ανταλλακτικά για το πίσω μέρος. Το αφήνω και μου λένε να πάρω τηλέφωνο την Τρίτη (σήμερα) για να μάθω το κόστος. Πέρνω σήμερα και με ενημερώνουν πως θα στοιχίσει 60 ευρώ. Αποφασίζω πως τελικά δε με συμφέρει η τιμή και στην έξοδο με ενημερώνουν πως πρέπει να πληρώσω 6 ευρώ επειδή το κινητό "μπήκε στο service". :/ - Service? Ποιο service? Μια ερώτηση σας έκανα για το πόσο θα κοστίσει αλλαγή του κέλυφους. - Ναι αλλά για να σας πούμε αν γίνεται να αλλαχτεί έπρεπε να το ελένξουμε να το ανοίξουμε και αυτό κοστίζει 6 ευρώ! Mάλιστα μου επιδείξαν και έναν "τιμοκατάλογο" που υπάρχει στο ταμείο και εξηγεί το "κόστος" ανάλογα με τις υπηρεσίες. Πάντως "6 ευρώ για ερώτηση περί κόστους" δεν είχε! - Συγνώμη εγώ σας έκανα μια ερώτηση σχετικά με το κόστος. Τι σχέση έχει το service? Για να μη τα πολυλογώ, ειπώθηκαν διάφορα. Δεν πλήρωσα και έφυγα. Και ρωτώ μπας και μου δώσετε τα φώτα σας! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 πολυ καλα εκανες..πηγαν να σε εκμεταλαυτουν..μην νομιζεις,πολυ τετοιοι υπαλληλοι υπαρχουν :whistle: γι αυτο πανε βρες ενα καλο νοκια σοπ και οσο μακρια και αν ειναι(υπο λογικες συνθηκες)να πηγαινεις εκει..να σε εξυπηρετουν κ οχι να σε δουλευουν.. ξες γιατι θα πληρωσες?επειδη το αποθηκευσαν στο μαγαζι,το κρατουσαν ασφαλες....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Handsetman Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Όμορφα ακούγονται όλες οι απόψεις, και σίγουρα υπάρχουν πολύ σοβαρά έως απαράδεκτα προβλήματα με πολλά Nokia Shop. Αλήθεια....γνωρίζετε ότι οι κύριοι της Alpha Copy δεν ενημερώνουν ΠΟΤΕ τον τεχνικό του Nokia Shop για τυχόν ύπαρξη bug στο πρόγραμμα που πραγματοποιεί αναβαθμίσεις στις συσκευές μας, έτσι μαζί με όλα τα προβλήματα έρχεται αντιμέτωπος με προβλήματα "πληροφορικής" ο κάθε τεχνικός?? - Αποτέλεσμα = πρόκληση ζημιας στη συσκευή του πελάτη που συνεπάγεται καθυστέρηση της επισκευής ή ακόμη χειρότερα "πάγωμα" όλων των αναβαθμίσεων. Γνωρίζετε ότι ο τεχνικός δεν μπορεί να παραγγείλει τα ανταλλακτικά του , διότι αυτά περιγράφονται με κωδικούς που δεν αντιστοιχούν με αυτούς που δίνει η επίσημη Νοκια και όχι η Alpha Copy?? Γνωρίζετε ότι ποτέ δεν ενημερώνεται ο Τεχνικός για τυχόν ελλείψεις ανταλλακτικών , έτσι απλά παραγγέλνει και...ελπίζει? Γνωρίζετε ότι ΚΑΝΕΙΣ από την A.C. δεν έχει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις ώστε να τον βοηθήσει σε "δύσκολές " περιπτώσεις? Γνωρίζετε ότι τα νευρα του τεχνικού στην επαρχία , "τσακίζονται" όταν προσπαθεί επί ώρες ή μέρες να βρεί εναν προϊστάμενο για να ζητήσει υποστήριξη? Γνωρίζετε ότι ο τεχνικός έχει μισθό 550 ευρώ...στη καλύτερη 600-650? και δουλεύει πολύ συχνά υπερωρίες , για να τα βγάλει πέρα με 100αδες χαρτια και κωλ*γραφιοκρατικές διαδικασίες? Γνωρίζετε ότι ο τεχνικός μπαίνει τουλάχστον 5-6 φορές την ημέρα σε "απολογητική" διάθεση για λάθη που δεν ευθύνεται αυτός, αλλά η εταιρεία? (η οποία φυσικα και τον αφήνει εκτεθειμένο στον πελάτη) Γνωρίζετε ότι αν η επισκευή ενός τηλεφώνου χρειάζεται 10-20 λεπτά, η συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων και ηλεκτρονικών εντύπων απαιτεί 20-25 λεπτά??!! (Φανταστείτε ότι μπορεί να έχει μπροστά του γύρω στα 20 - 50 τηλέφωνα να επισκευάζει σε ημερήσια βάση) Γνωρίζετε ότι η A.C για οικονομικούς λόγους , έχει περιορισμένο αριθμό τεχνικών στα κεντρικά της καταστήματα , φορτώνοντάς τους με "τρελο" αριθμό επισκευών? Αν όλοι μας είμαστε αγανακτισμένοι, τότε ο Τεχνικός που έχει την πραγματική διάθεση να μας εξυπηρετήσει και κάποιοι για κάποιους λόγους του δένουν τα χέρια....είναι πολύ πιο αγανακτισμένος και εκνευρισμένος. :whip: :rocket: Παράθεση Αφού δεν μπορούμε να δώσουμε χρόνια στη ζωή μας....ας δώσουμε ζωή στα χρόνια μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Αν όλοι μας είμαστε αγανακτισμένοι, τότε ο Τεχνικός που έχει την πραγματική διάθεση να μας εξυπηρετήσει και κάποιοι για κάποιους λόγους του δένουν τα χέρια....είναι πολύ πιο αγανακτισμένος και εκνευρισμένος. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) σε αυτό το forum θα συμφωνήσουν μαζί μου. Κανένας δεν τα έβαλε με το προσωπικό των Nokia Shop, τουλάχιστον σε επίπεδο εξυπηρέτησης εκ μέρους του προσωπικού, (εξαιρούνται τα μέλη που είχαν πρόβλημα ύφους/χαρακτήρα/"ταξερωόλα-ισμού"/"κλεψίματος"/...). Σε αυτό το θέμα του forum τα βάζουμε με τα "κεφάλια" της εκάστοτε δοιήκησης, της υπέυθυνης για τα service των κινητών μας Nokia. Σαφώς και ο κάθε τεχνικός πέφτει θύμα της εταιρίας του (εφόσον ισχύουν όσα αναφέρεις) και μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους πραγματικά εξυπηρετικούς και υπέυθυνους, τους οποίους τους αναφέρουμε ως παράδειγμα προς μίμηση. (ισχύει και το αντίθετο). Με αυτήν την λογική έχει δημιουργηθεί και το αρχείο με τα εξυπηρετικά και μη καταστήματα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Handsetman Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) σε αυτό το forum θα συμφωνήσουν μαζί μου. Κανένας δεν τα έβαλε με το προσωπικό των Nokia Shop, τουλάχιστον σε επίπεδο εξυπηρέτησης εκ μέρους του προσωπικού, (εξαιρούνται τα μέλη που είχαν πρόβλημα ύφους/χαρακτήρα/"ταξερωόλα-ισμού"/"κλεψίματος"/...). Σε αυτό το θέμα του forum τα βάζουμε με τα "κεφάλια" της εκάστοτε δοιήκησης, της υπέυθυνης για τα service των κινητών μας Nokia. Σαφώς και ο κάθε τεχνικός πέφτει θύμα της εταιρίας του (εφόσον ισχύουν όσα αναφέρεις) και μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους πραγματικά εξυπηρετικούς και υπέυθυνους, τους οποίους τους αναφέρουμε ως παράδειγμα προς μίμηση. (ισχύει και το αντίθετο). Με αυτήν την λογική έχει δημιουργηθεί και το αρχείο με τα εξυπηρετικά και μη καταστήματα. To αναγνωρίζω φίλε μου, και πραγματικά είναι η καλύτερη δυνατή κίνηση - μέχρι στιγμής - ώστε να ξεμπροστιαστούν επιτέλους όλοι αυτοί που αντι να καταγγέλουν και να κάνουν κινησεις ώστε να αλλαξει αυτό το χάλι, εκμεταλεύονται την κατάσταση που υπάρχει στην Ελληνική αντιπροσωπεία ,προς όφελος τους. :spider: Παράθεση Αφού δεν μπορούμε να δώσουμε χρόνια στη ζωή μας....ας δώσουμε ζωή στα χρόνια μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 katholou efxaristimenos den exw meinei apo to episimo service tis nokia... o logos einai oti piga to 6230 mou gia anavathmisi firmware(nokia shop peiraia) , to piga otan kikloforouse i v5.55, ekei mou evalan tin v5.40(to giati to xerei mono o theos...),otan meta piga na syndesw to 6230 mou me to pc mou i sindesi den itan efikti, paw loipon sto idio nokia shop kai tous to lew!i apantisi mia kai polyyyyyyyy xazi: :blink: :blink: "to pc sas exei windows millenium kai gia ayto den exei simvatotita me ti siskeyi ayti"!!! toso kairo omws(18 mines) mia xara syndeotan tous lew... kai ti mou lene?:"gia ayto epikoinwniste me ti microsoft"!!!! :lol: :lol: :lol: asxetoi kai adaeis anthrwpoi se poly lathos theseis ergasias! telika evala to 6230 sto laptop kai ola ok, twra gia to desktp skeftomai ti lisi tou format alla profanws variemai!:rolleyes: a!:kai to kalytero otan to piga , to piga giati ekane polla reboot otan itan sto gprs,tous rwtaw loipon an tha ftiaxtei to problima me firmware update(?), an oxi na mi dwsw 15euro (logiko den einai???) kai mou lene:"isws ftiaxtei, alliws tha to steilw sta kentrika, allwste blepw kai mia geri gratsounia sto katw meros!!!" :p :p xaxaxa! as to kleisoun kalytera! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiannis24 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 χαχαχαχαχαα......Φιλαράκο, τα κεντρικά της ΝΟΚΙΑ είναι στην Φινλανδία και το τηλεφωνάκι που σου έδωσαν(801 11 66542) είναι του careline της Alpha Copy στην οδό Φραγκούδη. Στις Βρυξέλλες φιλαράκι είναι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 mvagustagm2000 σε ποιό nokia Πειραιά το πήγες;Έχει δύο ο Πειραιάς. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 mvagustagm2000 σε ποιό nokia Πειραιά το πήγες;Έχει δύο ο Πειραιάς. grigoriou lampraki sto palio paidiatriko tou zaneiou!:blink: giati rwtas? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ρωτάω γιατί και εγώ Πειραιά μένω. Στην Γρ. Λαμπράκη έχει αναφερθεί και εδώ ότι δεν είναι από τα καλά nokia club. Θα πας για ότι θέλεις στην Καποδιστρίου ένα στενό πριν βγεις στον ηλεκτρικό Πειραιά. Είναι πιο αξιόπιστο και έχει καλές κριτικές από εδώ μέσα και μία από αυτές είναι και η δική μου. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Ρωτάω γιατί και εγώ Πειραιά μένω. Στην Γρ. Λαμπράκη έχει αναφερθεί και εδώ ότι δεν είναι από τα καλά nokia club. Θα πας για ότι θέλεις στην Καποδιστρίου ένα στενό πριν βγεις στον ηλεκτρικό Πειραιά. Είναι πιο αξιόπιστο και έχει καλές κριτικές από εδώ μέσα και μία από αυτές είναι και η δική μου. ftou... i m@l@ki@ distixws egine twra! tin alli fora tha se exw yp opsin mou!!!! pantws se eyxaristw para poly!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Παιδιά σήμερα πήγα στην Nokia να βάλω την μαύρη πρόσοψη! Μόλις φτάνω του λέω ότι, ήρθα για την πρόσοψη! Το παίρνει και μετά από πολύ λίγη ώρα (γιατί βιαζόταν να φύγει), μου το δίνει με το πάνω φρύδι από το πίσω μέρος, να είναι το παλιό! Του λέω τι είναι αυτό; Μου λέει, να έρθεις άλλη μέρα να στο βάλω, αλλά κοστίζει 5 ευρω! Ντοινγκκκ! Του λέω μου είπες 25 ευρώ όλη η πρόσοψη και τώρα μου λες 30; Όχι λέω ευχαριστώ είναι πολλά! Και τον βάζω και την ξαναβγάζει! Μετά μου λέει ότι το κινητό εσωτερικά, έκει που εφαρμόζει η πρόσοψη έχει σπάσει και δεν κλείνει καλά! Μα καλά του λέω, δεν ήταν έτσι! Αυτός επέμενε και τελικά έφυγα, γεμάτος νεύρα! Μόλις πήγα σπίτι είδα το κινητό να ανοίγει το πάνω μέρος μόνο του! Φρίκαρα!! Το άτομο, μου το κατέστρεψε! Τι να κάνω; Πως πρέπει να αντιδράσω; Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Παιδιά σήμερα πήγα στην Nokia να βάλω την μαύρη πρόσοψη! Μόλις φτάνω του λέω ότι, ήρθα για την πρόσοψη! Το παίρνει και μετά από πολύ λίγη ώρα (γιατί βιαζόταν να φύγει), μου το δίνει με το πάνω φρύδι από το πίσω μέρος, να είναι το παλιό! Του λέω τι είναι αυτό; Μου λέει, να έρθεις άλλη μέρα να στο βάλω, αλλά κοστίζει 5 ευρω! Ντοινγκκκ! Του λέω μου είπες 25 ευρώ όλη η πρόσοψη και τώρα μου λες 30; Όχι λέω ευχαριστώ είναι πολλά! Και τον βάζω και την ξαναβγάζει! Μετά μου λέει ότι το κινητό εσωτερικά, έκει που εφαρμόζει η πρόσοψη έχει σπάσει και δεν κλείνει καλά! Μα καλά του λέω, δεν ήταν έτσι! Αυτός επέμενε και τελικά έφυγα, γεμάτος νεύρα! Μόλις πήγα σπίτι είδα το κινητό να ανοίγει το πάνω μέρος μόνο του! Φρίκαρα!! Το άτομο, μου το κατέστρεψε! Τι να κάνω; Πως πρέπει να αντιδράσω; vres ton idioktiti tou nokia shop kai zita tou ta resta! ayto einai aparadekto! tha zitiseis oliki epanakataskeyi wste i siskeyi sou na ginei opws kai prin! gia emena koutamara pou efyges!:mad: eprepe na katseis ekei kai na kaneis fasaria! twra an xanagyriseis mporei na sou pei oti taxa mou dithen esy to ekanes etsi klp... alla mi psarwseis! mi to afiseis etsi!!!:mad: se poio nokia shop? krata mas enimerous gia to ti tha ginei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Παιδιά! Αυτά που θα πω θέλω να ακουστούν όσο περισσότερο γίνεται και θέλω την βοήθειά σας! Πήγα λοιπόν σήμερα στο Nokia Shop της 3ης Σεπτεμβρίου, (εκεί είχε γίνει το προηγούμενο περιστατικό),με σκοπό να παραπονεθώ! Ακούστε λοιπόν τι έγινε: Αντί να με εξυπηρετήσουν, παίρνουν το κινητό το κοιτάνε και μού λένε 40 ευρώ! Μέχρι εδώ καλά, είπα να μην δημιουργήσω θέμα και να το φτιάξω άλλη φορά! Μετά τους το δίνω, να κλείσουν ξανά την πρόσοψη! Περιμένω, περιμένω και άλλο και μετά από 15 λεπτά περίπου, μου το δίνουν κλειστό! Του λέω γιατί είναι κλειστό; Μου λέει το κλείσαμε για να βάλουμε καλά την πρόσοψη! Πάω έξω και το ανοίγω και βλέπω ότι το bluetooth ήταν ανοιχτό! Το πάω πίσω και ρωτάω, τι δουλειά έχει το bluetooth να είναι ανοιχτό; Στην αρχή έκαναν πως δεν ακούγανε! Μετά μου λέει ο ένας ότι μήπως έχει ιό το κινητό: Του λέω να αφήσουν αυτά που ξέρουν και να φωνάξουν τον υπεύθυνο! Έρχεται και μου λέει με ύφος, ότι μπορεί να πατήθηκαν τα κουμπιά! Του λέω ότι δεν γίνεται να μπει στο bluetooth, με ένα κουμπί αλλά με συνδυασμό πλήκτρων! Μου λέει τι θες να κάνω τώρα; Φεύγω νευριασμένος και του λέω ότι θα βρω εγώ την άκρη! Πάω για καφέ και τι βλέπω ότι είχαν ξεχάσει στον fexplorer να βγουν από την έκθεση! Οι αλήτες, τόση ώρα που ήταν μέσα στο service, έψαχναν για προσωπικές φωτογραφίες που είχα στο κινητό!Και προφανώς τις έκλεψαν! Που μπορώ να απευθυνθώ; Τι μπορώ να κάνω; Έχω σκάσει και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!! Aς βοηθήσουν και οι Moderators plz!:!: Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts