bujinkan Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Παιδια έχω ένα δεν ξέρω αν το λες θέμα αλλά με ενοχλεί πολύ. Είμαι έξω ας πούμε με φουλ φωτεινότητα . Ανοίγω την κάμερα όλα οκ πάλι. Μόλις αλλάξω στην pro πέφτει η φωτεινότητα αρκετά . Όχι η μπάρα φωτεινότητας αυτή είναι στο φουλ ... Στην οθόνη βλέπω πιο σκοτεινά Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Παιδια έχω ένα δεν ξέρω αν το λες θέμα αλλά με ενοχλεί πολύ. Είμαι έξω ας πούμε με φουλ φωτεινότητα . Ανοίγω την κάμερα όλα οκ πάλι. Μόλις αλλάξω στην pro πέφτει η φωτεινότητα αρκετά . Όχι η μπάρα φωτεινότητας αυτή είναι στο φουλ ... Στην οθόνη βλέπω πιο σκοτεινά Xperia 5ii η φωτογραφία όμως βγαίνει όπως πρέπει? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Με το 5g έχουμε κάποιο νεότερο; Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Με το 5g έχουμε κάποιο νεότερο; Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk λειτουργεί πιλοτικά σε κάποιες συσκευές και σιγά σιγά θα ενεργοποιηθούν όλες! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Παιδια έχω ένα δεν ξέρω αν το λες θέμα αλλά με ενοχλεί πολύ. Είμαι έξω ας πούμε με φουλ φωτεινότητα . Ανοίγω την κάμερα όλα οκ πάλι. Μόλις αλλάξω στην pro πέφτει η φωτεινότητα αρκετά . Όχι η μπάρα φωτεινότητας αυτή είναι στο φουλ ... Στην οθόνη βλέπω πιο σκοτεινά Xperia 5ii Ισχυει δυστυχως. Μη πρακτικο. Θα πρεπε να χει μια επιλογη να παιζει φουλ φωτεινοτητα εφαρμογης κατα τη χρηση χωρις φυσικα να επιρεαζει τη ληψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Γιατί επηρεάζει την λήψη? Εννοώ βγαίνει η φωτό σκοτεινή ή απλά έχει να κάνει με την φωτεινότητα της οθόνης! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Με το 5g έχουμε κάποιο νεότερο; Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πιστευω καποια στιγμη θα γινει καποιο update και θα παιξει αυτοματα ή εστω με ενεργοποιηαη απο παροχος χωρις πιστοποιημενες συσκευες. Θα δοκιμασω να καλεσω και να τους πω οτι παρολο που το sms γραφει μη συμβατξ συσκευη,αν κανετε καποια ρυθμιση εσεις τηλεφωνικα,καντε την και θα δουμε απο εκει και περα. Στο oneplus 7 pro, μετα απο ενα update,στο κομματι του wifi calling,τους ειχα παρει τηλ στην cosmote απλα να ενεργοποιησουν την υπηρεσια στον αριθμο μου γιατι το sms ελεγε μη συμβατη συσκευη. Το εκαναν και επαιζε μια χαρα. Στην Q ηθελε να τους παρεις τηλ να σου ενεργοποιησουν το 4G καποτε. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί επηρεάζει την λήψη? Εννοώ βγαίνει η φωτό σκοτεινή ή απλά έχει να κάνει με την φωτεινότητα της οθόνης! Μονο φωτεινοτητα οθονης,δεν επιρεαζει κατι αλλο. Απλα δεν μπορεις να δει σωστα τι ληψη κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Ισχυει δυστυχως. Μη πρακτικο. Θα πρεπε να χει μια επιλογη να παιζει φουλ φωτεινοτητα εφαρμογης κατα τη χρηση χωρις φυσικα να επιρεαζει τη ληψηΓιατί επηρεάζει την λήψη? Εννοώ βγαίνει η φωτό σκοτεινή ή απλά έχει να κάνει με την φωτεινότητα της οθόνης!Πιστευω καποια στιγμη θα γινει καποιο update και θα παιξει αυτοματα ή εστω με ενεργοποιηαη απο παροχος χωρις πιστοποιημενες συσκευες. Θα δοκιμασω να καλεσω και να τους πω οτι παρολο που το sms γραφει μη συμβατξ συσκευη,αν κανετε καποια ρυθμιση εσεις τηλεφωνικα,καντε την και θα δουμε απο εκει και περα. Στο oneplus 7 pro, μετα απο ενα update,στο κομματι του wifi calling,τους ειχα παρει τηλ στην cosmote απλα να ενεργοποιησουν την υπηρεσια στον αριθμο μου γιατι το sms ελεγε μη συμβατη συσκευη. Το εκαναν και επαιζε μια χαρα. Στην Q ηθελε να τους παρεις τηλ να σου ενεργοποιησουν το 4G καποτε. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονο φωτεινοτητα οθονης,δεν επιρεαζει κατι αλλο. Απλα δεν μπορεις να δει σωστα τι ληψη κανειςΑκριβώς δεν επηρεάζεται η λήψη απλά προσωπικά δεν βλέπω καλά τις ρυθμίσεις και το καδράρισμα σε φωτεινές εξωτερικές συνθήκες Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Σήμερα Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Security patch Δεκέμβρη είδα, δεν ξέρω τι άλλες αλλαγές έχει Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Πολλη ωρα πηρε να κανει εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Μόλις ήρθε και σε μένα, μου κάνει εντύπωση που στέλνουν Update πριν το Android 11 που έρχεται. Πολλή υποστήριξη σε software. :superman: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Μόλις ήρθε και σε μένα, μου κάνει εντύπωση που στέλνουν Update πριν το Android 11 που έρχεται. Πολλή υποστήριξη σε software. :superman:Μπορεί να έπρεπε να βγει ώστε πάνω σε αυτό να έρθει το 11 ...τέλος πάντων λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα σκάσει και η 11 Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Αυτές τις ημέρες θα έρθει και στο 5αρι παιδιά. Απο την στιγμή που παραλάβαμε στο 1ii θα έρθει σύντομα και στο 5ii Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Έχει παρατηρήσει κανείς αυτόματη αυξομείωση της έντασης μουσικής; Τις τελευταίες 2-3 μέρες όταν ακούω από Tidal και συγχρόνως χρησιμοποιώ το κινητό πχ για Internet αυξομειώνεται συχνά η ένταση. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Έχει παρατηρήσει κανείς αυτόματη αυξομείωση της έντασης μουσικής; Τις τελευταίες 2-3 μέρες όταν ακούω από Tidal και συγχρόνως χρησιμοποιώ το κινητό πχ για Internet αυξομειώνεται συχνά η ένταση. Τι μπορεί να φταίει;Αυτό πάντα γινότανε όταν έρχονται ειδοποιήσεις τουλάχιστον σε μενα Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 (edited) Στο κανει μονο το Tidal ή και απλως αν ακους την μουσικη σου στον player; Ειτε στον player, ειτε v-radio ειτε στο vanced youtube,ολα backround και ταυτοχρονο σερφαρισμα στo ντερνετ, δεν εχω πρατηρησει καμια αυξομειωση. Αν δεν ειναι θεμα ειδοποιησεων αλλων εφαρμογων τοτε κανε μια εκκαθαριση cache στην συγκεκριμενη εφαρμογη Edited December 22, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Τελευταία μόνο στο Tidal ακούω. Δεν έρχεται καμία ειδοποίηση. Θα καθαρίσω cache. Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Εγώ πάλι στο tidal ακούω ποιο χαμηλά την ένταση σε σχέση με player, YouTube κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Παρατήρησα ότι η ένταση δυναμώνει όταν ακούω από Tidal και ανοίξω στον Chrome το Facebook. Μόλις το κλείσω επανέρχεται σε πιο χαμηλά επίπεδα. Έσβησα cache από Tidal αλλά δεν υπάρχει διαφορά. Καμία ιδέα; Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Εγώ πάλι στο tidal ακούω ποιο χαμηλά την ένταση σε σχέση με player, YouTube κλπΚαί εγώ το ίδιο στο 1ii με το Spotify Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 (edited) Παρατήρησα ότι η ένταση δυναμώνει όταν ακούω από Tidal και ανοίξω στον Chrome το Facebook. Μόλις το κλείσω επανέρχεται σε πιο χαμηλά επίπεδα. Έσβησα cache από Tidal αλλά δεν υπάρχει διαφορά. Καμία ιδέα; Τώρα βλέπω ότι το κάνει με όλα τα προγράμματα μουσικής που δοκίμασα, μόνο με Chrome και Facebook. Και με το Netflix υπάρχει πρόβλημα στον ήχο. Με Tidal έχω αυξομείωση ήχου όταν κάνω scroll στο Facebook, στο πρόγραμμα μουσικής και στο Netflix ακούγονται ήχοι σαν στιγμιαίο παράσιτο, όταν κάνω scroll. Με Firefox δεν υπάρχει πρόβλημα. Edited December 23, 2020 by hariskar Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 (edited) Παρατήρησα ότι ο ήχος των ειδοποιήσεων ...βαιμπερ ,μεσεντζερ κλπ είναι πολύ χαμηλός ..κάνα κόλπο υπάρχει να δυναμώσει λιγάκι ? ΥΓ επίσης tips για νυχτερινές φώτο ? Έβγαλα 3 σήμερα και ήταν απλά χάλια μαύρα Xperia 5ii Edited December 23, 2020 by bujinkan Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=476403&page=65 βαλε καμια εδω να δουμε γιατι βγηκαν τοσο κακες και αν μπορουμε να βοηθησουμε , ειδικα οσοι εχουν την συσκευη να σε καθοδηγήσουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Παρατήρησα ότι ο ήχος των ειδοποιήσεων ...βαιμπερ ,μεσεντζερ κλπ είναι πολύ χαμηλός ..κάνα κόλπο υπάρχει να δυναμώσει λιγάκι ? ΥΓ επίσης tips για νυχτερινές φώτο ? Έβγαλα 3 σήμερα και ήταν απλά χάλια μαύρα Xperia 5iiΑπλά κάτσε λίγο με σταθερό χέρι μέχρι να την βγάλει. Όλοι εδώ έχουμε πολύ καλές φωτογραφίες νυχτερινές με 1ii &5ii. Κάτι κάνεις λάθος, βάλε φωτό εδώ όπως λέει ο Γιώργος να δούμε. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts