Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μονο οταν εχει δισκακι..

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για ξεκινήστε να κατεβάζετε το καινούριο Safari 3.1 :)
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Δεν χρησιμοποιώ το saft. Το Inquisitor πάντως δουλεύει κανονικότατα

edit: Security Update 2008-002 (50 MB)

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Επειδή είμαι στη δουλειά τώρα, να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν το 3.1 "σπάει" το Saft?

Ναι, χρειάζεσαι τη νέα έκδοση, η οποία όμως έχει ήδη βγει. :)

Υoutube video κατεβάζεις από Window/Activity (λειτουργία του safari)... Σου δείχνει όλη την πληροφορία της σελίδας σε mb το μεγαλύτερο είναι το video... Τόσο απλά και αυτό...:) (Και τα παίζεις από το VLC)

Είσαι άπεχτος!!

:mobile:

Είσαι άπεχτος!!

Υπαρχει και το TubeTV το οποιο τα κατεβαζει και στα μετατρεπει σε m4v αυτοματα για να παιζει σε περισσοτερες συσκευες(π.χ psp, ipod, windows χωρις flv player κλπ).

Nexus 4 & iPad mini

Είσαι άπεχτος!!
:)

((Ας είναι καλά ο φίλος stereo))

Υπαρχει και το TubeTV το οποιο τα κατεβαζει και στα μετατρεπει σε m4v αυτοματα για να παιζει σε περισσοτερες συσκευες(π.χ psp, ipod, windows χωρις flv player κλπ).

Εγώ αν θέλω τα μετατρέπω με iSquint σε m4v...:p ...........Μπορεί να θες να μετατρέψεις και να μην έχεις νετ..

O καθένα με τον τρόπο του φίλε!!;)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

wtf? :worry:

http://img143.imageshack.us/img143/5130/safarire2.png

EDIT

Θέλει 10.4.11 τελικά...

Ναι, χρειάζεσαι τη νέα έκδοση, η οποία όμως έχει ήδη βγει. :)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πράγματι, το πέρασα και όλα είναι μια χαρά. Με τις μικροπροσθήκες του Safari από point release σε point release, σε λίγο θα είναι αχρείαστα τα 3rd party plugins.

L' enfer c' est les autres

Θα προτιμούσα η apple να άφηνε τη δημιουργία 3rd party plugins, a la firefox. Τόσο καλός browser αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό πια. Ο ff από άποψη useability πατά άπαντες

itunes cd burn που να εχει 2-3 playlists μεσα..

πχ. ελληνικα, rock..

και να μπορεις να διαλεγεις στο αυτοκινητο..

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Mερικα dvd που αντιγραφω(imac) δεν παιζουν στο home theater(samsung HT-TXQ100)και μου λεει ''play prohibited, chek disk'', ενω στο playstation2 παιζουν κανονικα!

λιγες λεπτομερειες τωρα:

Αντιγραφω ενα dvd π.χ. 6,5GB

Xρησιμοποιω πρωτα το MacTheRipper και μετα το γραφω με το DVD2oneX2.

any idea?

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Mερικα dvd που αντιγραφω(imac) δεν παιζουν στο home theater(samsung HT-TXQ100)και μου λεει ''play prohibited, chek disk'', ενω στο playstation2 παιζουν κανονικα!

λιγες λεπτομερειες τωρα:

Αντιγραφω ενα dvd π.χ. 6,5GB

Xρησιμοποιω πρωτα το MacTheRipper και μετα το γραφω με το DVD2oneX2.

any idea?

Εχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές τον συγκεκριμένο συνδυασμό (MacTheRipper + DVD2oneX2) χωρίς πρόβλημα, άλλωστε και στην δική σου περίπτωση παίζουν κανονικά στο PS2, γεγονός που φωτογραφίζει σαν ένοχο το Samsung.

Πρόκειται δυστυχώς για πρόβλημα γνωστό από παλιά, που αφορά όλη τη σειρά ΗΤ κι έχει συζητηθεί εκτεταμένα σε avforum, videohelp, cdfreaks, dvdreviewer και όχι μόνο.

Ελπίζω κάποια απ' τις λύσεις που προτείνονται σ' αυτά τα links να δουλέψει και στην περίπτωσή σου.

Καλή Τύχη.

παιδια βοηθεια πως μεταφερω το adress book απο ενα μακ σε αλλο;;;

απο το κανονικο adressbook..

μα ειναι τοσο απλο,.. :)

ευχαριστω..

δε ξέρω άν ρωτάω στο σωστό τόπικ αλλά είναι το μόνο έτσι μεγάαλο κ καλό π βρήκα για mac :p

πριν απο λίγο καιρό χάλασε το laptop μου οπότε τώρα σκέφτομαι να πάρω macbook. μου είπανε όμως να περιμένω καμιά δυό βδομάδες γιατί λέει θα βγούνε καινούρια macbooks με καλύτερες δυνατότητες και χαμηλότερη τιμή... ξέρει κανείς κάτι παραπάνω? επειδή εγώ έψαξα λιγάκι αλλά δε βρήκα κάτι ιδιαίτερο...

δε ξέρω άν ρωτάω στο σωστό τόπικ αλλά είναι το μόνο έτσι μεγάαλο κ καλό π βρήκα για mac :p

πριν απο λίγο καιρό χάλασε το laptop μου οπότε τώρα σκέφτομαι να πάρω macbook. μου είπανε όμως να περιμένω καμιά δυό βδομάδες γιατί λέει θα βγούνε καινούρια macbooks με καλύτερες δυνατότητες και χαμηλότερη τιμή... ξέρει κανείς κάτι παραπάνω? επειδή εγώ έψαξα λιγάκι αλλά δε βρήκα κάτι ιδιαίτερο...

H τελευταια ανανεωση εγινε πριν απο λιγοτερο 1 μηνα...Στην καλυτερη να εχει ανανεωση το καλοκαιρι στην WWDC. Aλλα ακομη και να βγουνε ομως, αν σε καλυπτει γιατι να περιμενεις?

Nexus 4 & iPad mini

Κάνε τώρα την παραγγελία, έτσι κι αλλιώς θα περιμένεις κανα μήνα ωσπου να το παραλάβεις... Όπως πολύ σωστά έγραψε ο φίλος michalis_10, η σειρά των macbook ανανεώθηκε πρόσφατα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...