marvin Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Handbrake 0.9.3 released. Πλέον μπορεί να μετατρέψει αρκετούς τύπους video και όχι μόνο DVD. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 έχει βελτιωθεί πολύ, από το δοκιμαστικό. Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 safari 3.2.1 βγήκε, βελτίωση στη σταθερότητα. Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Δεν ξέρω για την νέα έκδοση, αλλά ο Safari τώρα τελευταία μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όλο beach ball βλέπω, και κάμποσα κρασαρίσματα... :mad: Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό? CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Eγώ 1 μήνα που χρησιμοποιώ safari κανένα πρόβλημα!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 βγάζεις τα πολλά addons, μέχρι νσ βγούν τα update... Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Δεν ξέρω για την νέα έκδοση, αλλά ο Safari τώρα τελευταία μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όλο beach ball βλέπω, και κάμποσα κρασαρίσματα... :mad: Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό?Όχι δεν είσαι ο μόνος και εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα και συνεχίζει και μετά τη νέα έκδοση, δηλαδή τι να πω πια :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 ΑΠΛΟ, βγάζεις ΟΛΑ τα adon/plugin, αυτό έκανα. Η νέα έκδοση είναι πιο στρωτή. Περιμένω κι εγώ τα update: inquisitor/adblock, κα Μόνο το speed download είναι ΟΚ. Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Δεν έχω απολύτως κανένα addon. :rolleyes: CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Δεν έχω απολύτως κανένα addon. :rolleyes:What he said :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 μήπως είχες εγκαταστασει το 4 preview; Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 nikosxeng3 μην το κουράζεις άσκοπα. Είναι πρόβλημα του Safari και δεν έχει σχέση με add-ons, plugins κτλ. Έχει ξανασυζητηθεί εδώ αν θυμάμαι καλά. Μέχρι να διορθωθεί με κάποιο update ή νέα έκδοση, Firefox :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 είχα και προσωπικά θέμα, αλλά τώρα πετάει... να πω ότι έκάνα και πληρες reset και unistall με appcleaner, προσοχή επικίνδυνο δεν το συνιστώ, έκανα αρκετή ώρα να επανέλθω, το έβαλα με pacifistic από το dvd του leopard, οπότε πολύς κόπος. ήθελα βέβαια να καθαρίσει και ο safari... οπότε όποιος θέλει firefox... σας συνιστώ και τον iCab είναι shareware, απλώς βγάζει ένα παράθυρο στην εκκίνηση. Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Εγώ απορώ πως τον αντέχετε τον Safari ούτως ή άλλως. Δεν μπόρεσα να τον συνηθίσω με τίποτα και δεν είναι ότι δεν του έδωσα αρκετό χρόνο. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 ego de eixa pote provlhma me to safari kai me addons. pos merikoi exoyn kai alloi oxi den to kataleveno? Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Γούστα είναι αυτά, εγώ πάλι το έχω συνηθίσει πάρα πολύ το σαφάρι. Τόσο, που ξεχνάω τις ελλείψεις του σε σχέση με το FF (ad-ons). http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Γούστα είναι αυτά, εγώ πάλι το έχω συνηθίσει πάρα πολύ το σαφάρι. Τόσο, που ξεχνάω τις ελλείψεις του σε σχέση με το FF (ad-ons). Τον τρόπο που διαχειρίζεται τα bookmarks δεν μπορούσα να συνηθίσω πάνω απ' όλα, όχι τόσο την έλλειψη των extensions. Αλλά εννοείται ότι είναι θέμα γούστου. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 safari, ο πιό απλός φιλικός... Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Γνωρίζει κανείς κάτι για το παραπάνω?? απεγκαθιστάς τα sp3 (εγκατέστησε τo parallels ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στα xp μιας και προς το παρόν δεν διαβάζει τον τομέα των διαμερισματων στο σκληρό) έπειτα κάνεις update το bootcamp στην τελευταία έκδοσή του Και μετά log in στα xp και εγκατάσταση του sp3 από την αρχή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Thanks,θα το κοιτάξω άμεσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 uTorrent for Mac beta officially released. Για Intel-Macs και Leopard μόνο. Ο καλύτερος torrent client των Windows έρχεται στο OS X. :) Αν και πρέπει αν συμφωνήσω με το άρθρο ότι ειδικά το Transmission έχει γίνει πλέον πολύ καλό. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 χρησιμοποιώ Vuze αλλά έχω παρατηρήσει οτι κάνει πιό αργό το Μακ μου... μήπως να το βγάλω; πολύ καλό το Transmission όντως το μTorrent ακομα δνε μπορουμε να το κατεβασουμε ε; Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Το Vuze (πρώην Azureus) είναι πολύ καλό, αλλά και ρουφήχτρα στους πόρους. Το καημένο το g4 mac mini μου ξέρει τι τραβάει... :lol: CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Το Vuze (πρώην Azureus) είναι πολύ καλό, αλλά και ρουφήχτρα στους πόρους. Το καημένο το g4 mac mini μου ξέρει τι τραβάει... :lol: Γιατί δε δοκιμάζεις το Transmission? Δεν θα το έλεγα πληρέστατο ακόμα αλλά έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου σε σχέση με πέρσι. Edit: το link της beta εδώ . -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Anakoinwthike extes to neo public beta utorrent gia mac...8a to checkarw to bradaki... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts