Jump to content

Επισκευή Nokia - που;

leosedf
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, να ρωτησω κατι;

Πηγα το νοκια της γυναικας μου στο νοκια store του Π.Φαληρου γιατι ειχε προβλημα με την αυτονομια του. Η μπαταρια τελειωνε μεσα σε 4-5 ωρες χωρις χρηση.

Το αφηνω, τους παιρνω τηλ. μετα απο 4 μερες και μου λενε οι ανθρωποι οτι το κινητο ειναι αριστο, το προβλημα ειναι στη μπαταρια.

Λεω, το φτιαξατε, δηλαδη να ερθω να το παρω

Ναι μου λεει, οποτε θελετε ελατε.

Σημερα το πρωι λοιπον, παει η γυναικα μου και της λεει το εξης:

Εμεις εδω δεν αλλαζουμε μπαταριες, μονο ελεγχο κανουμε. Θα παρετε αυτο το χαρτακι και θα πατε στη Βουλιαγμενης για να σας αλλαξουν την μπαταρια

Τι κουλα ειναι αυτα ρε παιδια;

Δηλαδη τα νοκια stores δεν αλλαζουν ελαττωματικες μπαταριες; Και ειχε μπαταριες στο μαγαζι. Δηλαδη, αν ηθελα να αγορασω, θα αγοραζα, αλλα για αντικατασταση μεσω εγγυησης πρεπει να τρεχω στη Γλυφαδα.

Μας υποχρεωσαν......

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμένα όλα οκ με το 6720 μου αλλάξαν το ακουστικό σε χρόνο ντε τε!!

ευγενικότατος ο κυριος με εξυπηρέτησε στο καταστημα Θεσσαλονίκης στην Γ.Λαμπράκη!

Όλα κομπλέ τώρα!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

ρε παιδια πολυ απαραδεκτο το service & η τηλεφωνικη εξυπηρετηση.

2 μηνες περιμενω το τηλεφωνο μου :angry:

γεια σε ολους!!!εχω το τηλ μου ενα ν97 εδω και δυο μηνες για σερβις δεν εβγαζα ακρη. πηρα τηλ στην φιλανδια και σε 2 λεπτα μου τηλεφωνησε ελληνας ονοματη ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ο οποιος ειναι κορυφη!!!

μου ειπε:

1 αλφα κοπι και νοκια τελος

2 οτι και αν παθει η συσκευη παρτε τηλ στο 0080044144300 και ρωτηστε για το που θα στειλετε την συσκευη.

3 λιγο υπομονη απο ολους η νοκια καταλαβενει την κατασταση μας γι αυτο και διεκοψε με την αλφα.παρτε την συσκευη στο χερι και επικοιν/τε με τον θοδωρη για τυχον προβληματα!!!

αυτος που αναφερεις τι θεση εχει ακριβως και που εργαζεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως να κάνουμε κατι σαν καταγγελία στην Nokia για την αντιπροσωπεία της Alpha στην Ελλάδα;Μπας και στρώσουν λίγο.Ως χρήστες έχουμε το δικαίωμα πιστέυω.Να αλλάξει κάτι τέλος πάντων.Δεν γιίνεται να δίνουμε τοσα χρήματα και να μην μας εξυπηρετούν σωστά.Και να κάνουν 20 μερες να αλλάξουν ενα κάλυμα κάμερας που είναι λιγα λεπτά δουλειά

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

αυτος που αναφερεις τι θεση εχει ακριβως και που εργαζεται?

ειναι στα κεντρικα στην βουλγαρια.

α και κατι ακομα το τηλ μου επεστρεψε και κανει παλι τα ιδια(restart ολη την ωρα) συν οτι το πληκτρ/ιο ειναι ΣΠΑΣΜΕΝΟ τωρα θα σκοτωθουμε!!!!!!

Γεια σας, ειμαι καινουργιος στο φορουμ... :)

Πριν απο λιγες μερες αγορασα ενα Nokia 6710 Navigator το οποιο ομως μου αφησε τις χειροτερες εντυπωσεις... :(

Το zoom bar αφης που εχει, μου καταστρεφει την πλοηγηση, την φωτογραφικη μηχανη, και το Internet browsing διοτι κανει ανεξελεγκτα zoom απο μονο του... :cry:

Και συν τοις αλλοις, δεν ανταποκρινεται μερικες φορες και στα keystrokes μου...

Θα το παω σε καποιο Nokia Centre, αλλα θα ηθελα να μαθω εαν γινεται να μου το αλλαξουν με αλλο μοντελο (5730 μαλλον) η να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω, διοτι διαβασα απο φορουμ της nokia οτι μονο το 1/3 αυτων των συσκευων δουλευουν, γι'αυτο και δεν θελω να το ξαναδω ουτε ζωγραφιστο...

Μια συμβουλη: :!: Αποφυγετε παση θυσια το 6710...:!:

Ευχαριστω!

P.S Συγγνωμη, μαλλον εβαλα το μνμ σε λαθος θεση, αφορα γενικα την Nokia...

Γεια σας, είμαι νέος στο φόρουμ και δυστυχως ξεκινω με το πιο εξοργισμένο thread που έχω γράψει ποτέ μου (γενικά είμαι χαμηλών τόνων).

Είμαι ο δυστυχής κάτοχος ενός n85. Και έχω τραβήξει ένα κάρο ταλαιπωρίες για ένα κινητό, πράγμα που θεωρώ ανούσιο.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Μέχρι τον περασμένο Απρίλη ποτέ μου δεν είχα ενδιαφερθεί για κινητό. Πάντα είχα μια μπαχατέλα και έκανα τη δουλειά μου. Μέχρι που πιάστηκα κορόιδο από ένα μαγαζί vodafone και για να αυξήσω την επιδότηση έκανα δεύτερο συμβόλαιο με πάγιο 10€ , αυξάνοντας την επιδότησή μου κατά 300 ευρώ."Ειδική προσφορά λέει". Αυτό που μου είπαν ήταν ότι όποτε θέλω μπορώ να αλλάξω συμβόλαιο σε οποιαδήποτε από τις 2 γραμμές. Αυτό που δεν μου είπαν οι απατεώνες ήταν ότι τα 2 συμβόλαια είναι αλληλοεξαρτώμενα και αν αλλάξεις το πρώτο, αμέσως ανεβαίνει το πάγιο του δευτέρου κατά 15 ευρώ. Θεωρείται απάτη, διότι η απόκρυψη της αλήθειας είναι εφάμιλλη του ψεύδους. Αυτά για να δειτε τι τράβηξα για να το αποκτήσω άθελά μου.

ΚΕΦ.1

Το γιατί επέλεξα αυτό το κινητό δεν έχει σημασία. Πες ότι μου άρεσε. Σιγά σιγά άρχισα να συνειδητοποιώ τα μείον του, αλλά αυτό είναι δικό μου φταίξιμο. Ώσπου μια νύχτα του Ιούλη στην Χαλκιδική, έκανα το εγκληματικό λάθος να αφήσω το κινητό μου στο τραπέζι. Μετά από αυτή την ακατανόμαστη πράξη, ο θεός της Νοκια με τιμώρησε. ΕΣΒΗΣΕ Η ΟΘΟΝΗ. Τις επόμενες μέρες το κινητό ψυχορραγούσε. Η οθόνη θύμιζε vga του περασμένου αιώνα με λίγο άρωμα pac-man και wonder boy. Ώσπου, ξαναέσβησε η οθόνη. Forever.

ΚΕΦ.2

Γιατί άραγε έσβησε; Δέν ξέρω. Υγρασία ίσως. Αλλά δεν είναι δικιά μου υπόθεση....this sounds like a job for nokia service & support...ή κάνω λάθος;

Τότε είχα διάφορες δουλειές επειδή μόλις είχα μετακομίσει στην Κρήτη, όπου και είμαι τώρα, έστειλα το κινητό στην μητέρα μου για να πάει στο ίδιο κατάστημα όπου το πήρα. Τό κινητό έμεινε εκεί για λίγο και μετά πήγε στα κεντρικά της Νοκια. Από κει και πέρα πέρασε το γνωστό διάστημα των 2 εβδομάδων μέχρι να διαπιστώσουν ότι είναι χαλασμένο και "θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τη βλάβη το συντομότερο". Μετά από άλλη μια εβδομάδα μας έιπε ο γιατρός το πόρισμα: ΒΛΑΒΗ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΣΦΟΔΡΗ ΠΤΩΣΗ. Δηλαδη "θα σε γδαρω ρε κερατά θες δε θες και αμα θες ζητα και τα ρέστα. Καλά που έχω και εγγύηση δηλαδή!!!!!! Είπα λοιπόν στη μαμά να τους πει να πάνε αυτοί να δουνε αμα κουνιούνται οι βάρκες. 75 € θέλανε για να το φτιάξουν. Παρ'ολα αυτά η μητέρα μου το έφτιαξε και μου το έστειλε σήμερα για να μου κάνει έκπληξη. Μεγάλη ήταν η έκπληξη. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Η καθυστέρηση μηνών έχει γίνει για διάφορους άσχετους λόγους. Σημασία έχει ότι ένα κινητό έσβησε μονο του, χωρίς να προυπάρχει πτώση, αυτοί είπαν ότι εγώ το χάλασα, μου τα τσεπώσανε και τώρα δεν δουλεύει.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Τώρα λοιπόν άντε πάλι τα ίδια για να κερδίσω ΤΙ; ΤΙ ; ΕΝΑ ΜΠΙΜΠΙΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΜΠΙΠ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ!!! Θα ήθελα να το στείλω απευθείας στο στόμα του κάθε αισιόδοξου γραβαττωμένου που νομίζει ότι ενώνει τον κόσμο παρέα με μια σόδα κερασμένη από μενα για καλή χώνεψη.

Όταν κλέβεις να λέγεσαι κλέφτης. Όχι τεχνική υποστήριξη.....:X

ΤΕΛΟΣ

Edited by stendor
Αφαίρεση άσεμνων λέξεων

Εγώ μόλις σήμερα πήρα το 5800 μετά από 3 μήνες και, είχε πάει για δεύτερη επισκευή και ταξίδι στο εξωτερικό (και καλά), και ενώ όταν το πήγα τη 2η φορά η κοπέλα μου είχε υποσχεθεί αντικατάσταση όταν πήγα εκεί μου είπαν ότι επισκευάστηκε.. Παρακαλούσα να μου ξανακάνει το πρόβλημα με τις γραμμές ώστε να κάνω φασαρία και να ζητήσω καινούριο επί τόπου αλλά δεν, οπότε το πήρα και τώρα ελπίζω να είναι εντάξει!

Αν δεν αναλάβει το service της Nokia κανένας σοβαρός αντιπρόσωπος εδώ, δεν ξαναπαίρνω κινητό Nokia, είναι καιρός να κλείσουν παντός είδους καφενεία και πρέπει ως καταναλωτές να συμβάλλουμε και μεις.

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

εμπειρια απο νοκια βουλιαγμενης?θα παω αυριο ενα ν82 που επαθε κολιμα ο μιχανισμος του κλειστρου της καμερας.και μου ειπαν μονο εκει γινεται.

• 2 weeks later...
θα περασεις καταπληκτικα στη Βουλιαγμενης!!!Θα περιμενεις κανενα 2μηνο το τηλεφωνο εαν εισαι τυχερος. Προσοχη γιατι ειναι ετοιμη για κλεισιμο η αλφα κοπυ.

Έμαθα από φίλο ότι η Nokia θα πληρώσει έως και 31/1/2010 για ότι έχουν κάνει τα nokia club. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουν. Ανταλλακτικά έχουν να πάρουν εδώ και πολύ καιρό. Ξέρει κανείς τι θα γίνει?

Ευχαριστώ πολύ.

• 2 weeks later...
Παιδία εδώ διάβασα κάτι που κάποιους μπορεί να τους ενδιαφέρει και κάποιους όχι.Αφορά την όλη κατάσταση μεταξύ της Nokia και της Alpha Copy στην χώρα μας με κάποιες λεπτομέριες όμως.Όποιος θέλει τσεκάρει http://www.capital.gr/News.asp?id=851761 και http://www.capital.gr/Articles.asp?id=902540 Όσο γι'αυτο που είπες φίλε demka_20 στο να περιμένουμε 2 μήνες το κινητό.Ας ελπίσουμε να είναι μόνο 2 μήνες που και πάλι είναι πολύ.Κι εγώ είμαι δυστηχώς ένας τυχερός που έστειλε ταξίδι το κινητό του για service Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

Παιδία εδώ διάβασα κάτι που κάποιους μπορεί να τους ενδιαφέρει και κάποιους όχι.Αφορά την όλη κατάσταση μεταξύ της Nokia και της Alpha Copy στην χώρα μας με κάποιες λεπτομέριες όμως.Όποιος θέλει τσεκάρει http://www.capital.gr/News.asp?id=851761 και http://www.capital.gr/Articles.asp?id=902540 Όσο γι'αυτο που είπες φίλε demka_20 στο να περιμένουμε 2 μήνες το κινητό.Ας ελπίσουμε να είναι μόνο 2 μήνες που και πάλι είναι πολύ.Κι εγώ είμαι δυστηχώς ένας τυχερός που έστειλε ταξίδι το κινητό του για service

εγω φιλε ομως εχω αρχισει να τρελαίνομαι τωρα.....

οπως ειπα και στο αλλο κλειδωμενο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265484 θα γινει ο χαμος....αν μου το γυρισουν με το παραμικρο προβλημα....

το ν97 μου το αγορασα 31 δεκ..βγηκε προβλημα με το σημα 25/1 το πηγα και τωρα περιμενω...

χθες μου ειπαν οτι δεν εχουν ιδεα τι γινεται που ειναι το κινητο ποσο θα αργησει και ολα τα σχετικά.....:mad:

οκ το καταλαβαινω το κινητο βγηκε προβληματικο αλλα να περιμενουμε 2 και 3 μηνες η δεν ξερω εγω ποσο για να παρουμε ενα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ κινητο πισω ε αυτο παει πολυ...

οποτε με το παραμικρο προβλημα μετα(τωρα με τα νευρα που εχω θελω να εχει:X) καταγγελία με την μια...

θα το ψαξω και με δικηγορο....

Καλησπέρα και από μένα,

Νέος στο forum, και πολύ οργισμένος. Είμαι ο Γιάννης και ΔΕΝ είμαι καλά.

Το Νοέμβριο, πήρα μέσω επιδότησης από το οικογενειακό πρόγραμμα που έχουμε στη Wind το 6700. Από την πρώτη φόρτιση, άρχισε να κάνει κόλπα. Η φόρτιση διακοπτόταν, και συνεχιζόταν μετά απο 2 δευτερόλεπτα. Το κινητό όταν μιλάω βγάζει συχνά λευκή οθόνη και κάνει επανεκκίνηση.

Δεν το πήγα αμέσως για service, λόγω προσωπικών προβλημάτων. Εν τέλει, το έχω δώσει 2 φορές σε κατάστημα Nokia της Θεσσαλονίκης, και τη δεύτερη εστάλη στη Nokia και το παρέλαβα σήμερα, έπειτα από ένα μήνα.

Αφού έγινε "έλεγχος, αποκατάσταση, και καθαρισμός επαφών. Έλεγχος λειτουργίας, επαναπρογραμματισμός", η συσκευή μου παραδόθηκε.

Ω, ναι : Ακόμα δε φτιάχτηκε. Με κοροϊδεύουν στα ίσα. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος πιο σχετικός τι να κάνω από δω και πέρα? Εκτός απο το να μην αγοράσω ξανά Nokia, που θεωρείται δεδομένο.

Thanks in advance

Edited by John_Skywalker

Ακούστε φάση τώρα.Δίνω το κινητό μου 27/1 στην Nokia.28/1 το στέλνουν στην Alpha Copy.Παίρνω σήμερα τηλέφωνο στην Alpha έτσι απο περιέργεια γιατί εδω μέσα έχω δεί πόσο καιρό περιμένεται κάποιοι τα κινητά σας και ρωτάω τί γίνεται με το κινητό μου κ.τ.λ. Και μου λένε. "5/2 το στείλαμε στο εξωτερικό" Και ρωτάω εγώ πότε περίπου θα γυρίσει και μου λέει "Τελός του μήνα έρχονται τα κινητά που στείλαμε έξω." Τώρα σίγα μην πιστέψω ότι θα είναι τόσο γρήγορα πίσω.Θάυμα θα είναι.Έπειτα του είπα αν γυρίσει προβληματικό θα ζητήσω αντικατάσταση ότι κι αν χρειαστεί να κάνω.Και μου λέει, "Τι να σας πώ;Ελπίζω η Nokia να κάνει σωστά την δουλειά της." Τρέχα γύρευε είναι η κατάσταση παιδιά

OnePlus 3T Gunmetal

Καλησπέρα και από μένα,

Το Νοέμβριο, πήρα μέσω επιδότησης από το οικογενειακό πρόγραμμα που έχουμε στη Wind το 6700. Από την πρώτη φόρτιση, άρχισε να κάνει κόλπα. Η φόρτιση διακοπτόταν, και συνεχιζόταν μετά απο 2 δευτερόλεπτα. Το κινητό όταν μιλάω βγάζει συχνά λευκή οθόνη και κάνει επανεκκίνηση.

Δεν το πήγα αμέσως για service, λόγω προσωπικών προβλημάτων. Εν τέλει, το έχω δώσει 2 φορές σε κατάστημα Nokia της Θεσσαλονίκης, και τη δεύτερη εστάλη στη Nokia και το παρέλαβα σήμερα, έπειτα από ένα μήνα.

Αφού έγινε "έλεγχος, αποκατάσταση, και καθαρισμός επαφών. Έλεγχος λειτουργίας, επαναπρογραμματισμός", η συσκευή μου παραδόθηκε.

Ω, ναι : Ακόμα δε φτιάχτηκε. Με κοροϊδεύουν στα ίσα. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος πιο σχετικός τι να κάνω από δω και πέρα? Εκτός απο το να μην αγοράσω ξανά Nokia, που θεωρείται δεδομένο.

Thanks in advance

Προτείνω το εξής:

Πας στο κατάστημα που το αγόρασες, με τα χαρτιά του σέρβις και ζητάς αντικατάσταση.

Τους δείχνεις ότι το τηλέφωνο εξακολουθεί να μην λειτουργεί σωστά και, αν σου πούμε ότι δεν γίνεται κλπ (που αυτό θα σου πούν μάλλον), τους κάνεις αγωγή.

Στη θέση σου αυτό θα έκανα και κατά την άποψή μου δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τους αναγκάσεις.

Ακούστε φάση τώρα.Δίνω το κινητό μου 27/1 στην Nokia.28/1 το στέλνουν στην Alpha Copy.Παίρνω σήμερα τηλέφωνο στην Alpha έτσι απο περιέργεια γιατί εδω μέσα έχω δεί πόσο καιρό περιμένεται κάποιοι τα κινητά σας και ρωτάω τί γίνεται με το κινητό μου κ.τ.λ. Και μου λένε. "5/2 το στείλαμε στο εξωτερικό" Και ρωτάω εγώ πότε περίπου θα γυρίσει και μου λέει "Τελός του μήνα έρχονται τα κινητά που στείλαμε έξω." Τώρα σίγα μην πιστέψω ότι θα είναι τόσο γρήγορα πίσω.Θάυμα θα είναι.Έπειτα του είπα αν γυρίσει προβληματικό θα ζητήσω αντικατάσταση ότι κι αν χρειαστεί να κάνω.Και μου λέει, "Τι να σας πώ;Ελπίζω η Nokia να κάνει σωστά την δουλειά της." Τρέχα γύρευε είναι η κατάσταση παιδιά

:blink::blink::blink:

κατσε φιλε τωρα θα παρω και εγω.....

Καλησπέρα και από μένα,

Thanks in advance

Καλό ειναι να κάνεις ότι σου είπε το παλικάρι ο ddr2.Άν απο 'κει και πέρα δεν γίνει τίποτα απευθείας καταγγελία κάνε χωρίς δισταγμό για να στο αντικαστήοσυν.Αν θέλουν να μπλέξουν πρόβλημα τους

OnePlus 3T Gunmetal

ρε παιδια βοηθηστε με λιγο γιατι θα τρελαθω....

πηρα στα κεντρικα αλφα κοπυ εδωσα το ιμει του κινητου μου και μου ειπαν οτι το κινητο σας επιστρεφει αλεξανδρουπολη....

τους λεω πως ειναι δυνατον αφου την προηγουμενη βδομαδα μου ειπαν οτι θα αργησει να γυρισει...

οχι μου λεει η κοπελια γυρναει γιατι δεν το καλυπτει η εγγύηση...

καλα της λεω πως ειναι δυνατον αφου στο καταστημα που το εδωσα μου ειπαν οτι με καλυπτει η εγγυηση κανονικα:worry:(το αγορασα απο το pixelmania)....

λεει τι να σας πω κυριε συνεννοηθείτε με το καταστημα οταν θα πατε να παρετε την συσκευη σας.....

EDIT

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 34 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ξαναμιλησα......

μου ειπαν και παλι οτι το κινητο το στελνουν πισω γιατι δεν το καλυπτει η εγγύηση.....μια και δεν ειναι αγορασμενο απο ευρωπη....!!!!!!!

το κινητο ειναι αγορασμενο απο αυτο το site...

http://www.pixmania.gr/gr/gr/home.html

ειναι δυνατον να συμβαινει τετοιο πραγμα......?

και τι κανω εγω απο δω και περα μου λετε....?

Edited by freddaras

Μπορεί να αγοράστηκε από Ευρώπη ,αλλά να μην προοριζόταν

για αυτήν την αγορά , (πχ μπορεί να ήταν για αραβικά εμιράτα κλπ)

Τσεκαρέ το.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ρε παιδια βοηθηστε με λιγο γιατι θα τρελαθω....

πηρα στα κεντρικα αλφα κοπυ εδωσα το ιμει του κινητου μου και μου ειπαν οτι το κινητο σας επιστρεφει αλεξανδρουπολη....

τους λεω πως ειναι δυνατον αφου την προηγουμενη βδομαδα μου ειπαν οτι θα αργησει να γυρισει...

οχι μου λεει η κοπελια γυρναει γιατι δεν το καλυπτει η εγγύηση...

καλα της λεω πως ειναι δυνατον αφου στο καταστημα που το εδωσα μου ειπαν οτι με καλυπτει η εγγυηση κανονικα:worry:(το αγορασα απο το pixelmania)....

λεει τι να σας πω κυριε συνεννοηθείτε με το καταστημα οταν θα πατε να παρετε την συσκευη σας.....

EDIT

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 34 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ξαναμιλησα......

μου ειπαν και παλι οτι το κινητο το στελνουν πισω γιατι δεν το καλυπτει η εγγύηση.....μια και δεν ειναι αγορασμενο απο ευρωπη....!!!!!!!

το κινητο ειναι αγορασμενο απο αυτο το site...

http://www.pixmania.gr/gr/gr/home.html

ειναι δυνατον να συμβαινει τετοιο πραγμα......?

και τι κανω εγω απο δω και περα μου λετε....?

Να απευθυνθείς στο κατάστημα αγοράς, λέγοντάς τους ότι σε εξαπάτησαν ως προς το ζήτημα της εγγύησης. Ζήτα να τους επιστρέψεις το τηλέφωνο με δική τους χρώση κούριερ και να σου επιστρέψουν τα χρήματά σου.

Αυτό είναι κανονικότητη απάτη και διώκεται ποινικά.

παιδια το κινητο μου ειναι made in asia....

:blink::blink::blink::blink:

επαθα σοκ μιλαμε.......

τους πηρα τηλεφωνο και εγινε Ο ΧΑΜΟΣ........

μου ειπαν οτι κανονικα επρεπε να το αναγνωρισει η νοκια....

λεω τι λετε ρε παιδια πατε καλα......?

τεσπα μου στειλανε αμεσως 2 μαιλ για το πως να τους το στειλω πισω ....

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΘΕΛΩ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ Η ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ...

αυτοι μου ειπαν οτι θα το δουν οι τεχνικοι μας και θα κρινουν....αλλα καλυτερα να μην ξαναπατε απο νοκια στειλτε το σε εμας...κτλ κτλ κτλ...

παιδια το απογευμα θα συμβουλευτώ και δικηγόρο......γιατι μετα απο αυτο δεν τους εμπιστευομαι....

κατι αλλο καλα αυτοι στην νοκια δεν καταλαβανε απο το ιμει οτι κινητο δεν ηταν ευρωπαικο....?

επρεπε να το στειλουν κατω να περιμενω ενα μηνα για να μου το πουν....

θα σκασωωωωω απο τα νευρα μου μιλαμε.....

αν παρω την προστασία καταναλωτών και κανω καταγγελεια θα βγαλω ακρη....?

Καλά ξεμπερδέματα.

Το πιθανότερο , θα καθυστερήσεις λίγο αλλά πιστεύω θα βγάλεις άκρη.:)

• The topic was unpinned
  • The topic was pinned