KOUROS_3 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 xerei kaneis pote tha bgei h v tou firmware geia na kaluptei vodafone live to n90? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 New software v 5.0607.7.3 http://img341.imageshack.us/img341/1208/post690911432992876vy.th.jpg Access point configuration improved Operator name display logic improved and operator info updated Hungarian language added to Russian (v05) language package Out of Memory management optimization Call and network management Emergency numbers harmonized with Nokia N70 emergency number definitions Conference call functionality improved (adding calls and swapping) Phone number grouping added to language variants Right soft key is now used for initiating a video call when number is entered manually Call bubble handling improved for call waiting, call timer and CLIP Messaging - SMS User interface for Instant Messaging improved Browser BMP files OMA Download improved Fonts improved in the Browser Downloading big MP3 file improved MIDlet download with certain MIME types improved "Find web address" functionality improved Camera Image handling with Kodak kiosk improved Autofocus focus indication functionality improved Arabic lay-out improvements Activation time for camera shortened Camera help start-up time shortened Saving of images improved in camera mode Gallery, editors and printing: JPEG decoding improved Thumbnails in Gallery for image taken with sequence mode improved Video editor performance improved 3gp file recognition from header improved Real One Player and streaming AAC file playing improved Handling of different DRM content types improved Video playback improved New audio parameters for HiFi headsets eAAC+ files playing improved Midi Audio Clip playing improved SIM cards and SIM Access toolkit SIM ATK functionality improved: SMS and e-mail sending improvement via SIM ATK Deactivation of FDN enabled when using USIM Application installer and Java DRM protected (Separate delivery) java files downloading improvements Bluetooth Bluetooth Interoperability improved Functionality improved when connecting to headset canceled Audio improvements for video call Personal information management Audio recorder UI improved Name dialing: Training of user-edited voice commands is improved Fixed Dialing Number length increased up to 40 digits Forward Locked audio & video playing enabled after restoring the backup from MMC Functionality improved when copying contacts to SIM card. Receiving a contact via Bluetooth improved Progress bars for synchronization improved Notepad can now open text files larger than 150 KB Functionality using protected audio files as ring tones improved UI improvements when scaling different sizes of images to wallpaper and default theme is in use Startup tone is no more played when powering up in meeting mode Functionality with PDP context activation in 3G improved USSD user note improved Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Πολλες βελτιώσεις, ωραία... Πάνω απ' όλα όμως μου άρεσε ότι καλυτέρεψαν την αποθήκευση εικόνων. Ελπίζω ως προς την ταχύτητα, γιατί αργεί πάρα πολύ να τις αποθηκεύσει. Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukirm Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Παίδες, μια ερώτηση. Φίλος έχει το n90 και θέλει να βρει ενα πρόγραμμα αντίστοιχο με το face warp του w900i (τραβάς φωτό και την παραμορφώνεις με διάφορα έτοιμα φίλτρα). Πάιζει να βρούμε κάτι? Thanks in advance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Είμαι περίεργος αν η νέα αναβάθμιση διορθώνει το πρόβλημα της μνήμης. Μου την έχει δώσει στα νεύρα πλέον. Ενώ όταν το αγόρασα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, με το που έκανα την πρώτη αναβάθμιση, άρχισαν τα όργανα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Είμαι περίεργος αν η νέα αναβάθμιση διορθώνει το πρόβλημα της μνήμης. Μου την έχει δώσει στα νεύρα πλέον. Ενώ όταν το αγόρασα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, με το που έκανα την πρώτη αναβάθμιση, άρχισαν τα όργανα. Ποιά έκδοση έχεις τώρα; Γίνε λίγο ποιό συγκεκριμένος ως προς το πρόβλημα αυτό.Δηλαδή τι σου κάνει; Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Με το που κάνω 1-2 κλήσεις εμφανίζεται το μήνυμα της πλήρης μνήμης και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Έχω την 3.0535.4.3 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Με το που κάνω 1-2 κλήσεις εμφανίζεται το μήνυμα της πλήρης μνήμης και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Έχω την 3.0535.4.3 Ναι, αυτή η έκδοση που έχεις, το κάνει αυτό. Την επανεκίνηση την κάνει μόνο του. Στην επόμενη έκδοση (αυτήν που έχω) v 3.0545.5.1, πολύ δύσκολα βρήσκεις bug. Αφού όμως άντεξες τόσο, βάζεις απευθείας την καινούργια (ελπίζω να είναι καλύτερη, γιατί η nokia ,κάνει κάτι τέτοια κουφά) και είσαι πρώτος.:) Πήρα σήμερα τηλ. στην alpha copy θεσ/νίκης και μου είπαν ότι δεν τους έχει έρθει η νεώτερη έκδοση. Αναμένουμε ! Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Ναι, αυτή η έκδοση που έχεις, το κάνει αυτό. Την επανεκίνηση την κάνει μόνο του. Στην επόμενη έκδοση (αυτήν που έχω) v 3.0545.5.1, πολύ δύσκολα βρήσκεις bug. Αφού όμως άντεξες τόσο, βάζεις απευθείας την καινούργια (ελπίζω να είναι καλύτερη, γιατί η nokia ,κάνει κάτι τέτοια κουφά) και είσαι πρώτος.:) Πήρα σήμερα τηλ. στην alpha copy θεσ/νίκης και μου είπαν ότι δεν τους έχει έρθει η νεώτερη έκδοση. Αναμένουμε ! Aς το ελπίσω ότι θα είναι έτσι. Γιατί έτσι όπως είναι δεν μπορώ ούτε να το πουλήσω αργότερα, αν αποφασίσω να πάρω άλλο τηλέφωνο. Γιατί όσο κι αν την συσκευή την έχω σε άριστη κατάσταση, όσο κι αν φυσάει κατά τ' άλλα, τι να το κάνεις όταν έχει ένα τέτοιο σοβαρό πρόβλημα; Aν κατάλαβα καλά δηλαδή, μάλλον από Μάιο θα την περιμένουμε την καινούργια. Παρεπιπτόντως, σε μένα δεν κάνει από μόνο του επανεκκίνηση. Πρέπει να την κάνω χειροκίνητα για να ξεφρακάρει. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Παιδες καλησπερα...Καμια εφαρμογη σαν το Black List για μπλοκαρισμα ανεπιθημητων κλησεων που να δουλευει στο Ν90??? thanx... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Interactive Voice Call Master. Πολύ καλύτερο απ' το Black List. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Interactive Voice Call Master. Πολύ καλύτερο απ' το Black List. thanx!!δουλευει μια χαρα..δοκιμασα επισης και τα Gina κ` black baller αλλα δεν μπλοκαραν τις κλησεις. λες να παιζει ρολο το fw?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Είμαι περίεργος αν η νέα αναβάθμιση διορθώνει το πρόβλημα της μνήμης. Μου την έχει δώσει στα νεύρα πλέον. Ενώ όταν το αγόρασα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, με το που έκανα την πρώτη αναβάθμιση, άρχισαν τα όργανα. Βελτιώσεις στην νέα έκδοση λογισμικού στα αγγλικά και αναλυτικά: Nokia N90 RM-42 MCU SW 5.0607.7.3 Changes when upgrading from firmware 3.0545.5.1 to 5.0607.7.3 Nokia Mobile Phones Service Bulletin No. SB-023/21.03.06 - Access point configurator improved - Operator name display logic improved and operator info updated - Hungarian language added to Russian (v05) language package - Out of Memory management optimization Call and network management: - Emergency numbers harmonizedwith Nokia N70 emergency number definitions - Conference call functionality improved (adding calls and swapping) - Phone number grouping added to language variants - Right soft key is now used for initiating a video call when number is entered manually - Call bubble handling improved for call waiting, call timer and CLIP Messaging and SMS: - User interface for Instant Messaging improved Browser: - BMP files OMA Download improved - Fonts improved in the Browser - Downloading big MP3 file improved - MIDlet download with certain MIME types improved - "Find web address" functionality improved Camera: - Image handling with Kodak kiosk improved - Autofocus focus indication functionality improved - Arabic lay-out improvements - Activation time for camera shortened - Camera help start-up time shortened - Saving of images improved in camera mode Gallery, editors and printing: - JPEG decoding improved - Thumbnails in Gallery for image taken with sequence mode improved - Video editor performance improved - 3gp file recognition from header improved Real One Player and streaming: - AAC file playing improved - Handling of different DRM content types improved - Video playback improved - New audio parameters for HiFi headsets - eAAC+ files playing improved - Midi Audio Clip playing improved SIM cards and SIM Access toolkit: - SIM ATK functionality improved - SMS and e-mail sending improvement via SIM ATK - Deactivation of FDN enabled when using USIM Application installer and Java: - DRM protected (Separate delivery) java files downloading improvements Bluetooth: - Bluetooth Interoperability improved - Functionality improved when connecting to headset canceled - Audio improvements for video call Personal information management: - Audio recorder UI improved - Name dialing: Training of user-edited voice commands is improved - Fixed Dialing Number length increased up to 40 digits - Forward Locked audio & video playing enabled after restoring the backup from MMC Misc: - Functionality improved when copying contacts to SIM card. - Receiving a contact via Bluetooth improved - Progress bars for synchronization improved - Notepad can now open text files larger than 150 KB - Functionality using protected audio files as ring tones improved - UI improvements when scaling different sizes of images to wallpaper and default theme is in use - Startup tone is no more played when powering up in meeting mode - Functionality with PDP context activation in 3G improved - USSD user note improved Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Υπαρχει εφαρμογη που να μπορει να μετραει τα decibel? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Υπαρχει εφαρμογη που να μπορει να μετραει τα decibel? Sound Monitor Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meloukos Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ OREPA ΓΙΑ ΤΟ Ν90;;; Είχε κάποιο πρόβλημα η MMC μου και σβήστηκαν όλες οι εφαρμογές. Τις υπόλοιπες τις αντικατέστησα, μόνο την Opera δεν βρίσκω και το πρόβλημα είναι πως μου είναι απαραίτητη... Όποιος μπορεί να με βοηθήσει, παρακαλώ αν είναι εύκολο να μου τη στείλει στη διεύθυνση ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ OREPA ΓΙΑ ΤΟ Ν90;;; Είχε κάποιο πρόβλημα η MMC μου και σβήστηκαν όλες οι εφαρμογές. Τις υπόλοιπες τις αντικατέστησα, μόνο την Opera δεν βρίσκω και το πρόβλημα είναι πως μου είναι απαραίτητη... Όποιος μπορεί να με βοηθήσει, παρακαλώ αν είναι εύκολο να μου τη στείλει στη διεύθυνση ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Καλως ηρθες φιλε μου .Εδω θα βρεις το Opera http://www.opera.com/download/mobile/?man=Series60-2.x&heading=Nokia%20N90&img=/img/products/mobile/n90.gif&extra= Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει στο Ν90 το Resco Photo Viewer v5.01.2? Το κατέβασα από το i-phone αλλά δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει στο Ν90 το Resco Photo Viewer v5.01.2? Το κατέβασα από το i-phone αλλά δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Εάν εννοείς αυτό το Resco Photo Viewer Δικαιολογημένα και δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις γιατί απευθύνεται σε UIQ συσκευές και όχι για Synbian S60. Εμείς θα αρκεστούμε στην v 4.31 iphone-forum.org/ Η οποία παρεπιπτόντως τρέχει μια χαρά...Έχεις κάποιο παράπονο? Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Πριν 5 μέρες αναβάθμισα στο Nokia Club Κηφισιάς το N90 μου στο νεότερο firmware που είχανε ( 5.0607.7.3 ) και τώρα ( εκ των υστέρων :p ) παρατήρησα πως η δυνατότητα φωνητικών εντολών ( κλείσεις και apps ) δεν δουλεύει. Δοκίμασα αλλαγή της γλώσσας του phone στα αγγλικά ( έχοντας δεί τα πάνδεινα στα firmware του πρώην 7600 μου ), ούτε εκεί δούλευε. Μάλιστα στα αγγλικά όταν το είχα, δεν άνοιγε καν το application ( Tools -> Voice Com. ). Στα ελληνικά ανοίγει, ενεργοποιείται-απενεργοποιείται, αλλά λειτουργία μηδέν. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος με αυτή την έκδοση ? Υ.Γ. Όπως και να 'χει θα χτυπήσω και κανά τηλεφώνημα @ Nokia να δούμε τι θα ακούσουμε. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Το πρόβλημα με την πλήρη μνήμη εξακολουθεί να υπάρχει μετά την αναβάθμιση; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 "Το πρόβλημα με την πλήρη μνήμη εξακολουθεί να υπάρχει μετά την αναβάθμιση;" Nope. Το μόνο πρόβλημα που έχω συναντήσει μετά την αναβάθμιση στην έκδοση που είπα, είναι το...εξαφάνισμα των Voice Commands, από εκεί και πέρα όλα τέλεια. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Το μόνο πρόβλημα που έχω συναντήσει μετά την αναβάθμιση στην έκδοση που είπα, είναι το...εξαφάνισμα των Voice Commands, από εκεί και πέρα όλα τέλεια. Απ' ότι κατάλαβα μάλλον φαντάζεσαι κάπως διαφορετικά το όλο θέμα των φωνητικών κλήσεων και εντολών. Νομίζω πως έχεις την εντύπωση, ότι εσύ θα δημιουργήσεις την φωνητική εντολή που θα αναγνωρίζει το κινητό. Κάνεις ΜΕΓΑ λάθος. Για να το δοκιμάσεις απλώς πίεσε παρατεταμένα το πλαινό πλαστικό πλήκτρο (μ' αυτό που βγάζεις photos) και πρόφερε κάποιο όνομα του καταλόγου σου ή κάποια εφαρμογή. Η συσκευή δημιουργεί ΜΟΝΗ της, φράσεις κλήσης και γενικά εντολές.:) Manual σελ.30 Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Απ' ότι κατάλαβα μάλλον φαντάζεσαι κάπως διαφορετικά το όλο θέμα των φωνητικών κλήσεων και εντολών. Νομίζω πως έχεις την εντύπωση, ότι εσύ θα δημιουργήσεις την φωνητική εντολή που θα αναγνωρίζει το κινητό. Κάνεις ΜΕΓΑ λάθος. Για να το δοκιμάσεις απλώς πίεσε παρατεταμένα το πλαινό πλαστικό πλήκτρο (μ' αυτό που βγάζεις photos) και πρόφερε κάποιο όνομα του καταλόγου σου ή κάποια εφαρμογή. Η συσκευή δημιουργεί ΜΟΝΗ της, φράσεις κλήσης και γενικά εντολές.:) Manual σελ.30 Βρε συ, διάβασες καλά τι έγραψα ? Είπα εξαφανίστηκαν ΠΛΈΟΝ. Ήξερα πως δουλεύουν, δούλευαν, κλπ κλπ. Απλά πλέον δεν... P.S. Έτσι για απλή αναφορά, σε κατάσταση αναμονής, παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου CamShot/VoiceComm δεν κάνει...τίποτα. Nokia + Firmware = :X Anyways, δεν πρόλαβα να τηλεφωνήσω στο Nokia Club, οπότε από Τρίτη λογικά θα έχω νέα. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Βρε συ, διάβασες καλά τι έγραψα ? Είπα εξαφανίστηκαν ΠΛΈΟΝ. Ήξερα πως δουλεύουν, δούλευαν, κλπ κλπ. Απλά πλέον δεν... P.S. Έτσι για απλή αναφορά, σε κατάσταση αναμονής, παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου CamShot/VoiceComm δεν κάνει...τίποτα. Nokia + Firmware = :X Anyways, δεν πρόλαβα να τηλεφωνήσω στο Nokia Club, οπότε από Τρίτη λογικά θα έχω νέα. Πάντως δεν είναι θέμα έκδοσης λογισμικού, γιατί κι εγώ πέρασα την v 5.0607.7.3 την εβομάδα που μας πέρασε και οι φωνητικές κλήσεις και εντολές δουλεύουν άψογα. Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts