Dead Angel Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Εχουν έρθει Ελλάδα? Γιατί στη document λέει διαθεσιμότητα άμεση... Ξέρετε μήπως που μπορουμε να τα χαζέψουμε? (apple demo center? Public?) My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Δε νομίζω πως τα έχουν φέρει σε demo center. Ούτε για τα Public έχω ακούσει τίποτα. Λογικά προς τα μέσα του μήνα (τέλη αυτής της βδομάδας-μέσα της άλλης) θα υπάρχουν στα καταστήματα. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 DesertSMisSRaiN said: Δε νομίζω πως τα έχουν φέρει σε demo center. Ούτε για τα Public έχω ακούσει τίποτα. Λογικά προς τα μέσα του μήνα (τέλη αυτής της βδομάδας-μέσα της άλλης) θα υπάρχουν στα καταστήματα. Αν διαβαζατε στην προηγούμενη σελίδα θα βλέπατε ότι είναι διαθέσιμα στο Πλαίσιο. Από κει το πήρα το Σάββατο [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Στο Πλαίσιο τα έχουν για δοκιμή ή μόνο για πούλημα? My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros_b3 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Νομίζω και τα δύο, είναι θέμα αποθέματος. Με ένα τηλεφωνάκι...! alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Στο The Mall (στο πλαισιο) έχουν ένα 2.4ΜΗz μαζί με τα άλλα MAC ανοιχτό για να κάνεις ότι θέλεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 παιδιά... κανά πρόγραμμα free σαν το nero για να γράφω cd και dvd? κατεβασα το burn. εγραψα απο τον σκληρο σε cd ολα οκ, αλλα απο cd σε cd πως γινετε? THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 νομίζω κάνεις image με το disk utility πρώτα, από το cd που θέλεις... Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 thierry_14 said: παιδιά... κανά πρόγραμμα free σαν το nero για να γράφω cd και dvd? κατεβασα το burn. εγραψα απο τον σκληρο σε cd ολα οκ, αλλα απο cd σε cd πως γινετε? Όπως και στο Nero. Πας στην τελευταία καρτέλα (Copy) και κάνεις τα εξής: 1) αν έχεις 2 recorders, κάνεις drag n' drop το cd πάνω στο κεντρικό κουτάκι και πατάς copy (φυσικα θα πρέπει να ορίσεις ως drive εγγραφής το 2ο που θα εχει ένα άδειο δισκάκι μέσα) 2) αν έχεις μόνο ένα recorder, θα πρέπει να φτιαξεις image πρώτα του cd σου, μετά θα βάλεις το άδειο δισκάκι μέσα και θα κάνεις drag n' drop το image στο κεντρικό κουτάκι. :) CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Mercyful_Fate said: 2) αν έχεις μόνο ένα recorder, θα πρέπει να φτιαξεις image πρώτα του cd σου, μετά θα βάλεις το άδειο δισκάκι μέσα και θα κάνεις drag n' drop το image στο κεντρικό κουτάκι. Πως το κάνω image:O? Πατάω scan αλλα δεν γίνετε τίποτα. Μπορείς να μου πεις τα βηματα σε παρακαλώ πολύ; THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 thierry_14 said: Πως το κάνω image:O? Πατάω scan αλλα δεν γίνετε τίποτα. Μπορείς να μου πεις τα βηματα σε παρακαλώ πολύ; Κάνεις drag n' drop το cd στο κουτάκι, και μόλις διαβαστεί από το Burn θα εμφανιστεί κάτω δεξιά, δίπλα στο Scan, το Save. Το πατάς και διαλέγεις που θα αποθηκεύσεις το image σου. ;) CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Παίδες μια ερώτηση καθόσον γνωρίζω πονηρεύομαι: Όσοι αγοράσατε το ελληνκό Macbook είτε απο rainbow,multirama,plaisio,e-shop Κλπ κλπ. Το κουτί ήταν σφραγισμένο; Το Macbook σας ήταν σε ζελατίνα ασφαλείας; Ρωτάω γιατί υπήρχε μια παλιά "κακή" συνήθεια.... :X H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 tasos_wrc said: Παίδες μια ερώτηση καθόσον γνωρίζω πονηρεύομαι: Όσοι αγοράσατε το ελληνκό Macbook είτε απο rainbow,multirama,plaisio,e-shop Κλπ κλπ. Το κουτί ήταν σφραγισμένο; Το Macbook σας ήταν σε ζελατίνα ασφαλείας; Ρωτάω γιατί υπήρχε μια παλιά "κακή" συνήθεια.... :X Ηταν μέσα σε 2 κουτιά. Το έξω "χαρτοκούτι " ηταν ανοιγμένο και είχαν βάλει μέσα τα ελληνικά. Το μέσα κουτι με τις "ζωγραφιές" ήταν ιδιαίτερα καλα σφραγισμένο. ΥΓ Το default shortcut για αλλαγή ελληνικών ποιο είναι ? [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 mentor667 said: Ηταν μέσα σε 2 κουτιά. Το έξω "χαρτοκούτι " ηταν ανοιγμένο και είχαν βάλει μέσα τα ελληνικά. Το μέσα κουτι με τις "ζωγραφιές" ήταν ιδιαίτερα καλα σφραγισμένο. ΥΓ Το default shortcut για αλλαγή ελληνικών ποιο είναι ? Cmd και μπάρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Ηταν μέσα σε 2 κουτιά και σε μένα απο φνακ! Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Στο public που πήγα σήμερα είχαν το νέο Macbook στα 2.4GHz για εκθεσιακό! Πορώθηκα...το θέλω τώρα! :p My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 με το καλό... παιδιά μια απλή εφαρμογή που να διορθώνει το white balance, να του δείχνουμε που είναι το λευκό!.. όχι photoshop, aperture... Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 gkr41 said: Το JDK (Java Development Kit) είναι το SDK της Java για να μπορείς να γράφεις εφαρμογές. To JVM (Virtual Machine) είναι για να τρέχεις τις εφαρμογές σε μηχανήματα που δεν έχουν το JDK. Πχ, αν γράψεις ένα πρόγραμμα στο δικό σου, ο άλλος για να το τρέξει θα χρειαστεί μόνο το JVM. Σαν τη Java που κατεβάζουμε στα Windows για να τρέχουν οι εφαρμογές στον browser δηλαδή, μόνο που το OS X το έχει έτοιμο. Και τα δύο δεν είναι εφαρμογές που τρέχουν με την κλασσική έννοια που νομίζεις, γι' αυτο και δεν βγαίνουν στο Spotlight. Το JDK δουλεύει με εντολές από το Terminal (javac, java κτλ) και αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος να προγραμματίσεις. Άνοιξε το Terminal του X11, γράψε "javac test.java" και πάτα enter. Αν σου πει πως η εντολή δεν υπάρχει η κάτι τέτοιο, σημαίνει πως δεν βλέπει το JDK, ενώ αν σου πει πως δε μπορεί να βρει το αρχείο είσαι ok και μπορείς να προγραμματίσεις κανονικά. Το BlueJ Java χρησιμοποιεί, απλά το κάνει πιο "visual" για να μη μπλέκεις με command prompt, να γράφεις λιγότερο κώδικα με το χέρι, να βλέπεις και τη δομή των κλάσεων σου κτλ. Τώρα για το ποιό εργαλείο θα χρησιμοποιήσεις δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Για παράδειγμα οι πιο μεγάλες εφαρμογές που έφτιαξα ήταν ένας text editor (πλήρες αντίγραφο του Notepad) και ένα πρόγραμμα για καταχώρηση και ανάκτηση βαθμολογιών σε mySQL database. Το μόνο που χρειάστηκα ήταν ένας καλός text editor (notepad++, UltraEdit κτλ) για να γράψω τον κώδικα. Compile και run έκανα από το command prompt. Γι' αυτό και η προσωπική μου άποψη (που μπορεί και να μην είναι σωστή), είναι να περιοριστείς στο Terminal ή στο BlueJ μέχρι να μάθεις τη γλώσσα και μόλις εξοικιωθείς να περάσεις στα υπόλοιπα. Μην μπλέξεις από τώρα με εργαλεία όπως το NetBeans γιατί είναι χαοτικά και κατά πάσα πιθανότητα θα μπερδευτείς, εκτός φυσικά αν σας το ζητήσουν στη σχολή... Ευχαριστώ πάρα πολύ... Τελικά κατάφερα - με τη βοήθειά σου- να βγάλω μια άκρη εδώ πέρα.. και να περάσω την τελευταία έκδοση της java στο mac μου.. ωστόσο θα πρέπει να συμβιβαστώ λιγάκι με την ιδέα του Χ11 και να γράψω κώδικα εκεί.. μιας και για ανεξήγητο λόγο terminal δεν είχα εγκατεστημένο.. και θα πρέπει να το τσεκάρω γυρνώντας τα χριστούγεννα πια Ελλάδα. Στη σχολή μας έχουν διδάξει με BlueJ (που έχει τα αρνητικά του, αλλά βλέπεις και το "περιβάλλον" και όλα μαζεμένα σε ένα παραθυράκι.. κ νιώθεις "σιγουριά".. ) και ξαφνικά μας λένε γράψτε το πρόγραμμα σε terminal.. Αλλά εντάξει, βρήκα τις εντολές για τον κώδικα, και τώρα το μόνο που μένει είναι να γράψω το πρόγραμμα που έχω.. :) Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Mercyful_Fate said: Κάνεις drag n' drop το cd στο κουτάκι, και μόλις διαβαστεί από το Burn θα εμφανιστεί κάτω δεξιά, δίπλα στο Scan, το Save. Το πατάς και διαλέγεις που θα αποθηκεύσεις το image σου. ;) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. το αντεγραψα:) tasos_wrc said: Παίδες μια ερώτηση καθόσον γνωρίζω πονηρεύομαι: Όσοι αγοράσατε το ελληνκό Macbook είτε απο rainbow,multirama,plaisio,e-shop Κλπ κλπ. Το κουτί ήταν σφραγισμένο; Το Macbook σας ήταν σε ζελατίνα ασφαλείας; Ρωτάω γιατί υπήρχε μια παλιά "κακή" συνήθεια.... :X και εμενα το ιδιο. ηταν μεσα σε 2 κουτια... μονο το χαρτοκουτι ηταν ανοιχτο κ μ χαν βαλει 2 cd. τ ενα με τα ελληνικα update kαι το αλλο με γραμματοσηρες. Το αγορασα απο to e-shop. THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Παίδες το αγόρασα σήμερα! Είναι τρέλα....!!!!! Το νέο μου macbook και πρώτο μου apple είναι γεγονός!!! H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Μεγειά.Τώρα που έκανες την αλλαγή δεν θα ξεκολλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 με υγεία... safari 3.2, γρήγορος και σταθερός... Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 tasos_wrc said: Παίδες το αγόρασα σήμερα! Είναι τρέλα....!!!!! Το νέο μου macbook και πρώτο μου apple είναι γεγονός!!! tora tha deis ti tha pei hremia kai oxi spasimo neyron opos ta pc! den ksana kano fhlakh oyte me ton karvela oyte me ta pc no thanks. user gia 3 xronia kai mexri na pethano!!!!!!!!!!!!!! Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Μήπως έχει καταφέρει κανείς να γράψει Wii ISOs με τον Mac ? Έχω δοκιμάσει με το Disk Utility του λειτουργικού, με το ToastIt, με το Burn και με το LiquidCD και ενώ όλα γράφουν κανονικά το ISO στο DVD, τελικά κανένα δεν παίζει στο Wii μου ... Μάλλον κάτι μου ξεφεύγει ... Για να προλάβω σχόλια του τύπου "τα αντεγραμμένα DVDs δεν παίζουν στο Wii χωρίς ModChip" να πω ότι το Wii μου έχει εγκατεστημένο WiiKey και μέχρι πρόσφατα έχω γράψει πολλά ISOs από το PC μου με το Nero (που ευτυχώς ξεφορτώθηκα και δεν θέλω να το ξαναδώ μετά την Macεμπειρία μου ...) ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 οι τιμες που δινει αυτο το site ειναι καλες...? http://www.macexperts.gr/zcn/index.php?main_page=index&cPath=1 ενδιαφέρομε για αυτον http://www.macexperts.gr/zcn/index.php?main_page=product_info&cPath=1_8&products_id=1352 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts