geo600 Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Όσο πάει κ χειροτερεύει.. Έχει κάνει κανείς επαναφορά κ να είδε αποτέλεσμα; Είναι και τα δεδομένα στη μέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Παραδόξως παιδιά εμένα το Pro έχει μέρες να το κάνει. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 (edited) ghosting το διαβάζω συχνά και σε ξένα φόρουμ που παρακολουθώ. Έχω αρχίσει να με νοιώθω ως τυχερό που δεν το έχω αντιμετωπίσει αν και σχεδόν από την πρώτη στιγμή πέρασα στην ελληνική έκδοση MIUI και μετά από μελέτη σε custom rom. Επειδή δεν έχω πειστεί 100% πως είναι θέμα λογισμικού , θα ήθελα να σας παραθέσω μια εμπειρία από παλιότερη συσκευή που ξαφνικά είχε εμφανίσει τέτοια ζητήματα, και τελικά καταλήξαμε πως έφταιγε κάποια συγκεκριμένη παρτίδα από aftermarket τζαμάκι προστασίας. Μάλιστα , ένας χρήστης από το ξένο φόρουμ του X3 NFC μας, απάντησε πως το ξήλωσε το τζαμάκι που χρησιμοποιούσε και η συσκευή ηρέμησε από τέτοιου είδους συμπεριφορές. Το παραθέτω ως πληροφορία. Ευχαριστώ. Edited October 20, 2021 by gorillaz_gr Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Μόλις ήρθε 12.5.3.0 για global έκδοση με πολλά fixΤην κατεβάζω αν και δεν έχω θέμα εγώ με ghost screen μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο που έχει τέτοιο θέμα623 ΜΒ είναι Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Εμένα δεν έχει έρθει ακόμα η ενημέρωση.. όσον αφορά την προστασία οθόνης που λέει ο φίλος παραπάνω εγώ την έβγαλα την εργοστασιακή που είχε και τα συμπτώματα παραμένουν.. αν κάποιος μετά την ενημέρωση δει αν λύθηκε το πρόβλημα ας ενημερώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 (edited) 13 ώρες πριν, gorillaz_gr said: ghosting το διαβάζω συχνά και σε ξένα φόρουμ που παρακολουθώ. Έχω αρχίσει να με νοιώθω ως τυχερό που δεν το έχω αντιμετωπίσει αν και σχεδόν από την πρώτη στιγμή πέρασα στην ελληνική έκδοση MIUI και μετά από μελέτη σε custom rom. Επειδή δεν έχω πειστεί 100% πως είναι θέμα λογισμικού , θα ήθελα να σας παραθέσω μια εμπειρία από παλιότερη συσκευή που ξαφνικά είχε εμφανίσει τέτοια ζητήματα, και τελικά καταλήξαμε πως έφταιγε κάποια συγκεκριμένη παρτίδα από aftermarket τζαμάκι προστασίας. Μάλιστα , ένας χρήστης από το ξένο φόρουμ του X3 NFC μας, απάντησε πως το ξήλωσε το τζαμάκι που χρησιμοποιούσε και η συσκευή ηρέμησε από τέτοιου είδους συμπεριφορές. Το παραθέτω ως πληροφορία. Ευχαριστώ. Εκτός POCO - XIAOMI, αν κάνεις μια αναζήτηση, θα δείς πως υπάρχει παρόμοιο θέμα σε συσκευές και άλλων κατασκευαστών. (Motorola, one+, Samsung) και δεν ξέρω και άλλων, Κάτι διάβασα για το android 11, σε κάποιες συσκευές κάνει κάτι τέτοια θέματα. Ακόμη και σε Pixel Phones. Λογικά θα το διορθώσουν. Edited October 20, 2021 by conan1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 On 20/10/2021 at 10:39 ΠΜ, admen said: Μόλις ήρθε 12.5.3.0 για global έκδοση με πολλά fix Την κατεβάζω αν και δεν έχω θέμα εγώ με ghost screen μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο που έχει τέτοιο θέμα 623 ΜΒ είναι Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εκανα και εγω. Ολα καλα μεχρι τωρα αν και πριν δεν ειχα κανενα προβλημα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis76 Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 6 ώρες πριν, Evaggelos1 said: Την εκανα και εγω. Ολα καλα μεχρι τωρα αν και πριν δεν ειχα κανενα προβλημα. μολις ηρθε. 12.5.3. improved system stability and performance λέει δεν λεει κατι για bug ή gost touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Έχω πρόβλημα με ειδοποιήσεις εφαρμογων. Όταν η συσκευή είναι σε αδράνεια μπορεί να μην βαρεσει ειδοποίηση και με το που την ενεργοποιήσω να έρθει μετά από ώρα. Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό; Έχω αλλάξει στην εφαρμογή την ρύθμιση για εξοικονόμηση μπαταρίας αλλά δεν άλλαξε τπτ. Την εφαρμογή την έχω κλειδωμένη να είναι μόνιμα ανοιχτηΣτάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Το ίδιο ακριβώς έχω σε mi9t pro στο Viber. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Πέρα από το να έχεις την εφαρμογή στο autostart και no restriction δεν γνωρίζω άλλη ρύθμιση σχετικά. Πιστεύω απλά δεν θέλει και να το παρακάνεις και βάλεις 20 εφαρμογές με αυτή τη ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis76 Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ 12.5.3 ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. Το αλαλουμ με το gost touch συνεχιζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 On 25/10/2021 at 5:09 ΜΜ, alexis76 said: ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ 12.5.3 ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. Το αλαλουμ με το gost touch συνεχιζεται Security patch είναι μόνο.... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 (edited) Ήρθε πάλι μια ενημερώση εχθές, την έβαλα κ συνεχίζει τα ίδια.. Μιλάμε για μεγάλο φιάσκο! Edited October 30, 2021 by geo600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 Πάτε ολοι στις ρυθμίσεις-Υπηρεσιες και σχόλια και καντε υποβολή ανατροφοδότησης το πρόβλημα με το ghost touch. Να τους ζαλίσουμε στις αναφορές μπας και κάνουν τιποτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek1 Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 Σήμερα έκανα αναβάθμιση σε MIUI 12.5.3 και δεν συνδέεται σε δεδομένα COSMOTE (2G, 3G ή 4G). Το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα; Η σχετική ρύθμιση για τα δεδομένα είναι ανοιχτή. Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο. Δοκίμασα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 Σήμερα έκανα αναβάθμιση σε MIUI 12.5.3 και δεν συνδέεται σε δεδομένα COSMOTE (2G, 3G ή 4G). Το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα; Η σχετική ρύθμιση για τα δεδομένα είναι ανοιχτή. Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο. Δοκίμασα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.Πρέπει να είναι γενικό πρόβλημα της cosmote γιατί ούτε εμένα με έβαζε κατα τις 11 παρά το βράδυ που το προσπάθησα! Με Poco f2 pro miui 12.5.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Παιδιά έχει κανείς κάνα νέο; Δοκίμασε τίποτα άλλο; Έρχονται συχνά πυκνά κάτι αναβαθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει, τώρα τελευταία περισσότερο στο Viber και στις κλήσεις. Αφού δε λύνεται το θέμα με αναβαθμίσεις να το στείλω από κει που ήρθε να το κάνουν ότι θέλουν με την εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2021 On 2/11/2021 at 11:16 ΜΜ, greek1 said: Σήμερα έκανα αναβάθμιση σε MIUI 12.5.3 και δεν συνδέεται σε δεδομένα COSMOTE (2G, 3G ή 4G). Το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα; Η σχετική ρύθμιση για τα δεδομένα είναι ανοιχτή. Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο. Δοκίμασα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Εμένα με βάζει κανονικά, με what's up. Έχω όμως άλλο προβλημα!! Με το wifi calling, το έχει δουλέψει κανεις παιδιά; Το έχω βάλει επιλογή : prefer wifi for calls, αλλά τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Μόλις ήρθε update. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Η Enhanced είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Δεν ξέρω τι είναι η enhanced. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Κανονική είναι, απλά ακόμα είναι Stable Beta. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Την κάνουμε άφοβα; Την έκανε κανείς να μας πει εντυπώσεις;Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Την κάνουμε άφοβα; Την έκανε κανείς να μας πει εντυπώσεις;Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια χαρά είναι, προστέθηκε και η δυνατότητα για έξτρα 2GB Ram με χρήση του αποθηκευτικού χώρουSent from my M2007J20CG using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts