asymvivastos Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Φαντάζομαι η έλλειψη δόνησης δεν είναι θέμα αναβάθμισης αλλά hardware έτσι?Θα ήταν πόλυ χαζό από τη νόκια να έχει το hardware εγκατεστημένο και να μην το χρησιμοποιεί!Παρόλα τα μικρο-προβλήματα που δημιουργει, θα μου το συνιστούσατε να το αγοράσω?Η τιμή του σε τι πλαίσια είναι? Οσον αφορα τη δονηση εχεις δικιο ειναι θεμα hardware οποτε δεν τιθεται θεμα με καποια αναβαθμιση να αποκτησει δονηση. Τωρα το αν αξιζει να το αγορασεις εγω 1 βδομαδα το εχω και δεν εχω κανενα παραπονο παρα μονο το οτι δεν υπαρχουν ορισμενες εφαρμογες που χρησιμοποιουσα.Οχι οτι δεν τρεχουν απλα ειναι γραμμενες για τα χαμηλοτερης αναλυσεις οθονη και δεν απεικονιζονται αρκετα καλα. Τωρα για τιμη δεν ξερω γιατι το πηρα απο Αγγλια. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Φαντάζομαι η έλλειψη δόνησης δεν είναι θέμα αναβάθμισης αλλά hardware έτσι?Θα ήταν πόλυ χαζό από τη νόκια να έχει το hardware εγκατεστημένο και να μην το χρησιμοποιεί!Παρόλα τα μικρο-προβλήματα που δημιουργει, θα μου το συνιστούσατε να το αγοράσω?Η τιμή του σε τι πλαίσια είναι? Κοίτα φίλε μου, εγώ το έχω πάνω από δύο μήνες. Τα bugs που υπήρχαν έχουν λυθεί. Δύο πράγματα πρέπει να σκεφτείς πριν το αγοράσεις: 1ον τη δόνηση (που απ' ότι βλέπω το ξέρεις) και 2ον Επειδή έχει μεγάλη ανάλυση στην οθόνη πολλά παιχνίδια παίζουνε μεν, αλλά στο 1/4 της οθόνης, δηλαδή δεν μπορείς να παίξεις. Βέβαια υπάρχουν και πολλά που παίζουν κανονικά και η απεικόνηση στην οθόνη είναι τέλεια. Εγώ το είχα πάρει 650ευρώ αλλά τώρα σίγουρα θα έχει πέσει. Η επιλογή δική σου ;) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelj Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Επισης κατι αλλο που δεν ξερω αν υπαρχει μονο στο δικο μου... εχω ενεργοποιησει στα μηνυματα να μου δειχνει την αναφορα του μηνυματος οταν παραδοθει καποιο μηνυμα αλλα οταν κανω restart,η εντολη αυτη ειναι απενεργοποιημενη και πρεπει καθε φορα να την ξαναενεργοποιω! Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω! Ειναι αρκετα σπαστικο! :confused: Παράθεση JIMNYCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Επισης κατι αλλο που δεν ξερω αν υπαρχει μονο στο δικο μου... εχω ενεργοποιησει στα μηνυματα να μου δειχνει την αναφορα του μηνυματος οταν παραδοθει καποιο μηνυμα αλλα οταν κανω restart,η εντολη αυτη ειναι απενεργοποιημενη και πρεπει καθε φορα να την ξαναενεργοποιω! Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω! Ειναι αρκετα σπαστικο! :confused: Πρόκειται για bug της συσκευής. Νομίζω ότι λύνεται με την αναβάθμιση. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Επειδή έχει μεγάλη ανάλυση στην οθόνη πολλά παιχνίδια παίζουνε μεν, αλλά στο 1/4 της οθόνης, δηλαδή δεν μπορείς να παίξεις. Βέβαια υπάρχουν και πολλά που παίζουν κανονικά και η απεικόνηση στην οθόνη είναι τέλεια. Τα παιχνίδια που παίζουν στο 1/4 της οθόνης είναι κατά 99% τα java (jar) παιχνίδια, τα οποία πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς σε γενικές γραμμές, είναι κατώτερης ποιότητας από τα symbian (sis) παιχνίδια. Όσον αφορά για την θολούρα που εμφανίζεται με τα sis παιχνίδια που δεν είναι φτιαγμένα για την ανάλυση του Ν90, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Έχω την εντύπωση οτι το κινητό έχει κάποια προβληματάκια με το bluetooth. Παρατηρώ συνεχείς αποσυνδέσεις απο τον υπολογιστή και αδικαιολόγητα αργή μεταφορά δεδομένων. Ακόμα όμως δεν είμαι σίγουρος αν είναι κάποιο bug η έχει προκληθεί απο κάποια εφαρμογή...αν κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο ας το αναφέρει :O. Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Έχω την εντύπωση οτι το κινητό έχει κάποια προβληματάκια με το bluetooth. Παρατηρώ συνεχείς αποσυνδέσεις απο τον υπολογιστή και αδικαιολόγητα αργή μεταφορά δεδομένων. Ακόμα όμως δεν είμαι σίγουρος αν είναι κάποιο bug η έχει προκληθεί απο κάποια εφαρμογή...αν κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο ας το αναφέρει :O. Μηπως το προβλημα ειναι απο το bluetooth του υπολογιστη γιατι εγω με ενα belkin στο laptop μου δεν εχω κανενα προβλημα.Μεχρι και την συνδεση με το pc suite με το bluetooth την κανω. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Μηπως το προβλημα ειναι απο το bluetooth του υπολογιστη γιατι εγω με ενα belkin στο laptop μου δεν εχω κανενα προβλημα.Μεχρι και την συνδεση με το pc suite με το bluetooth την κανω. :OΔε νομίζω να φταίει το Bluetooth του υπολογιστή γιατι συνδέω και άλλα τηλέφωνα χωρίς πρόβλημα. Απ'οτι φαίνεται μου χρειάζεται format... Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με το bluetooth και το χρησιμοποιώ αρκετά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Επισης κατι αλλο που δεν ξερω αν υπαρχει μονο στο δικο μου... εχω ενεργοποιησει στα μηνυματα να μου δειχνει την αναφορα του μηνυματος οταν παραδοθει καποιο μηνυμα αλλα οταν κανω restart,η εντολη αυτη ειναι απενεργοποιημενη και πρεπει καθε φορα να την ξαναενεργοποιω! Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω! Ειναι αρκετα σπαστικο! :confused: Αυτό το πρόβλημα λύθηκε με την τελευταία αναβάθμηση. Το είχαν όλα τα Ν90, όχι μόνο το δικό σου. Όσον αφορά το bluetooth ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι με άλλα κινητά που το έχω συνδέσει (στον υπολογιστή δεν έχω Βt). Μάλιστα δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά μου φαίνεται πιο γρήγορο. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Η vodafone πότε θα το βγάλει σε κυκλοφορία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 paidia to diko mou firmware einai3.0535.4 exei vgei mipws kapoia kainurgia? an nai mporw na tin kanw apo nokia shop tzampa dixnontas mono tin apodixi agoras i tha prepei na plirwsw kiolas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Νομίζω ότι αυτή είναι η τελευταία. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
8ball Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Καλημέρα σε όλο το forum! Πρόσφατα αγόρασα το Ν90 και μόλις πριν από λίγες μέρες ξεκίνησα την "εξερεύνηση" του. Δεν είναι η πρώτη μου συσκευή με Symbian OS και το έργο μου δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποια accessories (ούτε καν θήκη) και αναγκαστικά δεν έχω βγάλει ακόμη τις προστατευτικές ζελατίνες. Επίσης δεν υπάρχει κάποιος να με κατατοπίσει για συμβατές συσκευές και εφαρμογές. Είανι δυνατόν να έχουν φέρει τη συσκευή και καθόλου αξεσουάρ; Ένα άρθρο βρήκα μοναχά μέσα στο site, όπου γίνεται μια τυπική παρουσίαση. Θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος μπορούσε να με διαφωτίσει επί του θέματος. Ευχαριστώ EDIT: Sorry, αισθάνομαι σαν βλάκας γιατί μετά από περιήγηση 20+ σελίδων, ξαναέφτασα εδώ στο αρχικό μήνυμα! :O Έχω την εντύπωση πως το θέμα έχει καλυφθεί πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Καλημέρα σε όλο το forum! Πρόσφατα αγόρασα το Ν90 και μόλις πριν από λίγες μέρες ξεκίνησα την "εξερεύνηση" του. Δεν είναι η πρώτη μου συσκευή με Symbian OS και το έργο μου δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποια accessories (ούτε καν θήκη) και αναγκαστικά δεν έχω βγάλει ακόμη τις προστατευτικές ζελατίνες. Επίσης δεν υπάρχει κάποιος να με κατατοπίσει για συμβατές συσκευές και εφαρμογές. Είανι δυνατόν να έχουν φέρει τη συσκευή και καθόλου αξεσουάρ; Ένα άρθρο βρήκα μοναχά μέσα στο site, όπου γίνεται μια τυπική παρουσίαση. Θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος μπορούσε να με διαφωτίσει επί του θέματος. Ευχαριστώ Για συμβατές εφαρμογές μπορείς να κοιτάξεις την πρώτη σελίδα αυτού του topic. Για υποστήριξη και εφαρμογές της Νοκια για το τηλέφωνο και το pc μπορείς να κοιτάξεις εδώ: http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,76632,00.html Θήκη δεν έχει βγει ακόμη (και εγώ ψάχνω) Για παρελκόμενα ότι έχει εδώ: http://www.europe.nokia.com/nseries/index.html?prod=N90?=el&country=GR Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Τι είναι το Symbian OS?Ποια η χρησιμότητά του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Τι είναι το Symbian OS?Ποια η χρησιμότητά του? Το Symbian OS ειναι το λειτουργικο που εχουν τα series60.Αμα θες να διαβασεις πιο πολλα μπορεις να διαβασεις σε αρκετα site οπως στο Wikipedia . :) Τωρα το ποια ειναι η χρησιμοτητα του απλα δες τι δυνατοτητες εχουν τα smartphones και τι τα παλιοτερα κινητα και θα καταλαβεις. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Πότε θα το κυκλοφορήσει η Vodafone επιτέλους?Τη μια μου λένε τέλη Νοέμβρη,την άλλη τέλη Δεκέμβρη.Τι γίνεται με αυτούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Πότε θα το κυκλοφορήσει η Vodafone επιτέλους?Τη μια μου λένε τέλη Νοέμβρη,την άλλη τέλη Δεκέμβρη.Τι γίνεται με αυτούς? και την αλλη μπορει να το βρεις σε καποιο αλλο καταστημα. εγω το εχω δει σε βιτρινα στην αθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 και την αλλη μπορει να το βρεις σε καποιο αλλο καταστημα. εγω το εχω δει σε βιτρινα στην αθηνα. Ακριβώς. Δεν είναι δεδομένο ότι το έχουν όλα τα καταστήματα. Εγώ το αγόρασα από τον Γερμανό, ενώ η Nokia λίγα μέτρα πιο δίπλα δεν το είχε φέρει ακόμα. :wacko: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Εγώ ρώτησα την κεντρική διάθεση της vodafone.Οχι κάποιο κατάστημα.Γαμώτο,έχω επιδότηση και θα ισχύει μέχρι αρχές Νοέμβρη,και το θέλω αυτό το κινητάκι πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8ina Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Εχω μπουχτίσει!Πότε θα είναι κυκλοφορεί το Ν90 και το Ν70 από τη Βονταφόν?Μια επίσημη ημερομηνία υπάρχει?Εχω βαρεθεί να το ψάχνω?Μήπως ξέρει κανείς στη Θεσσαλονίκη αν πουλιούνται σε κάποιο κατάστημα Βόνταφον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Tελικά αξίζει τα λεφτά του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Τώρα τι να σου απαντήσει κανείς; :) Aν έχεις και κάτι άλλο στο μυαλό σου, δεν έχεις παρά να βάλεις δίπλα δίπλα τα χαρακτηριστικά τους και να επιλέξεις. Καλό θα ήταν επίσης να διαβάσεις όλες τις σελίδες αυτού του θέματος (Ν90) έτσι ώστε να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Από κει και πέρα, αν έχεις κάποιες απορίες σε σχέση με την συσκευή, δεν έχεις παρά να ρωτήσεις όλους εμάς που έχουμε το Ν90. :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Εχω βαρεθεί να διαβάω κριτικές και να κάνω συγκρίσεις με άλλα κινητά!Είναι πολλά τα λεφτά του αντικειμενικά και ο όγκος του ψιλογιγάντιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts