Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω μια απορία. Αν αγοράσω απο Ελλάδα ή απο οπουδήποτε ένα macbook και μετά αγοράσω επέκταση εγγύησης από εδω (τυχαίος πωλητής) η 3ετής εγγύηση γίνεται δεκτή από rainbow;

Αναλόγως. Αν έχει παρουσία η Apple σίγουρα, αν πέσεις σε καμμιά ξένη Rainbow φαντάζομαι πως όχι...

Aχααα, ok σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τώρα μένει να βγούνε τα νέα macbook!http://www.laymark.com/i/m/m190.gif

Ξέρουμε περίπου για πότε τα περιμένουμε???:O

Να προσθέσω και το 10.5.5 που πολύ περιμένω να στρώσει τη λεοπαρδάλω (στα ψιλοπράγματα).
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

ΑΥΡΙΟ θα έχουμε, event αλλά δεν ξέρουμε...

Audiolab 8000S | Dual CS 505-4 & Ortofon ULM68E 10 | ELAC Uni-Fi UB5 Slim | Invicta Vintage Pro Diver 34334 | iPhone SE (2020) | LG BP250 | National Panasonic SE-405 | Philips F2131 | SMSL MINI DAC SD-793 | Samsung S21FE | Samsung UE22F5000AW | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλημέρα guys,

Μιας και έχει φθάσει η ώρα να πάρω νέο υπολογιστή και για τον λόγο ότι δεν διανοούμαι να δώσω 1300 ευρώ για ένα όμορφο VAIO με VISTA(!) σκέφτομαι σοβάρα το ενδεχόμενο μετακίνησης σε MAC για να έχω μια ολοκληρωμένη UNIXARA μηχανή.

Πριν ξεκινήσω θέλω να σας πω ότι είμαι πρώην υπάλληλος RAINBOW (το 2003) οπότε τα σκατά τα ξέρω καλά.

Έχουμε και λέμε: Κολλητός φίλος θα πάει USA μέσα στον μήνα και σκέφτομαι να του πω να μου φέρει το 15αρι το MacΒοοκ Pro που σε ευρώ βγαίνει στα ~1350 euro.

Οι εύλογες ερωτήσεις είναι:

Τι γίνεται με το support; Το κωλο-μαγαζο του Βάμιαλη εξακολουθεί να γυρίζει την πλάτη σε όσους δεν εχουν αγοράσει απο Ελλάδα; Υπάρχουν πλέον εναλλακτικές λύσεις; Αν πχ χτύπα ξύλο έρθει το μηχανακι κ η οθόνη δεν παίζει (ακραίο σενάριο) τι κάνουμε;

Γενικά επειδή εσείς είστε πιο κοντά στα πράγματα πιοι είναι οι κίνδυνοι του να φέρω ενα Mac από έξω; Υπάρχει σενάριο να μου μείνει το μηχάνημα στα χέρια και να μην ξέρω τι να το κάνω;

Ευχαριστώ

H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά...

Έχω την εντύπωση ότι σε καλύπτει και για εδώ. Μπορείς να τσεκάρεις εδώ

H apple δίνει world wide guarantee. Τώρα άμα σου κάνουν νερά, άμα σου έχει μείνει κανας γνωστός στην Rainbow χρησιμοποίησε τον!

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Ναι ναιιιιι το αναλαμβάνει... αλλά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να μείνεις για ΠΟΛΥ καιρό χωρίς το μηχάνημα. Η διαδικασία που έπρεπε να κάνω εγώ (το 2006 τουλάχιστον) ήταν να υποβάλω μια αίτηση με φωτοτυπίες των αποδεικτικών αγοράς (το μηχάνημα δεν το ζητούν), και θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου για να σε πληροφορήσουν αν όντως είναι τα πράγματα όπως τα λες και τότε μπορείς να το πας. Όλο αυτό κράτησε 2μιση μήνες Δ Υ Ο Μ Ι Σ Η.

Το παιδί δούλευε στη rainbow, κάποιο γνωστό θα έχει να το κάνει από 2 1/2 σε 2 μήνες!!!

Πωπω, τι απατεώνες είναι βρε παιδί μου, αμάν. Εχω μείνει ακόμα στα λόγια του Ιταλού υπεύθυνου για ΕΜΕΑ της apple που έλεγε ότι το 2ο εξάμηνο θα έχουμε ευχαριστες εκπλήξεις για τους χρήστες της apple στην Ελλάδα. Ακόμα περιμένω...

edit: βρήκα το άρθρο

αυτές οι καθυστερήσεις, είναι πολιτική πολλών αντιπροσωπειών, όταν το μηχάνημα αγοράστηκε από αλλού...

Audiolab 8000S | Dual CS 505-4 & Ortofon ULM68E 10 | ELAC Uni-Fi UB5 Slim | Invicta Vintage Pro Diver 34334 | iPhone SE (2020) | LG BP250 | National Panasonic SE-405 | Philips F2131 | SMSL MINI DAC SD-793 | Samsung S21FE | Samsung UE22F5000AW | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Όχι πολλών, τις περισσότερες φορές δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Σπάω λίγο και την προφορά και το παίζω ελληνοαμερικάνος!

Ερώτηση επειδή στο site τους δεν αναφέρουν κάτι, και μια και έχει πάει εκεί και η συζήτηση, ξέρουμε μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό το service της Rainbow στον Ν.Κόσμο, σήμερα;;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα βίντεο μας (divx, xvid, mkv, dv, avi κτλ) σε mp4/m4v υπάρχει;

*To final cut μου κανει μια ώρα για το matroska και το toast επείσης

(έχω imac)

[ f i l i p p o s ]

Ερώτηση επειδή στο site τους δεν αναφέρουν κάτι, και μια και έχει πάει εκεί και η συζήτηση, ξέρουμε μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό το service της Rainbow στον Ν.Κόσμο, σήμερα;;

Αν και μάλλον αργοπορημένη η απάντηση, συνήθως είναι 9-1 κάτι τέτοιο. Καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο.

κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα βίντεο μας (divx, xvid, mkv, dv, avi κτλ) σε mp4/m4v υπάρχει;

*To final cut μου κανει μια ώρα για το matroska και το toast επείσης

(έχω imac)

iSquint!

http://www.isquint.org/

Handbrake!

http://handbrake.fr/

Thanks guys για τις απαντησεις. Δυστυχώς αυτά τα θέματα με τα service κλπ είναι σοβαροί παράγοντες για να πάρεις ένα μηχάνημα. Αν τελικά δεν πάω προς MAC με βλέπω με φτηνιάρη Κινέζο (innovator) με UBUNTU.

Πάντως πλάκα θα είχε κάποια στιγμή όλοι εσείς οι MAC users να κάνατε μια κουβέντα με τον καραγκιόζη τον Βάμιαλη. Ειλικρινά θα κάνατε φόνο με αυτά που θα σας έλεγε. Εδώ μου την έδινε εμένα που δεν είμουν MAC χρήστης.

Αυτός ο γύφτος έχει καταστρέψει ένα πολύ μεγάλο brand στην Ελλάδα. Απορώ κιόλας πώς άνοιχτηκε στην αγορά και επέτρεψε σε multirama κλπ να πουλάνε MAC. Δυστυχώς στην Ελλάδα κάτι πεινάλες-γύφτοι το παίζουν επιχειρηματίες..... (αν ξεκινήσω να σας λέω ιστορίες θα σας πέσουν τα μαλλιά ... κ ίσως να μην αγοράζατε ποτέ ξανα Apple από Ελλάδα)

H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά...

Το όνομα του Mac μου που μπορώ να το αλλάξω?..

Επίσης στην αρχή μου ζήτησε να του βάλλω κάποιο password το οποίο τώρα όταν διαχειρίζομαι κάποια τραγούδια που του πέρασα απο το προηγούμενο laptop μου το ζητάει συνέχεια.. Δε νομίζω οτι είναι αυτό που έχει στα settings στο security.. Any ideas? :O

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...