Jump to content

Sony Xperia 5 II

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποτέ δεν έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις σε καμία συσκευή.

Ναι είναι απαράδεκτο. Όσο απαράδεκτο είναι και μια μπαταρία όμως.

Αυτός είναι ο λόγος που αργεί να έρθει η 11αρα στο πεντάρι.

καλα για την 11αρα προσωπικα δε με νοιαζει, απο τη στιγμη που δουλευει αριστα η 10 μου αρκει, εκτος αν φερνει καμια προσθηκη ή βελτιωση που δεν εχω προσεξει.

για τα υπολοιπα, απλα ετσι ειναι το ανδροιδ, ιδανικα θελει στησιμο απο την αρχη και για μια φορα που θα το κανεις οταν αγοραζεις αξιζει. για οταν ερχεται αναβαθμιση ειναι μανικι.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα για την 11αρα προσωπικα δε με νοιαζει, απο τη στιγμη που δουλευει αριστα η 10 μου αρκει, εκτος αν φερνει καμια προσθηκη ή βελτιωση που δεν εχω προσεξει.

για τα υπολοιπα, απλα ετσι ειναι το ανδροιδ, ιδανικα θελει στησιμο απο την αρχη και για μια φορα που θα το κανεις οταν αγοραζεις αξιζει. για οταν ερχεται αναβαθμιση ειναι μανικι.

Εμένα μου λες, σου λέω ήθελα να την πετάξω το τοίχο.

Μέχρι και ρυθμίσεις bluetooth για κάθε συσκευή κανονικά.

Είχε κρασάρει και το google photos κάποιες φωτογραφίες και έδειχνε άλλα ντι άλλων.

Τέλος πάντων το καινούργιο sony δεν πρόκειται να το πάρω θα μείνω με το 1ii και επόμενος στόχος το samsung watch 3.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Εμένα μου λες, σου λέω ήθελα να την πετάξω το τοίχο.

Μέχρι και ρυθμίσεις bluetooth για κάθε συσκευή κανονικά.

Είχε κρασάρει και το google photos κάποιες φωτογραφίες και έδειχνε άλλα ντι άλλων.

Τέλος πάντων το καινούργιο sony δεν πρόκειται να το πάρω θα μείνω με το 1ii και επόμενος στόχος το samsung watch 3.

Το 1iii εννοείς ? Εγώ αν δω ότι βάζει καλό ζουμ και μένει σε παροιμίες διαστάσεις ίσως σκεφτώ να πάω γιατί το s21 καλό αλλά τούβλο οπότε αν και για ένα σκ που είχα το 1ii μου φάνηκε αβολο, θεωρώ ότι είναι θέμα συνήθειας τελικά όπως συνηθισα και το 5ii και γιαυτό βάζει σοβαρή υποψηφιότητα, αλλά να δούμε τι θα δώσει καθώς ζουμ ειδικά καλοκαίρι με τα πιτσιρίκια μες τη θάλασσα κάνω συχνά. Αν έφτιαχνε και το βίντεο να παίζουν όλες οι κάμερες κατά την εγγραφή δε θα το σκεφτόμουν

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το 1iii εννοείς ? Εγώ αν δω ότι βάζει καλό ζουμ και μένει σε παροιμίες διαστάσεις ίσως σκεφτώ να πάω γιατί το s21 καλό αλλά τούβλο οπότε αν και για ένα σκ που είχα το 1ii μου φάνηκε αβολο, θεωρώ ότι είναι θέμα συνήθειας τελικά όπως συνηθισα και το 5ii και γιαυτό βάζει σοβαρή υποψηφιότητα, αλλά να δούμε τι θα δώσει καθώς ζουμ ειδικά καλοκαίρι με τα πιτσιρίκια μες τη θάλασσα κάνω συχνά. Αν έφτιαχνε και το βίντεο να παίζουν όλες οι κάμερες κατά την εγγραφή δε θα το σκεφτόμουν

Ναι Θα δώσει λένε περισκοπικό φακό.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=487843 (κάτω κάτω)

Εγώ θέλω μεγαλύτερο μέγεθος φακού, αυτό θα με έκανε να το άλλαζα αύριο.

Άντε και ίσως μερικά ακόμα καλούδια όπως αυτό που αναφέρεις.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Ναι Θα δώσει λένε περισκοπικό φακό.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=487843 (κάτω κάτω)

Εγώ θέλω μεγαλύτερο μέγεθος φακού, αυτό θα με έκανε να το άλλαζα αύριο.

Άντε και ίσως μερικά ακόμα καλούδια όπως αυτό που αναφέρεις.

Το pro που αναφέρεις είναι μια εκδοχή του 1ii για επαγγελματική χρήση με κάμερες κτλ.

Το 1iii θα έχει περισκοπικο και ελπίζω να είναι κάτι δυνατό.

Μέγεθος αισθητήρα έχει αρκετά καλό, ο πιο μεγάλος σίγουρα θα βελτιώσει κι άλλο αλλά θα πάμε σε τούβλο τηλέφωνο. Θεωρώ ότι έτσι όπως είναι μπορεί να δώσει πολλά με 1 καλό ζουμ.

Το pro που αναφέρεις είναι μια εκδοχή του 1ii για επαγγελματική χρήση με κάμερες κτλ.

Το 1iii θα έχει περισκοπικο και ελπίζω να είναι κάτι δυνατό.

Μέγεθος αισθητήρα έχει αρκετά καλό, ο πιο μεγάλος σίγουρα θα βελτιώσει κι άλλο αλλά θα πάμε σε τούβλο τηλέφωνο. Θεωρώ ότι έτσι όπως είναι μπορεί να δώσει πολλά με 1 καλό ζουμ.

Δες κάτω κκάτω φωτογραφία του 1iii.

Γιατί θα μεγαλώσουν τόσο πολύ οι διαστάσεις της συσκευής για να μπει ένας μεγαλύτερος αισθητήρας?

όπως έχει το s21 Ultra για παράδειγμα?

Δες κάτω κκάτω φωτογραφία του 1iii.

Γιατί θα μεγαλώσουν τόσο πολύ οι διαστάσεις της συσκευής για να μπει ένας μεγαλύτερος αισθητήρας?

όπως έχει το s21 Ultra για παράδειγμα?

Α ναι δεν το πρόσεξα. Λένε ότι θα είναι ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο. Αν πάει σε ακόμα πιο μεγάλο αισθητήρα θα γίνει πιο χοντρό, εφιάλτης δηλαδή.

Τέλος πάντων αρκετά με τo off topic.

Το εκ νεου στησιμο μετα απο επαναφορα δεν ειναι κατι τρομακτικο απλα θελει καποιες ωρες και μετα ξεμπερδευεις μια και καλη.

Εγω εχει τυχει να το κανω και χωρις μεγαλο update αναμεσα σε εκδοσεις δλδ ή αναμεσα σε stable/beta στο XZ3 και OP7 pro.

Και μιλαμε οχι απλα διαδικασια στο κινητο και συνδεσεις ΒΤ αλλα μεχρι και στον συναγερμο του αυτοκινητου πρεπει να εγγραψω τη συσκευη με συγκεκριμενη διαδικασια.

Εγω ημουν ανεκαθεν 100% υπερ αυτης της επαναφορας. Και αραια και που back up σε αποθηκευτικα μεσα των φωτογραφιων,κλπ αρχειων που πρεπει να εχω.

Μηχανηματα ειναι...

Το εκ νεου στησιμο μετα απο επαναφορα δεν ειναι κατι τρομακτικο απλα θελει καποιες ωρες και μετα ξεμπερδευεις μια και καλη.

Εγω εχει τυχει να το κανω και χωρις μεγαλο update αναμεσα σε εκδοσεις δλδ ή αναμεσα σε stable/beta στο XZ3 και OP7 pro.

Και μιλαμε οχι απλα διαδικασια στο κινητο και συνδεσεις ΒΤ αλλα μεχρι και στον συναγερμο του αυτοκινητου πρεπει να εγγραψω τη συσκευη με συγκεκριμενη διαδικασια.

Εγω ημουν ανεκαθεν 100% υπερ αυτης της επαναφορας. Και αραια και που back up σε αποθηκευτικα μεσα των φωτογραφιων,κλπ αρχειων που πρεπει να εχω.

Μηχανηματα ειναι...

Σίγουρα αλλά όταν δουλεύεις, έχεις υποχρεώσεις, παιδιά κτλ δεν είναι εύκολο να βρεις αυτές τις 2 βρες πχ που θέλει. Και άντε στο δικό μου να το κάνω, στης γυναίκας μου που την έχω επίσης με καλό κινητό ? Δεν υπάρχει όρεξη και κουράγιο. Προσωπικά κάνω την εκάστοτε αναβάθμιση μόλις δω εντυπώσεις από άλλους και κάνω επαναφορά εφόσον κάτι δεν πάει καλά. Αρχεία πάντα σε sd έχω ή cloud, ρυθμίσεις όμως θες ένα 2ωρο για όλα τουλάχιστον

Σίγουρα αλλά όταν δουλεύεις, έχεις υποχρεώσεις, παιδιά κτλ δεν είναι εύκολο να βρεις αυτές τις 2 βρες πχ που θέλει. Και άντε στο δικό μου να το κάνω, στης γυναίκας μου που την έχω επίσης με καλό κινητό ? Δεν υπάρχει όρεξη και κουράγιο. Προσωπικά κάνω την εκάστοτε αναβάθμιση μόλις δω εντυπώσεις από άλλους και κάνω επαναφορά εφόσον κάτι δεν πάει καλά. Αρχεία πάντα σε sd έχω ή cloud, ρυθμίσεις όμως θες ένα 2ωρο για όλα τουλάχιστον

Νομιζω οι 2-3 ωρες ειναι εφικτες. Εχουμε αλλαξει συσκευες επι συσκευων τοσα χρονια,ειδικα στην εποχη των smartphones και εχουμε φαει απειρες ωρες με στησιματα,ρυθμισεις, back up, κλπ.

Anyway οπως βολευεται ο καθενας. Η επαναφορα ειναι χρησιμη, ακομα και μετα απο μεγαλα διαστηματα χρησης.

Νομιζω οι 2-3 ωρες ειναι εφικτες. Εχουμε αλλαξει συσκευες επι συσκευων τοσα χρονια,ειδικα στην εποχη των smartphones και εχουμε φαει απειρες ωρες με στησιματα,ρυθμισεις, back up, κλπ.

Anyway οπως βολευεται ο καθενας. Η επαναφορα ειναι χρησιμη, ακομα και μετα απο μεγαλα διαστηματα χρησης.

συμφωνω αλλα εφοσον κανεις την αναβαθμιση και δεν εχεις θεμα, δε βρισκω το λογο να χαλασεις 2 ωρες απο τη ζωη σου, ποσο μαλλον αν δουλευεις και εχεις και παιδια (για οποιον εχει και τρεχει με καταλαβαινει).

Εγώ ήμουν πάντα φανατικά υπερ του καθαρισμού στο λογισμικό με ενα καλο format .......στο μυαλό !

Διοτι στην πράξη το εχω κανει μια φορά μονο σε ενα galaxy s3 που ειχα !

Ποτε ξανα , ουτε σε δικό μου ουτε της γυναίκας ουτε πουθενά αλλού .

Και δεν έχω ουτε bt ούτε συναγερμούς ούτε τίποτα !

Απλα ειμαι ο δάσκαλος που δίδασκε !!!

Ωστόσο ειμαι και τυχερός , καμία συσκευή δεν έφαγε κακό update .

Εγώ ήμουν πάντα φανατικά υπερ του καθαρισμού στο λογισμικό με ενα καλο format .......στο μυαλό !

Διοτι στην πράξη το εχω κανει μια φορά μονο σε ενα galaxy s3 που ειχα !

Ποτε ξανα , ουτε σε δικό μου ουτε της γυναίκας ουτε πουθενά αλλού .

Και δεν έχω ουτε bt ούτε συναγερμούς ούτε τίποτα !

Απλα ειμαι ο δάσκαλος που δίδασκε !!!

Ωστόσο ειμαι και τυχερός , καμία συσκευή δεν έφαγε κακό update .

σιγουρα στο παρελθον υπηρχε διαφορα μονο και μονο λογω κακων specs οποτε μια επαναφορα το βοηθουσε. τα τελευταια 2 χρονια σπανια χρειαζεται αλλα υπαρχει διαφορα. εχω δει δηλαδη σε ατομα που "δεν ξερουν" να στηνουν κινητο και υπολειτουργουν πολλα πραγματα, να νομιζουν οτι εχει χαλασει η συσκευη ενω με επαναφορα να φτιαχνει.

Τελος παντων, ερωτηση αν μπορει καποιος να μου πει:

ξαφνικα ο chrome μου δειχνει τις καρτελες που ειχα ανοιχτες σε "πλακιδια". δεν ειναι σε καρτελες δηλαδη αλλα σε μια ενιαια σελιδα στην οθονη εχει μικρα πλακιδια που δειχνει αυτες που εχω ανοιχτες, ειναι ρυθμιση που εκανα και δεν τη βρισκω ή καποια αλλαγη μονο σε σονυ? γιατι στο σ21 δεν μου το κανει..επισης εσβησα την εφαρμογη, την ξανα εβαλα και παλι μετα απο λιγο εγινε ετσι ενω αρχικα ηταν οπως παντα με καρτελες σε ροη..

Η εκδοση 88 του chrome νομιζω ετσι ειναι πλεον. Χθες καπου το πηρε το ματι μου

Κοίτα τώρα περίεργα πράγματα!

όταν πήρα την συσκευή ο chrome ήταν σε πλακίδια όπως αναφέρει ο Νικος και είχα παραξενευτεί.

Μετά απο ένα μήνα άλλαξε όπως το ξέρουμε, σε καρτέλες.

Ποτέ άλλοτε δεν ξαναγύρισε σε πλακίδια.

Τώρα διαβάζω ότι επανήλθε πάλι έτσι.

Το δικό μου πάντως είναι κανονικό και μετά τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Εκανε και τα updates των εφαρμογων σου;

Πάτησα εργοστασιακές ρυθμίσεις και αφού άνοιξε μετά απο την εισαγωγή,ξεκίνησε απο το google play να μου ζητάει updates των βασικών εφαρμογών και ύστερα κατέβασα τις τρίτες εφαρμογές που χρησιμοποιώ.

Γιατί?Πες μου ότι έκανα κάτι λάθος?

Ετσι πρεπει. Δεν βρισκω κατι λαθος. Μετα απενεργοποιησε οσες δεν χρειαζεσαι και εισαι μια χαρα. Edited by r31134

Ετσι πρεπει. Δεν βρισκω κατι λαθος. Μετα απενεργοποιησε οσες δεν χρειαζεσαι και εισαι μια χαρα.

Εννοείται!:)

Δεν έχω την συσκευή,αλλά για τον chrome στην έκδοση 88 στις συσκευές που έχω, στο Note 8 είναι πλακίδια,στο Pixel 4xl είναι καρτέλες..Το 10+ το έδωσα,αλλά όσο το είχα ητ;ν με καρτέλες...Δεν έχω βρει επιλογή στο Note να το γυρίσω σε καρτέλες...Δεν ξέρω και αν γίνεται...

Και εγώ με chrome 88 με το 1ii και έχω καρτέλες.

Μόνο όταν το πρωτοάνοιξα το κινητό είχα πλακίδια.

Η δεν υπάρχει η είμαι τυφλός ...που είναι το ασπρόμαυρο στην φωτογραφική ?

Xperia 5ii

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όταν στέλνω μουσική από διαδίκτυακο ραδιόφωνο σε Bluetooth ηχείο, τρέχουν μόνιμα τα Google services και τρώνε απίστευτη μπαταρία ?

Εκτός αυτού σήμερα όσο έπαιζε μουσική το κινητό ήταν μόνιμα ζεστό (με δύο διαφορετικές εφαρμογές).

Έκανα και μια επανεκκίνηση το κινητό αλλά τα ίδια.

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk

Αυτό που λες το έχω παρατηρήσει και εγώ. Μάλιστα επειδή νόμιζα ότι κάτι έτρεχε με τα google services τα κατέβασα (υπήρχε και νεότερη version από αυτή που είχε το κινητό μου) και τα ξαναπέρασα από πάνω. Έκτοτε δεν είναι τόσο ψηλά στην κατανάλωση μπαταρίας, αλλά δεν παίρνω και όρκο ότι στριμαρω μουσική τις ίδιες ώρες με πριν.

Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Sony Xperia 5 II