eklipsi Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 @konakis σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Μέχρι στιγμής πάρα πολύ καλη η συσκευη Ψαχνω λεπτή θήκη και γυαλί τώρα. Για την εβε του 5g γνωρίζεις κάτι? My S20 FE 5G Is Awesome Εγώ έβαλα τζαμάκι spigen και έκατσε πολύ καλά. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εγώ έβαλα τζαμάκι spigen και έκατσε πολύ καλά.Έχει τρύπα για την σελφοκαμερα αυτό φίλε μου; είναι full glue; Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Έχει τρύπα και εξεπλάγην πόσο καλά το κατάφερα! Full cover ειναι Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Εγώ έβαλα τζαμάκι spigen και έκατσε πολύ καλά. Αυτό αγόρασα και εγώ. Θήκη πήρα τελικά αυτή: https://www.skroutz.gr/s/27127235/Dux-Ducis-Skin-X-Book-Δερματίνης-Μπλε-Galaxy-S20-FE.html να υπάρχει, και βλέπουμε (στην επίσημη δεν μ'αρεσε που δεν κλείνει μαγνητικά. Αυτή λένε κλείνει ;) ) Επίσης μια ερώτηση για το Power Bank της Samsung αν το έχει κανείς, που φορτίζει ασύρματα. Μου ήρθε τελείως άδειο, και για να γεμίσει έκανε περίπου 1.5 μέρα. Τόσο πολύ κάνει γενικώς ή απλά επειδή ήταν πρώτη φορά; Με απογόητευσε :( Edited April 14, 2021 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Ποιοοο power bank πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Ποιοοο power bank πήρες? Το επίσημο για το κινητό: https://www.skroutz.gr/s/22989701/Samsung-25W-Wireless-Battery-Pack-10000mAh-Dark-Gray.html Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Εγώ έβαλα τζαμάκι spigen και έκατσε πολύ καλά.Καλημέρα φίλε μου. Μπορείς να μας στείλεις μια φωτογραφία να δούμε πως κάθεται? Κρύβει καθόλου από οθόνη? My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Έχει τρύπα και εξεπλάγην πόσο καλά το κατάφερα! Full cover ειναι Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν εννοώ full cover φίλε μου αλλά αν είναι με κόλλα ολόκληρο ή μόνο στα μαύρα πλαίσια τριγύρω Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazyd2 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Δεν εννοώ full cover φίλε μου αλλά αν είναι με κόλλα ολόκληρο ή μόνο στα μαύρα πλαίσια τριγύρω Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει κολλα παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Έχει κολλα παντου.Ωραία. Πολύ καλή και η εργοστασιακή ζελατίνα ποιοτική αλλά σε κόντρα ήλιο χάνει αρκετά σε ευκρίνεια Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Ωραία. Πολύ καλή και η εργοστασιακή ζελατίνα ποιοτική αλλά σε κόντρα ήλιο χάνει αρκετά σε ευκρίνεια Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να καταλάβω, την εργοστασιακή την έχετε αφαιρέσει; Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Για να καταλάβω, την εργοστασιακή την έχετε αφαιρέσει;Όχι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, δεν έχει πάθει το παραμικρό 3 μήνες σχεδόν που το έχω. Αλλά σε έντονη ηλιοφάνεια χάνει πολύ η οθόνη σε απόδοση γι αυτό σκέφτομαι για glass Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Αν μπορείς να καταλάβεις... Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Δεν είναι με κόλλα υγρής τοποθέτησης και χρήση ακτινών uv έτσι? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Αυτό είναι https://www.skroutz.gr/s/25767612/Spigen-Full-Face-Tempered-Glass-Black-Galaxy-S20-FE.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 14, 2021 by eklipsi Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Οκ thanks!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Θήκη πήρα τελικά αυτή: https://www.skroutz.gr/s/27127235/Dux-Ducis-Skin-X-Book-Δερματίνης-Μπλε-Galaxy-S20-FE.html να υπάρχει, και βλέπουμε (στην επίσημη δεν μ'αρεσε που δεν κλείνει μαγνητικά. Αυτή λένε κλείνει ;) ) Πήρα πριν λίγες μέρες το κινητό και ψάχνω για θήκη. Αυτή που πήρες είναι από αυτές που μ' ενδιαφέρουν. Προστατεύει καλά; Κάνει πολύ ογκώδες το κινητό; Δουλεύει το μαγνητικό κλείσιμο; Καμιά ιδέα τι διαφορά έχει με αυτή; Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Καλησπερα παιδιά Εγώ πήρα αυτή την θήκη χθες στα 3.90 και μόλις έκανα παραγγελία και το γυαλί της spigen. Η θήκη είναι φοβερή παιδιά! My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Πήρα πριν λίγες μέρες το κινητό και ψάχνω για θήκη. Αυτή που πήρες είναι από αυτές που μ' ενδιαφέρουν. Προστατεύει καλά; Κάνει πολύ ογκώδες το κινητό; Δουλεύει το μαγνητικό κλείσιμο; Καμιά ιδέα τι διαφορά έχει με αυτή; Θα σου πω όταν έρθει η θήκη...και το κινητό. Παράγγειλα από το You εδώ και 10 μέρες, αλλά η acs φιλοτιμήθηκε να το φέρει σήμερα, θα πάω να το πάρω από την κούριερ το απόγευμα μετά την δουλειά ;-) Η διαφορά είναι στο μαγνητικό κλείσιμο, η άλλη που δείχνεις αν δεις, δεν έχει φωτογραφία για μαγνήτη. Εγώ την θήκη την είχα βρει στο Amazon Αγγλίας, αν της ψάξεις έχει αρκετές καλές κριτικές και κάποιες μέτριες. Απλά αφού υπάρχει εδώ, πιο γρήγορα ;-) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Καλησπερα παιδιά Εγώ πήρα αυτή την θήκη χθες στα 3.90 και μόλις έκανα παραγγελία και το γυαλί της spigen. Η θήκη είναι φοβερή παιδιά! My S20 FE 5G Is Awesome Φαίνεται ωραία. Έχει bumper στο άνοιγμα της κάμερας για να μην βρίσκει το γυαλί όταν ακουμπάς το τηλέφωνο κάτω; (είχα πάρει και εγώ μια διάφανη, αλλά άφηνε το εξόγκωμα της κάμερας εκτεθειμένο....) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Φαίνεται ωραία. Έχει bumper στο άνοιγμα της κάμερας για να μην βρίσκει το γυαλί όταν ακουμπάς το τηλέφωνο κάτω; (είχα πάρει και εγώ μια διάφανη, αλλά άφηνε το εξόγκωμα της κάμερας εκτεθειμένο....)Όπως βλέπεις στις φωτός σκεπαζει όλο το γυαλί της κάμερας και έχει τρύπες για τους φακούς και το φλας! Παρα πολύ καλή και ποιοτική θήκη. My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι με τα κουμπιά το κινητό πετάει, ενώ με χειρονομίες κοπιάζει... Ιδίως στο animation της επιστροφής στην αρχική οθόνη. Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Θυμάσαι που στο έγραψα? ;) Αν το λειτουργείς συνέχεια και δεν είναι κλειστό στην αναμονή συμπεριφέρεται μια χαρά. Όμως μερικές φορές έχει αυτά τα κομπιάσματα με το κεντρικό όπως ανέφερες. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δουλεύω ταυτόχρονα επειδή έχω και τις δύο συσκευές ( Fe 5g & Mi 10 T) και το Xiaomi είναι πολύ πιο σμουθ fluid τελείως σε όλα του (πάντα 144hz και λιγότερο σπάνια το δουλεύω 90hz) και έχει και επιλογή για τις καρτέλες πρόσφατων σε στήλες οριζοντίως και σε κάθετη ροή... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Θα σου πω όταν έρθει η θήκη...και το κινητό. Παράγγειλα από το You εδώ και 10 μέρες, αλλά η acs φιλοτιμήθηκε να το φέρει σήμερα, θα πάω να το πάρω από την κούριερ το απόγευμα μετά την δουλειά ;-) Η διαφορά είναι στο μαγνητικό κλείσιμο, η άλλη που δείχνεις αν δεις, δεν έχει φωτογραφία για μαγνήτη. Εγώ την θήκη την είχα βρει στο Amazon Αγγλίας, αν της ψάξεις έχει αρκετές καλές κριτικές και κάποιες μέτριες. Απλά αφού υπάρχει εδώ, πιο γρήγορα ;-) Με το καλό να παραλάβεις.:) Τις είχα δει και στο AE, αλλά δεν κατάλαβα τι διαφορά έχουν. Γράφουν ότι είναι μαγνητικές και οι 2 (Skin Pro και Skin X). Anyway, έβαλα παραγγελία για μια τύπου Armor (πρέπει να παρέχει καλή προστασία και θέλω το μαγνήτη για τη βάση αυτοκινήτου) και βλέπουμε... Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Το θυμάμαι γι 'αυτό υπερθεμάτισα Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts