Antretng Δημ. July 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2021 καποιο λαθος πρεπει να κανουν, ο 865 ειναι 5g (παει πακετο με το Χ55 μοντεμ) Πουλάνε τρεις διαφορετικές εκδόσεις με τρεις διαφορετικές τιμές. Exynos, snap και snap 5g. Όσον αφορά το soc, από όσο καταλαβαίνω, είναι αναγκαια μεν αλλά όχι ικανή συνθήκη για 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Κάνοντας πρόσφατα ένα τουρ της Πελοποννήσου και σε συνθήκες καύσωνα όπως η υπόλοιπη Ελλάδα έχω να πω πως το κινητό δεν κατάλαβε τίποτα απολύτως από θερμοκρασίες, η μπαταρία του σούπερ με μόνιμα ανοιχτά τοποθεσίες Bluetooth δεδομένα και dual SIM χρήση και φυσικά η κάμερα του εξαιρετικη στις νυχτερινές λήψεις. Μπράβο στην σαμμυ για άλλη μια φορά. Έχω το μοντέλο 5g με τελευταία έκδοση ασφαλείας του Ιουνίου, λογικά σε λίγο θα μας έρθει και του Ιουλίου. Με ανοιχτό το a/c του αυτοκινήτου ή κλειστό; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 Χα χα χα :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 Μόλις έσκασε. S20 fe 5g My S20 FE Snapdragon is awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 Ωραίος ✌️ σε ευχαριστούμε! Μόλις την κατεβάζω κι εγώ τώρα , μεγάλο αρχείο 773ΜΒ περίπου... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 Πουλάνε τρεις διαφορετικές εκδόσεις με τρεις διαφορετικές τιμές. Exynos, snap και snap 5g. Όσον αφορά το soc, από όσο καταλαβαίνω, είναι αναγκαια μεν αλλά όχι ικανή συνθήκη για 5g. Λοιπον , ειναι το G780G, ειναι με τον 865 και 4g μονο, 6 γιγα ραμ. Ερχεται με android 11, παει κροτιδα :lol: Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Καλα αν το δουλεψεις σε ζεστή παραλία, ενα throttling στη φωτεινοτητα της οθονης το εχει. Σήμερα ήταν πιο εμφανές! Βγαίνοντας από την θάλασσα κάτω από ομπρέλα ενώ ξεκίνησα με 35 βαθμούς μόλις έφτασε τους 39 με 40 έπεσε η φωτεινότητα κατά την λειτουργία ήταν εμφανέστατη η πτώση... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantofs Δημ. July 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2021 Καλημέρα παιδιά τελικά το κινητό το έστειλα πάλι για service Θεσσαλονίκη. Πάλι πρόβλημα στην πλακέτα μου βρήκαν. Η προηγούμενη πλακέτα κράτησε 1 ώρα. Αντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Καλησπέρα, παρατηρήσετε τίποτα διαφορετικό με την αναβάθμιση. Εγώ πάντως όχι. Μάλλον αναφέρετε μόνο σε θέματα ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Σήμερα ήταν πιο εμφανές! Βγαίνοντας από την θάλασσα κάτω από ομπρέλα ενώ ξεκίνησα με 35 βαθμούς μόλις έφτασε τους 39 με 40 έπεσε η φωτεινότητα κατά την λειτουργία ήταν εμφανέστατη η πτώση... Ναι ριχνει. Βεβαια οσα κινητα ξερω με snap 865 και περα με amoled οθονη ανω των 600 nits, παρομοια συμπεριφορα εχω δει. Ειδικα το 1+8pro την εριχνε σε φίλο ακόμα και το Μάιο στο δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Αντε τόσο πολύ ε;...στο 1+ 7 pro που είχα πριν δεν είχα διαπιστώσει κάτι ,σε ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση. Σήμερα είναι κουφέτο όμως και η θερμοκρασία βέβαια είναι πολύ πιο χαμηλή στους 33 βαθμούς κι όχι 39+ που είχε με τον καύσωνα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantofs Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Μου άλλαξαν την πλακέτα έχω το επίσημο χαρτί. Αλλά και πάλι δεν νομίζω να γίνει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 Μόνο 256 MB ενημέρωση ασφαλειας Ιουλίου Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 (edited) Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι στο θέμα φωτογραφία. Έχω ένα Α72 το οποίο σκέφτομαι να δώσω και να πάω στο 20FE με τον 865. Το θέμα του επεξεργαστή δε με απασχολεί και τόσο, με την έννοια ότι δεν παίζω παιχνίδια. Συνεπώς, καλός ο 865, αλλά και με τον 720 μια χαρά κάνω τη δουλειά μου. Εκεί που εστιάζω περισσότερο, είναι στην κάμερα. Edited July 25, 2021 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Αξίζει να πάει κάποιος στο μοντέλο 4g αλλά με τον snapdragon 865; Στο πλαίσιο βγαίνει στα 400 ευρώ με επιστροφή eurobank. 500 έχει στο best price το μοντέλο 5g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Κι εγώ στην ίδια φάση με εσένα είμαι από το πρωί. Θεωρώ πως αξίζει. Δε νομίζω ότι με την έλευση του 5G, αυτομάτως καθίστανται μη λειτουργικά και ξεπερασμένα τα 4G. Θα περάσουν μερικά χρόνια για να γίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Σίγουρα δεν θα βγουν άχρηστες οι 4g συσκευές Αλλά εμένα με προβληματίζει άλλο. Αυτή τη στιγμή στη 5g συσκευή μου δεν το βάζω στο 5g για εξοικονόμηση μπαταρίας. Και σκέφτομαι ότι και το 5g μοντέλο αν πάρω πάλι το ίδιο θα κάνω.:lol: Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι σε περίπτωση μεταπώλησης το 5g μοντέλο θα φύγει πιο εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Αλλά εμένα με προβληματίζει άλλο. Αυτή τη στιγμή στη 5g συσκευή μου δεν το βάζω στο 5g για εξοικονόμηση μπαταρίας. Και σκέφτομαι ότι και το 5g μοντέλο αν πάρω πάλι το ίδιο θα κάνω.:lol: Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι σε περίπτωση μεταπώλησης το 5g μοντέλο θα φύγει πιο εύκολα Χα, χα.....κάπως έτσι κι εγώ με ένα Ρ40 που έχω. Ποτέ δεν έχω ενεργοποιήσει το 5G. Τελικά μάλλον περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους το θέλουμε.:lol: Όσο για το τελευταίο που είπες, ένα δίκιο το έχεις. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Με τον SD πάντως δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα όσο αφορά στη μπαταρία και τη διάρκεια της συσκευής με ανοιχτό το 5G. Δεν ξέρω βέβαια τη χρήση κάνετε, αλλά προερχόμενος από τη ίδια φιλοσοφία (κλειστό 4G, κλειστά δεδομένα κλπ για εξοικονόμηση ενέργειας), με τον SD έχω βρει την υγειά μου...... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Θεωρώ ότι η χρήση που κάνω δεν καμια τρελή. 2 σιμ δεδομένα πάντα ανοιχτα και Bluetooth με το mi band 5.λιγα τηλέφωνα και περιήγηση στο myphone.gr ινσομνια και λίγες ειδήσεις. Παιχνίδια δεν παίζω ποτέ. Νομίζω ήρθε η ώρα να δοκιμάσω το s20fe απλά μπήκε τώρα σφήνα το πλαίσιο που χωρίς 5g παίζει στα 400ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Αξίζει να πάει κάποιος στο μοντέλο 4g αλλά με τον snapdragon 865; Στο πλαίσιο βγαίνει στα 400 ευρώ με επιστροφή eurobank. 500 έχει στο best price το μοντέλο 5g Τελη Σεπτεμβρίου η cosmote θα σταματήσει το 3g για να δώσει χώρο στο 5g. Το ίδιο θα ακολουθήσουν και οι άλλες εταιρείες του χρόνου. Οπότε για μένα πλέον είναι must το 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Θεωρώ ότι η χρήση που κάνω δεν καμια τρελή. 2 σιμ δεδομένα πάντα ανοιχτα και Bluetooth με το mi band 5.λιγα τηλέφωνα και περιήγηση στο myphone.gr ινσομνια και λίγες ειδήσεις. Παιχνίδια δεν παίζω ποτέ. Νομίζω ήρθε η ώρα να δοκιμάσω το s20fe απλά μπήκε τώρα σφήνα το πλαίσιο που χωρίς 5g παίζει στα 400ευρω 400€???? ... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Ναι εντάξει 400 βγαίνει με επιστροφή της eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Τελη Σεπτεμβρίου η cosmote θα σταματήσει το 3g για να δώσει χώρο στο 5g. Το ίδιο θα ακολουθήσουν και οι άλλες εταιρείες του χρόνου. Οπότε για μένα πλέον είναι must το 5g. Αυτό Αντρέα στην πράξη τι σημαίνει; Άντε κι έγινε.....και; Δε νομίζω ότι θα επηρεάσει τόσο άμεσα τα κινητά που δεν υποστηρίζουν 5G. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Αυτό Αντρέα στην πράξη τι σημαίνει; Άντε κι έγινε.....και; Δε νομίζω ότι θα επηρεάσει τόσο άμεσα τα κινητά που δεν υποστηρίζουν 5G. Όπου έπιανε μόνο 3g πλέον θα έχει 4g ή 5g. Αν είναι το πρώτο έχει καλώς. Αν είναι ΜΟΝΟ το δεύτερο τότε θα πέφτεις σε edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts